|
دروغی بزرگ در فیلم ظهور
|
|
۱۶:۰۰, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام،من یکی از کاربران تازه وارد هستم و خوشحالم که در بین شماها هستم.
یک سوال از تمامی کاربران محترم داشتم و اینکه آیا کسی به این موضوع تا به حال فکر کرده که این فیلم: 1- چه مقدار خرج برداشته؟ 2- آیا واقعا فیلمی به این عظیمی فقط کار سه یا چهار نفر هست؟ 3- این فیلم دارد چه هدفی را دنبال می کند؟ 4- آیا هدف این فیلم فقط آگاه سازی مردمی است که هزاران سال است که زندانی این سیستم پیچیده هستند؟ 5- چرا آمریکا و یا هر کشور دیگری این فیلم را ساخته؟ 6- آیا کسی به دروغ بزرگ این فیلم پی برده است؟ 7- آیا کسی تا حالا فیلم نقد و بررسی فیلم ظهور که توسط سپاه پاسداران ساخته شده است را دیده؟ 8- و هزاران سوال دیگر؟؟؟ ![]() ![]() زمانی که تعداد این پست ها به ده تا رسید،خودم پاسخ تمام این سوالات را میدهم،ولی دوست دارم تا اون موقع اگر جواب این سوالات را می دانید در اختیار دیگران هم قرار بدهید. با تشکر کاربر تازه وارد.
|
|||
|
| آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۰۵, ۱۵/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۱۰:۰۶ توسط nevermore.)
شماره ارسال: #181
|
|||
|
|||
(۸/دی/۹۲ ۱۹:۰۷)عبدالرحمن نوشته است: خب برادر خدا چطور پیروز میشه؟وااااااااامگه میشه ؟ ماها با این وضعیت هیچ نقشی تو زندگی نداریم که حالا اومد خدا نظرش عوض شد یا از اول یه جیز دیگه بوده واقعاً خندت نمیگیره این حرفو زدی ؟ خدا خیرت بده ما رو هم گیج کردی باید برم دوباره اعتقاداتمو پارتشن بندی کنم
|
|||
|
۲۰:۲۵, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #182
|
|||
|
|||
(۱۵/دی/۹۲ ۱۰:۰۵)nevermore نوشته است: وااااااااامگه میشه ؟ ماها با این وضعیت هیچ نقشی تو زندگی نداریم که حالا اومد خدا نظرش عوض شد یا از اول یه جیز دیگه بوده واقعاً خندت نمیگیره این حرفو زدی ؟خدا نظرش از پیروز شدنش عوض میشه؟یا از همایت مومنان؟ببخشین ها اما این حرف شما خنده داره یعنی دین وایمان شما به تار مو بستگی داره که بانظر یکی باید پارتیشن بندی بشه این دفه طوری پارتیشن بندیش کن که به تار مو بستگی نداشته باشه ناراحت نشی ها فقط خاستم بیای توباغ
|
|||
|
۵:۰۵, ۱۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۳ ۵:۲۰ توسط vahid.0311.)
شماره ارسال: #183
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۰ ۱۶:۰۰)ninjutsu نوشته است: با سلام،من یکی از کاربران تازه وارد هستم و خوشحالم که در بین شماها هستم. سلام.اگه منظورتون ظهور 52 قسمتی باشه.چیزی ک برامن جای سوال داره اینه که.ارباب اونا یعنی شیطان به اینامیگه که چه کسی براگسترش اینکارمفیدوتاثیرگذاره. خب این قدرت وقتی باشه چطورنمیتونه بفهمه منی ک رفتم توانجمنشون.الان قصدفرار یا افشاگری رادارم؟؟ بنظرخودم به ارادهی خودشون بوده ک این راز فاش بشه وبگن ک مادارای چنین قدرتی هستیم. چرا؟چون دیگه الان اگه کسی هم بفهمه اینقدرجو متلاشی شده ک اگه بخوای خلاف میل اوناعمل کنی بایدسر به بیابون بزنی. ی ویروس جمعی ک بمکمک فردپاک نمیشه. من دیگه ذهن تجمل پذیرشده.ازنظردرونی میتونم ازین پس بخودبیام ومراقب باشم اماپازنظراجتماعی(پوشاک.مسکن.اتوموبیل و...)نمیتونم.چرا؟چون محیط این تیپ رونمیپسنده |
|||
|
۹:۲۹, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #184
|
|||
|
|||
(۱۵/دی/۹۲ ۲۰:۲۵)علی ع نوشته است: خدا نظرش از پیروز شدنش عوض میشه؟یا از همایت مومنان؟ببخشین ها اما این حرف شما خنده داره یعنی دین وایمان شما به تار مو بستگی داره که بانظر یکی باید پارتیشن بندی بشه این دفه طوری پارتیشن بندیش کن که به تار مو بستگی نداشته باشه ناراحت نشی ها فقط خاستم بیای توباغخدا هر کاری دلش بخواد میکنه مگه غیر از اینه؟حالا بالفرض امام«ع» تشریف آوردن ملت اینجوری که الان میخوانش نخواستن چی یا بعد یه مدت از سپاهش جیم زدن چی؟من شنیدم ایشان وقتی مردم را به اسلام دعوت میکنن مردم خیال میکنن چیز جدیدیه یا شنیدم ایشون هم شهید میشن پس ننگ بر منکه سرنوشتم همانند کوفیان خواهد شد .مومنانش منظورت کیان؟(حمایت ،نه همایت). بله به یه تار مو بنده فقط خدا کنه به یه جای درست حسابی وصل باشه(شادی ارواح شهیدان صلوات) |
|||
|
۱:۳۱, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #185
|
|||
|
|||
|
من همیشه سعی میکنم در دیدن هر مستند یا فیلم یا شنیدن سخنرانی ها یک جمله را به یاد داشته باشم که فکر میکنم از ائمه باشد و اون اینکه به گوینده سخن نگاه نکن بلکه ببین چه می گوید شاید این شبهه شما درست باشد و از این سیستم ها بعید نیست اما شما نقد و برداشت علمی خودتون رو داشته باشید مطالب درستش رو تحقیق کنید و استفاده و مطالب اشتباهش رو کنار بذارید متاسفانه ما تو جامعه یاد گرفتیم همه چیز رو یا سیاه ببینیم یا سفید در حالیکه این درست نیست حالا عبدالله هاشم یا ایکس یا .... هر حرفی زدند شما با معیارهای اسلام و قران و ملاکهای خودتون بسنجید و اونجایی که خوبه استفاده کنید اون قسمت که بده کنار بذارید من اگر الان ثابت بشه که این فیلم به دستور فراماسونها ساخته شده هم برام فرقی نمی کنه چون سر نخهایی رو گرفتم و دنبالش رفتم و باعث شده به اطلاعاتم و نگرشم اضافه بشه حالا اگه بگن سپاه هم!!!!!!! این رو ساخته باز هم نقادانه نگاه میکنم و نه همه رو می پذیرم و نه همه رو رد میکنم.
|
|||
|
|
۲۰:۴۱, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #186
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۰ ۱۶:۰۰)ninjutsu نوشته است: با سلام،من یکی از کاربران تازه وارد هستم و خوشحالم که در بین شماها هستم. اولا ، این مستند کلا به حساب ما بیست هزار تومن هم خرج بر نمیداره چون خودمون داریم عینشو میسازیم و فقط احتیاج به یه نرم افزار اسپلیتر ، اینترنت پرسرعت و وقت داره. بیشتر خرج سفر هاشه که اونم یه بشر عشق سفر ، زیاد براش سنگین درنمیاد. تور ایرانگردی ما کلا یه ملیون هم خرج ورنداشت (پارسال) دوم ، بله. چون شبیه سازی ما از این مستند کار دو نفر هست! سوم : افشا. یه نفر داره اطلاعاتی رو از درون یه سیستم افشا میکنه که اکثرشون قابل توجیه هستن . حتی قسمت های پیچیده حقیقت خدایان یا معماری و انرژی یا نکهبانان دروازه. چهارم: بله و بله و بله. پنجم: آمریکا نساخته. وقتی میگید آمریکا میره توی گردان هالیوود! اما این مستند کار چند نفره که چندتاشون آمریکایی هستن و غیر آمریکایی هم توشون هست. الان یه مسلمان در آمریکا مقاله بنویسه میگید آمریکایی ها نوشتن.؟ ششم: دروغ بزرگ این فیلم؟ بزرگترین اشکال این فیلم اینه که نوریگا و اکرنهار ، فکر کردن این مسیح (علیه السلام) هستش که در آخر الزمان پادشاه میشه نه ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف). اشکالات دیگه شو بگید تا جواب بدم. 7- کلا هرکی روی این مستند نقد نوشته از نظر پژوهشی ایراد داشته تا الان. 8- هزار یک جواب به همهشون میدم. میخواید بحث کنیم؟!! بعدش، چرا همه به اشتباه فکر میکنن این مستند کار عبدالله هاشمه؟ این مستند به گفته خود wakeup project تنها از کار Age of appearance عبدالله هاشم اقتباس گرفته شده. همین . عبدالله هاشم یکی از اون همه نفر بوده و از وقتی به احمد الحسن گروید (یهودی نشد از خودتون حرف درنیارین) از wakeup project بیرون رفت و برای خودش یه فروم به اسم هاشم بورد ساخت. |
