|
منار رمی جمرات در مشهد مقدس !!!
|
|
۱۸:۵۹, ۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امروز آقای رائفی پور در سایتشون یک پیشنهادی دادند درباره ساخت منار رمی جمرات در مشهد مقدس که فکر می کنم پیشنهاد خیلی خیلی خوبی باشه و اگه این کار بشه واقعا عالی هست
متن کامل گفته های ایشان در لینک زیر لطفا متن را بخوانید . http://antisemitism.blogfa.com/post-30.aspx |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۱۵, ۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
اقدام درست وپسندیده ای (سوال ازمراجع) روانجام دادید.
ماپیرو نظرمراجع محترم هستیم.. |
|||
|
|
۲۱:۴۵, ۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
با سلام به همه دوستان
کسانی که این طرح رو دادند انشاالله که نیت خیر داشتند ولی مراجع و علمای دین فقط به اثر زودگذر یک اتفاق نگاه نمی کنند بلکه همه جوانب را می سنجند به همین دلیل صحبتهای آنان برای ما باید حجت باشد و پا را فراتر از آنها نگذاریم. ولی در مورد نماد ابلیسک و رمی جمرات آگاه سازی ها تا کنون خیلی خوب بوده است و عده کثیری از مسلمانان از این توطئه آگاه شده اند ولی بازهم جای کار دارد که عزیزان جنبش مصاف می توانند با ادامه آگاه سازی پرچمدار این امر خطیر شوند. برای همه کسانی که در راه آگاه سازی مردم جهان و مبارزه با دشمنان قسم خورده حق و حقیقت تلاش می کنند آرزوی موفقیت می کنیم. یاعلی. |
|||
|
|
۲۳:۰۸, ۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
انشاالله بزودی مردم مسلمان عربستان هم یه تکونی به خودشون بدن و این وهابیهای بی دین را از کشورشون بیرون بندازند تا مردم بتونن بدون هیچ مانع و دیواری به طرف ابلیسک منحوس سنگ پرتاب کنند
|
|||
|
|
۲:۰۰, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
پیشنهاد بسیار خوبی هست،به یاری خدا اگر عملی بشه واقعا معرکه میشه.
همگی باید تمام سعیمون رو بکنیم،چون یک دست صدا نداره. امیدوارم همیشه با همین قدرت در صحنه باشید.خدا قوت دوستان.کسب تکلیف از مراجع رو در اولویت قرار بدید. |
|||
|
|
۱۱:۵۰, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
دوستان
مراجع عالیقدر درست می گویند ساختن چنین بنایی می تواند بهانه و مدرکی برای وهابیون باشد تا ما شیعیان را کافر و رافضی بخوانند این نظر مراجع واقعا دور اندیشی ایشان را می رساند |
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
دوستان حالا که نمی توانیم یک آبلیسک در حرم امام رضا داشته باشیم تا سنگ باران کنیم
بهتر است آتش زدن این آلت شیطانی را به یک سنت تبدیل کنیم و بدعتی انقلابی در آداب و رسوم ایرانی مان ایجاد کنیم مثلا می توانیم شب چهارشنبه سوری هر سال در یک جا جمع شده آیه الکرسی بخوانیم و ابلیسک آتش بزنیم و فیلمش را بگیریم و به یوتیوب ارسال کنیم تا چششون در بیاد ما باید مثل حضرت ابراهیم (علیه السلام) بت شکن باشیم و از تهدیدهای کفار نترسیم |
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان
نظر مراجع تقلید بسیار محترم و لازم الاجرا است اما دوستان خوبم یک سوالی مطرح است سوال ها را دفتر مراجع پاسخ می دهند نه مرجع تقلید ، نه اینکه اون عزیزی که در دفتر مرجع هست صحبتش کم ارزش است اما آیا این عزیز تا بحال واژه ابلیسک را شنیده ؟ آیا می داند تلفظ صحیحش چگونه است ؟ آیا می داند فراماسونری چیست ؟ بنده بعید می دانم در این مورد اطلاعات لازم را داشته باشند ، چون تخصص این دوستان و بزرگواران در چیز دیگر است شما از این عزیزان می پرسید که آیا می شود منار رمی جمارات را در ایران برپا کنیم ، خوب معلوم است جواب خیر هست ، از هر دفتر مرجع تقلید هم که بپرسید جواب همین است زمانی این نظر قابل قبول است که فردی مانند آقای رائفی پور با خود مراجع تقلید حضوری صحبت کنند و کاملاً جریان فراماسونری را توضیح دهند و بعد از آن نظر خود مرجع تقلید را باید پرسید پس این جریان باید همچنان ادامه پیدا کند |
|||
|
|
۱:۳۲, ۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
اولا کسی که در دفتر مراجع تقلید پاسخگو می باشد، عینا حرف خود ایشان را منعکس می کند.
در این باره نباید شکی داشت. در ضمن مطمئن باشید همه مراجع تقلید خیلی زودتر از ما در این باره اطلاع داشته و دارند. و خیلی چیزهایی دیگر را که ما نمی دانیم، آنها از آن مطلع هستند. من دوستی دارم که سالها پیش در باره آخر زمان و نشانه های حرف می زد و البته ایشان با یکی از علما در ارتباط بود. من و خیلی ها حرف او را قبول نمی کردم چند وقت پیش، سخنرانی های رائفی پور را به او دادم که ببیند. فردا صبح به من زنگ زد و گفت که تمام شب را بیدار بوده و همه سخنرانی ها را دیده است و البته گفت که چیز تازه و جدیدی در سخنرانی ها نبوده است. |
|||
|
|
۴:۱۰, ۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
با سلام
این نظر خوبیه اما به جای این که ما این نماد رو بسازیم و در مشهد یا هر جای دیگه نصب کنیم و به اون سنگ بزنیم بیایم این نماد رو به طرز دیگه ای تخریب کنیم من نمی دو نم شما دوستان نظر بدید چطور میشه این کار رو کرد؟ همه میدونید مترقی ترین و متمدن ترین دین اسلامه پس به عنوان مسلمان بیاییم همانند دینمان نظرات جدید بدیم از آقای رائفی واقعا تشکر می کنم برای پیشنهاد این طرح که واقعا عالیه اما دوستان به قول خود ایشون بیایید دکتر نباشیم دکترین داشته باشیم. هرکس نظر جدیدی بده اصلا از همه اعضا نظر سنجی بکنیم بپرسیم چه کا باید کرد تا بشه به لشکر کفار حمله کرد؟ |
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۸۹ ۱:۳۲)mohamad نوشته است: اولا کسی که در دفتر مراجع تقلید پاسخگو می باشد، عینا حرف خود ایشان را منعکس می کند. سلام و نظر علمای عزیز تر از جان، وحی مطلق نیست! این عزیزان، مطمئنا همشون آنطور که باید در مورد همه چیز نمیدونن.شاید با چند دقیقه صحبت کردن با این عزیزان، موافق این عمل بشن. از طرفی حداقلش اینه که کلی آدم، مثل من و شما و ..... با بحث کردن در این موارد،باعث روشنگری، حتی ناقص در این زمینه ها میشیم. ایکاش اینکار رو تو جمکران یا هرجایی که مردم حزب الهی تردد دارن و به مسئله اشراف پیدا کردن انجام بشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |