کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حضور بانوان محجبه غیر ایرانی در عرصه های ورزشی + تصاویر
۳:۰۵, ۱۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار

اتحادیه ورزش انگلستان جایزه ویژه خود را به دختری محجبه اعطا کرد.

به نقل از سایت لیگ برتر انگلیس نوشت، این اتحادیه که حامی اصلی رقابت های لیگ برتر فوتبال جزیره است، این جایزه را به خاطر طرح‌هایی که "رابیا احمد" برای فعالیت بانوان اقلیت های دینی ارائه داده، به وی اعطا کرد.
[تصویر: 1317991251_rabiya1.jpg]

"رابیا احمد" دختر جوانی است که بطور داوطلبانه در شهر پرستون فعالیت دارد و طرح‌هایی در سال گذشته ارائه داده است که طی آن ورزش جوانان گسترش می‌یابد. در این طرح ها قسمت هایی نیز وجود دارد که طی آن به ورزش بانوان اقلیت های قومی و مذهبی در کشور انگلستان پرداخته شده است. این طرح ها در حالی ارائه شده که پیش تر بانوان در بخش های ورزشی فعالیتی بسیار محدود داشتند.
[تصویر: 1317991279_rabiya2.jpg]

رابیا احمد در برنامه هایی که ارائه داده فعالیت بانوان را در ورزش هایی مانند فوتبال، شنا و بدنسازی افزایش داده است. ضمن اینکه وی تلاش دارد 25 دختر محجبه را به شکل داوطلبانه مانند خود وارد این کار کند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bagheri4 ، Anti gods ، blue sky ، N.Mahdavian ، یا ثارالله ، خادمة الزهرا ، shakiba ، shafagh_mah ، yamin ، فدک زهرا ، zizi ، یوسف خان ، *راحیل* ، فانوس *7* ، mhvvhm ، أین المنتظر

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۳۷, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
اگه بحث بر سر حجاب بود که خیلی سخت بشه تو خیلی از رشته های ورزشی به صورت حرفه ای

خانومهای با حجاب شرکت کنند. مثلا رشته ورزشی دو یا دوچرخه سواری و تقریبا اکثر ورزش های استقامتی
. که یا احتیاج به لباس ندارند یا اگه باشه باید بصورت چسب باشه.

ولی اگه بحث اینه که رشته های ورزشی حرفه ای به چه درد می خورند به نظر من اکثرشون برای سلامتی ورزشکار مناسب نیست ولی در ورزش های حرفه ای امروز دیگه صحبت بر سر شخص نیست و یک

مجموعه از مدیر تا برنامه ریز و پشتیبانی و تدارکات و خیل عظیمی در آن شرکت می کنند و از آن نان می خورند.

بنابراین اصلا مرد و زن بودنش در اصل ماجرا که شکست سلامتی انسان است فرقی ندارد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ahmad-A.R.M ، rastin ، فانوس *7* ، سدرة المنتهی
۲۳:۴۶, ۷/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۱ ۰:۰۲ توسط سرباز سید علی.)
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲۴/دی/۹۰ ۱۹:۳۱)یا ثارالله نوشته است:  
(۱۵/آبان/۹۰ ۲:۲۹)guided نوشته است:  ولی من هیچ وقت درک نکردم چه لزومی داره بانوان توی همه ی ورزشها حضور داشته باشن!!!!!
منظورم در ایرانه.
واقعا دلیلش چیه؟
فکر نکنید قصد مخالفت دارم!(خدا به من رحم کنهBlush)
ولی دوست دارم دلیلش رو بدونم!
من هم هیچ وقت درک نکردم شرکت در همون ورزش ها برای آقایون چه لزومی داره...
واقعا دلیلش چیه؟
فکر نکنید قصد مخالفت دارم ولی دوست دارم دلیلش رو بدونم!!!!
یه سری ورزشها کلا برای همه الکیه مثل فوتبال (از الکی هم اونور تر)
یه سری فقط برای زنها بده مثل کشتی (چون روح لطیفی دارن) البته منظورم از بد اینه که یه خورده از صفات عالی و مقدس زنانه دور میشن
در مورد ورزش حرفه ای هم باید بگم که قبول دارم از لحاظ فردی بدرد نیخوره اما شما فکر کنید که ما یه ورزشکار هم به المپیک نمیفرستادیم فرداش عربستان ادعا میکرد که ایران یه روزی مال عربستان بوده اینها اومدن گرفتنش حالا تو بیا بگو یه همچین کشوری با همچین دینی خیلی وقت اینجا بوده (اخه تو یه نظر سنجی از مردم امریکا معلوم شده بود که 40 در صد مردم نمیدونن کشور عراق تو کدوم قارست تازه خوب بوده که میدونستن کشوری به اسم عراق وجود داشته البته اونم به لطف حمله نظامی دولت امریکا بوده )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، فانوس *7* ، سدرة المنتهی
۱۹:۱۸, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #23
آواتار
اولین زن محجبه در مسابقات بین المللی اسکیت روی یخ شرکت می کند. زهره لاری اولین زن امارتی که در مسابقات بین المللی اسکیت روی یخ (پاتیناژ) با حجاب شرکت می کند.
[تصویر: 13370251901.bmp]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، سدرة المنتهی
۲۰:۰۵, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #24

(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۱۸)علمدار133 نوشته است:  اولین زن محجبه در مسابقات بین المللی اسکیت روی یخ شرکت می کند. زهره لاری اولین زن امارتی که در مسابقات بین المللی اسکیت روی یخ (پاتیناژ) با حجاب شرکت می کند.
[تصویر: 13370251901.bmp]

مطمئنید عروسک نیست؟ Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، آیات
۲۰:۳۹, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
نه تو پاتیناژ به صورتشون بتونه میمالنSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ahmad-A.R.M ، سدرة المنتهی
۲۰:۵۹, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #26
آواتار
سلام

نظر همه ی دوستان رو خوندم قبل ها خیلی به این موضوع فکر کردم زیاد
اینکه کسی دنباله ورزش باشه خیلی خوبه از دستوراته اسلام
در اصل ما ورزش می کنیم تا راحت تر زندگی کنیم
اما زندگی نمیکنیم تا راحت تر ورزش کنیم
واقعا اینکه کسی همه ی عمر ورزش کنه و هنری جز ورزش کردن نداند و همه ی زندگیش ورزش باشه چه فایده داره ؟
بدتر از اون ورزش هایی هم هستند که انجام زیاد اون ها برای سلامتی مضر یعنی نه تنها فایده نداره بلکه ضرر هم داره ؟
واقعا چه دردی رو دوا می کنه ؟
ورزش برای هر دو جنس زن و مرد به این شکل درست نیست !!!!

بیایید مسئله رو از وجه دیگه ای بررسی کنیم !
اگر قرار بود الان دنیا بیاد تصمیم بگیره که آیا این تیپ ورزش ها و اهمیت به ورزش و این دیدگاه به ورزش حکم فرما در جهان باشه یا نه باید جواب بالا رو بهش داد ولی الان !!!!
دیگه بحث سر چیزای دیگه ایست
درد جامعه دوا بشه اینا نیست
توجه کنید مثلا کشور برزیل به خاطر فوتبالش در جهان مطرحه
فلان کشور با ورزشش تجارت می کنه
ورزش قوی و داشتن رتبه های جهانی نماد پیشرفت شده
حتی توریستی شده
اما ورزش بانوان ؟؟؟
اگر بانوان محجبه در ورزش ها نباشند معنیه قشنگی نداره اگر بانوان کشورمون رو حمایت نکنیم تا به سمت ورزش برن معنی قشنگی در تفکر جهانی نداره
درست یا غلط باید پذیرفت که نباید گذاشت نگاه تحجری محدودیتی به اسلام در دنیا ادامه داشته باشه
بهتر ما به جای پاک کردن صورت مسئله را حل ارائه بدیم حجاب رو به شکلی وارد لباس ورزشکاری بکنیم
از طرفی ورود به عرصه ی ورزشی نباید به هر شکلی صورت پذیرد

