کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیاز به همکاری در مورد مستند قربانی کردن انسان
۱۱:۴۵, ۱۰/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۰ ۱۱:۵۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت عزیزان.
مقاله قربانی کردن انسان رو دوست بزرگواری به کنیه «ابا یعقوب» حدود بیست سی صفحه و ناقص برای ما فرستادن. ظاهرا تحقیق شخصی خودشون بوده که یکسالی اون رو رها کرده بودن. بعد از اتمام ترجمه مستند ظهور ما اومدیم متنها رو مرتب کردیم و منابع رو به مقاله اضافه کردیم و عکسهای زیادی گذاشتیم توی مقاله شد حدود 50 صفحه.
بعد که مقاله رو برای ایشون فرستادیم، ایشون خیلی خوششون اومد و تصمیم گرفتن کار رو کامل کنن و مقاله شد 110 صفحه.

از اونجاییکه مطالب نابی در مقاله بود که نه تنها ایرانیان بلکه حتی جهانیان از اون بی خبر بودن و از طرفی گرایش جوانان امروز بیشتر به مستندهای تصویری بود ما تصمیم گرفتیم مستندی در همین رابطه تولید کنیم. جستجوی کاملی انجام شد و بعد از بدست آوردن کلیپهای بسیار، گلچینی تقریبا مناسب تهیه شد و در مجموع کلیپ یکساعتی راجع به این موضوع آماده شد.

کلیپ رو که برای اون بنده خدا فرستادم باز ایشون استقبال زیادی کرد و البته خود مستند هم مورد استقبال زیادی قرار گرفت. در ذهن تصمیم داشتیم نسخه انگلیسی مستند رو هم تولید کنیم تا در یوتیوب و تیوبهای دیگه هم بگذاریم تا همه مردم جهان اینها رو بدونن. بدون اغراق عرض میکنم چنین مستندی راجع به این موضوع روی نت وجود نداشت و نداره. خود ایشون قصد داشت متنهای فارسی رو به انگلیسی برگردونن اما چون زمان زیادی گذشت و ایشون چنین فرصتی پیدا نکردن دیگه قضیه منتفی شد. حقیر هم متاسفانه فایلهای کاری کلیپ رو پاک کردم چون بسیار حجیم شده بود...

روز پیش همین دوست عزیزمون ایمیلی زدن به بنده که متن انگلیسی مستند رو با زمانبندی کامل برای بنده فرستاده بودن اما مشکل اینجاست که کلیپی که بنده درست کرده بودم در محیط edius بود و جمله ها رو تک تک در جاهای مختلف صفحه گذاشته بودم و این نبود که زیرنویسی تهیه بشه و بعد چسبونده بشه روی فیلم.

حالا داستان از این قراره که از اونجاییکه متاسفانه حقیر فرصت ندارم اینکار رو انجام بدم به کمک دوستی نیاز دارم که ویدئوی اصلی با متن فارسی با حجم 500 مگابایت رو دانلود کنه و متن انگلیسی رو هم بنده بهش بدم و نسخه انگلیسی کلیپ رو تهیه کنه. احتمالا مجبور خواهند بود در محیطی کار کنن و جملات رو تک تک جایگزین نوشته های فارسی کنن طوریکه اثری از نوشته های فارسی دیده نشه و به جاش فقط متن انگلیسی دیده بشه.

با توجه به مهارتهای دوستان، درخواست کمک داریم از عزیزی که اول مهارت کافی در کار با ابزارهای تدوین فیلم داشته باشه که خروجی کار کیفیت خوب و حجم مناسب داشته باشه. ثانیا زبان انگلیسی ایشون اونقدری قوی باشه که بتونه تشخیص بده کدوم متن انگلیسی باید جایگزین کدوم متن فارسی بشه.

ضمنا حقیر متن انگلیسی رو spell check کردم و اگر کلمه ای نامانوس دیده شد مورد نداره. کلماتی خاص هستن که شاید دیکشنری عمومی اونها رو تشخیص نده. منظورم اینه که غلط املایی نداره.

