|
دروغی بزرگ در فیلم ظهور
|
|
۱۶:۰۰, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام،من یکی از کاربران تازه وارد هستم و خوشحالم که در بین شماها هستم.
یک سوال از تمامی کاربران محترم داشتم و اینکه آیا کسی به این موضوع تا به حال فکر کرده که این فیلم: 1- چه مقدار خرج برداشته؟ 2- آیا واقعا فیلمی به این عظیمی فقط کار سه یا چهار نفر هست؟ 3- این فیلم دارد چه هدفی را دنبال می کند؟ 4- آیا هدف این فیلم فقط آگاه سازی مردمی است که هزاران سال است که زندانی این سیستم پیچیده هستند؟ 5- چرا آمریکا و یا هر کشور دیگری این فیلم را ساخته؟ 6- آیا کسی به دروغ بزرگ این فیلم پی برده است؟ 7- آیا کسی تا حالا فیلم نقد و بررسی فیلم ظهور که توسط سپاه پاسداران ساخته شده است را دیده؟ 8- و هزاران سوال دیگر؟؟؟ ![]() ![]() زمانی که تعداد این پست ها به ده تا رسید،خودم پاسخ تمام این سوالات را میدهم،ولی دوست دارم تا اون موقع اگر جواب این سوالات را می دانید در اختیار دیگران هم قرار بدهید. با تشکر کاربر تازه وارد.
|
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۰, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
نقل قول:در مورد آقاي راعفي پور هم ميگم اين شخص به احتمال قوي گماشته ي خود صهيونيستهاست چنان وحشتي در دل جوانها گذاشته كه همه فكر ميكنند قراره يه اتفاقي بيوفته اول یکی از سخنان استاد رائفی پور رو مشاهده کنید بعد نظر بدید. ایشون در خیلی از سخنرانیهاشون (تقریبا همه) از پوشالی بودن قدرت شیطان و صهیونیست صحبت می کنند.واقعا نمیدونم چطوری به این نتیجه رسیدید... |
|||
|
|
۳:۵۹, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
(۲۰/آذر/۹۰ ۱۲:۲۴)milad shali نوشته است: در مورد آقاي راعفي پور هم ميگم اين شخص به احتمال قوي گماشته ي خود صهيونيستهاست چنان وحشتي در دل جوانها گذاشته كه همه فكر ميكنند قراره يه اتفاقي بيوفتهسلام اخوی آدم وقتی میره پیش پزشک معاینش کردن میپرسه مرضم چیه؟؟ نسخه رو که دادن دستش سوال میکنه که این دارو کدوم دردم رو دوا میکنه!! همینجوری چشم و گوش بسته از تجویز پزشک تبعیت نمیکنه!! استاد رائفی نمیتونس پاشه یهو بگه آهای مردم چشمتونو وا کنید فلان اتفاق داره میوفته ! خوب من و شما میپرسیدیم از کجا میدونی؟ مدرکت چیه؟ ایشون اول اومد دشمن رو معرفی کرد و الان دارن راهکار میدن شما هم اگر سخنرانیهاشون رو پیگیر بودید همچین قضاوتی نمیکردید، الان من از شما بپرسم مدرکت چیه چی داری بگی؟؟ حداقل اون احتمال قوی یا او مطمئنم رو نذار که 2روز دیگه مدیون نشی. |
|||
|
|
۳:۳۲, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
