کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگر 3 روز به جای ناظران و مدیران تالار بودید! چه میکردید؟؟!!
۱۹:۲۶, ۲۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

خب اول از همه بگم که خودم میدونم که تاپیکم ربطی به این انجمن ندارهBig Grin
اما چون وقت کاغذ بازی های اداری! بخش پیشنهادات سایت رو نداشتم، همینجا نوشتمCool
مدیران جابه جا کنندSmile

خب دوستان امروز سر این کلکل های استقلال پرسپولیس با دوستان استقلالیSmile به این نتیجه رسیدیم که 3 روز مدیریت سایت دست ما باشه!(اوهوع!) Wink
مکالمه بین من و آلاله هم این بود(بخونید جالبه!)

نقل قول:
رضوانه: اگر مدیر بشیم به همه مدیرا میگیم چرا ساکتید ؟؟؟!! بابا ارسال بزنید تو تاپیکاااا دیــــــــگه، بعد جلو چشمشون ارسالاشونو پاک میکردیم، من تا صبح خنده کنم! Big GrinBig Grin
آلاله: نه خب نمیشه که! نمیشه همه ارسال های مدیرو بدون دلیل حذف کرد
Smile

رضوانه: نه خب حداقل نصف ارسالاشونو حذف میکردیم، آی من تا صبح خنده کنم!!!
آلاله: ای بابا میزنن بن میشیم بدون دلیل حذف کنیم، مدیریتو ازمون میگیرن
Cool

رضوانه:
Huh
آها فهمیدم!
همه ارسالاشونو میذاریم در حالت در انتظار تایید(مخصوصا ارسال های آقای مجید املشی و آقای Elenor
) هیچ وقت هم تایید نمیکنیم!
آلاله: Likeeeeeeeeeeeeeeee

Big Grin
خب حالا به دور از شوخی
ازتون میخواستم که واقعا نظراتتون رو بگید
فقط خواهشا التماسا! حریم ها شکسته نشه(ان شاءالله)
مدیران این تالار گفتمان بزرگان ما هستند و نمیخوایم هیچ توهینی بهشون بشه
اما میخوایم یه خرده خواسته هامونو بگیم
دوستان خواسته هاتونو بگید
الان بهترین فرصتهWinkCool
مسئولین دارن به حرفامون گوش میدن
ما کاربرا: BlushSmile
مسئولین : Dodgy
فعلا
یا حق

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Night_World ، آلاله ، هادی... ، Havbb 110 ، سدرة المنتهی ، پرنیان ، مجید املشی ، میلاد.م ، هانا ، شیدا ، مرهم ، m.hossein ، chekel ، Tolou ، قلب ، SAViOR ، حسن.س. ، Hadith ، السا ، Farzaneh ، Aryha ، انتصـار ، محب الزهرا ، آیلار ، وحید110 ، Agha sayyed ، اولولالباب ، farzad313 ، ضحی ، أین المنتظر ، حسن عزتي ، help me ، sarallah ، black ، meisamtiger ، Mohammad Trust ، ali0077 ، عبدالرحمن ، صهبا ، faateme-313 ، N.Mahdavian ، علمدار133 ، Mitsonary
۱۹:۴۹, ۲۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #2

ای بابا چرا لو دادی !!!؟؟؟

من واسه همچین پستی کلی برنامه داشتم !!

میخواستم متنشو آماده کنم !!!!!!!

خخخخخخخخخخخخخ!

حالا باید به این پروژه سرعت بدم !!!!!

ینی اینقد پروژه که الان دست منه تو برنامه های 50 سال آینده ناسا نیست !!!! اصن 1000 وضی !!!!!Big GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، سدرة المنتهی ، پرنیان ، مجید املشی ، شیدا ، رهگذر. ، رضوانه ، m.hossein ، Aryha ، ضحی ، حسن عزتي ، صهبا
۲۰:۰۲, ۲۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار

من اگر سه روز مدیر بودم ، تو این سه روز نمیذاشتم عبدالرحمن بیاد تو تالار HappyHappyHappy

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، سید ابراهیم ، هانا ، مجید املشی ، در جستجوی سختی ، Havbb 110 ، شیدا ، رضوانه ، captaincharisma ، m.hossein ، Tolou ، السا ، Aryha ، عبدالرحمن ، رمز شب ، Agha sayyed ، اولولالباب ، farzad313 ، ضحی ، أین المنتظر ، حسن عزتي ، help me ، sarallah ، Mohammad Trust ، صهبا ، faateme-313 ، N.Mahdavian ، soora ، Mitsonary
۲۰:۰۸, ۲۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۲ ۲۰:۰۸ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #4
آواتار
دوستان عزیز ...جدای از شوخی حتی میتونید نظرات و پیشنهاداتی هم در این موردبدین... مطمئن باشید موثر و کارساز خواهد بود

