کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 3.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحلیلی اجتماعی بر پدیده عفاف و حجاب
۱۹:۱۱, ۱۲/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۰ ۱۹:۲۵ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بنام ستار معاصی عاصیان
------------------------------------------------------------------
مرواریدی در صدف
------------------------------------------------------------------

پديده حجاب و پوشش از سه منظر ديني، هويتي و سياسي قابل بررسي است؛

دوستان و همسنگران خوبمون در این بخش به مباحث مختلفی در مورد حجاب و به باید ها و نباید های آن حسابی پرداخته اند که خدا وکیلی یه کلاس درسیه واسه خودش.

بنده هم خواستم یه حرکت مثبتی تو این مسیر زده باشم و از نظر بزرگان و اندیشمندان و بزرگان علوم و ادیان دیگه این مبحث مهم رو پیگیری کنم.

انشالله مورد توجه دوستان قرار بگیره...

یا علی (علیه السلام) مدد است.

۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩

[تصویر: 20111012143528cb-5764_792.jpg]

مقام معظم رهبری :

چادر بهترین نوع حجاب است ، نشانه ملی ماست ، هیچ منافاتی با هیچ نوع تحرکی در زن ندارد.

[تصویر: IMAGE634459866548749286.jpg]

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، Gryffen ، rastin ، MohammadSadra ، Resistance ، shafagh_mah ، saloomeh ، MESSENGER ، محیصا ، خادمة الزهرا ، ترنم ، Abasaleh ، fardinho ، yamin ، meshkat ، somayeh ، fatemeh zahra ، یا صاحب الزمان ، مجید املشی ، یاوران مهدی ، السا

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۷:۴۴, ۳۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #41
آواتار
نقل قول:نیاز عاطفی هم از رابطه با غیر همسر تامین می شود

اتفاقا نیاز عاطفی فرد تو این روابط به عنوان مهمترین نیاز تأمین نمیشه.
نیاز عاطفی همون چیزیه که تو قرآن ازش با عبارات سکینه و لتسکنوا و... آورده شده.(یا آرامش قلبی)
و افراد پس از انجام مکرر زنا به طور محسوسی منزوی و گوشه گیر و افسرده میشوند.
این افسردگی منجر به خودکشی هم میشود.
بد نبود که آمار خودکشی رو هم در کنار این آمار به عنوان مکمل مطرح می کردید,که آمار بسیار بالایی است.

در مورد موضوع حجاب هم که اکثر فلاسفه در خود غرب هم به این نتیجه رسیده اند که حجاب و پوشش موضوعی کاملا اجتماعی است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، وحید110 ، میثاق ، بچه شیعه ، حلما ، rezvan ، شیدا
۱۲:۰۸, ۳۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #42
آواتار
نقل قول:جدول زیر آمار تجاوز به عنف در سالهای 2008 و 2009 می باشد که توسط سازمان ملل اعلام شده است " منبع و فهرست کامل "

کشور
آمار تجاوز درسال 2008
از هر 100 هزار نفر
آمار تجاوز درسال 2009
از هر 100 هزار نفر

انگلستان
12637
23.4
13093
24.1

آمریکا
90427
29.3
89000
28.6

سوئد
4269
46.6
4901
53.2

اسرائیل
1270
18.3
1243
17.6

کره
9883
20.7
16156
33.7

و ایران؟!! ایران اصلا آماری ارائه نداده که بخواهد منتشر شود.لبته آمار جامعی وجود ندارد تا بخواهد در اختیار مردم قرار گیرد.چند درصد از کسانی که مورد تجاوز قرار می گیرند،از ترس جان خود و از ترس اینکه در جامعه طرد نشوند،این تجاوز را علنی می کنند؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fereydun ، A L I ، rezvan ، JohnShepard
۱۵:۳۹, ۳۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #43
آواتار
بحث تجاوز ربطی به حجاب نداره...افراد مجرم و مریض همه جا یافت میشه!
بد نبود جمعیت آمریکا رو هم مینوشتید!!!
و در ضمن در کشور خودمون دست کمی از اینها نداریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: JohnShepard ، مجتبی110
۱۶:۰۵, ۳۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #44
آواتار
افرادی که این جنایت در موردشون انجام میشه رو ببینید
نمیگم حقشونه
ولی اگر افراد ارزش خودشون رو حفظ کنند ...

حجاب مهم ترین اصل است
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezvan ، میثاق ، سید هادی
۱۷:۰۱, ۳۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #45
آواتار
من با این موافقم که حجاب بخش اعظمی از مورد سوء استفاده قرار گرفتن رو تشکیل می ده ولی این بخاطر کم کاری بخش فرهنگی و مذهبی ماست .
آی کسانی که به مسجد می روید و آی کسانی که هیئتی هستید و آی کسانی که مذهبی هستید چرا نتوانستید حلاوت عبادت رو به جوانان نشون بدین . فقط به فکر خودتون بودین به نظر من اگر یک زن بد حجاب توی جامعه وجود داره تقسیر قشر مذهبی هست که نتونسته روی این فرد تاثیر مذهبی خودش رو بگزاره . البته بعضی از ما تحت لوای اسلام خیلی کار ها انجام داده ایم که اسلام و مذهب رو زیر سوال بردیم و نتوانستیم حتی یک جوان رو به این سمت بکشیم .
البته ببخشین که کمی تند صحبت کردم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، میثاق ، mhvvhm ، شیدا
۱۸:۱۹, ۳۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #46
آواتار
اون افراد هم باید بیان یا نه؟
ما که از اینهایی که گفتید نیستم ولی سعیمو میکنم کسی زده نشه
ولی اگر کسی بخواد بیاد میاد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید هادی ، شیدا ، rezvan
۱۹:۳۵, ۳/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۱ ۱۹:۴۷ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #47
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: imagesCARWW0DR.jpg?1344164564]

شب خواهرم به اتفاق خانواده اش اومده بودن خونه امون و بعد از حال و احوال شروع کرد به گفتن داستان اختلاف زن و شوهری که پیشش اومده بودن به عنوان مشاوره. البته خواهرم عادت نداره بحث های زناشویی رو به دیگران بگه اما این دفعه رو بخاطر جالب بودنش گفت .حالا داستانو از زبون خواهرم می گم: وقتی نزدیک زنه شدم، ناله و نفرینشو شروع کرد. مرد و زنه سنشون حدود25 سال می زد. پرسیدم قضیه چیه؟اختلافتون سرچیه؟ گفت: «خانم دکتر در بی‌بندوباری این مرد همین بس که توی خیابان، خودش زن‌های مردم رو به من نشون می‌ده و مثلا می‌گه موی فلانی را ببین، سر و وضع فلانی را نگاه کن... درسته که من همسر اون باشم ولی اون، چشماش به زن‌های دیگه باشه؟»

مسلما انتظار داشت من هم ازش حمایت کنم و رو کنم به آقا و بگم: «‌ای مرد... ! این چه کاریه که می‌کنی؟... اما واکنشم باعث بهت اونها شد. خیلی راحت و با اطمینان گفتم: «خانم اینکه شما می‌گیید که ایرادی نیست؛ خیلی هم خوبه.

خانم و آقا مکثی کردن. بعد از چند لحظه خانم دوباره به حرف اومد و گفت: «یعنی اینکه این مرد چشمش مدام دنبال دخترها و زن‌های مردمه و این قدر هم پرروه که برای من تعریف می‌کنه، بد نیست؟ من بازهم با لحنی محکم گفتم: «خب، چه اشکالی دارد که این قدر با شما راحته که برات این چیزها را هم تعریف می‌کنه؟ واقعا چه اشکالی داره؟

زن دیگه نمی‌دونست چی بگه. مرد هم که خودش تو این مدت کلی بد و بیراه از زنش شنیده بود، شاید ته دلش داشت می‌گفت: بابا این دیگه عجب دکتر باحالیه!»اینجا بود که احساس کردم زن و شوهر به جایی که می‌خواستم رسیدن و حالا وقت گفتن حرف آخره.

گفتم: «شما تو خونه‌تون ماهواره دارید؟ گفتن: بله، فیلم و موزیک و برخی برنامه‌ها رو... با هم می بینیم گفتم: «لابد با هم میشنید و تماشا می‌کنید. گفتن: «بله.»رو کردم به خانم و گفتم: «خب، زن‌هایی که تو اون فیلم‌ها و برنامه‌های ماهواره هستند از نظر شما سر و وضع و لباسشون ناجورتره یا زن‌های توی خیابون؟

جواب معلوم بود. ادامه دادم: خب، چرا اونجا به شوهرتون ایراد نمی‌گیرید که با دقت به اون زن‌ها نگاه می‌کنه؟ ... هردوشون سکوت کردن. بعد از چند لحظه خانم زیر لب گفت: خانم دکتر، خب، اونها فیلم و عکس هستن و... حرفشو قطع کردم و گفتم: «اصل ماجرا فرقی نمی‌کنه. اگر همسرتون فیلم و عکس همون خانم‌هایی رو که تو خیابان هستن نگاه بکنه، شما مشکلی ندارید؟ جوابی نداشت. شوهره هم سکوت کرده بود...

به هرحال وقتی زن و شوهری قبول کردن تو خونه‌شون ماهواره باشه و همه برنامه‌ها رو بدون کنترل و مدیریت لازم نگاه بکنند، تبعاتشو هم باید قبول داشته باشن؛ بی‌مهری‌ها، سردی‌ها، بی‌میلی‌ها، دعواها. به هرحال وقتی پایه خانواده سست شد، زمینه قهر و نزاع و طلاق فراهم می‌شود. البته مشکلات این‌چنینی فقط به خاطر بدحجابی و نوع پوشش تصاویر ماهواره‌ای نیست. خودتون قضاوت کنید، وقتی خانواده‌ها روزها بلکه هفته هاو نه بلکه ماهها سریال‌هایی رو دنبال می‌کنن که هدفی جز عادی جلوه دادن روابط نامشروع و غیرمجاز ندارند، فیلم‌هایی که زن و شوهرها رو تشویق به خیانت به یکدیگر می‌کنند و اسم تمام اینها را آزادی فردی می‌گذارند، چه بر سر خانواده‌های ما خواهد
آمد؟

منبع: وبلاگ(‌اهل خانه)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، وحید110 ، یوسف خان ، saloomeh ، yamin ، یاســین ، انصارالمهدی ، تفکر ، شهرام ، شیدا ، Mitsonary ، یا صاحب الزمان ، sarallah ، مطواعی ، انتخاب ، mahdy30na ، sadeghalfa ، Agha sayyed ، farhadfery ، مسافر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]