تازه عضو شدم....تقریبا تمام تایپیک ها رو مطالعه کردم....ممنون بابت نظرات مفیدتون...از همه ی شما دوستان چیزهای زیادی یاد گرفتم.... و اما بعد.... در مورد مستند ظهور، من این مستند رو خیلی وقت پیش دیدم و دلهره عجیبی توی دلم افتاد و این سوال؟حالا باید چیکار کنیم؟ به همه چی شک کرده بود و داشتم در و دیوارها رو میشمردم به معماری ساختمونا نگاه میکردم و فکر می کردم ...ماسون اینجا......ماسون اونجا....ماسون همه جا ![]() ![]() بعد یکی از سخنرانیهای استاد که مال سال89 بود و در مورد فراماسونری بود به دستم رسید با کمی تفاوت و اینکه فراماسونری قدرت پوشالی هست حالا یه سوال دوستان ![]() وقتی از یه چیزی بترسی چه اتفاقی برات می افته؟؟؟؟؟؟؟تسلیم میشی و وقتی تسلیم بشی راهی بجز تبعیت نمی بینی اینکه خداوند می فرماید فقط از او بترسیم والله اکبر اینه حالا یه سوال دیگه ![]() ساخت این مستند خوب بود؟؟؟؟من میگم: (عدو شود سبب خیر اگر خداخواهد) اینکه میشه این مستند رو نقد کرد که درش شکی نیست که دوستان زحمت کشیدن و این کار رو در حدودی انجام دادن از این به بعد باید این فراماسونری رو بگذاریم توی هاشیه و در مورد مطالب دیگه ای بحث کنیم.....ما نمی تونیم دنباله رو عبدا...هاشم و دوستاش باشیم چرا؟.....چون ما شیعه هستیم و منابع محکمی داریم و اینکه دنباله رو یک فرد بودن غلطه باید دنباله رو یه هدف بود.... راستی کلیپ جدید عبدا... هاشم رو دیدید؟؟؟می دونید به کسی به نام احمد الحسن یمانی ایمان آورده
|
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام سئوالاتت قشنگ است اما یک چیز آیا همه فیلم هایی که ساخته می شوند باید تمام و کمال باشند مسلماً خیر اما من می خواهم یک پرسش به این سئوالات شما هم اضافه کنم که هر وقت خواستی به این سئوال هم جواب بده وقتی که فیلم ظهور را تماشا می کردید چه احساسی به شما دست می داد؟ |
|||
|
۲۰:۴۴, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام . دوستان یه نکته رو بگم ؟ بدون اینکه بخوام اسم ببرم , باید بگم که اتفاقا برخی پستها که ظاهرا سوالات درش مطرح شده , صرفا جهت ایجاد شبهه است . برادران آگاه باشید و پستها رو با دقت بخونید و پی به مقصود پشت سر سوال ببیرید . من یکسری پستهایی که میدن رو مرور میکردم , هم تو این موضوع و هم جاهای دیگه . هر چند اینجا محل بازگویی اندیشه است . اما نمیشه هر چیزی رو هم زیر سوال برد .مواظب باشید . |
|||
|
۲۱:۱۴, ۲/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۰ ۲۱:۲۱ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
فقط ميخوام بگم كه از كاه كوه،و از كوه كاه نسازين.
خود سازنده هاي مستند ظهور52 قسمتي،تو قسمت آخر ميگن كه سه چهار نفر بودن ((اصلي)) اما ادم هاي ديگه اي كه بهشون كمك هاي كوچيك و بزرگ كردن خيلي زياد بودن. در ضمن،كار بزرگ مستند ظهور و تلاش ها ي استاد رائفي رو با دوتا حرف بي سند زير سوال نبريد!!! نقل قول:سلام دوستان با عرض سلام و خوش آمد گويي به عضو جديدمون. بابا تو خود مستند ظهور هم بيان شده كه اينقدر ذهنتون رو مشغول نكنين و به اصل بچسبيد. پيشنهاد ميكنم همتون يه بار ديگه با دقت و تمركز بيشتر مستند ظهور رو ببينيد. البته اگه دوتا جمله غلط ازش دريافت كردين،نذارين گردن من و از همه جهات مورد نقد قرار بديد. |
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۰ ۲۳:۳۴ توسط mohammad reza.)
