کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاحالابه وظايف خودتون فكر كردين؟
۲۳:۳۳, ۲۳/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۰ ۲۳:۳۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
ما در طول زندگي خود هميشه از امام زمان و خدا و كل پيامبران و چهارده معصوم كمك خواستيم.اما اگه يه كم فكر كنيم،ميفهميم كه فقط خواستيم، اما كمتر موقعي شده كه در قبال اين خواستن ها خودمون هم كاري كنيم!
بيشتر ماها فقط زمان سختي ديدن،كمك خواستن رو يادمون مياد و وقتي كه مشكل رفع شد،انگار نه انگار كه با كمك خواستن از اونا اين مشكل حل شده.
اگه يه كم به زندگي مون دقت كنيم ميفهميم كه : وقتي كاري رو به خوبي انجام داديم يه همه ميگيم من اين كارو كردم.اما وقتي يه چيز بد در بياد،فوري ميندازيم گردن خدا و ...-ما كار خوبي ميكنيم و ميگيم من كردم و ازاين حرفا، و اگه كاري بد دربياد،ميگيم خداخواست.در حالي كه هر دوش كار خداست.
ما بايد ابتدا رفتار هاي روزمره مون رو درست كنيم تــــــا بتونيم منتظر واقعي باشيم.نظر شما چيه؟؟؟Blush
اين ها همه حرفاي يه پسر سيزده سالست كه خيلي تنهاست.اين مطلب رو از نظر خودم نوشتم.از نظر شما چه طوري ميتونه باشه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amin015 ، Abasaleh ، shafagh_mah ، أین المنتظر ، rastin ، mohamad ، بیداری اندیشه ، mohammad790 ، MAHDI59 ، ANTI satan ، یا ثارالله ، N.Mahdavian ، mahdy30na
۲۳:۴۴, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
خیلی زیبا بود.

به قول حافظ:
هر چه هست از قامت ناساز بی اندام ماست

ور نه تشریف تو بر بالای کس کوتاه نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، ANTI satan ، یا ثارالله ، N.Mahdavian
۲۳:۱۹, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
دوستان آيه يه مربوط به حرفم رو هم پيدا كردم:
و چون انسان را آسيبى رسد ما را فرا مى‏خواند سپس چون نعمتى از جانب خود به او عطا كنيم مى‏گويد تنها آن را به دانش خود يافته‏ام نه چنان است‏بلكه آن آزمايشى است ولى بيشترشان نمى‏دانند (49)
قطعا كسانى كه پيش از آنان بودند [نيز] اين [سخن] را گفتند و آنچه به دست آورده بودند كارى برايشان نكرد (50)
سوره زمر

التماس دعا و در ضمن ممنون از توجهتون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، تازه مسلمان
۲:۵۶, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
با سلام
نقل قول:ما كار خوبي ميكنيم و ميگيم من كردم و ازاين حرفا، و اگه كاري بد دربياد،ميگيم خداخواست.در حالي كه هر دوش كار خداست.
همسنگر گرامی
اگه کاری به ذات بد باشه نمیشه به خدا نسبتش داد بلکه نقص از ماست که ذات اون رو خراب کردیم.
اما گاهی اوقات کاری که می کنیم درست از آب درنمیاد اما اگه ریز بشیم(حتی ممکنه مدت زیادی بگذره) می بینیم ضرر انجامش از انجام ندادنش بیشتر.
و اینجاست که خدا هوامونو دارهWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله
۲۰:۳۵, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:اگه کاری به ذات بد باشه نمیشه به خدا نسبتش داد بلکه نقص از ماست که ذات اون رو خراب کردیم.

من منظورم اتفاقات روز مره زندگي بود نه اينكه مثلا تو دسترسي به مدارج هسته اي موفق نشيم!
التماس دعا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]