اینکار حوصله و ظرافت و دقت میخواد. ما قبلا کارهایی دادیم دوستانی که دیگه کار رو تحویل ندادن. خواهشا عزیزی کار رو تحویل بگیره که میدونه از عهده چنین کاری برمیاد و میتونه کار رو تحویل بده. کار خیلی سخت نیست فقط حوصله و وقت و مهارت کافی میخواد.

دوستان اعلام آمادگی بکنن. بعد یه نفر رو انتخاب می کنیم. بهتره کار توسط یه نفر انجام بشه چون جمع کردن کار چند نفر در انتها خیلی مشکل میشه.

یا حق.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، shafagh_mah ، saloomeh ، MAHDI59 ، Hadith ، janali ، EMPERATOR ، Amir ، بچه مثبت ، خاک ، آزاد اندیش ، خادمة الزهرا ، m1372 ، blue sky ، Havbb 110 ، سرود پیروزی ، mohammadhadi ، مفقود الاثر
۱۹:۰۱, ۱۰/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۰ ۱۹:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #2
آواتار
من انگلسیم خوبه و می تونم در زمینه جایگزینی متن ها به کسی که می خواد تدوین کنه،کمک کنم.
اما راستش هیچ سررشته ای در زمینه تدوین ندارم.

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، janali ، EMPERATOR ، وحید110 ، بیداری اندیشه ، بچه مثبت ، ELENOR ، آزاد اندیش ، خادمة الزهرا ، سرود پیروزی
۲۰:۱۲, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
من میتونم توی زمینه تدوین کمک کنم
اما
الان فرصت ندارم_خیلی مشتاقم کمکتون کنم_برام دعا کنید مشکلم حل بشه
اگر مشکل ثانویه ای پیدا نکنم ، میتونم از اسفند ماه وقت بذارم
اگر مشکل اولیه ام با خواست خدا زودتر حل شد و تونستم قبل اسفند وقت بذارم(در صورتی که دوست دیگه ای قبول زحمت نکرده باشه) خبر خواهم داد.

التماس دعای مخصوص دارم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، EMPERATOR ، rastin ، Amir ، بیداری اندیشه ، بچه مثبت ، وحید110 ، خاک ، آزاد اندیش ، سرود پیروزی ، cena
۱:۴۹, ۱۳/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۲:۵۹ توسط بچه مثبت.)
شماره ارسال: #4
آواتار
به نام خدای مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

سلام

شاید حقیر بتونم کاری بکنم (انشالله)

این مستند برام خیلی عجیب است که فقط نسخه فارسی دارد

چون این مستند با اینکه حدود یک ساعت است ولی بسیار پر مغز میباشد ؛ شاید با مستند 51 قسمتی The Arrivals برابری کند

حقیر معمولا با دقت و وسواس زیاد کار ها را انجام میدهم و
این باعث کندی کار میشود.

در مورد تدوین نمی دونم باید با انجام تست شما نظر بدهید و پسند کنید

در مورد نت هم مشکلی نیست // نامحدود// مشکل آپلود و دانلود ندارم

بیشتر تخصص حقیر در زمینه فارسی کردن برنامه های موبایل است

http://forum.mobilestan.net/showpost.php...ostcount=3

خوشحال میشوم در بیداری جهانی و انشالله (جهانی اسلامی) نقشی داشته باشم

در مورد خود ؛ کار به نظر حقیر در صورت موجود بودن فایل های اصلی مستند و با کیفیت بالا آنها را در دسترس قرار دهید تا کار را با آنها ادامه دهیم

قرار دادن متن جدید بر روی متن قبلی و ایجاد یک هاله برای خواندن درست آن باعث تخریب فریم های مستند میشود.(کار زشت و نا متقارن میشود)

و در صورت امکان متن های ترجمه شده (انگلیسی) را به صورت مشخص شده آماده کنید و تایم تقریبی آن و یا حتی متن فارسی ابتدایی ان و هر چیزی که به پیدا کردن تایم متن کمک میکند

فکر میکنم برای شروع چند دقیقه از کار را آماده کنیم بهتر باشد (تست)

به هر صورت آماده تبادل هستم

فرمت خروجی ؟؟؟

حجم خروجی ؟؟؟

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، بیداری اندیشه ، janali ، خاک ، آزاد اندیش ، ترنم ، سرود پیروزی ، cena
۸:۳۹, ۱۳/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۸:۳۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام بچه مثبت جان.
مستند متاسفانه فایلهای اصلی رو ندارم. همون نسخه 500 مگابایتی بهترین چیزی هست که داریم. اگر توی ادیوس کار کنین فکر نکنم کیفیت رو خیلی خراب کنه.

