|
خون آشامهای هالیوودی یا پروژه شیطانی
|
|
۴:۲۴, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان تشنه ظهور
موضوعی که چند ساله در فیلمهای سینمایی و سریالهای هالیوودی بیشتر شده وجود خون آشامها و گرگ نماهاست. به اندازه ای که آدم مشکوک میشه و به ذهنش میرسه شاید از این همه فیلمی که در مورد خون آشامها ساخته میشه هدفی رو دنبال میکنن.و احتمال این میره که چزی تو مایه های پروژه یوفوها باشه. شایدم هدف جذب افراد به گروههای شیطان پرستی رو دارن که تو مراسمهاشون خون میخورن تا جوان بمونن یا نیرومند بشن.بهین خاطر از تمامی دوستانی که در این مورد اطلاعاتی دارن یا نظر جالبی دارند تقاضا میشود که دانسته های خودشون رو در اختیارمون بگذارند . با تشکر |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
در ارتباط با فیلم هایی که به خون اشام ها و گرگ نماها میپردازند قبلا در تاپیک تحلیل فیلم ون هلسینگ به بررسی تاریخ وجود خون اشام ها و موارد روانشناسی ان پرداخته شده . پیشنهاد میکنم تاپیک را مطالعه کنید . |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
باتشکر از راهنماییتون دوست عزیز.
من تاپیکی رو که میگین خوندم ولی در اون بیشتر به بررسی فیلم ونهلسینگ و پیدایش داستان دراکولا پرداخته و حرفی از اینکه چرا در سالهای اخیر انقدر تولید فیلمها و سریالهای با ژانر دراکولا بیشتر شده یا هدفشون چیه بمیون نیومده. منظور منم این بود نه بررسی فیلم خاصی . |
|||
|
|
۱۶:۵۱, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با سلام .
دوست عزیزم فیلم هایی با موضوع خون اشام ها و گرگ نماها برانگیختن قوه ی غضبیه و شهویه است که توی اون تاپیک هم بهش اشاره ای شده بود . در کل اگه بخوایم یه نگاهی به این سبک فیلم ها بندازیم میشه از فیلم تیغ اسم برد که با همین هدف ساخته شده بود هر چند در نسخه ی شماره ی 3 دراکولا موجودی بود که از عراق به امریکا میرفت و کشتار راه مینداخت . در دنیای مردگان باز هم هدف همینه و جالب اینجاست که در نسخه ی چهارم یعنی : دنیای مردگان - بیداری به این نکته اشاره میشه که انسان ها دشمن این موجودات میشن . در فیلم های قدیمی دراکولا هم چیز خاصی نیست . در فیلم نفرین شده باز به جنبه ی های جنسی این قضایا پرداخته میشه . در فیلم twilight (اگه املاش رو درست نوشته باشم) باز به جنبه های جنسی کار اشاره میشه . یا علی |
|||
|
|
۱۷:۲۱, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
درسته
دقیقا من به این موضوع مشکوک شدم و طی تحقیق کوچکی متوجه شدم از 2009 با فیلم گرگ و میش موج این فیلم و سریال ها به شدت زیاد شد و در 2010-2011 به وج خود رسید به طوریکه در دوره ای اگر اشتباه نکنم 6 سریال با این موضوعیت در حال پخش در شبکه های امریکایی بود. باید این موضوع با دقت و علم بیشتری مورد توجه قرار بگیره. |
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با گذشت زمان و به صورت آرام آرام هالیوود قصد دارد چهره ی مثبتی از خون آشام ها ارائه دهد
آنها می خواهند انسانیت روزی آنقدر سقوط کند تا روزی مدعی شوند که برای اجرای دموکراسی و حقوق بشر باید به افراد خون آشام اجازه دهند که راحت کارهایشان را بکنند و مثل همجنسبازان و شیطانپرستان و .... آزاد باشند آزادی چه واژه ای !!!!! این پروژه و روند از ژانر وحشت شروع شده و امروز به جایی رسیده که در فیلمی عشق یک پسر بچه را به یک دختر خون آشام روایت می کنند یک قصه ی عاشقانه اشک هایی برای یک خون آشام ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دوستمون reza_jackman درست میگن در تمام این فیلمها جنبه ی جنسی داستان به چشم میخوره حتی در
همه ی این فیلمهاشون خون آشامها افرادی با جاذبه جنسی زیاد هستند.ولی جنبه های جنسی تنها بخشی از مفاهیمی است که به مخاطب القا میشه. در اکثر سریالهایی که اخیرا پخش میشن مثل vampire diaries موضوع اصلی اینه که یک انسان عاشق یک دراکولا میشه و در آخر برای رسیدن به عشقش راهی نداره جز اینکه خودششم تبدیل به خون آشام بشه.جنبه ی قوی و همیشگی دیگر این فیلمها اینه که خون آشامها همیشه موجوداتی قوی تر باهوشتر زیباتر جاودانه و در کل برتر از انسانها معرفی میشن که ب خلاف هیولاهای سایر فیلمها خیلی هم دوست داشتنی هستند. بنظر من با این حجم وسیعی از فیلمها که این اواخر در ضمینه ی خون آشامها ساخته میشه تا چند سال بعد اعتقاد مردم غرب به وجود خون آشامها مانند معتقد شدنشان به وجود موجودات فضایی خواهد بود .ولی معلوم نیست هدفشون از این کارچیه شاید میخوان موجوداتی با ویژگی های خون آشامها بوسیله ی دستکاری ژنی انسان بوجود بیارن و ازشون استفاده کنن .شایدم میخوان نسل آینده رو جذبشیطان پرستها بکنن که در مراسماشون خون میخورن و غیره. از دوستانی که اطلاعاتی دارن درخواست میشه به روشن شدن این موضوع کمک کنن چون در کشور خودمون هم طرفداران این جور فیلمها خیلی زیادن. با تشکر . |
|||
|
|
۲۲:۴۰, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
آقای sam نظراتی که دادین درسته. جند سالی میشه که هالیوود به سمت چنین نوع فیلم هایی رفته از دراکولا و ون هلسینگ بگیر تا twilight و شنل قرمزی و.... تا حدی که سری فیلم twilight یکی از پرفروش ترین فیلمای هالیوود و کتابش یکی از پرفروش ترین کتاب های دنیا میشه که تو کشور خودمون هم خواستار زیادی داره.
من معتقدم هر مسئله ای که این طوری بزرگ و های لایت میشه حتما یه سری پشتش هست خصوصا این که هالیوود پشت این مسائل باشه. یه نکته مهمی که توی همه این فیلما مشترکه اینه که خون آشان ها فاقد روح هستند و این تاکید بر اینه که کسی که روح و جلوه خداییش رو از دست میده به موجودی با قدرت های عجیب تبدیل میشه. من شخصا میخواستم این سوال رو به وسیله بچه های مصاف از استاد رائفی بپرسم حالا اگه کسی بهشون دسترسی داره ازشون بپرسه ممنون میشم. |
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
قصد جا انداختن مفهوم خون آشام احتمالا موجودی فرا انسانی است که قدرت و توانیی بیشتر نسبت به انسان داره. و اشخاصی هستند که به این گروه ها بپیوندند و به قولی دوست دار و مریدشون میشن چون قدرت بیشتری دارند.
نکته ی جالب هم اینه که برای تبدیل شدن باید از خون خودت بگذری یعنی از بعد انسانیت در بیای این تفسیره منه |
|||
|
|
۰:۴۲, ۱۳/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۰:۵۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
با سلام .
حقیر باز هم در مورد روابط در فیلم ها توصیه میکنم دوباره تاپیک تحلیل فیلم ون هلسینگ رو مطالعه کنید : قرن ۱۹ میلادی،موضوع خون آشام و دراکولا، موضوعاتی از مسائل جنسی را نیز در بر می گیرد که در آن زمان جز نزد پزشک از آنها صحبتی نمی شده است، موضوعاتی مانند تجاوز، سادیسم جنسی(تمایل وامپایر برای جویدن و مکیدن و آزار دادن) و مازوخیسم جنسی (تمایل به آزار بینی پنهان در وجود قربانیان زن او)، یا نکروفیلی( تمایل جنسی به مردگان). یکی از بارزترین نشانه های دراکولا فرو کردن دندانها در گردن زنهای قربانی اش است، و گاز گرفتن گردن یک رفتار جنسی است. دراکولا تنها بدن قربانیهای خود را در بر نمی گیرد، بلکه روح آنها را نیز تسخیر می کند، او آنها را وارد حالتی خلسه وار می کند( چیزی که با هیپنوتیزم قابل مقایسه است)، طوری که در آن اختیاری از خود ندارند، نیروی اراده شان فلج می شود و خود را به دست تمایلاتی که در ضمیر نا خودآگاهشان قرار دارد می سپارند. در اینجا می شود رد پیدا شدن ایده “ضمیر نا خود آگاه”را نیز دنبال کرد، همینطور رابطه نابود کننده بین عامل و قربانی و رلهای جنسیتی آن زمان ، وقتی مرد در جایگاه عامل سادیست، و زن در نقش قربانی مازوخیست قرار می گیرد. نقل قول:یه نکته مهمی که توی همه این فیلما مشترکه اینه که خون آشان ها فاقد روح هستند و این تاکید بر اینه که کسی که روح و جلوه خداییش رو از دست میده به موجودی با قدرت های عجیب تبدیل میشه. وامپایر، نه یک هیولا است و نه یک روح، بلکه یک جسد زنده است، مرده ای که مرتبا باز می گردد، از قبر خود بیرون می آید برای کشتن. او نیروی زندگی را از وجود دیگران می گیرد . نقل قول: نکته ی جالب هم اینه که برای تبدیل شدن باید از خون خودت بگذری یعنی از بعد انسانیت در بیای این تفسیره منه افرین نکته همینجاست !!! همون طور که قبلا هم اشاره کردم هدف تحریک غضب و شهوت شماست . در این فیلم ها دو نوع موجود است یکی گرگ نما و یکی خون اشام ! گرگ نما از نیش گرگ نشات میگیرد ...خون اشام از خفاش ! قربانیان در شکارهای گرنما تکه تکه میشوند ...در خون اشام ها تنها خون انها مکیده میشود . تصور کنید کسی از این موجودات برای خود قهرمان بسازد ؟؟؟ تقلیل از انسانیت به حیوانیت . همان طور که در فیلم دنیای مردگان : بیداری دشمن جدید خون اشام ها و گرگ نماها انسان ها هستند . باز هم از شما خواهش میکنم تاپیک ون هل سینگ رو با دقت دوباره بخونید نمیگم جواب همه سوال ها ولی بیشتر سوال هاتون توی اونجاست . یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش پروژه های شیطانی آخرالزمان | MAHDI59 | 3 | 3,615 |
۱۵/اسفند/۹۰ ۲۳:۳۳ آخرین ارسال: Imam12 |
|

![[تصویر: 88831572-D931-43B8-86B6-581141F0A8DF.jpg]](http://whatfilm.com/images/filmcovers/8/8/88831572-D931-43B8-86B6-581141F0A8DF.jpg)