منظورم از همه ی حرفام این بود لطفا افراط و تفریط را کنار بگذاریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، tiyam ، سدرة المنتهی
۰:۱۷, ۲۷/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۰:۲۹ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #27

نقل قول:نظر همه ی دوستان رو خوندم قبل ها خیلی به این موضوع فکر کردم زیاد
اینکه کسی دنباله ورزش باشه خیلی خوبه از دستوراته اسلام
در اصل ما ورزش می کنیم تا راحت تر زندگی کنیم
اما زندگی نمیکنیم تا راحت تر ورزش کنیم
واقعا اینکه کسی همه ی عمر ورزش کنه و هنری جز ورزش کردن نداند و همه ی زندگیش ورزش باشه چه فایده داره ؟
بدتر از اون ورزش هایی هم هستند که انجام زیاد اون ها برای سلامتی مضر یعنی نه تنها فایده نداره بلکه ضرر هم داره ؟
واقعا چه دردی رو دوا می کنه ؟
ورزش برای هر دو جنس زن و مرد به این شکل درست نیست !!!!

خب این حرفاتون رو قبول دارم چون نظر من همینه و خب همینرو هم گفتم.اما من با حرفای دیگتون موافق نیستم
نقل قول:بیایید مسئله رو از وجه دیگه ای بررسی کنیم !
اگر قرار بود الان دنیا بیاد تصمیم بگیره که آیا این تیپ ورزش ها و اهمیت به ورزش و این دیدگاه به ورزش حکم فرما در جهان باشه یا نه باید جواب بالا رو بهش داد ولی الان !!!!
دیگه بحث سر چیزای دیگه ایست
درد جامعه دوا بشه اینا نیست
توجه کنید مثلا کشور برزیل به خاطر فوتبالش در جهان مطرحه
فلان کشور با ورزشش تجارت می کنه
ورزش قوی و داشتن رتبه های جهانی نماد پیشرفت شده
حتی توریستی شده

اما به چه قیمتی؟به هر قیمتی؟خیلی ها مثلا در گیر فوتبال هستن،من فوتبال اصلا نگاه نمیکنم و شماها بیشتر از قضیه باخبرید،چه قدر ادم درگیر فوتبال هستن؟چقدر ها سرگرمیشون شده فوتبال؟چقدرها فکرشون شده فوتبال؟فکر و ذکر مردم شده فوتبال؛چقرد ما بودجه میدیم بابت فوتبال؟نیاید بگید فلان کشورها بیشتر از ما هزینه فوتبال میکنن.
چرا اینهمه افراد درگیر فوتبال باید باشن؟چرا فوتبال؟چرا اینقدر وقت میذارن برای دیدن فوتبال؟همین قدر وقت رو برای خانوادشون بزارن چقدر زندگی ها بهتر میشه.
نقل قول:اما ورزش بانوان ؟؟؟
اگر بانوان محجبه در ورزش ها نباشند معنیه قشنگی نداره اگر بانوان کشورمون رو حمایت نکنیم تا به سمت ورزش برن معنی قشنگی در تفکر جهانی نداره
درست یا غلط باید پذیرفت که نباید گذاشت نگاه تحجری محدودیتی به اسلام در دنیا ادامه داشته باشه
بهتر ما به جای پاک کردن صورت مسئله را حل ارائه بدیم حجاب رو به شکلی وارد لباس ورزشکاری بکنیم
از طرفی ورود به عرصه ی ورزشی نباید به هر شکلی صورت پذیرد

منظورم از همه ی حرفام این بود لطفا افراط و تفریط را کنار بگذاریم

تفکر جهانی هر چی میخواد فکر کنه ما باید پیرو تفکر جهانی باشیم؟
از نظر فقهی شرکت زنان در ورزشها و مسابقات که در معرض دید نامحرم هستن اشکال داره.حالا مسئله پوشش هم هست.
ولی شما این رو هم توجه داشته باشین که همینطور نمیمونه،یه مثال کوتاه بزنم م اول انقلاب حجاب اکثر چادری و یه سری هم مانتویی بودن ولی الان نگاه کنید چطوره،یک شبه که اینطور نشد،مردم که شب نخوابیدن صبج بیدار بشن ببینم پاچه دختر خانمها اب رفته.
حالا یه خانم بره مثلا طوی ورزشهای رزمی لنگ لگد بندازه،اینکه نمیشه ما بیایم چادر بکنیم سرچ!Smile

