کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دروغی بزرگ در فیلم ظهور
۱۶:۰۰, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام،من یکی از کاربران تازه وارد هستم و خوشحالم که در بین شماها هستم.
یک سوال از تمامی کاربران محترم داشتم و اینکه آیا کسی به این موضوع تا به حال فکر کرده که این فیلم:
1- چه مقدار خرج برداشته؟
2- آیا واقعا فیلمی به این عظیمی فقط کار سه یا چهار نفر هست؟
3- این فیلم دارد چه هدفی را دنبال می کند؟
4- آیا هدف این فیلم فقط آگاه سازی مردمی است که هزاران سال است که زندانی این سیستم پیچیده هستند؟
5- چرا آمریکا و یا هر کشور دیگری این فیلم را ساخته؟
6- آیا کسی به دروغ بزرگ این فیلم پی برده است؟
7- آیا کسی تا حالا فیلم نقد و بررسی فیلم ظهور که توسط سپاه پاسداران ساخته شده است را دیده؟
8- و هزاران سوال دیگر؟؟؟HuhHuh
زمانی که تعداد این پست ها به ده تا رسید،خودم پاسخ تمام این سوالات را میدهم،ولی دوست دارم تا اون موقع اگر جواب این سوالات را می دانید در اختیار دیگران هم قرار بدهید.
با تشکر کاربر تازه وارد.Blush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، mohsen 2012 ، shafagh_mah ، مبينا ، moje12.ir ، ST92 ، ilitih ، فدک زهرا ، Anti.Mason ، marziye ، kohnavard ، ztb ، azade ، توحید ، Ghaem ، ALMIDA ، Bran ، ahossein ، سرباز ولایت ، ascertained ، meisamtiger ، ahmad1300 ، من انقلابی ام ، tazevared ، عبدالرحمن ، پرهام ، fafa* ، amirak

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۰۹, ۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #61
آواتار
این که می گید عبدالله هاشم نمیتونه یهودی یشه را قبول ندارم منظور از یهودی شدن پذیرفتن اعتقادات یهود و کار کرد برای یهوده نه اینکه..............
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱:۲۹, ۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #62
آواتار
(۷/آذر/۹۰ ۱:۰۹)7zahra7 نوشته است:  این که می گید عبدالله هاشم نمیتونه یهودی یشه را قبول ندارم منظور از یهودی شدن پذیرفتن اعتقادات یهود و کار کرد برای یهوده نه اینکه..............
درست می فرمایید گفتم من امکانش هست اما باید با سند و مدرک ثابت کنیم همین جوری که نمیتونیم به کس تهمت بزنیم باید یک نمونه تضاد در رفتارش دیده بشه تا بتونیم متهمش کنیم و یا تحریم
در این صورت که فرمودید نمیتونیم بگیم یهودیه بلکه میتونیم بگیم اوانجلیسته یا دوستدار یهود و...
گفتم که شاید هم یهودی مارانوسه
و این احتمال هم هست برای خراب کردنش این شایعه ها مطرح شده. الله اعلم

شما خدای نکرده به خودتون نگیرید ولی نمونه حاشیه های مهمتر از متن همینه
کلی گفتم.
عبد الله هاشم عملا کاره ای نبوده جز مشاوره و چند تا کلیپش در سریال ظهور
اما من معتقدم نظر هر شخص محترمه و باید پاسخ داده بشه. چون اینجا این سوال براش مطرح شده و مسلما مهمه که میپرسه
اما موضوع اصلی یه جورایی نقد و پاسخ به شبهات این سریال بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، MohammadSadra
۱۶:۳۱, ۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #63
آواتار
سلام
دوستان عزيز
كساني كه در مورد عقايد عبدالله هاشم و مستندش(ظهور كرده The Arrived) سوال دارن لطف كنن به اين موضوع (تاپيك) مراجعه كنند :
تاپيك مستند ظهور كرده ساخته عبدالله هاشم

