|
دروغی بزرگ در فیلم ظهور
|
|
۱۶:۰۰, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام،من یکی از کاربران تازه وارد هستم و خوشحالم که در بین شماها هستم.
یک سوال از تمامی کاربران محترم داشتم و اینکه آیا کسی به این موضوع تا به حال فکر کرده که این فیلم: 1- چه مقدار خرج برداشته؟ 2- آیا واقعا فیلمی به این عظیمی فقط کار سه یا چهار نفر هست؟ 3- این فیلم دارد چه هدفی را دنبال می کند؟ 4- آیا هدف این فیلم فقط آگاه سازی مردمی است که هزاران سال است که زندانی این سیستم پیچیده هستند؟ 5- چرا آمریکا و یا هر کشور دیگری این فیلم را ساخته؟ 6- آیا کسی به دروغ بزرگ این فیلم پی برده است؟ 7- آیا کسی تا حالا فیلم نقد و بررسی فیلم ظهور که توسط سپاه پاسداران ساخته شده است را دیده؟ 8- و هزاران سوال دیگر؟؟؟ ![]() ![]() زمانی که تعداد این پست ها به ده تا رسید،خودم پاسخ تمام این سوالات را میدهم،ولی دوست دارم تا اون موقع اگر جواب این سوالات را می دانید در اختیار دیگران هم قرار بدهید. با تشکر کاربر تازه وارد.
|
|||
|
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۰, ۲۹/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۲ ۱۸:۱۱ توسط redeemtou.)
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
|
سلام
باید بگم شما ازکجا میدونید که عبدالله هاشم یه نفوذی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ضمنا وقتی یه نفر مثل هاشم به یمانی دروغین ایمان میاره و در قسمت 14 سریال the arrived به امام خامنه ای و ایت الله سیستانی توهین میکنه شما چطور میتونین بگین که هاشم شیعه هست ضمناوقتی یه نفر منحرف میشه بهتره به حرفاش گوش ندی چون نمیدونی کدوم حرفش درسته کدوم غلط وهدفش چیه ضمنا استاد رائفی کارشو قبل سریال ظهور شروع کرده ضمنا دیوید ایک به دین وخدا اعتقادی نداره و تو مستنداش زیر اب خدا و دین رو میزنه |
|||
|
۹:۳۸, ۳۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۲ ۱۸:۱۰)redeemtou نوشته است: سلام به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر ظاهرا من جواب رو تو متن داده بودم! دیوید ایکه زیراب دین رو میزنه در حالی که تایید میکنه شرکت شیطان در تشکیل نطفه انسان کاملا عقیده درستی هست! در حالی که اگر به قول شما و قول اقای رائفی پور (که من عاشقش هستم ولی انتقاداتی هم بهش دارم که اگر اصلاحشون کنه عالی میشه) ایشون زیراب دین رو بزنه، هیچوقت نمیاد که چنین عقیدهای رو که کفار مسخرهاش میکنند رو مستند به افکار عمومی نشون بده (منظورم موجودات دو رگه هست) البته فکر کنم شما با دیوید ایکه آشنا نیستید! بعد گفتم اینکه گفته آمین همون آمون (خدای مصری) هست یا الله همون لات هست، توضیح دادم که حتی علما (حداقل بیشتر این بزرگواران) معنی درست الله یا آمین رو نمیدونند چه برسه به دیوید ایکه بعد اینکه آقای رائفی پور هم از منابع غربی (من غرب و شرق رو قبول ندارم!) برای معرفی فراماسونری استفاده کردهاند ولی یک مقدار ایشون دچار غرور نسبت به مستند ظهور شدند و اون رو نه به عنوان یک همکار بلکه به عنوان یک رقیب نگاه کردند من وقتی از دوستان انتقاد میکنم هدفم اصلاح اونهاست نه تحقیر کردن و نابودی شخصیت اونها! حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودهاند که بهترین دوستان تو کسانی هستند که عیب تو را به تو آشکار کنند! قسمت چهارده سریال ظهور من دقیقا یادم نیست چه توهینی کرده ولی یه جا کاریکاتوری از امام خامنهای دیدم و فکر نکنم غرضی داشته باشند (اساسا اعتقاد به ولایت امام خامنهای کار هر کسی نیست و همینطور اعتقاد و شناخت نسبت به بزرگواران دیگر) بعد اینکه ایشون به سمت یمانی دروغین، رفته من گفتم که از حکمتهای الهی هست چون اگر نمیرفت دجال و شیطان خیالشان از بابتش نگران میشد و میکشتنش ولی وقتی رفته اونها فکر کردن که آهان! حالا افتاد تو دام خودمون! ان شاء الله امام زمان ظهور کنند ایشون از این سید احمد چاخان جدا خواهند شد! خدا خیرتون بده! |
|||
|
|
۱۳:۵۱, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان .
شما چرا اینقدر این نوع مسائل رو بزرگ میکنید ؟! اصلا این قضیه چه ربطی ب سپاه داره ؟! من مطمئنم ک سپاه کوچیکترین وقتی رو روی این چیزا نمیذاره! وقتی در باره چیزی اطلاعت ندارین الکی ، بزرگ و مخفوفش نکنین .... این مستند خیلی هم خوب بود ، من 6 ماه پیش اینو توی دانشگاه پخش کردم ، خیلی از دوستام الان نماز خون درجه 1 شدن! از اینا بدتر و خطرناک تر این همه سایت دانلود فیلم و فیسبوک و ... ایناس ! یکی هم بیاد بگه فیسبوک : دروغی بزرگ ؟! کمی بصیرت ... به معنای واقعی! |
|||
|
|
۱:۵۹, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز شما ببین خودت دنبال چی میگردی! خیلیها با دیدن یک صحنه چند ثانیه ای متحول میشن .! شما ته چیرو میخوای در بیاری شما درگیری ذهن خودت رو سوالی کن؟.............. دنبال حقیقتی ؟ دنبال مقصری؟ دنبال واقعیتها در جهان هستی؟ هدفت چیه
|
|||
|
۲۳:۰۱, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
|
سلام .. اقای
ninjutsu این دلیل نمیشه که یه وبلاگی نوشه که عبدالله هاشم یهودی شده گفته هاش درست باشه و این دلیل خوبی نیست . درضمن بهتره که یه مسئله ی اساسی از نقد این مستند مورد بررسی قرار بگیره ونه فقط یه شبهه و یا فرضیه
|
|||
|
۱۵:۵۰, ۲۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
|
من نمی دونم هاشم عبدالله الان شیعه است و یا سنی <فقط اینو میدونم که این مستند من رو دوباره احیا کرد تا با فرا ماسونری و ایلنومناتی بجنگم.
در ضمن هاشم در یکی از قسمت های این مستند ذکر میکنه که من نه شیعه هستم و نه سنی بلکه فقط بنده ی خدای یکتا (الله)هستم. پس بیاید اگر هم خدای ناکرده ایشون گمراه شده ما راهشو ادامه بدیم. چرا فکر میکنید که ما نمیتونیم از این گونه مستند ها و سریال های ضد دجال بسازیم. ممنون. خوشهال میشم که نقطه نظر ها تون رو برام ارسال کنید.و من الله توفیق |
|||
|
|
۰:۰۹, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
میگن یه نادان سنگی رو میندازه تو چاه صد تا عاقل نمیتونن دربیارن ![]() چند نکته رو باید بگم 1- تئوری پایان دنیا : به دلیل اینکه پروژه کنترل ذهن ناکام مانده مطرح شد . در واقع دنیا از دست یهود که رئیس تمام فرقه های سری هستش در رفته و اونها دارن آخرین تیرهاشونو شلیک میکنن . آخرالزمان یعنی پیروزی خیر بر شر و این با آگاهی فطری و بیدار شدن فطرت انسانها حاصل میشه 2- بعضی از دوستان شیطان و سپاه یهودی اون رو زیادی گنده کردن اینطور هم نیست که جبهه خداپرستان هیچ کاری نتونن بکنن . 3- در جنگ روانی مهمترین چیز غالب شدن یک نظر هستش و این مستند بخش بسیار کوچکی از مردم دنیا رو آگاه کرده پس این همه رسانه های صهیونیستی که بر دنیا مسلط هستن رو ول کردین گیر دادین به این مستند و آقای رائفی پور و... افراد دیگه ای که دست به افشاگری زدن تعداد افرادی که دست به افشاگری زدن شاید از 50 نفر هم تجاوز نکنه . صهیونیستها این همه رسانه و افراد در اختیار دارن اونها رو ببینید 4- درست است که در آخر الزمان تشخیص درست از غلط سخت میشه ولی یادتون باشه اینجا ایرانه تنها جایی که جبهه حق در اختیار داره و بیشتر یاران حضرت مهدی(علیه السلام) در ایران هستن پس تشخیص حق اونقدرها هم دشوار نیست. 5-هر چیز یا فردی که به دشمن کمک کنه حتی اگر در جبهه حق باشه باطله و هر چیز یا فردی که به جبهه حق کمک کنه حتی اگر اهل حق نباشه مثبت است. 6- این مستند احساسات ضد صهیونیستی رو بیدار میکنه و باعث حرکت انسان میشه پس نمیتونه کار صهیونیسم باشه ![]() 7- یکی دیگر از نشانه های مهم ظهور حضرت(علیه السلام) افشا شدن جبهه باطل هستش و هر کسی که به این روند کمک کنه قطعا برای ظهور مقدمه سازی کرده پس دوستان باید علاوه بر دیدن این مستند احادیث و روایات مربوط به آخرالزمان رو حسابی مطالعه کنن و جبهه حق و باطل رو بهتر بشناسن تا بتونن بهتر ببینن فقط خدا هدایت می کند |
|||
|
|
۲۰:۲۵, ۲۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۲ ۲۰:۲۶ توسط BARANZANGANEH.)
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
|
سلام خوشحالم به جمعتون پیوستم
|
|||
|
|
۱۲:۴۵, ۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
(۲۶/مهر/۹۲ ۱۵:۵۰)sajad mansory نوشته است: من نمی دونم هاشم عبدالله الان شیعه است و یا سنی <فقط اینو میدونم که این مستند من رو دوباره احیا کرد تا با فرا ماسونری و ایلنومناتی بجنگم. شما فکر میکنید رسالت ما روی زمین جنگیدن با دجال هست؟ ما با دجال دشمن هستیم یا دجال با ما فکر میکنم هدف اصلی این سریال این حرف شما بود که باید با دجال جنگید که این خلاف وظیفه ما در زمین میباشد رسالت ما در زمین شناخت خود و درستکاری هست چه ما با دجال بجنگیم چه نجنگیم خدا پیروز است پس بهتره ما وظیفه اصلی خودمون رو فراموش نکنیم |
|||
|
|
۱۸:۲۴, ۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #170
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,073 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| سوالات کلی درباره فیلم ظهور | hoseyni | 253 | 139,962 |
۲۴/آبان/۹۵ ۱۲:۴۷ آخرین ارسال: rad0701 |
|