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، هادی... ، شیدا ، رهگذر. ، رضوانه ، m.hossein ، Tolou ، قلب ، Hadith ، Farzaneh ، Aryha ، محب الزهرا ، آیلار ، وحید110 ، ضحی ، حسن عزتي ، help me ، sarallah ، صهبا ، N.Mahdavian
۲۰:۳۱, ۲۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام و عرض ادب خدمت همه مدیران و ناظران تالار بیداری اندیشه
3 روز که خیلیه 3 ساعت اگه تالار تو دست من و ما نوعی باشه خدا به خیر بگذرونه یه بلای میاد سر من
تالار هم فی*ل*تر و از دور خارج میشه و کلی بچه ها از اون بی بهره
خدارو شکر از این امتیازها نصیبمون نشده و هرگز هم نمیخوام بشه
واقعاً کار سختیه ! باید خیلی حواسشون باشه .
سر و کله زدن با این همه کاربرهای متفاوت و مخصوصاً من و امثال من خیلی سخته .
خودم رو عرض می کنم دو تا کتاب نخوندم فقط ادعام میشه و تو هر موضوعی دخالت می کنم .
برای تک تک شون آرزوی موفقیت دارم
موفق و پیروز باشید
یا علی علیه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، مجید املشی ، هانا ، هادی... ، شیدا ، رهگذر. ، ali0077 ، رضوانه ، m.hossein ، Tolou ، قلب ، Hadith ، السا ، Farzaneh ، Aryha ، وحید110 ، ضحی ، حسن عزتي ، help me ، yamin ، sarallah ، صهبا ، N.Mahdavian ، علمدار133
۲۰:۳۷, ۲۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار

لاییییییک ها؟!!!Big Grin

همونطور که سید عزیز فرمودن فرصت خوبیه که نظرات و پیشنهادات و شااااااااید که میدونیم نیست انتقاد کوچولویی داشتید BlushCoolWinkبفرمایید!
البته سعی کنیم بیشتر انتقادهای کلی و غیر مستقیم داشته باشیم تا به اثرگذاری بیشترش کمک کرده باشیمSmile

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، هادی... ، شیدا ، Havbb 110 ، رهگذر. ، رضوانه ، مرهم ، m.hossein ، Tolou ، Hadith ، السا ، Farzaneh ، آیلار ، وحید110 ، farzad313 ، ضحی ، حسن عزتي ، help me ، sarallah ، ali0077 ، صهبا ، N.Mahdavian ، علمدار133
۲۰:۳۹, ۲۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۲ ۲۰:۴۲ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #7
آواتار
اگر سه روز جای مدیران و ناظران بودم (که همینطور مشخصه ناظر بودمBig Grin) از دست بعضی کاربرا سر به بیابون میزاشتم!!!! MatBi DandoonMatBi DandoonExclamation
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، هادی... ، شیدا ، رهگذر. ، رضوانه ، m.hossein ، السا ، Aryha ، وحید110 ، farzad313 ، ضحی ، حسن عزتي ، sarallah ، صهبا ، N.Mahdavian
۲۰:۴۷, ۲۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
من که اصلا حاضر نیستم حتی یک روز مدیر یا ناظر باشم
پست و مقام مسئولیت داره و مسئولیتم تجربه و آگاهی میخواد که بنده از جفتش تعطیلم
من از پسش بر نمیام،تورو خدا اصرار نکنیدBig Grin
بنده از پشت همین تریبون خدا قوت عرض میکنم به مسئولان گران،واقعا خیلی اعصاب دارید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، هادی... ، شیدا ، Havbb 110 ، رهگذر. ، رضوانه ، m.hossein ، مجید املشی ، Tolou ، Hadith ، السا ، Farzaneh ، وحید110 ، اولولالباب ، ضحی ، حسن عزتي ، help me ، sarallah ، صهبا ، N.Mahdavian
۲۱:۲۹, ۲۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۲ ۲۲:۵۷ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #9
آواتار
بله خوبه که مدیران هم موافق هستندBlush
خب اولین موردی که خیلی وقته تو دلم مونده و نگفتم: Confused
******سعی میکردم همزمان با حذف ارسال کاربران براشون پیام خصوصی بفرستم و دلیلشو بنویسمSmile(همه اینا رو با لحن معمولی بخونید نه دعوا!)
******سعی میکردم استعداد های بالقوه کاربران رو بالفعل کنمCool
(ازشون میخواستم که هر پیشنهادی که درباره هر بخشی و هر انجمنی دارن، برام بفرستن و توانایی هاشون رو میپرسیدم و ازشون استفاده میکردم)
*******سعی میکردم از دوستان گرافیک کار مثل آقای mohammad و آقای میلاد.م کمک بگیرم و همچنین از دوستان فعال در تاپیک ها میخواستم یک خلاصه از تاپیک های مفیدشون (به صورت کاملا خلاصه)رو برام بفرستن و بعد از آقایون گرافیک کار میخواستم که اونها رو تبدیل به اینفوگرافی کنن
و اینفوگرافی مربوط به تاپیک های مختلف رو یا در ابتدای تاپیک ها و یا در یه تاپیک جداگانه قرار میدادم تا دوستانی که وقتشون کمه هم بتونن از مطالب استفاده کنن
Heartبا کاربران طوری رفتار میکردم که حس کنن واقعا دلسوزشون هستم (البته مدیران همینطوری هستنSmile ولی بازم جای کار داره)
ادامه دارد....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، شیدا ، ELENOR ، مجید املشی ، Tolou ، میلاد.م ، Hadith ، السا ، Farzaneh ، Aryha ، محب الزهرا ، وحید110 ، Havbb 110 ، Agha sayyed ، اولولالباب ، ضحی ، أین المنتظر ، حسن عزتي ، help me ، sarallah ، black ، صهبا ، N.Mahdavian
۲۱:۴۶, ۲۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۲ ۲۱:۴۸ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #10
آواتار
ابتدا قبل از شروع حرفهام یه تشکر ویژه خدمت میدارن و ناطران این تالار داشته باشم.......

مدیریت این تالار که بار مالی یا ... نداره که بخوایم انتظار بیجایی از عزیزان داشته باشیم.اما انصافا گذاشتن وقت برای پیشبرد اهداف دینی جای تقدیر داره.

و حتی جا داره از حقی که مدیران برگردن امثال من دارن (اشاره به گذاشتن پست های بی محتوا و واجب الپاک کردنWink) صحبت بشه

و اما شوخی های دوستانه ای هم که گاهی راجع به ناظرین و مدیران اتفاق میافته یقینا حاصل جمع صمیمی اینجاست...و ان شا الله که دوستان به دل نمیگیرن

اما یک سری نکته وجود داره که خواه و ناخواه در ذهن اعضا اثاری رو ببار میاره.و اگه به این مسائل توجه بشه خالی از لطف نیس

1.همیشه مدیران و ناظرانی برتر محسوب میشن که خاکی ترین باشن...راستش این اصلا قشنگ نیست که مدیری در جمع حضور فعال داشته باشه اما فقط به عنوان مدیریت

خب چند مدل تاپیک داریم یک نوعش تاپیک های تخصصی هستن خب یقینا هر کسی نمیاد و توش نظر نمینوسه
اما تو هر بخشی یک سری تاپیک هایی هستن که حاصل نطر شخصی اعضا هست.
به نطر من شرکت تمام مدیران و ناطران تو این تاپیک ها حس دور هم نشینی و تواضع قشنگی رو به بچه ها نسبت به ناظران جمع میده....

یه مورد دیگه هم در امتدادش جا داره متذکر بشم اینکه خیلی چهره زشتی به مدیریت یک تالار دینی میده این که مدیر نیست و نیست و نیست و فقط وقتی ظاهر میشن که جای بیان ایراد و اشکال و تذکر هست...

و پیش نهاد بعدی من که عملی شدنش هم بار روانی خوبی رو میتونه داشته باشه و هم اینکه بیداری اندیشه با این اقدام میتونه الگوی قشنگی رو بده اینه که اسم مدیریت به خادم و مراتب و درجات خادمیت تغییر کنه...

باتشکر. خواهر کوچک جمع غریبBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، هادی... ، شیدا ، دیدگاه نوین ، مجید املشی ، Tolou ، در جستجوی سختی ، میلاد.م ، Hadith ، السا ، Farzaneh ، وحید110 ، Havbb 110 ، Agha sayyed ، اولولالباب ، Bahar ، حسن عزتي ، sarallah ، ZaHrA110M ، صهبا ، N.Mahdavian
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]