کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
منار رمی جمرات در مشهد مقدس !!!
۱۸:۵۹, ۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
امروز آقای رائفی پور در سایتشون یک پیشنهادی دادند درباره ساخت منار رمی جمرات در مشهد مقدس که فکر می کنم پیشنهاد خیلی خیلی خوبی باشه و اگه این کار بشه واقعا عالی هست
متن کامل گفته های ایشان در لینک زیر لطفا متن را بخوانید .
http://antisemitism.blogfa.com/post-30.aspx
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، oO DaViD Oo ، Amir ، sunrise59

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۴۲, ۱۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #11

به نظر بنده هم باید ابتدا این مسئله رو با مراجع مطرح کنیم!چون مسئله ی مهمی هست ئ نمیشه همینطوری و بدون کسب تکلیف تبلیغ کنیم!
چون اون منار رمی جمرات که تو مکه ساخته شد یه تکلیف شرعی بود که خداوند به حضرت ابراهیم واگذار کرد ولی اینجا قضیه فرق داره!هرچند هدف یکیه!بنده خودم با این طرح موافقم اما دوست ندارم بدون حساب و کتاب کار کنم!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، EMPERATOR ، Amir ، mohamad ، bache shiye
۱۸:۴۶, ۱۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #12
آواتار
من به چند تا از مراجع در سایتشون نامه دادم و نظرشون را در این باره خواستار شدم و منتظر جواب نامه ها میمونم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، EMPERATOR ، Amir ، mohamad ، ارتش1نفره
۲۱:۱۸, ۱۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #13
آواتار
دوستان این طرح عالی و خوب هست من هم به چند تن از مراجع رایانامه ارسال کردم
شما هم این کار رو بکنید اگه تقاضا و درخواست ها بیشتر باشه توجه میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، Amir
۱۴:۳۰, ۲۰/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۸۹ ۱۵:۱۵ توسط Amir.)
شماره ارسال: #14
آواتار
سایت مراجع در زیر قرار دادم برای راحتی کار...دوستان ابتدا از اینجا شروع میکنیم همه به این سایتها ایمیل بزنند...به دیگر دوستان حاضر در تالار هم اطلاع دهید...خواهشا محکم باشید :

مراجعی که قابل کلیک نمی باشند، یا دارای سایت نمی باشند و یا ما آدرسی از سایت ایشان پیدا نکرده ایم.

* آیت الله جواد تبریزی
* آیت الله حسین وحید خراسانی
* آیت الله سید ابوالقاسم خوئی
* آیت الله سید روح الله موسوی خمینی
* آیت الله سید علی حسینی سیستانی
* آیت الله سید علی خامنه ای
* آیت الله سید محمد تقی مدرسی
* آیت الله سید محمد سعید طباطبائی حکیم
* آیت الله سید محمود حسینی شاهرودی
* آیت الله شبیری زنجانی
* آیت الله شیخ محمد فاضل لنکرانی
* آیت الله شیرازی
* آیت الله گلپایگانی
* آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی
* آیت الله محمد تقی بهجت
* آیت الله ناصر مکارم شیرازی

متنی شبیه به این ارسال کنید :
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
پس از حرکت خبیثانه وهابیون و جریان فراماسونری در برداشتن نماد ابلیسک در رمی جمرات خواستم بدانم از آنجای که بارگاه امام رضا(علیه السلام) را یکی از مکان های حج فقرا دانسته اندآیا این مرجع والا مقام با طرح " ساختن رمی جمرات در مشهد مقدس " موافقند ونظرشان در این باره چیست؟؟؟
از لطف شما بینهایت سپاسگذاریم
الله حافظ

لینک زیر هم ایمیل اکثر وب های مذهبی هست ازشون برای دعوت در این جنبش دعوت کنید...
این فایل را دانلود کنید و در قسمت To ایمیل خود این ایمیل ها را کپی کنید و به همشون ارسال کنید

لیست ایمیل سایتهای مذهبی ایرانی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، shia12 ، Seyed Mohsen ، rajaby ، moon_blue
۱۸:۰۱, ۳۰/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۸۹ ۱۸:۱۰ توسط shia12.)
شماره ارسال: #15
آواتار
جوابیه آیت الله مکارم در این باره بعد از گذشت
بسم الله الرحمن الرحيم

:: با اهداء سلام و تحيت؛

جواب : به فتوای ما ملاک ستونی که وجود داشته نیست بلکه محل رمی است و در حال حاضر نیز سنگ ها به واسطه ی شیبی در زیر دیوار قرار دارد به همان محل ستون می رسد و در روایات نیز آمده چنانچه سنگ پرتاب شده به شی ای برخورد کند و سپس به محل بیافتد کافی است و توضیح مفصل را می توانید در جزوه ی رمی جمرات که در سایت ما نیز موجود است مطالعه نمائید.