اینم متن انگلیسی بازمانبندی:

http://www.mediafire.com/?vq9nn36qb0zq6ic

به قول خودتون چند دقیقه تستی کار کنین. خروجی و کیفیت هم تقریبا شبیه فایل ورودی باشه.

هر موقع آماده شد بهم خبر بدین.
ممنون.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بچه مثبت ، janali ، خاک ، آزاد اندیش ، ترنم ، سرود پیروزی
۱۳:۲۳, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
به نام خدای مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
سلام

فیلم با سایز 500 مگا بایت موجود نیست .

همان با سه قسمت در مجموع 262 مگابایت موجود است

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21.html

لطفا لینک دانلود فیلم مربوطه را ارائه دهید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: janali ، وحید110 ، بیداری اندیشه ، خاک ، آزاد اندیش ، vahrakan ، سرود پیروزی
۱۵:۳۴, ۱۵/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۰ ۱۵:۳۹ توسط بچه مثبت.)
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام

خوب شاید به گفته مدیر عزیز با همین حالت منتشر بشه (انشالله)

در صورت انتشار و حمایت های دوستان برای تبلیغ اگر کامل منتشر بشه این نتیجه رو بده (خبر) خیلی عالی میشه ...

فکر کنید اگر مستند شما یکی از دلایل بیداری مردم خود امریکا و اروپا علیه اسرائیل و صهیونیسم شود ؛ چه میشود ...

نقل قول:يک معترض امريکايي از بيداري روزافزون مردم امريکا در زمينه ضرورت توقف سياست آپارتايد‌ي اسرائيل خبر داده است.

.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، خاک ، Hadith ، بیداری اندیشه ، janali ، آزاد اندیش ، hamedkhan ، rastin ، سرود پیروزی ، cena
۱۷:۵۰, ۸/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۰ ۱۸:۰۲ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #8
آواتار
نسخه با کیفیت بالا (500 مگابایتی) مستند روی سایت قرار گرفت:

دانلود مستند تصویری با لینک مستقیم (کیفیت بالا):

دانلود مستند تصویری "قربانی کردن انسان" در آئین‌های رازآلود - قسمت اول (100 مگابایت)

دانلود مستند تصویری "قربانی کردن انسان" در آئین‌های رازآلود - قسمت دوم (100 مگابایت)

دانلود مستند تصویری "قربانی کردن انسان" در آئین‌های رازآلود - قسمت سوم (100 مگابایت)

دانلود مستند تصویری "قربانی کردن انسان" در آئین‌های رازآلود - قسمت چهارم (100 مگابایت)

دانلود مستند تصویری "قربانی کردن انسان" در آئین‌های رازآلود - قسمت پنجم (75 مگابایت)

همچنین نسخه انگلیسی مستند توسط یکی از دوستان روی یوتیوب قرار گرفت:

http://www.youtube.com/watch?v=DenZii3WGfY

همچنین لینک دانلود نسخه انگلیسی از سایت مدیا فایر (حدود 370 مگابایت)

http://www.mediafire.com/?c77733jo8prvzkl
http://www.mediafire.com/?d7b4w92rkd52ech
http://www.mediafire.com/?9s9dmui48y16c4p
http://www.mediafire.com/?dur4dufqqwb9b84

لطفا در سایتهای انگلیسی ویدئویی باز نشر بفرمایین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، حسن.س. ، rastin ، بچه مثبت ، سرود پیروزی ، janali ، حسام+
۱۷:۰۳, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
لطفا فرمت فیلم را تغییر دهید و فشرده کنید.
تا سایر دوستان بتوانند استفاده کنند.با تشکر

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرود پیروزی
۱۳:۰۵, ۱۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: