کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
منار رمی جمرات در مشهد مقدس !!!
۱۸:۵۹, ۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
امروز آقای رائفی پور در سایتشون یک پیشنهادی دادند درباره ساخت منار رمی جمرات در مشهد مقدس که فکر می کنم پیشنهاد خیلی خیلی خوبی باشه و اگه این کار بشه واقعا عالی هست
متن کامل گفته های ایشان در لینک زیر لطفا متن را بخوانید .
http://antisemitism.blogfa.com/post-30.aspx
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، oO DaViD Oo ، Amir ، sunrise59

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۴, ۷/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۸۹ ۲۳:۳۹ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۶/اسفند/۸۹ ۲۱:۳۱)ANTi666 نوشته است:  و نظر علمای عزیز تر از جان، وحی مطلق نیست!
این عزیزان، مطمئنا همشون آنطور که باید در مورد همه چیز نمیدونن.شاید با چند دقیقه صحبت کردن با این عزیزان، موافق این عمل بشن.
از طرفی حداقلش اینه که کلی آدم، مثل من و شما و ..... با بحث کردن در این موارد،باعث روشنگری، حتی ناقص در این زمینه ها میشیم.

ایکاش اینکار رو تو جمکران یا هرجایی که مردم حزب الهی تردد دارن و به مسئله اشراف پیدا کردن انجام بشه

برادر عزیز کمی بصیرت
خواهش میکنم درباره ی مراجع نظر بد نداشته باشید،این رو با اطمینان کامل میگم مراجع محترم تقلید خیلی قبل تر از من و شما از این گروهای مخفی خبر داشته و دارنند.
اگه اینجوری نبود امام خمینی(رحمة الله علیه) هرگز نمی گفتند:آمریکا شیطان بزرگ هست، این نشان از بصیرت بالای مراجع بزرگ شیعه دارد.

نقل قول: «پيکي از وادي نور(توقيع حضرت حجة(عجل الله تعالی فرجه الشریف))
از جمله فضائل و امتيازات شيخ مفيد چند فقره توقيع است که از ناحيه مقدسه حضرت ولي عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بدين عنوان صادر شده:
(للاخ السديد و الولي الرشيد الشيخ المفيد ابي عبدالله محمد بن محمد بن نعمان ادام الله اعزازه)
و ديگري(ايها اناصر للحق و الداعي اليه بکلمة الصدق)
علت صدور توقيع را قصص العلماء چنين نوشته:
يکي از روستاييان به حضور شيخ آمده سوال کرد: هرگاه زن آبستني که بچه رحمش زنده باشد و خود آن زن بميرد ميتوان پهلوي آن زن را شکافت و آن بچه را بيرون آورد يا او را بايد با همان بچه دفن کرد؟ شيخ پاسخ داد او را با همان بچه دفن کنند. آن مرد پذيرفته بيرون رفت و در راه سواري با کمال عجله خود را به وي رسانيد که شيخ ميگويد: شکم مادر را شکافته و بچه را بيرون آوريد، آنگاه زن را به خاک بسپاريد. نامبرده به محل خود رفته و به دستور ثانوي عمل کرد پس از چندي شيخ را از اين پيشامد اطلاع دادند، گفت: من کسي را به چنين کاري مامور نداشتم و او حضرت ولي عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بوده، الحال که در فتاواي شرعيه خطا مي کنم ديگر فتوا نمي دهم به همين مناسبت به خانه نشست و در فتوا را به روي خود بست تا آنکه توقيعي به اين مضمون شرف يافت(بر شما لازم است فتوا بدهيد و بر ما لازم است که شما را از خطا کاري نگهداري کنيم) شيخ بار ديگر بر مسند فتوا نشست. »
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، rastin ، iran67 ، كارمند پيمانی
۰:۴۰, ۷/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۸۹ ۲:۲۱ توسط ANTi666.)
شماره ارسال: #32
آواتار
(۷/اسفند/۸۹ ۰:۱۴)Seyed Mohsen نوشته است:  
(۶/اسفند/۸۹ ۲۱:۳۱)ANTi666 نوشته است:  و نظر علمای عزیز تر از جان، وحی مطلق نیست!
این عزیزان، مطمئنا همشون آنطور که باید در مورد همه چیز نمیدونن.شاید با چند دقیقه صحبت کردن با این عزیزان، موافق این عمل بشن.
از طرفی حداقلش اینه که کلی آدم، مثل من و شما و ..... با بحث کردن در این موارد،باعث روشنگری، حتی ناقص در این زمینه ها میشیم.

ایکاش اینکار رو تو جمکران یا هرجایی که مردم حزب الهی تردد دارن و به مسئله اشراف پیدا کردن انجام بشه

برادر عزیز کمی بصیرت
خواهش میکنم درباره ی مراجع نظر بد نداشته باشید،این رو با اطمینان کامل میگم مراجع محترم تقلید خیلی قبل تر از من و شما از این گروهای مخفی خبر داشته و دارنند.
اگه اینجوری نبود امام خمینی(رحمة الله علیه) هرگز نمی گفتند:آمریکا شیطان بزرگ هست، این نشان از بصیرت بالای مراجع بزرگ شیعه دارد.

نقل قول: «پيکي از وادي نور(توقيع حضرت حجة(عجل الله تعالی فرجه الشریف))
از جمله فضائل و امتيازات شيخ مفيد چند فقره توقيع است که از ناحيه مقدسه حضرت ولي عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بدين عنوان صادر شده:
(للاخ السديد و الولي الرشيد الشيخ المفيد ابي عبدالله محمد بن محمد بن نعمان ادام الله اعزازه)
و ديگري(ايها اناصر للحق و الداعي اليه بکلمة الصدق)
علت صدور توقيع را قصص العلماء چنين نوشته:
يکي از روستاييان به حضور شيخ آمده سوال کرد: هرگاه زن آبستني که بچه رحمش زنده باشد و خود آن زن بميرد ميتوان پهلوي آن زن را شکافت و آن بچه را بيرون آورد يا او را بايد با همان بچه دفن کرد؟ شيخ پاسخ داد او را با همان بچه دفن کنند. آن مرد پذيرفته بيرون رفت و در راه سواري با کمال عجله خود را به وي رسانيد که شيخ ميگويد: شکم مادر را شکافته و بچه را بيرون آوريد، آنگاه زن را به خاک بسپاريد. نامبرده به محل خود رفته و به دستور ثانوي عمل کرد پس از چندي شيخ را از اين پيشامد اطلاع دادند، گفت: من کسي را به چنين کاري مامور نداشتم و او حضرت ولي عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بوده، الحال که در فتاواي شرعيه خطا مي کنم ديگر فتوا نمي دهم به همين مناسبت به خانه نشست و در فتوا را به روي خود بست تا آنکه توقيعي به اين مضمون شرف يافت(بر شما لازم است فتوا بدهيد و بر ما لازم است که شما را از خطا کاري نگهداري کنيم) شيخ بار ديگر بر مسند فتوا نشست. »

یک نکته ی دیگه:
تو مو بینی و مجنون پیچش مو

(( ویرایش دوم و نهایی!Angel ))
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم و نفسی
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

محسن جان،اینکه شما گفتی نظر بد به مراجع دارم! اشتباه بود!

عرض کردم وحی مطلق نیستن... این رو برای همه انسان های غیر معصوم، باید بکار برد
عرض کردم همشون اونطور که باید همه چیز رو نمیدونن، و این نیز.
عرض کردم (شاید)، یعنی هرچیز ممکنه.
فردا خودم زنگ میزنم و بجای بعضی از دوستان! که دنبال (نه) بودن! سعی میکنم بهتر، نیت رو براشون روشن کنم.بلکم ایشان با علمشون، این طرح رو تائید کنن.

هفته خیلی خیلی بدی رو داشتم......

یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، mohamad ، Seyed Mohsen
۴:۵۸, ۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #33
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم.
دوستان منتظر ضربه های شدید از کسانی باشید که دارن بر ضد فراماسوتری کار میکنند. نمونه هاش 4 ساله زیاد شده.
گذر زمان همه چیز رو معلوم میکنه.
میدونم که الان طبق عادت همیشه کلی در مورد این پست جبهه میگیرین دوستان.
ولی زندگی نامه اسماعیل رائین رو یه بار دیگه مطالعه کنید و خودتون قضاوت کنید .
بعد 5 سال کار مستمر و 4 سال کار با علمای اهل دین دارم این موضوع رو بیان میکنم.
قصد تهمت زدن به کسی رو ندارم همین طور زود نتیجه گیری نمیکنم،فقط از شما کمی فکر و بصیرت میخوام.
یه سوال هم داشتم!!!!!!!!!
تو مشهد کدوم نماد شاخص فراماسونری وجود نداره؟
یا علی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۱:۴۸, ۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #34
آواتار
سلام
دوستان باید پذیرفت که عمل ساختن ابلیسک و سنگ زدن به آن تنها جنبه نمادین داشته و به هیچ وجه معنای شرعی و دینی نمی دهد. بنابراین استفاده از نماد زمانی بدون مشکل است که باعث بدعت در دین نشود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، Seyed Mohsen ، rastin ، MAHDI59
۱۵:۲۵, ۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #35
آواتار
(۷/اسفند/۸۹ ۱۱:۴۸)مسافر نوشته است:  سلام
دوستان باید پذیرفت که عمل ساختن ابلیسک و سنگ زدن به آن تنها جنبه نمادین داشته و به هیچ وجه معنای شرعی و دینی نمی دهد. بنابراین استفاده از نماد زمانی بدون مشکل است که باعث بدعت در دین نشود.

سلام

مخالفم! حتما ، رمی جمرات هم حرکتی نمادین بوده!
هر حرکتی که انسان انجام میده، چه فکری و چه فیزیکی،بر خودش و تمام دنیا تاثیر داره! این علم، چند سال پیش ثابت شد و جایزه اسکار(فکر کنم) بهش دادن.
دین انقدر سست و شکننده نیست که با این کارها خدشه ای بهش وارد بشه (حداقل دین ما که تحریف نشده)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir
۲۲:۴۴, ۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #36
آواتار
(۷/اسفند/۸۹ ۱۵:۲۵)ANTi666 نوشته است:  سلام

مخالفم! حتما ، رمی جمرات هم حرکتی نمادین بوده!
هر حرکتی که انسان انجام میده، چه فکری و چه فیزیکی،بر خودش و تمام دنیا تاثیر داره! این علم، چند سال پیش ثابت شد و جایزه اسکار(فکر کنم) بهش دادن.
دین انقدر سست و شکننده نیست که با این کارها خدشه ای بهش وارد بشه (حداقل دین ما که تحریف نشده)

سلام
به نظر بنده،:
هر کدام از مناسک دینی حرکتی نمادین نیز هستند.
اما هر حرکت نمادینی (ولو حرکت مثبت باشد) جزو مناسک دینی به شمار نمی آید.

بیش از این مجال توقف نیست. موفق باشید. یا حق Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 13Rajab ، mohamad ، ANTi666 ، Amir ، Seyed Mohsen ، MAHDI59
۰:۴۴, ۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #37
آواتار
بیانیه استاد رائفی پور، درباره طرح رمی جمرات در ایران
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1428.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، Amir
۰:۴۵, ۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #38
آواتار
(۸/اسفند/۸۹ ۰:۴۲)ANTi666 نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم

با توجه به پیگیری یکی از عزیزان ساعی در عرصه مهدویت (تارنمای ظهور 12)مبنی بر استفتاء از دفتر دوتن از مراجع عظام در رابطه با پیشنهاد حقیر مبنی بر ساخت منار رمی جمرات در ایران عزیز و پاسخ بیوت شریف ایشان که احتمال بدعت را داده اند

حقیر با توجه به احترام به مراجع مذکور (حتی با فرض اینکه طرح موضوع توسط شخص پرسش کننده نیز درست صورت گرفته نشده باشد) این پیشنهاد را ملغی اعلام می نمایم.

اما کماکان به جهان اسلام و تشیع نسبت به این توطئه بزرگ در مکه مکرمه هشدار می دهم و خوشحالم که حقیر زمینه ساز بحث در این رابطه گشته ام و مهم ترین اتفاق در این اثنا را باز شدن فضای بحث در این موضوعات می دانم که به حمد الله شکل گرفته است و افتخار می کنم که در این عرصه و در این خط (مبارزه با صهیونیزم و فراماسونری) خط شکنی کرده و مباحثی را که پیش از این کمتر کسی جرات بیان آن را داشت در سطح وسیع طرح نموده ام البته جا دارد از تیز بینی و نکته سنجی شما جوانان عزیز در بررسی و تحلیل مسائل مربوط به این حوزه قدردانی نمایم. البته دشمنان حضرت صاحب الزمان در 22 بهمن امسال پاسخ خود را گرفتند چراکه پس از سالها در گستره جهان نماد ابلیس برای اولین بار توسط جوانان برومند جنبش مصاف به آتش قهر الهی سپرده شد.

[تصویر: IMAGE634337949989701250.jpg]

باز تاب این خبر (کلیک کنید)
شایان ذکر است در اسرع وقت شخصا به خدمت مراجع خواهم رسید تا حضورا اهم مسائل این عرصه را به سمع و نظرمبارکشان برسانم .

به امید ظهور مولی و سرورمان حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که صد البته نزدیک است.

عبد عاصی : علی اکبر رائفی پور

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، Amir ، Seyed Mohsen ، parsa ، iran67 ، MOH3N-P ، Havbb 110
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا