|
*متنهائی که بایدخواند*
|
|
۱۰:۲۸, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
محبوبيت با شهرت متفاوت است. محبوبيت حاصل محبتي است كه خدا در دل ديگران مي اندازد و اين محبت خود نتيجه تفرغ از دغدغه هاي دنياست اما شهرت مورد اشاره انگشتان قرار گرفتن است. محبوب در قلب مردم است و مشهور در سر انگشتان مردم. شهرت در ظاهر است چه دنيايي و چه اخروي.
پيامبر فرمود از دغدغه هاي دنيا فارغ شويد كه هر كس با قلبش بر خدا رو كند خدا قلبهاي بندگان را با مودت و رحمت فرمانبردار او مي كند (ميزان الحكمه، ج6، ح9979). و نيز فرمود آدمي را همين شر بس كه در دين و دنيايش مورد اشاره انگشتان قرار گيرد، مگر كسي كه خدا از بدي حفظش كند(ميزان الحكمه، ج6، ح9987). محبوب یادکردنش شیرین و آرامش بخش است و مشهور به هم نشان دادنش مایه سرگرمی. تلویزیون مایه شهرت است تا محبوبیت. ما بازیگران، برندگان مسابقات علمی و ورزشی و... و حتی دانشمندان را به هم نشان می دهیم و حتی وقتی همدیگر را در آینه تلویزیون می بینیم به هم خبر می دهیم ؛ بدون آنکه دلمان بلرزد و یادی در جانمان طنین بیندازد. فقط تعجب می کنیم و لبخندی از سر سرگرمی می زنیم. نتیجه این شهرت چیست؟ شناخت سطحی و توقف در ظواهر و حتی قضاوت های غلط و حواشی سنگین تر از متن. و خلاصه اینکه: آدمي را همين شر بس كه در دين و دنيايش مورد اشاره انگشتان قرار گيرد... |
|||
| آغاز صفحه 30 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۱, ۲۳/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۱ ۲۰:۰۰ توسط zryy.)
شماره ارسال: #291
|
|||
|
|||
|
«یا هو»
سلام دوستان ببخشید اگه بی مقدمه میگم حکما همه شما نگاه های معنی دار و حرفهای طعنه دار رو چشیدین واسه چادری یا باحجاب بودن، واسه فرزند یا همسر یه روحانی بودن، واسه نماز خوندن، واسه روزه بودن، واسه... میزاربن خاطرات خوشگلتون (؟) از این سختیها رو بقیه هم بشنون؟؟؟ خوشحال میشم خاطراتتون رو بشنوم. امید وارم مفید واقع بشه... اینم مقدمه اش: میدانم درد نویسی عادت بدی ست. ولی خیلی چیزها خودشان فی النفس دردند، خیلی چیزها زخم اند و نمک سود شدنشان میشود درد. چیزی که من میخواهم بنویسم نه ذاتا درد استف نه زخم. نهایت حس خوب است ولی بعضی وقتها... نمیدانم چه حکایتی است که بعضی وقتها کسی روی پوست سالمت نمک میپاشد و بعد چوست سالم سوز میگیرد، درد میگیرد و از درد به خودت میپیچی. مثل حکایت من! الان قصدم درد نویسی نیست. قصدم مرهم نویسی است. شاید کمی خنده دار باشد، مرهم برای پوست سالم! نامرد که نیستیم. حداقل خودمان میدانیم که این درد از پوست سالم نیست، شاید حتی از نمک هم نباشد؛ از جای دیگر است. به هر حال این مرهم را تقدیم میکنم به تمام کسانی که کم کاریهای من و امثال من موجب شده ـ شاید حتی ندانسته ـ نمک بپاشند روی پوست سالممان. |
|||
|
|
۰:۵۵, ۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #292
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