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
ashkam daromad man kheiliro in filme zohor manovr midadam be dostam midadam bebinan be familam yani chi doroghash chiye yeki mano az in gongi darare afarin mahdi2021 agar ghablaz toloe khorshid pashim honor kardim
ino bayad begam be nazare khodam in film ye raho be ma neshon nemidad raho 33sale pish vaghti emem khomeini khoda biyamorz goft amrika sheytane bozorge be ma neshon dad vali kheiliya gosh nakardan hala in film ye seri haghayegho tosh bema neshon mide ke amrika sheytone bozorge chizike bema komak mikone ine ke bayad chikar konim raho gom nakonid bayad khodemono besazim amade konim hata agar emam zaman (a) be in nazdikiya zohor nakard ma amade bashim bazam ba sheytan bejangim jahade akbar konid ta ba zohore emam mahdi (a) baraye jahade asghar amade bashim har roz yek nafar ra ba haghighat ashna konid be sal nakeshide kasi peida mishe ke shomaro ba ahghighat robero mikone |
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
یاد حکایتی افتادم که یکنفر می خواست دنیا را اصلاح کنه ولی نتونست در ایام پیری کشف کرد که اگر خودش را اصلاح میکرد دنیا، دنیای بهتری میشد .ضمن تشکر از برادر گرامی "محمد رضا" بنده هم معتقدم اولین قدم خودسازی است و قدمهای بعدی علم آموزی وبی تفاوت نیودن به محیط اطرافمان میباشد.
|
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۰ ۱۶:۲۶ توسط moreb.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
دوستان من یه چیزی رو از مستند میدونم (دلایل ساخت) همه میدونید که طبق احادیث جنگ اخر زمان بین مسلمانان و یهودیان اسلام ستیزه! دوستان فکر نمیکنید که این مستند به شما داره میگه دشمن اصلی شما ماسون ها هستند؟درحالی که اینچنین نیست!دشمنان اصلی شما اسراییل یا همون صهیونیست ها هستند! عبدا... هاشم هم ماسون دراومد(منبع سایت ظهور12 چند ماه پیش) ! این همه تناقض ![]() خب دوستان, ماسون ها دست اسراییل هستند شما توی جنگ اگه بتونید دست دشمن رو قطع کنید این کارو میکنید اما میدونید که برای مردن باید بدن اون فرد(اسراییل و صهیونیست ها) بمیرند اینو گفتم تا بدونید این مستند برای افرادی مثل ما که دارای احساسات ضد صهیونیستی بودیم ساخته شد تا اسراییل پشت سر ابزار خودش پنهان بشه موفق باشید ببخشید اگه تکراریه ولی فکر کنم جاش اینجاست یکی از دلایل هم میتونه جذب افراد حقیقت طلب به سمت خودشون باشه که بشن مرید اقای عبدا...هاشم! اینم یه برنامه ماسونی برای کنترل ذهن افراد حقیقت طلب! که البته پشت همه اینا صهیونیست ها هستند |
|||
|
|
۱۴:۰۹, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
(۱۰/آبان/۹۰ ۱:۴۴)alitalebi نوشته است:میگم شما دین و زندگیورو تو کنکور چند زدین؟(۹/آبان/۹۰ ۲۳:۲۲)ninjutsu نوشته است: 10- البته من فکر کنم یکی از این دروغ ها را متوجه شدم،البته سندیتی نیست ولی خب این نظر من است؛در پایان فیلم همیشه یک جمله تکرار می شود(اگر خدا بخواهد ادامه دارد) خدا چه چیزی را میخواهد ادامه داشته باشد؟این متن رو توجه کن دوست عزیز
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,067 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| سوالات کلی درباره فیلم ظهور | hoseyni | 253 | 139,874 |
۲۴/آبان/۹۵ ۱۲:۴۷ آخرین ارسال: rad0701 |
|

![[تصویر: sad.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.gif)
![[تصویر: confused.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.gif)
![[تصویر: huh.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.gif)