|
پیشنهادات خود را برای بخش جدید اینجا اعلام کنید
|
|
۲۰:۲۳, ۱۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر همه ی رفقا
دوستان، هر کدام از ما به احتمال بسیار فراوان در طول زندگی کتاب های بسیار ارزشمندی را مطالعه کرده ایم که تأثیر مهمی در زندگی ما داشته و امروز در دوران بمباران اطلاعاتی که معمولاً هم خالی از مطالب کذب نیست، سعی می شود هر آنچه دوست دارند را ما به عنوان حقیقت قبول کنیم به خورد مغز ما میدهند. یکی از مصیبت های جامعه ی امروز ما فقدان مطالعه کافی در بین اقشار مختلف جامع است تازه اگر خدا به کسی لطف کرده باشد و اهل مطالعه هم باشد، پیدا کردن بهترین کتاب ها در موضوعی که شخص می خواهد در موردش به مطالعه بپردازد هم خود داستانی دارد در دنیای انفجار اطلاعات امروز نمی توان بدون مشورت به بهترین کتاب ها دست پیدا کرد آقا جان برم سر اصل مطلب پیشنهاد می کنم یک بخش مجزا برای معرفی کتاب در نظر بگیریم و در آن هر یک از دوستان بهترین و مفید ترین کتاب هایی را که مطالعه کرده اند را معرفی کنند و نظر خودشان و تأثیری که کتاب بر آنها داشته را نیز در آن بیاورند. اگر این پیشنهاد مقبول افتاد من یک آیین نامه ی پیشنهادی برای روش نوشتن معرفی نامه ی کتاب هم آماده کرده ام که البته فقط یک پبشنهاد است برای بهتر شدن هر چه بهتر معرفی نامه ها مولا علی می فرمایند چیزهای مفید برای یاد گرفتن بسیار است و فرصت آدمی محدود پس هر شخص ابتدا باید مهمترین را نسبت به خود بیاموزد بعد مهمتر را و ... خدایا به ما توفیق آموختن آنچه باید بیاموزیم را عنایت فرما و به کمک کن تا دانسته های خود را در عمل به کار بندیم. یا علی و التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۸, ۲۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۱ ۱۳:۲۹)فرهاد55 نوشته است: سلام آقا مهدی شما در تاپیکهایی که میزنی , معمولا از طریق انتقاد قرار دادن اسلام , میخوای صحت مکتب خودتو اثبات کنی و این درست نیست. (۲۷/آبان/۹۱ ۱۳:۲۹)فرهاد55 نوشته است: در مورد پیشنهادم، فکر می کنم مدیران با این کار موافق باشند، اما اعتماد کافی رو به من ندارند که این کار رو به من بسپرند. معلومه که اعتماد ندارند . چرا که : شما با چند تا آیدی اومدی به تالار . هر بار با یه ترفند جدید . ضمنا بطور دائم از پاسخ سوالات , سرباز میزنی یا بطور گزینشی هر جا رو که مایل بودی جواب میدی شما پیرو مکتب فکری یا عرفانی هستی که استادش قادر به پاسخ گویی و یا حتی شناسایی نیست . ( نه دفتر کاری , نه پاسخگویی آنلاینی , و نه حتی جرات داره بیاد تو همینن انجمن پاسخگو باشه ) مطالب کفر آمیز در کتاب شما بسیاره . اگه پیرو بودیسم هستی میتونی بری و سوادتو تو همون انجمنهای بودایی نشون بدی ! لازم نیست بیای اینجا و دائم از اسلام انتقاد کنی . از نظر قانون دولت جمهوری اسلامی , فرقه شما جزء ادیان الهی نیست . اگه خیلی اهل مبارزه هستی میتونی به وزارت خونه های مربوطه مراجعه کنی . حالا با وجود تمام موارد بالا , بازم انتظار داری مدیران سایت بهت اعتماد کنند ؟
|
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۲۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
|
سلام -بخش جدیدترین تایپ ها و موضوعات..! -به نظرم صفحه ای ایجاد شود که در آن جدیدترین تایپ ها در تمام زمینه ها موجود باشد و هر لحظه به روز شود!! -یاحق
|
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۲۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۱ ۱۷:۵۳ توسط فرهاد55.)