مدتیه که میخاستم این مطلب رو با شما در میون بذارم نمیدونم چند تای شما رانندگی میکنین اما واقعا دیگه من کلافه شدم از این که دیگه گذشت خیلی کم شده همه میخان به قول خودشون زرنگی کنن واز همدیگه سبقت بگیرن اما بعضیا دیگه شورشو در اوردن مخصوصا اگه ببینن راننده یک خانمه یعنی نه جرایم سنگین دیگه کار سازه نه چیز دیگه چند روز پیش داشتم با ماشینم می رفتم که برای یه عابر پیاده ایستادم که از خیایان عبور کنه جشمتون روز بد نبینه راننده های پشت سرم چه بد و بیراه هایی که به من نگفتن ![]() اما از یه طرف هستن کسایی که واقعا فرهنگ درسن راندن رو میدونن ومن همینجا از انها تشکر میکنم و میگم خدا زیادشون کنه ![]() لطفا نظر بدید تا اقلا اینجا یه چاره ای کنیم تا فرهنگ واخلاق خوب راندن رو رواج بدیم |
|||
|
|
۰:۴۹, ۱۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #293
|
|||
|
|||
|
نمیدونم اطلاع دارید یا نه ولی چند وقتی هست که یک مصاحبه پخش نشده در اینترنت پخش شده که حسابی سر وصدا ایجاد کرد.حجمه ای از ترول ها و عکس ها درباره این مصاحبه ساخته شد.متاسفانه انگار این آقا فوت شدند.
یه متن جالب در اینباره هست که لطفا بخونید. سلام آقای دشواری !! ما رو حلال کن ما عادت داریم چیزی را که نمی فهمیم مسخره می کنیم نمیدانم نامت چیست... نمیدانم ساکن کجا هستی... هیچ چیز از تو نمیدانم... فقط میدانم مردم به تو میخندند به راستی چرا میخندند؟ کجای حرف هایت خنده دار است؟ اینکه 24سال کاری با کسی نداشتی و از کسی کینه به دل نداری. این خنده دار است؟ ما نمیتوانیم حتی 24 ساعت طوری زندگی کنیم که کسی را نرنجانیم... به ما حق بده بر تو بخندیم! ما درکی از زندگی تو نداریم که 24سال بدون کینه و آزار زندگی کرده ای. زندگی ات برای ما تعریف نشده پیرمرد... به چه میخندیم؟ اینکه در کنج یک ویرانه قناعت می ورزی و می گویی "عالیست" آن را درجه یک می بینی. اما افسوس که مردم این شهر قناعت برایشان نامفهوم است. شاید به همین خاطر میخندند. می خندند چون خودشان در بهترین کاخ هم که باشند باز ناراضی اند از سقف بالای سرشان. از مردم دلگیر نشو...قناعت نمیدانند! به راستی کجای حرف هایت خنده دار است؟ به ما حق بده بخندیم ای پیرمرد! ما درکی از زندگی سالم تو نداریم... اما جهل مان را ببخش. |
|||
|
|
۲۰:۰۷, ۱۰/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۱ ۰:۲۴ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #294
|
|||
|
|||
![]() سانديس! اي عصاره شيرين انقلاب اي نقشههاي دشمن ايران ز تو بر آب هرگز نديده است كسي آب ميوهاي خوشمزهتر ز زولبيا و چلوكباب! سر مست جرعهاي ز تو گرديدهايم ما دشمن خراب گشت اگر از خم شراب من ماندهام تو چشمه جان بخش زمزمي يا مايه حيات مني يا شراب ناب؟! اي كاخهاي فتنه ز تو روي ويبره! اي خانههاي دشمن قرآن ز تو خراب اي قلبهاي فتنهگران از تو در تپش اي از دو چشم دشمن ملعون ربوده خواب نازم به تو كه آن همه جمعيت آمدند از عشق تو به جوشش و فرياد و التهاب نازم به تو كه كوچه به كوچه تمام شهر پر گشت از امام حسين تا به انقلاب و آنگاه موج جمعيت از انقلاب تا آزادي و به صادقيه رفت پر شتاب دشمن خيال كرد كه انبوه مردمان و هم است يا تخيل موهوم يك سراب آنگاه مثل آن كه بتابد به كلهاش در نيمروز، شعله جانسوز آفتاب بگشود لب به ياوه و هذيان و هرزگي دشنام داد هر چه توانست، بيحساب! گفت ابلهانه: اين همه جمعيت آمده با اتوبوس از طرف ابهر و بناب يك عده هم قطار قطار آوريده شد از شهرهاي گنبد و تبريز و از سراب! عقل سليم چيز بدي نيست اي عزيز!