بحث اونجا فوق العاده داغه به مدت سه ماه هنوز هم ادامه داره

اين جا نقد سريال ظهور (The Arrivel) ساخته نورياگا و آركناره

لطف ميكنين نقد منم رو هم چند پست قبل بخونيد[تصویر: blush.gif]
نقد من

در سايه امن محبوب يكتا هميشه پايدار و موفق باشيد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، seeking_ truth
۲۳:۰۴, ۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #64
آواتار
(۷/آذر/۹۰ ۱:۲۹)bi neshani نوشته است:  
(۷/آذر/۹۰ ۱:۰۹)7zahra7 نوشته است:  این که می گید عبدالله هاشم نمیتونه یهودی یشه را قبول ندارم منظور از یهودی شدن پذیرفتن اعتقادات یهود و کار کرد برای یهوده نه اینکه..............

درست می فرمایید گفتم من امکانش هست اما باید با سند و مدرک ثابت کنیم همین جوری که نمیتونیم به کس تهمت بزنیم باید یک نمونه تضاد در رفتارش دیده بشه تا بتونیم متهمش کنیم و یا تحریم
در این صورت که فرمودید نمیتونیم بگیم یهودیه بلکه میتونیم بگیم اوانجلیسته یا دوستدار یهود و...
گفتم که شاید هم یهودی مارانوسه
و این احتمال هم هست برای خراب کردنش این شایعه ها مطرح شده. الله اعلم

شما خدای نکرده به خودتون نگیرید ولی نمونه حاشیه های مهمتر از متن همینه
کلی گفتم.
عبد الله هاشم عملا کاره ای نبوده جز مشاوره و چند تا کلیپش در سریال ظهور
اما من معتقدم نظر هر شخص محترمه و باید پاسخ داده بشه. چون اینجا این سوال براش مطرح شده و مسلما مهمه که میپرسه
اما موضوع اصلی یه جورایی نقد و پاسخ به شبهات این سریال بود

من ابدا نمیگم عبدالله هاشم یهودیه یا این که نیست من در این مورد اطلاعاتی ندارم اما میگم دلایل شما باید محکم باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۲:۵۳, ۹/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۰ ۲:۵۸ توسط bi neshani.)
شماره ارسال: #65
آواتار
(۸/آذر/۹۰ ۲۳:۰۴)7zahra7 نوشته است:  

من ابدا نمیگم عبدالله هاشم یهودیه یا این که نیست من در این مورد اطلاعاتی ندارم اما میگم دلایل شما باید محکم باشه

[/quote]

سلام دوست عزیز
توصیه میکنم یه بار دیگه پست های من را مرور بفرمایید.
اولین نظری که من در مورد عبد الله هاشم دادم در انتهای اصل موضوع پاسخم به اولین سوال جنای عالی بعد از پست نقد من ارائه دادم این بود.:
((راستی من بعید می دونم عبدالله هاشم یهودی شده باشه
با توجه به تذکر سید رضا دین یهود ورودی و خروجی نداره یا بهتره بگم یهود عملا دین نیست نژاده حتما باید خون یهودی در رگت باشه تازه افراطی هاشون میگن باید هم پدر و هم مادر یهودی باشن تا بچه یهودی بشه. پس مسلما یهودی نمیتونه شده باشه اگه مسلمون بوده باشه!(باید همه احتمالات رو بررسی کرد بالاخره
[تصویر: blush.gif])
شاید مارانوس باشه (یهودی مخفی) تازه دستش رو شده
اما این که چند وقت پیش میخواست بیاد برنامه راز شبکه4 تو مصر گرفتنش چند وقت زندانی بود بعد دیپورت شد فکر کنم کانادا.بعدش مجبور شد نمایندشو بفرسته و نمایندش اومد برنامه راز تازه کلی هم با جو ایران حال کرده بود به جز فی*ل*ترینگ شبکه های اجتماعی میگفت میشه بر علیشون استفاده کرد.
شاید پشتش حرف درآوردن احتمالش زیاده ))
به چند پست قبل رجوع فرمایید.
اگر منظور شما در مورد اینکه فرمودید: ((اما میگم دلایل شما باید محکم باشه ))

دلایل منحرف شدن عبد الله هاشم بود من هیچ نظر قطعی در مورد ایشون ندادم.به همه پست هام رجوع فرمایید.
بلکه به دلیل اینکه عبد الله هاشم ربطی به این تاپیک نداشت من لینک تاپیک مربوط به مستند ظهور کرده عبدالله هاشم رو که دوستان دیگه ارائه فرموده بودند. برای کمک به عزیزانی که در مورد این شخص سوال داشتن در پست قبلی خودم قرار دادم. ولا غیر.
اما اگر منظور شما از دلایل ؛ دلایل نقد من به سریال ظهور ساخته نوریاگا و آرکنار است. تقاضا مندم یک بار دیگه زحمت کشیده و نقد مرا مطالعه فرمایید.
نقد من
۸:۴۹, ۹/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۰ ۹:۱۴ توسط kavoraa.)
شماره ارسال: #66

.
بیشتر این انتقادها و استدلالها و ابهامات در مستند ظهور به سایت بیداری اندیشه هم شدیدا میچسبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نکنه ما هم ماسونیم خودمون خبر نداریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
ماسون ها خدا نیستند.. یه تشکیلات انسانی (انسان محور) هستند و طبیعتا دارای اشتباهات فراوان که یکیش درز اطلاعاته..
.
حالا چه دوستان ماسون مطلع بودند و یا نبودند و چه راضی به اینکار بودند و یا نبودند و چه پول خرج کردند و یا نکردند و چه توطئه کردند و یا نکردند مستند ظهور حاصل جمع آوری این اشتباهات در افشای اطلاعات طی سالیان درازه..
.

۱۴:۵۴, ۹/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۰ ۱۴:۵۸ توسط bi neshani.)
شماره ارسال: #67
آواتار
(۹/آذر/۹۰ ۸:۴۹)kavoraa نوشته است:  .
بیشتر این انتقادها و استدلالها و ابهامات در مستند ظهور به سایت بیداری اندیشه هم شدیدا میچسبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نکنه ما هم ماسونیم خودمون خبر نداریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
ماسون ها خدا نیستند.. یه تشکیلات انسانی (انسان محور) هستند و طبیعتا دارای اشتباهات فراوان که یکیش درز اطلاعاته..
.
حالا چه دوستان ماسون مطلع بودند و یا نبودند و چه راضی به اینکار بودند و یا نبودند و چه پول خرج کردند و یا نکردند و چه توطئه کردند و یا نکردند مستند ظهور حاصل جمع آوری این اشتباهات در افشای اطلاعات طی سالیان درازه..
.

سلام
دوست عزیز
ابتدا از حسن توجه شما به این تاپیک متشکرم
برای اینکه امکان پاسخگویی به نظر شما وجود داشته باشد. لطفا تاحدی مخاطبتان را مشخص فرمایید تا ترجیحا همان دوست یا دوستان به شما پاسخ دهند.
لازم به ذکر است که مسلما هر موضوعی قابلیت نقد دارد. مهم دلایل موارد انتقادی است.
شما نظری کلی ارائه فرمودید که شخصا در کل با نظر جناب عالی موافقم.
البته تا آن جا که من اطلاع دارم سایت بیداری اندیشه مسئولیت زیر نویس بدون دخل و تصرف(جز نگاتیو و شطرنجی کردن بعضی موارد خلاف عفت عمومی جامعه ما) در این سریال را به انجام رساند.
به نظر من هدف نوعی آگاهی است. صد البته ماسون ها و تمام شیاطین در انتها هیچ غلطی نمیتوانند بکنند .
با توجه به آیه شریفه قرآن: لا تَحزَن اِنَّ اللهَ مَعَنا-ناراحتی به خود راه مده خدا با ماست.
اما ما مامور به تکلیفیم نتیجه در دست خداست.
تکلیف ما هوشیاری است که اهم آن از نظر این حقیر: خود شناسی، خدا شناسی، حقیقت شناسی، شناخت هدف و میدان و راه مبارزه با کفر(جهاد)، تولی و تبری، امر به معروف و نهی از منکر در هر زمینه ای.و ...
که تک تک این موارد را می بایست تاپیک ها توضیح داد و بحث کرد.
در نتیجه یکی از راه های مقابله با طرف مقابل بی اهمیت نشان دادن آن طرف در افکار عمومی و مهم کردن جایگزین آن طرف که ما در نظر گرفته ایم برای افکار عمومی.(اشاره به نقد خودم در مورد کم اهمیتی به ایران امام خمینی و امام خامنه ای)
کاری که مثلا آمریکا میخواست با علم کردن ترکیه به جای ایران در خاور میانه کنه یعنی ترکیه تاثیر گذار ترین کشور منطقه شود. که میشه گفت در این طرح شکست خورد. دیدید چند سالی است ترکیه همش خودش رو نخود هر آش میکنه؟
هدف نقد این سریال تمیز دادن نکات مثبت و نکات منفی از نظر عقاید مشترک همه ماست.ایجاد یک حسگر و یادید هوشیار برای مسائلی است که در لفافه القا می شود.(میشه گفت ضمیر ناخود آگاه)
مثال دیگر :همین بی بی سی مستند میسازه در کمترین حالت القا، واقعیات رو طوری کنار هم میزاره که اون چیزی که دلش میخواد رو القا کنه برای مثال در یک از مستند ها کریستین امانپور (در مورد ادیان) وقتی به اسلام میرسه برای کمتر از 30 ثانیه انفجارات لندن رو نشون میده بلافاصله در ایران عزاداری محرم رو شما چه نتیجه ای میگیرین.
ببخشید با مثال هام جواب رو طولانی کردم.
البته فکر میکنم نظر شما در جواب دوست عزیزchemical.1001 بود.
امیدوارم نظرم مفید واقع شده باشد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، seeking_ truth
۱۶:۰۰, ۹/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۰ ۱۶:۰۴ توسط kavoraa.)
شماره ارسال: #68

.
با سلام و تشکر از دوست گرامی ام..دوست من اشاره من به جمله پایین هزاران البته سایت بیداری اندیشه یا عدم نقد نمی باشد.. بلکه اشاره من کاملا از روی مزاح به این موضوعه که بیشتر انتقادها و استدلالها و ابهامات مطرح شده در این پست ها از هزینه های عجیب مالی که معلوم نیست از چه منبعی (کدام عضو از کدام سپاه) تا ابهامات در متن و چرایی این افشاگری و و و اونقدر کلی و آبکیه که حتی میشود به سایت بیداری اندیشه هم چسباند یعنی کلا به هر ضد ماسونی میتوان با این روش شک کرد..
.
بیشتر این انتقادها و استدلالها و ابهامات در مستند ظهور به سایت بیداری اندیشه هم شدیدا میچسبه(صرفا جهت مزاح)!!!!!!!!!!نکنه ما هم ماسونیم خودمون خبر نداریم(صرفا جهت مزاح)!!!!!!!!!!
.
.
.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bi neshani
۱:۰۱, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #69
آواتار
سلامی دوباره به دوست عزیز و همسنگر فعال
kavoraa

اکثریت دوستان به اینکه این مستند ویژگی های مثبت بسیاری دارد.شکی ندارند و باز هم میگویم من با حرف های شما موافقم
در تایید حرف شما بسیار از سوالات نویسنده اصلی این موضوع(تاپیک) و ابهامات ایشون رد شد با استدلال منطقی دوستان.
در ادامه من یک نقد از چند منظر ارائه دادم که کسی لطف نکرد نقد من رو جواب بده و همینطور حیات این تاپیک افتاد گردن من.
من هم گفتم یه تشکری بکنم پست شما بی جواب نمونه.
در سایه امن محبوب یکتا پایدار و موفق باشید.

۱:۳۷, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #70

(۵/آذر/۹۰ ۹:۳۸)bi neshani نوشته است:  ....
جواب صریح تر من به این سوالات :
1-بر اساس سخن حضرت علی نبینید کی حرف میزنه ببینید چی میگه ((که شیطان موجب شد حضرت یحی به اشتباه پر خوریش پی ببره.)) و اون رو با حقیقت هایی که در زندگی بهش رسیدید ((نه اینکه بهتون گفته باشند(مسلمون شناسنامه ای)یعنی بتونی از حقیقت با منطق دفاع کنی.)) مقایسه کنید.
2- یه موردی که در این سریال من خودم بهش رسیدم . نقش کمرنگ ایران و علی الخصوص امام خامنه ای در این سریال بود.
که میتونیم دلیل عدم اشاره مستقیم به این دو موضوع رو در قسمت 40 ببینیم که با کمی تمایل به اعتقادات شیعی سازندگان متهم به شیعه بودن فریبکاری پول گرفتن از ایران (که البته من از این دید هم به موضوع نگاه کردم[تصویر: biggrin.gif]) شدن
اما مهم عدم اشاره غیر مستقیم به امام خامنه ای است. (یک فرد بسیار مهم در مناسبات جهانی)
ایشون در زمانی که داشت عکس انسان هایی که بر علیه نظام سلطه مبارزه کردن پشت سرهم نشون میداید آره آقای احمدی نژاد رو نشون داد. سید حسن نصرالله، امام موسی صدر، جمال عبدالناصر، مالکوم ایکس فکر میکنم مهاتیر محمدو...
اما شما هیچ اثری از امام خامنه ای نمی بینید.(و البته مهمتر امام خمینی که دیگه شهره خاص و عامه امام هم اثری ازش نبود.)
اینم عیب نداره.!!!
اما ما فقط 2 جا عکس امام خامنه ای رو به صورت کاریکاتور میبینیم.(به صورت منفی)
محل اول: ایشون داره روی موشک کار میکنه با آچار شبیه سید حسن نصرالله و پیچ گوشتی شبیه بشار اسد.
محل دوم: کاریکاتوری که عراق و افغانستان یه گوشه افتادن. بشار اسد امام خامنه ای و فکر میکنم سید حسن نصرالله (یا شایدم یه کس دیگه یادم نیست.) نشستن و جلوشون نوشته بعدی کیه؟
چه طور اونجا آقای احمدی نژاد(درسته رییس جمهور هستن ) اما اینجا امام خامنه ای .یعنی این دوستان میدونستن نفر مهمتر کیه در ایران .متاسفانه کم از رییس جمهور ما کاریکاتور بهتر از این هست. و ...( با توجه به پروژه عظیم وجهانی و پیچیده کم اهمیت کردن امام خامنه ای(به عنوان مقام ولایت فقیه-تشبیه شده توسط فوکویاما به زره پرنده با بال سبز (مهدویت)و سرخ(شهادت-عاشورا)))
این یه سخن از فیلمهSad زمانی که عکس تظاهرات کسانی که با صورت پوشیده نوشته های ضد اسلامی به اسم تظاهرات اسلامی دستشون گرفتن).((کسی که از دینش دفاع میکنه صورتش رو نمیپوشونه))
فکر نمیکنین اگر این دوستان به مبارزه رهبر عزیز و امام اعتقاد داشتن حداقل یک اشاره به مبارزات محکم این عزیزان میکردن. مطمئن باشین هیچ اختلافی هم پیش نمی آمد
اینو گفتم بر اساس همون فلسفه قسمت 40 جواب رو ندین
3- حال با دید مثبت.!
بسیاری از موضوعات جدید رو مطرح کرد که خیلی ها (از جمله خودم)اطلاع نداشتن(البته باید در صحتش حتما تحقیق کنین) مثل ستارگیت یا دروازه ستاره.و ویژگی کعبه در این مورد.
نگاه دقیق در مورد یکسان بودن دست نوشته ها و صورت پوشیده در همون تظاهرات ها که در بالا گفتم. و بسیاری دیگه
....
.
روی سخن من اصلا این کلام شما نبود بلکه استدلال های بوجود آوردنده تاپیک بود.. این نقد کاملا صحیحه ودلیل جواب ندادن من بهش موافقت کامل بند ست..چون شما کامل اشاره فرمودین..
.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bi neshani
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]