|
معما
|
|
۱۰:۲۲, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۲۳:۳۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم اله الرحمن الرحیم
سلام به همهی عزیزان راستش فکر کردم معما و چیستان و سرگرمی هم بد نیست توی سایت باشه به خاطر همین گفتم 1 معمای حلال هم بذارم تا هیجانش بیشتر باشه ![]() مسائل علمی هم که جواباشون جالب و همه میتونن جواب بدن هم میتونیم بذاریم امیدوارم مورد پسندتون باشه ![]() اولیشم با اجازه ی همه خودم بگم : چیستان: آن چیست که هیچکس ندارد و همه توقع دارند تو حتما آنرا داشته باشی! ![]() جوابشم فردا میگم
|
|||
|
| آغاز صفحه 30 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۰۶, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #291
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۱۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #292
|
|||
|
|||
![]() یک مرد کور در جزیره ای غیر مسکونی به تنهایی به مدت یک روز زندانی شده است. در جیب وی چهار قرص است که دو تا سفید و دو تا قرمز هستند. قرص ها بجز در رنگ، از نظر ظاهری کاملا مشابه هستند. مرد باید یک قرص سفید و یک قرص قرمز بخورد و گرنه خواهد مرد. اگر دو قرص هم رنگ بخورد هم خواهد مرد. اما ترتیب خوردن قرص مهم نیست. سوال: چه کار کند تا فردا که زمان آزادیش فرا می رسد زنده بماند؟ |
|||
|
|
۲۱:۳۰, ۱۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #293
|
|||
|
|||
|
سلام.
3 تا راه حل داره : راه حل شماره 1 : شانسی امتحان کنه. یک قرص بندازه. 50% احتمال زنده ماندن هست. راه حل شماره 2 : قرص هارو بزاره جلو آفتاب، ببینه کدومش بیشتر گرم شده. بعد یکی از گرمه بندازه یکی از سرده، ولی چون آفتاب بر ترکیب دارو اثر میزاره و عوض میکنه، پیرمرده باز میمیره. راه حل شماره 3 : بیاد قرص هارو نصف کنه از هر نصفه یکی بخوره، ولی چون کوره یهویی قاطی میزنه اشتباه میخوره باز میمیره . کلا خدا رحمتش کنه ! |
|||
|
|
۲۱:۴۳, ۱۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #294
|
|||
|
|||
|
نه دیگه فقط سومی درسته
احسنت |
|||
|
|
۲۲:۱۷, ۱۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #295
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| 120- ( معما) | فانوس *7* | 991 | 387,056 |
۲۴/مرداد/۹۴ ۰:۲۹ آخرین ارسال: فانوس *7* |
|

![[تصویر: bijade_com_moama_pir_mard_kur_dar_jazire.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8161299700/bijade_com_moama_pir_mard_kur_dar_jazire.jpg)