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
|
سلام
آقای مهدی میر، نظر شما اینه که تهمت زدن آزاد باشه ولی پاسخگویی به اون تهمتها ممنوع باشه؟ خب این که نمیشه. البته خوشبختانه مدیریت سایت خیلی خوب هست و اگر مطلبی ذکر میشه، معمولا اجازه پاسخ دادن به اون مطلب هم داده میشه. اما بایستی در زمینه تشخیص صحت اخبار بیشتر کار بشه. به هر حال یه فکری برای این موضوع کنید. خبرهای نادرست خیلی زیاده. مخصوصاً که هدف این سایت، "بیداری اندیشه" است و این هدف با افزایش اطلاعات درست بدست میاد، نه اطلاعات غلط. |
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۲۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۱ ۱۷:۵۳)فرهاد55 نوشته است: سلام من تاپیکی بعنوان عرفانهای کاذب قبلا زدم . در اون تاپیک , شما با آیدی قبلیت , خیلی حرفا زدی ! آخرشم کنار رفتی چون پاسخگو نبودی ! خیلی مایلی که بیشتر و بیشتر , مکتب کفرآمیز شما رو معرفی کنم , پس بیا تو همون تاپیک تا حسابی از خجالتت دربیام ![]() (۲۷/آبان/۹۱ ۱۷:۵۳)فرهاد55 نوشته است: البته خوشبختانه مدیریت سایت خیلی خوب هست باریکلا !!!! مدیران سایت نیاز به تعریف و تمجید یه پیرو مکتب فلان دافا ندارن , ولی ادامه بده خوشم اومد
|
|||
|
۱۹:۰۵, ۲۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۱ ۱۹:۱۱ توسط فرهاد55.)
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
|
آقا مهدی
مسئله اینه که پاسخ دادن به سوالات شما در چارچوب قوانین سایت امکان پذیر نیست. اما صحبت ما اینجا در این مورد نیست. موضوع در مورد اینه که ما در اینترنت (از جمله همین سایت) به خبرهای مختلفی بر می خوریم که ممکنه راست یا دروغ باشند. حالا سوال اینه که کاربران سایت، چطور می تونند صحت اخبار رو بررسی کنند؟ و چطور از این موضوع اطلاع پیدا کنند؟ خوشبختانه میشه روشهای کاملا علمی رو تعریف کرد که بدون توجه به اعتقادات شخصی فرد قابل اعمال باشه. به طور مثال: 1- منابع مطلب باید مورد تایید همه باشه. مطالبی که بر مبنای منابع دینی اسلامی (مثل قرآن) نوشته شده اند رو هم به عنوان "تحلیل درون دینی" ارزیابی می کنیم. 2- خبری که منبع آن باید از خارج از کشور باشد، لازم است منبع معتبر لاتین داشته باشد. 3- مطلبی که به مسائل علمی اشاره می کند، بایستی با مسائل علمی مطابقت داشته باشد. 4- اگر ادعا شود که مطلبی داخل یک کتاب وجود دارد، باید آن مطلب داخل آن کتاب وجود داشته باشد. و ... برای اینکه ما درگیر نظرات شخصی نشیم، می تونیم ابتدا این قواعد رو مشخص کنیم و بعد فقط از قواعدی استفاده کنیم که توسط مدیران تایید شده اند. ما می تونیم تقسیم بندیهایی گسترده از "راست" و "دروغ" داشته باشیم. به طور مثال یک مطلب ممکن است حالتهای زیر را داشته باشد: - "راست" یا "دروغ" - "مبتنی بر حدس خواننده" یا "تحقیقی" - "درون دینی" یا "برون دینی" (مثلا مطلبی که منبعش قرآن باشد، درون دینی به حساب می آید. اما اگر اعتبار منبع مطلب منحصر به اسلام نباشد، برون دینی حسابش می کنیم.) من منتظر نظر مدیران هستم. ممنون خلاصه اینکه میشه خیلی علمی کار کرد. |
|||
|
۹:۴۷, ۲۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
|
آقا فرهاد55 یا Emad یا ..... خلاصه چند تا آیدی داری و معلوم نیست واقعا کی هستی !!!!!