|||
|
|
۱۷:۵۹, ۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۳ ۱۸:۲۷ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #187
|
|||
|
|||
نقل قول:عزیز دلم قرار شد تحقیق کنین دیگهبه طور کلی و خلاصه عرض کنم من هم با نظرات مدیریت محترم سایت و خیلی از دوستان هم عقیده هستم البته در تایپکی دیگر خود شخص من سوالاتی در باره مستند ظهور داشتم که البته بیشتر راجب شخص عبدالله هاشم بود ولی به هر حال طبعا همانطور که همگی اشاره کردن مستند ظهور وحی منزه نیست و ایراداتی هم بر آن وارد است (حقا نقاط قوتی هم دارد که باعث بیداری بسیاری شده ) اما نه اینگونه دوست عزیزمان آقای ninjutsu اشاره کرده [/b] اما روی حرف من با شما عزیزان است که توصیه اکید به جمع آوری اطلاعات و تحقیق می کنید من با شما هم عقیده هستم اما ظاهرا شما با خودتان هم عقیده نیستید ، چرا راجب حرف این بنده خدا کسب اطلاعات نمی کنید آیا واقعا سپاه پاسداران چنین اقدامی را کرده یا خیر ؟ من شخصا از برخی از آشنایان و دوستان که به نوعی در سپاه پاسداران و حتی کسانی که در بسیج مساجد فعال هستند و کاراهای فرهنگی انجام میدهند و آشنا با این مسایل هم هستند پرس و جو کردم چیزی مبنی بر آنچه که این دوستمان ادعا کرده نمی دانستند اما ترسیدم اظهار نظر کنم و نظر ایشان را رد کنم چرا که امکانش بود من در جمع آوری اطلاعات خطا داشتم و از افراد غیر مطلع سوال پرسیده باشم از دوستان خواهش می کنم درباره ادعای دوستمان تحقیق کنید اصلا ببینید سندیت دارد یا خیر بعد توضیحات دیگر را ارایه بدهید
|
|||
|
۲۰:۱۱, ۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #188
|
|||
|
|||
|
سلام. دوست من یه کم فکر کن شاید منظور از" اگر خدا بخواهد ادامه دارد" همین افشاگری فیلم باشه.ینی این کاریکه هاشم عبدالله کرده عزیزم.بعدشم شما از کجا میدونی یهودی شده. خب شاید این ساختگی باشه و برای ایجاد شک و شبهه این کارو (خدا میدونه کی)انجام داده باشه.در مورد ادعاهاتم که سند ندادی.میگی دوستم تو سپاه گفت. کلا سراپا مشکوکی داداش.ولی بدون نور خدا رو با فوت نمیشه خاموش کرد.
|
|||
|
۱۳:۰۸, ۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #189
|
|||
|
|||
|
با سلام من این مستند و خیلی مستند های دیگر دیدم و بیشتر شون برای ترساندن مردم امریکا ودنیا بود.ولی این فرق داشت کسانی که از محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و از دین مذهب مسیح بدشون میاد چجور میان اونارو تو مستند بزرگ نشون بدن و اونارو درستکار و خوشون ادم های بدی نشون بدن. از اول مستند تا اخرش فقط پته ی شیطان پرست ها و سیاستمدارن بر ملا می کرد.واز احادیث قرانی و پیامبر می گفت.واز عرب ها دفاع می کرد. و خودش هم میگفت که اگر مغض تشنه نباشه تلاش ما بی فایده هستش .
هر کس این مستند ساخته بماند ادم باشه یا کافر بهترین کارو کرده از ما که بهترن که هیچ کاری نمی کنیم . |
|||
|
۱۴:۰۵, ۲۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #190
|
|||
|
|||
|
عزیزم خودشون تو سریال شرکت های را که از فیلم حمایت میکنن نشون میده . لطفا به سریال کامل و البته دقیق نگا کنین
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,065 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| سوالات کلی درباره فیلم ظهور | hoseyni | 253 | 139,856 |
۲۴/آبان/۹۵ ۱۲:۴۷ آخرین ارسال: rad0701 |
|

خدا خیرت بده ما رو هم گیج کردی باید برم دوباره اعتقاداتمو پارتشن بندی کنم