__________________________________________________________________________________

خطبه خواندن حضرت زهرا(سلام الله علیها) در مسجدالنّبي
...
...عبدالله بن حسن (نوه امام حسن مجتبي عليه السلام) از پدران خود نقل مي‏كند، هنگامي كه مسأله غصب فدك رخ داد، و اين خبر به حضرت زهرا(سلام الله علیها) رسيد، در اين هنگام حضرت زهرا(سلام الله علیها) تصميم گرفت به مسجد برود و در آن جا به عنوان حمايت از حق، سخنراني كند...

....در رابطه با حفظ حريم حجاب و عفاف در عين شركت در يك صحنه پرشور سياسي و اجتماعي، شش نكته است كه هر كدام از جهتي بيانگر اهميّت و عظمت مقام حجاب در سيره حضرت زهرا(سلام الله علیها) است، كه به اختصار بدان اشاره مي‏شود:

1ـ آن حضرت روسري خود را كه به طور كامل سر و گردن و سينه‏اش را مي‏پوشانيد، بر سر گرفت، تعبير واژه «لاثتْ» (پيچيد) حاكي است كه روسري به طور كامل و چسبان به سر و گردن گرفته شده بود، نه به طور سبك و وارفته كه با اندكي تكان دادن از سر رد شود و موي سر آشكار گردد؛

2ـ حضرت زهرا(سلام الله علیها) علاوه بر آن روسري، لباس روي لباس‏هايش مانند عبا را بر سر و تن خود پوشانده بود (وَاشْتَمَلَتْ بِجِلْبابِها)؛

3 ـ لباسي كه بر تنش بود به قدري بلند بود كه در راه رفتن، گاهي قسمت پايين لباس زير پاي حضرت زهرا(سلام الله علیها) قرار مي‏گرفت: (تَطَأُ ذُيُولَها)؛

4ـ آن حضرت همانند رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با متانت و وقار حركت مي‏كرد، يعني هيچ گونه حركات نامناسب و دور از نزاكت در حركت او ديده نمي‏شد؛

5 ـ علاوه بر اين ها در مسجد پرده‏اي به احترام او نصب كردند، و آن حضرت در پشت آن پرده خطبه خواند.

6ـ دوستان و زنان خويشانش، اطرافش را گرفته بودند. (وَاَقْبَلَتْ في لُمَّةٍ ـ اي: جماعة ـ مِنْ حَفَدَتِها وَ نِساء قَوْمِها).

به اين ترتيب نتيجه مي‏گيريم، حضرت زهرا(سلام الله علیها) در عين آن كه در همايش پرشكوه و پرجنجال شركت نمود، همه نمادهاي حريم حجاب و عفاف را رعايت نموده است.
منبعtebyan.net
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، سدرة المنتهی
۰:۲۹, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
خیلی خوب که ایشون باپوشش اسلامی بودند اما در اسلام گفته شده بهتره زن خودش نشون نده اصلا چرا باید یک خانم خودش به همه ی دنیا نشون بده اگه خانم ها می خواهن ورزش کنن این همه ورزشگاه سرپوشیده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
۱:۰۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #29
آواتار
نقل قول: اما به چه قیمتی؟به هر قیمتی؟خیلی ها مثلا در گیر فوتبال هستن،من فوتبال اصلا نگاه نمیکنم و شماها بیشتر از قضیه باخبرید،چه قدر ادم درگیر فوتبال هستن؟چقدر ها سرگرمیشون شده فوتبال؟چقدرها فکرشون شده فوتبال؟فکر و ذکر مردم شده فوتبال؛چقرد ما بودجه میدیم بابت فوتبال؟نیاید بگید فلان کشورها بیشتر از ما هزینه فوتبال میکنن.
چرا اینهمه افراد درگیر فوتبال باید باشن؟چرا فوتبال؟چرا اینقدر وقت میذارن برای دیدن فوتبال؟همین قدر وقت رو برای خانوادشون بزارن چقدر زندگی ها بهتر میشه.