(۲۷/آبان/۹۱ ۱۹:۰۵)فرهاد55 نوشته است: آقا مهدیپس برو بیرون سایت , وتبلیغ مکتب کفرآمیزت رو انجام بده ![]() (۲۷/آبان/۹۱ ۱۹:۰۵)فرهاد55 نوشته است: من منتظر نظر مدیران هستم. یه مرد میتونه به این افتخار کنه که نون بازو شو بخوره ![]() (۲۷/آبان/۹۱ ۱۹:۰۵)فرهاد55 نوشته است: خلاصه اینکه میشه خیلی علمی کار کرد. شما ابتدا بفرمایید که : چه کسی هستید ؟ چه مدرک علمی دارید ؟ آیا صلاحیت دارید که علمی حرف بزنید ؟ اول ثابت کن که علم رو متوجه میشی و بعد حرفشو بزن
|
|||
|
۱۰:۰۴, ۲۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
|
دوستان این موضوع برای بحث پیرامون بخش جدید است نه سایر مسائل!
|
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۲۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
|
آقا من یه پیشنهاد دارم،خواهشا توجه کنید!
من میگم تو زیرمجموعه ی بخش سینما،یه بخشی به اسم «مشاهیر» درست کنیم.بعد دوستان لطف کنند هر چی بازیگر و کارگردان و نویسنده و خلاصه هنرمند مشهور میشناسن تک تک نام ببرند،اون وقت بقیه نظرشون رو در مورد اون شخصیت بگن! این خودش برای تالار کاربر هم جذب میکنه،مثلا منی که عضو نیستم،می بینم یه نظری درباره ی این شخصیت دارم اینجا هم که همه دارن نظرشون رو میگن خب من هم عضو میشم میگم!! البته این میتونه تو بخش موزیک هم اجرا بشه.نظره خب! |
|||
|
|
۱۱:۴۸, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
|
یا الله.
خسته نباشید . من دنبال ی موضوعی گشتم توی تالار که اصولا با «OffTopic» شناخته میشه توی دنیای انجمنها . یکی از کاربردهاش این هست که وقتی شما توی ی تاپیک بحثی میبینید که ادامه دادنش به محتوای تاپیک لطمه وارد میکنه، بحث رو به اونجا منتقل میکنید و هم مطلبی که لازم بود رو ارائه میدین، هم تاپیک مذکور از محتوای اصلیش فاصله نمیگیره .(جهت اطلاع عامه گفتم، مدیران که صد در صد خودشون در جریان این تاپیک هستن) به هرحال من ندیدم، شاید اشکال از جست و جوی بنده است . اگر موجوده که بی زحمت لینکشو لطف کنید. اگز موجود نیست، پیشنهاد میکنم ایجاد بشه . یا علی. |
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۲۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۳ ۱۷:۰۸ توسط ADAM.)
شماره ارسال: #170
|
|||
|
|||
|
به نظرم من کنار گزینه های نقل قول ،گزارش،تشکر گزینه پاسخ به شخص رو بگذارید منتهی در صورت پاسخ به شخص، جواب کوچک شده و گزینه گستردن نیز افزوده شود و این گونه جواب ها در بالا آمدن موضوع در وبلاگ تاثیری نداشته باشد تقریبا مثل شبکه اجتماعی توییتر و هر گونه بحث بی مورد وکل کل به صورت کوچک شده باشد هرکس دلش خواست بخواند گستردن را بزند
وبخواند در این صورت مطالب بی مورد در ابتدا کار مخفی می شوند وتا حدودی محتوای بحث خالص می شود |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهادات و انتقادات در رابطه با مطالب برگزیده هفته (حتماً شرکت کنید) | ANTI satan | 8 | 5,223 |
۱/مرداد/۹۰ ۱۲:۰۹ آخرین ارسال: فقط خودم |
|