|
تاحالابه وظايف خودتون فكر كردين؟
|
|
۲۳:۳۳, ۲۳/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۰ ۲۳:۳۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ما در طول زندگي خود هميشه از امام زمان و خدا و كل پيامبران و چهارده معصوم كمك خواستيم.اما اگه يه كم فكر كنيم،ميفهميم كه فقط خواستيم، اما كمتر موقعي شده كه در قبال اين خواستن ها خودمون هم كاري كنيم!
بيشتر ماها فقط زمان سختي ديدن،كمك خواستن رو يادمون مياد و وقتي كه مشكل رفع شد،انگار نه انگار كه با كمك خواستن از اونا اين مشكل حل شده. اگه يه كم به زندگي مون دقت كنيم ميفهميم كه : وقتي كاري رو به خوبي انجام داديم يه همه ميگيم من اين كارو كردم.اما وقتي يه چيز بد در بياد،فوري ميندازيم گردن خدا و ...-ما كار خوبي ميكنيم و ميگيم من كردم و ازاين حرفا، و اگه كاري بد دربياد،ميگيم خداخواست.در حالي كه هر دوش كار خداست. ما بايد ابتدا رفتار هاي روزمره مون رو درست كنيم تــــــا بتونيم منتظر واقعي باشيم.نظر شما چيه؟؟؟ ![]() اين ها همه حرفاي يه پسر سيزده سالست كه خيلي تنهاست.اين مطلب رو از نظر خودم نوشتم.از نظر شما چه طوري ميتونه باشه؟ |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
خیلی زیبا بود. به قول حافظ: هر چه هست از قامت ناساز بی اندام ماست ور نه تشریف تو بر بالای کس کوتاه نیست |
|||
|
|
۲۳:۱۹, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوستان آيه يه مربوط به حرفم رو هم پيدا كردم:
و چون انسان را آسيبى رسد ما را فرا مىخواند سپس چون نعمتى از جانب خود به او عطا كنيم مىگويد تنها آن را به دانش خود يافتهام نه چنان استبلكه آن آزمايشى است ولى بيشترشان نمىدانند (49) قطعا كسانى كه پيش از آنان بودند [نيز] اين [سخن] را گفتند و آنچه به دست آورده بودند كارى برايشان نكرد (50) سوره زمر التماس دعا و در ضمن ممنون از توجهتون |
|||
|
|
۲:۵۶, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با سلام
نقل قول:ما كار خوبي ميكنيم و ميگيم من كردم و ازاين حرفا، و اگه كاري بد دربياد،ميگيم خداخواست.در حالي كه هر دوش كار خداست.همسنگر گرامی اگه کاری به ذات بد باشه نمیشه به خدا نسبتش داد بلکه نقص از ماست که ذات اون رو خراب کردیم. اما گاهی اوقات کاری که می کنیم درست از آب درنمیاد اما اگه ریز بشیم(حتی ممکنه مدت زیادی بگذره) می بینیم ضرر انجامش از انجام ندادنش بیشتر. و اینجاست که خدا هوامونو داره
|
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:اگه کاری به ذات بد باشه نمیشه به خدا نسبتش داد بلکه نقص از ماست که ذات اون رو خراب کردیم. من منظورم اتفاقات روز مره زندگي بود نه اينكه مثلا تو دسترسي به مدارج هسته اي موفق نشيم! التماس دعا |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| وظايف مردم در زمان غيبت امام(عليه السلام) | jalalhaji | 25 | 15,537 |
۸/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۰۴ آخرین ارسال: ali.khm |