باز هم نطرم رو تکرار می کنم افراط و تفریط غلطه هر دو به یک اندازه
طبق فرمایش حضرن علی (علیه السلام) دین اسلام دین تعادل
ببینید این درست نیست که ما بگوییم چون عده ای در توجه به فوتبال زیاده روی کردند حال باید فوتبال رو به طور کامل کنار بگذاریم
این پاک کردن صورت مسئله است دقت کنید الان فوتبال شد سیاست ابزاری برای سیاست درست یا غلط ما باید در عین حال که سعی کنیم این موضوع را برای جهانیان جا بندازیم که این چیز غلط است نباید از صحنه ی جهانی جا بمانیم ما بیاییم با فوتبال خداحافظی کنیم بعد میبینیم که بعضی از کشور ها با همین فوتبال فرهنگشان را عرضه می کنند استفاده ی سیاسی می کنند بعد بگوییم به ما اون ها کار غلط می کنند بعد بببینیم که اون ها دارند از این ابزار بر ضد ما استاده می کنند آیا باز هم میشه سکوت کرد ؟
در ضمن امروز در ذهن جوان ایرانی فوتبال نقش مهمی داره و نمایانگر پیشرفت شده ما نباید بگذارم که جوانمان فکر کند که ما کشور عقب مانده ای هستیم در ضمن این تفکر جوان ما مهم است می دانید چرا ؟
چون به شما اینگونه پاسخ می دهد :
ورزش که خوب است چرا همه ی کشور های اسلامی از غیر اسلامی در ورزش عقب ترند مگر سنت اسلامی ورزش نیست !!!
جوابه شما به این دیدگاه چیه ؟
ببنید من گفتم ما باید در عین حال که داریم این تفکر رو عوض می کنیم ازش استفاده هم کنیم!!!!
۲:۲۲, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #30

خب بله ورزش خوبه،ولی اینکه افراد وقت بزارن برای فوتبال چه سودی داره؟چه سودی تا الان داشته؟نود دقیقه مشغول شدن؟اگر این نظرتون که با خیلی چیزا میشه مشغول شد.مگه قرار ما مشغول هر چیزی بشیم؟!!اینطور نیست
ولی اینقدر که افراد درگیر فوتبال بودن برای اینکه به قول شما فرهنگشون رو عرضه کنن ارزشش رو نداشته.چهقدر هزینه میشه و اخرش هم هیچی نشدن!Smile
ایا فقط از طریق کار بیهوده میشه خودمون رو به جهان نشون بدیم تا دیده بشیم؟ایا الان که در مورد ایران صحبتای میشه به خاطر فوتبالشه؟
اما تعادل،اول باید ببینیم تعادل چیه چون توی هر چیزی تعادل هست مثلا تعادل در مشروب خواری.اول تعریف درستی باید از تعادل مد نظر حضرت علی علیه سلام داشته باشیم،ورزش خوبست برای سلامتی نه ورزش خوبست برای تلف کردن عمر خودمون و دیگران.
شما ببنید جوانان که پای فوتبال میشینن چند نفرن و ضرب 90 دقیقه کنید ببنید چند ساعت وقت برای فوتبال گذاشنته میشه؟همین یک ساعت رو خودشون برن ورزش کنن یا کتاب بخونن یا سخنرانی گوش بدن یا به امور شخصیشون برسن یا به خانوادشون برسن یا در مورد دینشون تحقیق کنن و... چقدر بهتر میشه زندگیها،حالا اینکه فقط یه فوتبالشه ببینید دیگه چه وقتها که از جونها گرفته نمیشه.
هر چیزی رو که توی جامعه باب شد که دلیل بر درست بودنش نیست.
به قول دکتر عباسی بت فوتبال Smile
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]