|
دروغی بزرگ در فیلم ظهور
|
|
۱۶:۰۰, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام،من یکی از کاربران تازه وارد هستم و خوشحالم که در بین شماها هستم.
یک سوال از تمامی کاربران محترم داشتم و اینکه آیا کسی به این موضوع تا به حال فکر کرده که این فیلم: 1- چه مقدار خرج برداشته؟ 2- آیا واقعا فیلمی به این عظیمی فقط کار سه یا چهار نفر هست؟ 3- این فیلم دارد چه هدفی را دنبال می کند؟ 4- آیا هدف این فیلم فقط آگاه سازی مردمی است که هزاران سال است که زندانی این سیستم پیچیده هستند؟ 5- چرا آمریکا و یا هر کشور دیگری این فیلم را ساخته؟ 6- آیا کسی به دروغ بزرگ این فیلم پی برده است؟ 7- آیا کسی تا حالا فیلم نقد و بررسی فیلم ظهور که توسط سپاه پاسداران ساخته شده است را دیده؟ 8- و هزاران سوال دیگر؟؟؟ ![]() ![]() زمانی که تعداد این پست ها به ده تا رسید،خودم پاسخ تمام این سوالات را میدهم،ولی دوست دارم تا اون موقع اگر جواب این سوالات را می دانید در اختیار دیگران هم قرار بدهید. با تشکر کاربر تازه وارد.
|
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۸, ۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
[size=4]من معتقدم مهم نیست که این کسی که فیلم را ساخته با ماست یا با اونا . و به امر اونها این فیلم رو ساخته. مهم حقیقت هست که باید میدونستیم و فهمیدیم تا حدودی. البته اصل مطلب رات تمام شیعیان و بخصوص ما ایرانیها میدانیم. که در ددنیا چه خبر است. حرف شما مثل این است که بگویید آیا میدانید فیس بوک که ما داریم ازش برای آگاه کردن مردم دنیا استفاده میکنیم را اسراییل و امریکا ساخته و هدفش مثلا فلان و فلان است؟ فیس بوک برای انحراف مردم ساخته شد اما ما از همین امکان و فرصت بر علیه خودشان استفاده میکنیم مو این چیزی است که رهبری هم به آن اشاره کرده اند. زیاد به این مساله گیر ندهید که آیا خودشان این فیلم را تهیه کردهان و سازنده از خودشان است یا اینکه سازندگان فیلم با 99 درصد هستند. اینموضوع بسیار پیشه پا افتاده است و ارزش ندارد انقدر بر رویش مانور داد. نقد سپاه را هم اگر در دسترس بگذارید ممنون میشوم[/size]
|
|||
|
|
۰:۱۴, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
|
آره،راست میگی؛دیگه زیادی دارن بچه ها روی این موضوع مانور میدن.
البته من هم با این موضوع موافقم که هر چند این سریال بسیار تا بسیار مشکل داشت،ولی چیزی که این وسط مهم هست،این هست که همه ما را به اتفاقاتی که در دنیا می افتد آگاه کرد وحال همه ما بصیرت داریم. متاسفانه،یکی از دوستانم گفت که چنین نقدی را دارد،ولی هنوز ازش خبری نیست. نمیدونم،شاید منو سرکار گذاشته،شاید هم نمیخواد به من بده. به هر حال من پیگیری می کنم و اگر گیرم آمد،حتما میگذارم. |
|||
|
۰:۴۷, ۱۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
سلام
.4تا سوئال اول بی مورد!!! 5.چه نفعی برای امریکا داره؟ 6.هر کاری نقص داره.کدوم دروغ . به نظر خودت ارزش جواب دادن داره البته ما که بیکار..... ![]()
|
|||
|
۱۶:۱۱, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
سلام. اولا عبدالله هاشم این فیلم رو ساخته نه کشور آمریکا. دلیله دیگر اینکه اینها اوصلا نمیتونن از اینجور فیلمه بسازند و اگر هم بتوانند اصلا این کار را نمیکنند چون فوق العاده برای خودشان خطرناک است این فیلم عواقبی دارد که کنترلش غیر ممکن است. مثلا انها خودشان میدانند که چنین فیلمی چقدر وحدت بخش و بیدار کننده است و حتی اگر برای گمراهی مردم هم بسازیم به سرعت نتیجه عکس میدهد و گریبان خودمان را میگیرد لذا تحلیل من این است که اینها هرگز از اینجور فیلمها نمیسازند . شما هرجور که به مستند ظهور نگاه کنید میبینید که به نفع 99% است . فیلم بعدیه ایشان هم که کاملا به نفع اسلام است. در حالی که دشمن انقدر دارد اسلام ستیزی درست میکند چطور میشود که چنینی فیلمی به نفع قران بسازد؟ شما میگویید که چرا مثلا تا الان خونی از دماغ هاشمایین نیامده و چرا اسراییلی ها کاری بهش ندارند؟ شما جواب بدهید که چرا امام خمینی در چاریس بود و خونی ا زدماغ ایشان نیامد در فرانسه همینطور در هواپیما همینطور درحالی که در تمام این سالها او کاملا در دست دشمن بود و به او مسلط بودند و میتوانستند سرش را بکنند زیر آب. جواب این است که خدا رعب ایجاد میکرد در دلشان و قلوبشان را از آزار به امام منصرف میکرد. حالا چرا؟ چون امام وظیه ای داشت که باید انجام میداد و مامور خدا بود و لذا خود خدا هم او را نگهداری کرد تا انچه را که میخواهد تحقق یابد. و این در قران هم هست که وقتی خدا بخواهد کاری تحقق یابد همه چیز را جفت و جور میکند . من برداشتم این است که عبدالله هاشم هم چنین است و خدا فعلا او را مراقبت میکند. تا خداون به وسیله او انچه را که میخواهد تحقق بخشد. نکته دیگری که بی نهایت مهم است و اصولا شمار قلیلی از مردم و حزب اللهی ها به آن توجه میکنند...؟... . در مورد دروغهای فیلم هم میشود گفت سازنده اشتباه کرده و دچار خطا مثلا در مورد تعداد پله ها شده و با اصلا ما منظور را بد فهمیدیم. من کلا به او و کارها و فیلمایش ایمان دارم. او مصداق کامل و یکی از پرچمداران وحدت ادیان الهی است چیزی که آن یک درصد مطلقا نمیخواهند . اسراییل نمیخواهد. چیزی که از ملزومات فوق مهم برای ظهور امام مهدی است.
|
|||
|
۱۲:۲۰, ۲/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۱ ۱۲:۲۲ توسط محمد ذوالقدریان.)
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
در مورد اطلاعات ناب مستند ظهور شکی نیست.
اما شک اینجا به وجود میاد که همه میدونن قدرت مخفی جهانی کاراش کاملا پنهانیه و چیزی نمیتونه از اون خارج بشه. اونا این اطلاعات و مستندات رو از کجا آوردن،اونم با وجود این همه مشکل حل نشدنی،نقطه ی اوج این تردید اونجایی شروع میشه که مصاحبه ای با یکی از همین شیطان پرست ها تو بعضی قسمت ها پخش میشه که توش اون فرد داره به وضوح از اول تا آخر قضیه رو اعتراف میکنه. این توجیح ناپذیره.
|
|||
|
|
۲۲:۱۶, ۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
نکته ی عجیب دیگری که در میان بحث های شماست !
جای خالی مسئولان رده بالاتر بیداری است که در بحث شما شرکت کم رنگی دارند!
|
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۴/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۱ ۲۳:۱۴ توسط AFG Shia.)
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من اگر از کسی که اعتقاد نداره بگیم این مستندو ببین و بعدش نظرتو بگو[b]خوب از اونجایی که اعتقاد به بهشت جهنم نداره ممکن بگن این که بد نیست ما هم میتونیم از این سیستم پیروی کنیم احساساتی که مردم نسبت به عقایدشون دارن علیه خودشون استفاده کنیم تا بتونیم کنترل کنیم کسانیرو که میخوایم.[/b] تحلیل نبود فقط یه نظر بود xD [b]یا علی |
|||
|
|
۲۱:۳۴, ۱۱/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۱ ۲۱:۳۷ توسط hamtaf.)
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
سلام
من فیلم ظهور رو دیدم خ کارشون درست بود و به نفع اسلام میشه بگین دروغ بزرگش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
۱۴:۱۸, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
|
سلام.کشور آمریکا که سریال ظهور 52 قسمتی رو نساخته.نوریگا و آکرنار که اول سونی بودن بعد شیعه شدن ساختن.اینو تو برنامه راز(شبکه چهار گفت)
|
|||
|
۱۴:۵۵, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
سلام .من که جواب این سوالا رو نمیدونم.میتونی بگی تا بقیه هم بدونن.ممنون ازت
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,074 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| سوالات کلی درباره فیلم ظهور | hoseyni | 253 | 139,971 |
۲۴/آبان/۹۵ ۱۲:۴۷ آخرین ارسال: rad0701 |
|

.4تا سوئال اول بی مورد!!! 
![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)