کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دروغی بزرگ در فیلم ظهور
۱۶:۰۰, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام،من یکی از کاربران تازه وارد هستم و خوشحالم که در بین شماها هستم.
یک سوال از تمامی کاربران محترم داشتم و اینکه آیا کسی به این موضوع تا به حال فکر کرده که این فیلم:
1- چه مقدار خرج برداشته؟
2- آیا واقعا فیلمی به این عظیمی فقط کار سه یا چهار نفر هست؟
3- این فیلم دارد چه هدفی را دنبال می کند؟
4- آیا هدف این فیلم فقط آگاه سازی مردمی است که هزاران سال است که زندانی این سیستم پیچیده هستند؟
5- چرا آمریکا و یا هر کشور دیگری این فیلم را ساخته؟
6- آیا کسی به دروغ بزرگ این فیلم پی برده است؟
7- آیا کسی تا حالا فیلم نقد و بررسی فیلم ظهور که توسط سپاه پاسداران ساخته شده است را دیده؟
8- و هزاران سوال دیگر؟؟؟HuhHuh
زمانی که تعداد این پست ها به ده تا رسید،خودم پاسخ تمام این سوالات را میدهم،ولی دوست دارم تا اون موقع اگر جواب این سوالات را می دانید در اختیار دیگران هم قرار بدهید.
با تشکر کاربر تازه وارد.Blush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، mohsen 2012 ، shafagh_mah ، مبينا ، moje12.ir ، ST92 ، ilitih ، فدک زهرا ، Anti.Mason ، marziye ، kohnavard ، ztb ، azade ، توحید ، Ghaem ، ALMIDA ، Bran ، ahossein ، سرباز ولایت ، ascertained ، meisamtiger ، ahmad1300 ، من انقلابی ام ، tazevared ، عبدالرحمن ، پرهام ، fafa* ، amirak

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۳۹, ۱۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #71

متاسفانه هزار برداشت از یک موضوع به وجود میاید. سریال ظهور 52 قسمتی نخواست باور مارو عوض کنه . آخر سریال گفته شد به جز احادیث و آیات قرآن هیچ یک از مطالب کاملا درست نیست. خواست بگه چطور میتونه تمام دنیای اطراف ما کیثف و با افکار پلید باشه در حالی که ما خواب هستیم . تفکر روشنی در پشت این سریال بوده و هست.
در مورد سوالات این دوست عزیز از دید من :
1-؟. شاید کمتر از یک سریال معمولی.
2- خواستن توانستن است. این سریال میتونه تلاش و زحمت 3 یا 4 نفر رو نشان بده.شاید ما فقط به دنبال زیر سوال بردن باشیم.
3- این سریال فقط به دنبال این است که تحقیقات و پژوهشهای چند نفر رو به ما نشون بده که اگر راست باشه ما خیلی عقب تر از کسانی هستیم که هر کاری برای رسیدن به هدف خودشون میکنن ولی افسوس ما فقط نگاه میکنیم و آرام آرام فراموش....
4-ما زندانی این سیستم نیستیم ما معتاد به این سیستم هستیم.این سیستم راحتی و رفاه رو به ما تقدیم کرد و کنارش از ما اعتقادات و انسانیت ما رو خرید.
5- این فیلم ساخت کشوری نیست این چند نفر در سفرشان این فیلم رو ساختند. این فیلم تحت هیچ کمپانی فیلم سازی منتشر نشد.
6- خودشان گفتن تماماً و کاملا به گفته هاشون اطمینان نداند و فقط تلاش پژوهش اونها در این زمینه بوده. همچ کس و هیچ چیز به غیر از خدا کامل و متلق نیست.
7- انتقاد بر همه چیز وارد است. هر سیستم برای بقای خود تمام تلاش خود را میکند . این سریال حرفهای بسیار پر معنا داشت. این سریال از درست عمل کردن ما چیزی نگفت. در کشور ما نیز دزدی و ظلم کم نیست. هست؟ این همه ثروت کشور به کجا می رود؟ چرا هنوز ما این همه فقیر داریم؟ حقیقت چیه؟
8- جواب سوالات داده میشه. ولی بهتر نیست خودمون رو آماده کنیم. شاید دیر شده و شاید هم هنوز زوده باشه برای آماده شدن ولی بهتر نیست فقط آماده بشیم. شاید و فقط شاید کمی از حقیقت در این سریال باشه. چیز که ما نخواست...