ايمان غريب
|
|||
|
|
۰:۱۱, ۲۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #295
|
|||
|
|||
|
..:: نكته هايي كه نبايد فراموشم بشه ::.. 1-احساس خوب در همه ی کار هـــات فراموش نشه..از قدرت نوجوونيت استفاده كن ![]() 2-هر شب از خودت بپرس: چی کار کردي که مفید بوده باشه و بقیه ازت خشنودباشن و یه قدم به خدا نزدیک ترشي ![]() 3-قراره خیـــــــــــــــــــــــــــلی به خدا نزدیک بشي...فراموش نشه لطفا ![]() 4-مهربونی به همه و خوشحال کردن همه و هر موقع هر کار خوبی از دستت بر بیاد باید انجام بده ![]() 5-وقتت رو خیلی صرف کامپیوتر نکن اگه هم میکني صرف کارایی کن که برات مفيدن... ![]() 6-برای رسیدن به چیزایی که نوشتي تلاش فراموش نشه.كلی برنامه ریختي ناسلامتی!اگه تنبلی کني باهات قهـــرم ها! ![]() 7-برای همیشه رفتن فقط ِ فقط یه نفس فاصله هست! ![]() 8-هیچ چیز نمیتونه تو رو ناراحت کنه يا انرژیتو کم کنه! هیچ چیز! ![]() 9-هیچ وقت ِ هیچ وقت هدفات فراموش نشه! ![]() 10-زندگی خیلی کوتاههــــ از همه ی موقعیت هات به نحو عالی استفاده کن! ![]() 11-این روز ها روزایی هستن که چند سال دیگه آرزوی برگشتشون رو داري..خوب بگدرونشون تورو خدا! ![]() 12-وقت من خیلی با ارزشه ، خیيييييييييلی .. ![]() 13-فقط 1 بار بهت مهلت زندگی کردن دادن...1 بار نه دوبار! ![]() 14-از این روزات ( بهترین دوره ی زندگیت ) درست استفاده کن ... درسسسسسسسسسسسست ![]() |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۳۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #296
|
|||
|
|||
|
هر وقت در خیانت و فریب دادن کسى موفق شدى به این فکرنکن که اون چقدر احمق بوده به این فکرکن که اون چقدر به تو اعتماد داشته ... !
|
|||
|
|
۳:۴۱, ۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #297
|
|||
|
|||
|
گفت: حاج آقا! من شنیده ام اگر انسان در نماز متوجه شود که کسی در حال دزدیدن کفش اوست می تواند نماز را بشکند و برود کفشش را بگیرد؛ درست است حاج آقا؟! شیخ گفت: درست است آقا.!!!!!!!!!!!!!! نمازی که در آن حواست به کفشت است، باید شکست! . . . . چه نمازها که خواندیم و حواسمان فقط به کفشهایی بود که او داده بود ...
|
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #298
|
|||
|
|||
|
از زشت رویی پرسیدند :
آنروز که جمال پخش میکردند کجا بودی ؟ گفت : در صف کمال . |
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #299
|
|||
|
|||
|
نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند لحظه ها عریان نند به تن لحظه خود، جامه ی اندوه مپوشان هرگز شاعر:کیوان شاهبداغی
|
|||
|
|
۲۰:۲۹, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #300
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

ما رو حلال کن
![[تصویر: 10172_529.jpg]](http://www.gerdab.ir/files/fa/news/1389/11/21/10172_529.jpg)

![[تصویر: 87403464903284825226.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/87403464903284825226.jpg)
![[تصویر: Kakashi2.jpg]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/76/Kakashi2.jpg)