|
منار رمی جمرات در مشهد مقدس !!!
|
|
۱۸:۵۹, ۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امروز آقای رائفی پور در سایتشون یک پیشنهادی دادند درباره ساخت منار رمی جمرات در مشهد مقدس که فکر می کنم پیشنهاد خیلی خیلی خوبی باشه و اگه این کار بشه واقعا عالی هست
متن کامل گفته های ایشان در لینک زیر لطفا متن را بخوانید . http://antisemitism.blogfa.com/post-30.aspx |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۴, ۷/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۸۹ ۲۳:۳۹ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۸۹ ۲۱:۳۱)ANTi666 نوشته است: و نظر علمای عزیز تر از جان، وحی مطلق نیست! برادر عزیز کمی بصیرت خواهش میکنم درباره ی مراجع نظر بد نداشته باشید،این رو با اطمینان کامل میگم مراجع محترم تقلید خیلی قبل تر از من و شما از این گروهای مخفی خبر داشته و دارنند. اگه اینجوری نبود امام خمینی(رحمة الله علیه) هرگز نمی گفتند:آمریکا شیطان بزرگ هست، این نشان از بصیرت بالای مراجع بزرگ شیعه دارد. نقل قول: «پيکي از وادي نور(توقيع حضرت حجة(عجل الله تعالی فرجه الشریف)) |
|||
|
|
۰:۴۰, ۷/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۸۹ ۲:۲۱ توسط ANTi666.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۷/اسفند/۸۹ ۰:۱۴)Seyed Mohsen نوشته است:(۶/اسفند/۸۹ ۲۱:۳۱)ANTi666 نوشته است: و نظر علمای عزیز تر از جان، وحی مطلق نیست! (( ویرایش دوم و نهایی! ))
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم و نفسی
بسم الله الرحمن الرحیم سلام محسن جان،اینکه شما گفتی نظر بد به مراجع دارم! اشتباه بود! عرض کردم وحی مطلق نیستن... این رو برای همه انسان های غیر معصوم، باید بکار برد عرض کردم همشون اونطور که باید همه چیز رو نمیدونن، و این نیز. عرض کردم (شاید)، یعنی هرچیز ممکنه. فردا خودم زنگ میزنم و بجای بعضی از دوستان! که دنبال (نه) بودن! سعی میکنم بهتر، نیت رو براشون روشن کنم.بلکم ایشان با علمشون، این طرح رو تائید کنن. هفته خیلی خیلی بدی رو داشتم...... یا الله |
|||
|
|
۴:۵۸, ۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم.
دوستان منتظر ضربه های شدید از کسانی باشید که دارن بر ضد فراماسوتری کار میکنند. نمونه هاش 4 ساله زیاد شده. گذر زمان همه چیز رو معلوم میکنه. میدونم که الان طبق عادت همیشه کلی در مورد این پست جبهه میگیرین دوستان. ولی زندگی نامه اسماعیل رائین رو یه بار دیگه مطالعه کنید و خودتون قضاوت کنید . بعد 5 سال کار مستمر و 4 سال کار با علمای اهل دین دارم این موضوع رو بیان میکنم. قصد تهمت زدن به کسی رو ندارم همین طور زود نتیجه گیری نمیکنم،فقط از شما کمی فکر و بصیرت میخوام. یه سوال هم داشتم!!!!!!!!! تو مشهد کدوم نماد شاخص فراماسونری وجود نداره؟ یا علی |
|||
|
۱۱:۴۸, ۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان باید پذیرفت که عمل ساختن ابلیسک و سنگ زدن به آن تنها جنبه نمادین داشته و به هیچ وجه معنای شرعی و دینی نمی دهد. بنابراین استفاده از نماد زمانی بدون مشکل است که باعث بدعت در دین نشود. |
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۷/اسفند/۸۹ ۱۱:۴۸)مسافر نوشته است: سلام سلام مخالفم! حتما ، رمی جمرات هم حرکتی نمادین بوده! هر حرکتی که انسان انجام میده، چه فکری و چه فیزیکی،بر خودش و تمام دنیا تاثیر داره! این علم، چند سال پیش ثابت شد و جایزه اسکار(فکر کنم) بهش دادن. دین انقدر سست و شکننده نیست که با این کارها خدشه ای بهش وارد بشه (حداقل دین ما که تحریف نشده) |
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۷/اسفند/۸۹ ۱۵:۲۵)ANTi666 نوشته است: سلام سلام به نظر بنده،: هر کدام از مناسک دینی حرکتی نمادین نیز هستند. اما هر حرکت نمادینی (ولو حرکت مثبت باشد) جزو مناسک دینی به شمار نمی آید. بیش از این مجال توقف نیست. موفق باشید. یا حق
|
|||
|
|
۰:۴۴, ۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بیانیه استاد رائفی پور، درباره طرح رمی جمرات در ایران
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1428.html |
|||
|
|
۰:۴۵, ۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۸/اسفند/۸۹ ۰:۴۲)ANTi666 نوشته است: |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

))

![[تصویر: IMAGE634337949989701250.jpg]](http://mashreghnews.ir/Images/News/Smal_Pic/30-11-1389/IMAGE634337949989701250.jpg)