فقط بیدار شوید ....
خدا هر چه را بخواهد ادامه می دهد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aleyasin ، bi neshani ، hasan.z
۲۰:۳۳, ۱۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #72
آواتار
فراماسونری = پول + موقعیت و جایگاه + فکر + علم + نیت بد + اسم بزرگ + نماد های فراوان و پراکنده
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۱:۵۷, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #73

من رسما به تمام فیلمها مستندها و سخنرانیهای در مورد فراماسونری و ظهور مشکوکم احساس میکنم اینها اطلاعات سوخته یاغلطین که برای فریب مردم و مشغول کردنشون به چیز های کم اهمیت در اختیارشون گذشته میشه گرچه من از طریق آقای راءفی با این مسایل اشنا شدم ولی به خود ایشونم شدیدا مشکوکم یکی کمکمUndecided کنه
۱۲:۲۴, ۲۰/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۰ ۱۲:۳۹ توسط milad shali.)
شماره ارسال: #74

با سلام: از وقتي اين مستند تو ايران پخش شده تمام ذهن هاي مردم مشغول شده اصلا صهيونيستها قانوني دارند كه هر چندين سال يك بار اكثر رازهاشونو فاش ميكنند من مطمئنم اين مستند ساخته ي خود صهيونيستهاست
من مطمئنم صهيونيستها همين الان هم برنامه ها و رازهايي دارند كه چندين سال بعد فاش ميكنند من مطمئنم كه اين مستند فقط هدفش ترساندن مردم دنياست دقيقا همون چيزي كه صهيونيستها ميخوان. در مورد آقاي راعفي پور هم ميگم اين شخص به احتمال قوي گماشته ي خود صهيونيستهاست چنان وحشتي در دل جوانها گذاشته كه همه فكر ميكنند قراره يه اتفاقي بيوفته
۱۷:۵۸, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #75

آقا جانها و خانم جانهای محترم!
بیایید به جای بدبینی و شک کردن به این و آن، کمی به خودمان رجوع کنیم. ما مستندات خیلی قوی درباره مهمترین مسئله مطرح شده در فیلم ظهور یعنی شیطان داریم که محکمترینش قرآن کریمه. باید ببینیم چطور شیطان با انسان رابطه داره تا از توطئه های اون در امان باشیم
... ادامه دارد
۱:۰۹, ۲۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #76
آواتار
عزیزان دلم سلام
استاد مطهری مفرماید: ((شک گذر گاه خوبی است ولی منزلگاه خوبی نیست.))
هر سخنی رو فقط اون طوری که به شما گفته میشه بهش نگاه نکنید. از دید های مختلف بهش نگاه کنید.
آدم باید یک سنگ محک برای تشخیص درست از نا درست داشته باشه.
برای سنگ محک من میگم حقیقت یعنی هرچیزی که از حق (تنها حق، خداست) نشئت میگیره
شاید با این جمله بعضی از دوستام من رو بشناسن اما حقیقت با واقعیت فرق میکنه شاید در محاوره یکی معنا شوند. اما هر واقعیتی حقیقت نیست و هر حقیقتی به واقعیت نمیپیونده.
حقایقی که من میشناسم. دوستی ذکر فرمودند : قرآن (لا یمسه الا المطهرون)
نهج البلاغه و سخنان ائمه اطهار (علی و مع الحق و حق مع العلی)
فطرت پاک الهی (البته اگر خفش نکرده باشیم همیشه ما را به حقیقت میل میده)
اگر اصول ایدئولوژیک ، سختش نکنیم عقیده و طرز تفکر و رفتارمان را بر پایه حقیقت(که همیشه ثابت است ولی واقعیت متغیر) بنا نهیم توانایی تشخیص درست را از نا درست خواهیم داشت.
از هر چیزی میتوان استفاده درست یا نا درست کرد. جمله معروف دکتر شریعتی در مورد به نماز ایستادن و در صحنه نبودن
آگاهی خوب است در صورتی که واقعا آگاهی باشد . القا نشده باشد.
اینکه دوستان مشکوکند خوبست اما در شک نمانیم بهتر است. ببینیم چگونه میتوان از این اطلاعات برای رسیدن به اهداف الهی خودمان استفاده کرد.چگونه میتوان زمینه ظهور را آماده کرد.
البته پاسخ به دوست عزیزم همان طور که استاد علی رائفی پور اشاره کردند . آنها بیشتر از ما میترسند چون خدا با ماست. آنها از مقاومت پایداری و تهاجم منطق و تفکر جوان مسلمان علی الخصوص شیعه میترسند که میدانند موجب نابودیشان میشود. تفکر ضد کاپیتالیستی و سرمایه داری در دانشجویان ما در عصر ارتباطات اکنون در قلب کاپیتالیسم فریاد زده میشود.
گفتم هرچیزی دولبه دارد. حال باید چاره ای جست این موضوع در اخر هم به نفع جبهه حزب الله تمام شود نه حزب شیطان که بیکار ننشسته اند.
همسنگر بی سواد شما بی نشانی
یا حسین
در سایه امن محبوب یکتا پایدار و موفق باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rtahami ، ali73 ، seeking_ truth
۱۶:۵۷, ۳۰/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۰ ۱۷:۳۳ توسط hasan.z.)
شماره ارسال: #77