همیشه موفق باشید

دفتر آيت الله العظمی مکارم شيرازی: / بخش استفتاءات

نمدونم چرا به سوالم پاسخ ندادن و موضوع رو عوض کردن ولی باز هم دستشون درد نکنه بقیه که سلام مون هم علیک نگفتند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، خاک ، ارتش1نفره
۱۸:۳۳, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۹/بهمن/۸۹ ۱۷:۳۲)ANTI satan نوشته است:  سلام

من قصد ندارم دوستان را مایوس کنم

اما ایکاش دوستان کمی با برخی از مسئولین آستان قدس آشنا می بودند ، می ترسم آقا نارحت بشند وگرنه نا گفته هایی هست که اگه بگم شاید نا امید بشید از تحقق این هدف ، ولی اگه امام رضا (علیه السلام) بخوان همه چیز حل میشه
مهم اینه که شما شروع کنید این حرکت خوب رو و ادامش بدید ، هرکس یک جای کار رو بگیره و تبلیغ کنه ، خیلی سریعتر به هدف می رسیم ، ان شاء الله با خواست آقا این امر زیبا اتفاق می افتد
نظر دوستمون هم خیلی خوب بود که از مراجع باید کمک گرفت Smile

سلام

خوبی؟ ماشاالله تو همه چی نه میاری یا!Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، ANTI satan
۲۳:۱۸, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام
دوستان بنده از سایت آیت الله مکارم شیرازی در مورد این موضوع کسب تکلیف کردم. در جواب با اینکار مخالفت نمودند. عین متن نوشته شده و جواب به شرح ذیل است:

سوال:
همانگونه که مستحضر هستید آبلیسک به نمادی برای جولان دادن ابلیس در میان ادیان ابراهیمی بدل گشته ، اما تنها جایی که در دنیا به ابلیسک توهین می گشت ،آبلیسک مربوط به منار رمی جمرات بود و اسلام از این حیث در امان ماند تا اینکه در چند سال اخیر جریان نفوذی و صهیونیستی وهابیت تصمیم به حذف آن گرفتند تا دیگر کسی به شیطان توهینی نکند، و در عوض آن اقدام به ساخت دیواری نمودند و بدین ترتیب سعی به تقدس بخشیدن به آبلیسک در اسلام نیز نفوذ نمود.
لذا این حقیر سرو پا تقصیر پیشنهاد می نمایم از آنجا که بیشترین آمار تجمع بشری در جهان از آن شیعیان است (اربعین امسال 15 میلیون نفر در کربلا حضور یافتند) و در ایران عزیز حرم مطهر علی ابن موسی الرضا(علیه السلام) با جمعیتی بالغ بر (ده تا دوازده ملیون نفر در بیست و هشتم صفر هرسال ) رکورد دار این تجمع پاک بشری است . و از آنجا که زیارت بارگاه مطهر امام رضا (علیه السلام) در روایات حج فقرا نامیده شده است ، پیشنهاد می نمایم همچون دیگر موارد ایران عزیز طلایه داری مبارزه با شیطان را بدست گیرد و در حرکتی نمادین در یکی از صحن های مطهر حرم رضوی آبلیسکی شبیه به منار رمی جمرات ساخته شود و ترتیبی اتخاذ شود تا مردم همچون زیارت خانه خدا به سوی این پیکر منحوس نا مانوس سنگ پرتاب کنند تا توانسته باشیم دو پیغام را به دو سو برسانیم.
نخست به خداوند متعال که ما ایرانیان کماکان برسر عهد خود مبنی بر یاری حجت آخرین او هستیم و ایشان را تا به درک واصل نمودن شیطان و برپایی حکومت عدل الهی تا آخرین قطره خون یاری خواهیم نمود.
و پیغامی دیگر به سران شیطان پرست و مستکبران جهانی که بدانند عرصه مبارزه با آن ملعون رانده شده خالی نگشته بلکه وارد مرحله ای جدید گشته که سراسر آگاهی و تعقل است واین همانی است که ابلیس از آن بیمناک است
جسارتا می خواستم نظر مرجعیت را در این زمینه جویا شوم تا در صورتی که از نظر آن حضرت اشکالی دیده نمی شود با جمعی از جوانان خود جوش و پویا، پیگیر موضوع باشیم. والسلام علی عباد الله الصالحین

جواب:
بسم الله الرحمن الرحيم
:: با اهداء سلام و تحيت؛
جواب : ساختن چنین چیزی غلط است و در صحن امام رضا (علیه السلام) نیز هرگز اجازه نخواهند داد.

