|
صلوات برای سلامتی مدیران تالار
|
|
۱۲:۱۳, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
سلام علیکم اکثر دوستان تالار مثل این حقیر غیر تاپیک زدن و پست فرستادن کاری دیگر نمیکنیم . ولی خداییش هر مناسبتی که پیش میاد، این Header بالایی صفحه و نوشته های زیرنویسی آن کلی بهمون انرژی میدن. گفتم چه جوری میشه از هنر و خلاقیت پدید آوردندش (اشتباه نکنم محمد جان عزیز) تشکر کرد؟ به غیر آنکه برای سلامتیش صلوات بفرستیم و کلی دعاهای خوب خوب براش کنیم. اصلا برای سلامتی همه کسانی که تلاش میکنن تا فضای دوستانه تالار ، دوستانه تر بشه صلوات موفق باشید وخدایی . |
|||
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۵, ۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
الهم صل علی محمد و آل محمد
|
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
انشاالله که موفق و موید باشید
|
|||
|
|
۲۳:۱۹, ۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۲۱ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
الان این شد چی مثلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هی پست بزنیم،اللهم صل علی محمد و ال محمد،یعنی چی؟ من فکر میکردم بی کار تر از من تو این تالار پیدا نمیشه ... |
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۳۰ توسط فدک زهرا.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم بعدد ما احاط به علمک
|
|||
|
|
۰:۳۴, ۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۱۹)Ahmad-A.R.M نوشته است: الان این شد چی مثلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم السلام علیکِ یا بنت رسول الله یا فاطمة الزهرا ممنون از اینکه پست زدید و ممنون از اینکه صلوات بر محمد و آل محمد فرستادید. اللهمّ العن الجّبتَ و الطّاغوت ربّنا ! حوّل حالنا الی احسن الحال اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۶:۴۹, ۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۱۹)Ahmad-A.R.M نوشته است: الان این شد چی مثلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست من . دلایل که زیاد داره و حقیر جلوی دیگر دوستان جسارت میکنم و چند مورد ذکر میکنم ... 1 - ایجاد تایپیی بدون هیچ گونه ابراز عقاید ! 2 - صلوات باعث میشه مدیران سلامت بشن و کسی که صلوات میفرسته ثواب کنه ... 3 - هر سری که دوستان صلوات میفرستن یک بار دیگه تایپیکها رو میبینیم و باز ثواب میکنیم ... ![]() 4 - مدیران انشاءالله از این طریق انرژی و امید میگیرند ...! 5 - شاید یک یاد آوری به مدیران که کاربران قدر دان زحمات شما هستند . در ضمن دوست من همین که شما اومدی داخل این تایپیک ثواب کردی ... ما که چیزی غیر از این نمی خواهیم ...! ![]() |
|||
|
|
۷:۳۱, ۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۱ ۷:۳۲ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۸/اردیبهشت/۹۱ ۶:۴۹)soshiant نوشته است:من در حضور انور شما فرشتگان احساس شیطان بودن میکنم ![]() 1-متوجه نشدم 2- منکرش نشدم،من گفتم صلوات نفرستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3- کلا بی کارینا - خب بشینید یه جا برای خودتون و دیگران هی صلوات بفرسیتد .من نمیگم صلوات نفرستید میگم هی پست ندین تایپ کنید اللهم صل علی محمد و ال محمد،نقطه،ارسال.یعنی دیگه کاری نمونده؟4-خب جملات انرژی زا بگید و همینطور نوشابه انرژی زا بهشون بدید تا انرژی بگیرن و تالار و کاربران و خودشون رو کلا حذف کنن ![]() 5- احـــسنت!،چهقدر کار خوب و پسندیده ای،بله من هم تشکر میکنم که زحمت میکشن پستهای ما رو حذف میکنن ![]() ----------- ناظرین و مدیران عزیز اینارو شوخی کردم که یه کم دور هم بخندیم،یه وقت ناراحت نشید مارو مسدود کنید یا اخطار بدید. ----------- مزاحم کارتون نمیشم بفرمایید صلوات ارسال کنید.
|
|||
|
|
۸:۰۲, ۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۲۰ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم خدایا من که نمیتونم جبران زحمات مدیران این تالار را بکنم خودت بهترین ها را برایشان رقم بزن که باعث شدند بهترین ها برای من رقم بخورد... |
|||
|
|
۱۵:۳۱, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
ان شاءالله در پناه توجهات حضرت ولی عصر علیه السلام توفیقاتتون روز افزون و روزگارتان به شادی به برکت صلواتی بر محمد و آل محمد
![]() |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۵/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۱ ۱۵:۵۹ توسط azade.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
. . در پناه حق ، سربلند و پیروز باشید و عاقبت به خیر، انشاالله . . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اگر 3 روز به جای ناظران و مدیران تالار بودید! چه میکردید؟؟!! | رضوانه | 74 | 36,693 |
۱۷/بهمن/۹۲ ۲:۲۴ آخرین ارسال: وحید110 |
|

.من نمیگم صلوات نفرستید میگم هی پست ندین تایپ کنید اللهم صل علی محمد و ال محمد،نقطه،ارسال.یعنی دیگه کاری نمونده؟![[تصویر: smiles_1_.gif]](http://s3.picofile.com/file/7366115585/smiles_1_.gif)
![[تصویر: 52168692880823975482.gif]](http://www.shiaupload.ir/images/52168692880823975482.gif)