(۹/آبان/۹۰ ۲۳:۲۲)ninjutsu نوشته است:  با سلام دوباره
1- اول از همه باید بگم که بعضی دوستان چرا این قدر زود درباره من تصمیم می گیرند؟ من که گفتم تازه وارد هستم و هنوز فعالیت چندانی ندارم.
2- بله،منظور من همان فیلم (The arrival) است.

3- چرا دروغ بگم،من هم هنوز فیلم نقد و بررسی این سریال رو ندیدم،یعنی می خواستم ببینم ولی بخاطر بعضی مسائل به دستم نرسید،ولی دوستی دارم که در یکی از گردان های سپاه فعالیت میکند و او دیده و میگه که در این فیلم دروغ های سریال ظهور را می گوید ولی چیزی به من نگفته نمی دانم چرا؟؟؟
4- ترجمه این سریال توسط گروه بیداری اندیشه صورت گرفته،چون وقتی فیلم تمام میشود؛مینویسد(ترجمه توسط گروه بیداری اندیشه)
5- همان دوستم گفت که این فیلم تقریبا نزدیک به سه میلیارد دلار خرج برداشته.
6- و یک سوال دیگه؟ چرا کشور سازنده این فیلم میاد و تمامی اسرار خود و کشورهای دیگر را لو بدهد بدون اینکه حتی کشور ابر قدرت یعنی آمریکا ذره ای اعتراضی به سازنده این فیلم نکرده باشد؟
7- راستی آیا میدانید عبدالله هاشم که یک مسلمان بود،به تازگی یهودی شده؟
من این خبر را چند ماه پیش در وبلاگی خواندم که بالای صفحه ی وبسایت آقای عبدالله هاشم ستاره ی پنج پر ترسیم شده است.
8- تهیه کننده این فیلم یکی از بزرگترین روانشناسان مطرح آمریکا است،که فقط یک دروغ را،فقط یک دروغ را چنان زیبا در این سریال جاسازی کرده است که هیچ کس متوجه این دروغ نمی شود.
9- بذارید کمی واضح تر بگم:در جنگ روانی،وقتی دولتی بخواد دروغ بزرگی را به خورد مردم بدهد،خب مسلما هیچ عقل سلیمی آن را باور نمی کند،بخاطر همین میاد و صد تا حرف میزند که نود و نه تا راست است و آن یک دروغ بزرگ را هم بعنوان حرف راست قاطی آن میگوید و میشود صد تا حرف راست و این دروغ را چنان زیرکانه در دیگر حرف های راست جاسازی میکنند که هیچ کس متوجه دروغ بودن آن حرف نمی شود تا به موقع از آن حرف مثلا راست استفاده کنند و مردم پیش خود میگویند،وقتی این همه راست،خب حتما این یکی هم راست است و اینجوری کلاه بسیار تا بسیار گشادی سر مردم میرود.
10- البته من فکر کنم یکی از این دروغ ها را متوجه شدم،البته سندیتی نیست ولی خب این نظر من است؛در پایان فیلم همیشه یک جمله تکرار می شود(اگر خدا بخواهد ادامه دارد) خدا چه چیزی را میخواهد ادامه داشته باشد؟
آیا خدا میخواهد که تشکیلات فراماسونری ها ادامه داشته باشد و یا ظهور دجال؟؟؟
باز هم میگم این نظر من است،شاید این طور نباشد!Sad
تمام فیلم 2012 با اون همه جلوه های ویژه 200 میلیون دلار خرج داشت
این 3 میلیارد دلار یعنی 15 تا فیلم خفن بسازی مثل ترمیناتور4 و ترانسفورمرز 3
جنگ روانی یکی از مصادیقش شما هستید که خوشبختانه اصلا توش کار پشته نیستید
مثلا از کجا فهمیدی که عبدالله هاشم یهودی شده
روی پیشونیش نوشته یا توی آخر سریال ظهور

البته من هم توی سریال جدید the arrived دیدم که عبدالله هاشم منحرف شده ولی یهود رو از کجا آوردی
گذشت اون موقع که هرکس رو که میخواستن دشمن جلوه بدن میگفتن طرف یهودی شده یا فراماسونه
الان باید ببینی اندیشه چی میگه
اندیشه شما اینه که این سریال توسط دولت آمریکا با هزینه 3 میلیارد دلار ساخته شده(اگه به 3 میلیون نفر هزار دلار بدن میشه این عددی که گفتی)
حالا هدفش چیه؟(از نظر شما)
هیچی بابا میخواد 1 دونه دروغ بگه میاد 99 تا راز رو فاش میکنه که قانع بشیم اون یه دروغ راسته
همه دارو دسته عبدالله هاشم هم همه یهودیو فراماسونن دارن تلاش میکنن یه دروغ جا بندازن
اون دروغی که میگی کجاست ؟ نشون بده ببینم

خود عبدالله هاشم رو که یهودی کردی
تهیه کننده رو که روانشناس اعظم کردی که میخواد دروغ جا بندازه
آمریکا رو هم که پشتیبانش کردی
ولی کجاست اون دروغ عظیمی که داری راجع بهش صحبت میکنی و میگی تهیه کنندش بهترین روانشناس اومده یه دروغ رو جا بندازه؟
آمریکا اگه ابر قدرت بود ما 32 سال جلوش دووم نمیاوردیم

انتظار داری آمریکا بیاد عبدالله هاشم رو بزاره توی لیست تروریست های بین المللی؟
یا بیاد ترورش کنه؟ یا باراک اوباما تو کاخ سفید بگه[b]
عبدالله هاشم یک تهدید امنیتی برای اسرائیله؟
تنها غلطی که انجامش برای آمریکا به صرفه هست همینه که نزاره از یوتوب دانلود بشه
ترور عبدالله هاشم باعث افزایش آگاهی و دیده شدن بیشتر سریالش میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11
۱۲:۰۲, ۱۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #78
آواتار
سلام .فیلم ظهور و زیر نویسش بود که باعث شد من تو بیداری اندیشه عضو بشم.مهم نیست کی درستش کرده.مهم اینه که بتونیم بهترین استفاده رو ازش بکنیم.د .علم را بیاموز حتی از کافر .بهتره به جای اینکه در مورد سازندش بحث کنیم در مورد موضوعات مطرح شده در این فیلم بحث کنیم تا اطلاعاتمون کامل تر بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، اکبر.ع ، یا ثارالله
۲۳:۲۲, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #79
آواتار
من كه هرچي سرچ كردم فيلم نقد وبررسي فيلم ظهور وجود نداشت،همه ميدونيم كه ديدن فيلم ظهور براي همه اقشار جامعه خصوصا قشر نوجوان مناسب نيست وممكنه تاثيرگذاري منفي داشته باشه ولي براي كسي كه قصد تحقيق در اين زمينه داره فكر ميكنم اطلاعات جالبي ميده.
۲۳:۱۸, ۱۷/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۰ ۲۳:۲۳ توسط عبداللهی.)
شماره ارسال: #80

دوستی در یکی دو تاپیک بالا آورده که :
در مورد آقاي راعفي پور هم ميگم اين شخص به احتمال قوي گماشته ي خود صهيونيستهاست چنان وحشتي در دل جوانها گذاشته كه همه فكر ميكنند قراره يه اتفاقي بيوفته
[/quote]
آیا شما اطلاع رسانی به ندانسته های جامعه خود و جهان اطراف تان را ایجاد رعب و وحشت می نامید ؟!
"" چشمه را باید شست جور دیگر باید دید ""
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، hosein.kh ، یکی مثل شما
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]