همیشه موفق باشید

حال که نظر محترم مرجع شیعه این است من دیگر خواهان ادامه این بحث نیستم. پیشنهاد می کنم ناظر محترم این تاپیک را قفل نماید که ما جدای از مرجعیت حرفی از خود نداریم. والسلام علی من اتبع الهدی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، Amir ، shia12 ، mohamad ، rastin ، جوینده حق ، Seyed Mohsen ، بیداری اندیشه ، خاک ، ارتش1نفره ، Havbb 110
۲۳:۳۷, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #18
آواتار
دوستان لطفا کمی منطقی تر تصمیم بگیرید .
نفس این کار خوبه ولی این پیشنهاد به نظر من کمی احساساتی بیان شده تا منطقی
اگر خداوند برای سنگ زدن به بنای شیطانی آن را در محل جمرات انتخاب کرده حتما علتی خاصی دارد .
اما میدونید که حرمین امامان تکه ای از بهشته . اعمال مشرف شدن به حرمین هم با حج فرق میکنه .
شما فکر کنید این همه آدم که مشرف میشن به حرم امام رضا (علیه السلام) از یک طرف درگیر هیاهو سنگ زدن به ابلیسک بشن . که شاید زیارت اونها رو تحت شعاع قرار بده در حالیکه اعمال حج روی حساب کتاب برنامه ریزی شده است .به نظر من اگر قرار باشه این کار در حرم امام رضا (علیه السلام) ایجاد بشه اول که نباید در صحن باشه چون اونجا یک مکان مقدسه .نباید صحن مطهر به بنای ابلیسک نجس بشه. از طرفی نباید ذهن مردم از آرامش زیارت به سنگ زدن مشوش بشه . باید خارج از صحن محلی (مثلا در درب خروجی ) برای این کار انجام بدن . که زائر با خیال راحت پس از انجام زیارت در آخر سر این کار رو انجام بده .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، MAHDI59 ، mohamad ، فرهاد
۷:۱۲, ۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #19
آواتار
من هم فکر می کنم که حالا آقای مکارم با این موضوع مخالف هستند دلیل خاصی ندارد که پیگیر این کار باشیم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، MAHDI59 ، Amir ، Seyed Mohsen ، خاک
۱۳:۳۸, ۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #20
آواتار
این‌ متن سؤالی است که از دفتر مراجع پرسیدیم :

بسم الله الرحمن الرحيم

سلام عليکم پس از حرکت خبيثانه وهابيون و جريان فراماسونري در برداشتن نماد ابليسک در رمي جمرات خواستم بدانم از آنجايی که بارگاه امام رضا(علیه السلام) را يکي از مکان هاي حج فقرا دانسته اند آيا اين مرجع والا مقام با طرح ” ساختن رمي جمرات در مشهد مقدس ” موافقند ونظرشان در اين باره چيست؟؟؟

از لطف شما بينهايت سپاسگذاريم – الله حافظ

آية الله العظمي فاضل لنکراني :

بسمه تعالي سلام عليکم ساختن رمي جمرات در مشهد مقدس و انجام رمي در آنجا بدعت به عنوان عمل مذهبي، بدعت دردين حساب مي شود و حرام است. اين مسأله که زيارت امام رضا حج فقرا دانسته شده است به اين معنا نيست که اعمال حج در مشهد امام رضا انجام شود. بلکه معناي اين مسأله آن است که اگر کسي به زيارت امام رضا برود و نتواند به حج برود، خداوند ثواب حج را به زائر امام رضا عليه السلام عنايت مي کند.

آیت الله مکارم شیرازی :

بسم الله الرحمن الرحيم
با اهداء سلام و تحيت؛
جواب : ساختن چنین چیزی غلط است و در صحن امام رضا (علیه السلام) نیز هرگز اجازه نخواهند داد.

همیشه موفق باشید

این جواب برخی‌ مراجع بود که به سوال ما پاسخ دادند اما اگر دفتر دیگر مراجع هم جوابی‌ برای ما ارسال کردند متعاقبا اعلام خواهیم کرد

ممنون از دوستانی که آمادگی خود را در کمک به این طرح اعلام کردند اما از آنجایی که نمیتوانیم پا بر روی کلام مراجع بگذاریم ادامه این طرح را پشتیبانی‌ نخواهیم کرد…از فکر زیبای گروه جنبش مصاف (استاد رائفی پور) تشکر به عمل می‌آوریم انشا‌الله در طرح‌های بعد با هم به موفقیت در طرحی ۱۰۰% بدون اشکال خواهیم پرداخت…
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، مسافر ، mohamad ، جوینده حق ، Seyed Mohsen ، ANTi666 ، mohsen . ، بیداری اندیشه ، خاک ، oO DaViD Oo
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا