کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4.09 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهادات خود را برای بخش جدید اینجا اعلام کنید
۲۰:۲۳, ۱۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام بر همه ی رفقا
دوستان، هر کدام از ما به احتمال بسیار فراوان در طول زندگی کتاب های بسیار ارزشمندی را مطالعه کرده ایم که تأثیر مهمی در زندگی ما داشته و امروز در دوران بمباران اطلاعاتی که معمولاً هم خالی از مطالب کذب نیست، سعی می شود هر آنچه دوست دارند را ما به عنوان حقیقت قبول کنیم به خورد مغز ما میدهند. یکی از مصیبت های جامعه ی امروز ما فقدان مطالعه کافی در بین اقشار مختلف جامع است تازه اگر خدا به کسی لطف کرده باشد و اهل مطالعه هم باشد، پیدا کردن بهترین کتاب ها در موضوعی که شخص می خواهد در موردش به مطالعه بپردازد هم خود داستانی دارد در دنیای انفجار اطلاعات امروز نمی توان بدون مشورت به بهترین کتاب ها دست پیدا کرد
آقا جان برم سر اصل مطلب
پیشنهاد می کنم یک بخش مجزا برای معرفی کتاب در نظر بگیریم و در آن هر یک از دوستان بهترین و مفید ترین کتاب هایی را که مطالعه کرده اند را معرفی کنند و نظر خودشان و تأثیری که کتاب بر آنها داشته را نیز در آن بیاورند.
اگر این پیشنهاد مقبول افتاد من یک آیین نامه ی پیشنهادی برای روش نوشتن معرفی نامه ی کتاب هم آماده کرده ام که البته فقط یک پبشنهاد است برای بهتر شدن هر چه بهتر معرفی نامه ها
مولا علی می فرمایند چیزهای مفید برای یاد گرفتن بسیار است و فرصت آدمی محدود پس هر شخص ابتدا باید مهمترین را نسبت به خود بیاموزد بعد مهمتر را و ...
خدایا به ما توفیق آموختن آنچه باید بیاموزیم را عنایت فرما و به کمک کن تا دانسته های خود را در عمل به کار بندیم. یا علی و التماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، Mahdy2021 ، hamed ، سلمان ، oO DaViD Oo ، vahrakan ، Ramin_Ghn ، ONLY66 ، ghadimi2 ، boghz ، am_po ، خاک ، arashpersian ، saloomeh ، محمدصالح ، یا صاحب الزمان ، m.hossein ، نگار ، AMINI ، hossein pc ، s.majid hashemi ، مجید املشی ، mohsen-karimi ، ایرانی ، آفتاب ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۵۲, ۱۹/آبان/۸۹
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام دوست گرامی

به زودی بخش مورد نظر شما با تایید بیداری اندیشه عزیز تاسیس میشه
روند کار هم به این صورت خواهد بود که بخش معرفی کتاب فعلا در بخش اصلی (اسلام و سنت) خواهد بود...
بعد از مدتی که روند کار مشاهده شد حتما تغییرات دیگری بنا به ضرورت حتما انجام خواهد گرفت

با تشکر از پیشنهاد ارزشمند شما

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه
۱۱:۱۲, ۱۹/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۸۹ ۱۳:۴۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #12
آواتار
با سلام
یک پیشنهاد داشتم که یک قسمت مجزا توی فروم برای مهدویت هم ایجاد کنیم
این همه دجال_دجال می کنیم یکم هم در مورد عشقمون صحبت کنیم آخه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، Mahdy2021 ، hamed ، ONLY66 ، saloomeh ، محب الزهرا ، yamin ، m.hossein ، ایرانی
۱۱:۴۵, ۱۹/آبان/۸۹
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام
آقا حرف دل من و زدی خدا خودتو پدرو مادرتو بیامرزه
دمت گرم و قدحت پر می باد
یاعلی و خدا حافظ و نگهدارت باشه

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، yamin
۱۳:۲۸, ۱۹/آبان/۸۹
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام
دوست عزیز جناب oO DaViD Oo نمی دونم چی باید شما رو صدا کنم
پیشنهاد می کنم اسم پست رو عوض کنی و عنوانی متناسب با محتوا براش بزاری تا بقیه ی رفقا بیان و نظر بدن
مثلاً (پیشنهاد بخش مجزا برای مهدویت)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، yamin
۱۳:۴۸, ۱۹/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۸۹ ۱۳:۵۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #15
آواتار
سلام
با تشکر از پیشنهاد شما (عنوان رو تغییر دادم.لطفا از عنوان مشخص استفاده کنید و صرفا کلمه پیشنهاد را کافی ندانید)

این بخش اخرالزمان که می بینید : http://forum.bidari-andishe.ir/forum-19.html
با پیشنهاد بنده تاسیس شد و از ابتدا قرار نبود باشه Smile

به نظر من آخرالزمان از دیدگاه اسلام با مهدویت تفاوتی نمیکنه.نظر شما غیر از اینه؟
پس فقط نیاز به تغییر نام دارید
بازم نظرات رو بفرمایید تا در آینده تصمیم گیری لازم انجام بگیرخ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo
۱۴:۰۶, ۱۹/آبان/۸۹
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام رفقا
دوست عزیر بحث مهدویت بسیار بسیار گسترده تر از آخرالزمان است
آخر الزمان تنها یکی از موضوعات این مورد
مباحث بسیار مهمی مثل امام شناسی، شیعه شناسی ، وظایف منتظران ، ویژگی های حکومت مهدوی و.....
از مطابی هستند که بسیار عمیق تر و گسترده تر از موضوع آخرالزمان است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، ONLY66
۱۶:۲۰, ۱۹/آبان/۸۹
شماره ارسال: #17
آواتار
همونطور که وعده کرده بودیم بخش مورد نظر شما راه اندازی شد : http://forum.bidari-andishe.ir/forum-36.html

عنوان و توضیح بخش رو هم همینطوری انتخاب کردم.هر چیزی که مدنظرتون هست بفرمایید تا تغییرش بدم

عنوان:کتابشناسی
توضیح:معرفی کتابهای مفید و تاثیرگزار و نقد آنها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110
۱۶:۴۹, ۱۹/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۱ ۰:۱۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #18
آواتار
موضوعات پیشنهادی بخش مهدویت

1- اصول عقاید شیعه: بدون تعارف ما، همه ی ما در توحید لنگ می زنیم ما با خدا و اسما و صفاتش آنچنان که باید آشنا نیستیم . این که من خدا را با نام یا وهاب صدا بزنم یا با نام یا مبدل السیئات بالحسنات آثاری بسیار متفاوت برایم به دنبال دارد. ما هنور مسئله ی رازقیت خدا برایمان جا نیافتاده
باید با مفاهیمی مثل ولایت و جایگاه امام در هستی و رابطه ی بین ما و امام بیشتر بدانیم. مفاهیمی مثل شفاعت و رجعت وبداء روز قیامت و هدف خلقت و ... باید بیشتر بحث بشه و شناخته بشه

2- صفات شیعیان و وظایف منتظران: ببین داداش، امروز خیلی ها دارن به ضعم خودشون برای آقا تلاش میکنند و دمشونم گرم اما تا وقتی به توصیه ها و انتظارات خود اهل بیت و وظایفی که ایشان معین کردند عمل نکنند فایده ی چندانی برای آقا ندارد (ضمن احترام به آقای خامنه ای ، حقیر هر گاه نام آقا را می برم منظورم فقط امام زمان است ولا غیر چرا که به نظرم اگه آقا بخواهد اسم خاص باشد فقط برآزنده ی امام زمان علیه السلام است. به قول امام خمینی : ایشان رامن نمی دانم با چه تعبیری یاد کنم اگر بگویم اول که دومی در کار نیست!!) خلاصه ذکر صفات و ویژگی های منتظر واقعی و وظایف منتطران به نظر حقیر بسیار مفید است.

3-اخلاق اسلامی : مهدی جان مقدمه ی شناخت و معرفت طهارت است و خود قرآن می فرماید با من ارتباط بر قرار نمی کنند مگر مطهرین و آنچه طهارت آور است اخلاق است. آنچه تشویق به انجام واجب و ترک حرام میکند که در ادبیات دین تقوا می نامندش اخلاقیات است و در سایه تقوا است که فرقان (قدرت تشخیص حق از باطل) بدست می آید. خدا در قرآن می فرماید وَ اتَّقُوا اللَّهَ وَ يُعَلِّمُكُمُ اللَّه (اگر تقوا پیشه کنید بی شک خدا شما را تعلیم خواهد داد) و ما هر چه پاکتر بشیم حقیقتاً امام زمان را بیشتر یاری داده ایم به خصوص در بلبشویی که از زمین و زمان دارن زیر آب اخلاق را می زنند و قبح منکر را حتی در بین مذهبی های ما میشکنند. خلاصه این بخش هم می تواند باقیات الصالحتمان باشد به لطف خدا

4- ویژگی های جامعه مهدوی و جهانی سازی قرآنی:
امروز متأسفانه هدف اصلی قیام امام زمان هم گم شده مثل هدف اصلی قیام اباعبدالله، هدف اصلی قیام امام زمان عدالت نیست، عدالت از نتایج ثانویه ی نیل به هدف قیام امام زمان میشود
مشخص کردن ویژگی های جامعه مهدوی خیلی مهم هست
یکی از دلایلی که در زمان ظهور فقیر پیدانمیشه توضیع عادلانه ی ثروت هست امام یه دلیل مهمِ دیگه که معمولاً مورد غفلت اینه که مردم به برکت نور توحید به دنبال زندگی حقیقی می روند و دنیا را مزرعه ی آخرت می دانند و دعوایشان سر انفاق است نه جمع کردن به هر قیمت مال دنیا.
بالاخره اسلام ادعای جهانی سازی داره غرب هم همینطور ، باید تفاوت های اساسی آن بیان بشه

5- امام زمان و ما :ببین خدا وکیلی در بسیاری از تشرفات مضامینی نقل میشه که حقیقتاً اثر گذار و شیرین و گاهی اوقات هم تلخ (به واسطه ی بی معرفتی ماست) مانند این تشرف و این تشرف ذکر تشرفاتی از این دست برای محبینش بسیار روح افزا و اثر بخش می تواند باشد إن شاء الله
اینها پیشنهاد بخش مهدویت بود که به ذهن حقیر می رسید
یا علی و التماس دعا
۱۶:۵۱, ۱۹/آبان/۸۹
شماره ارسال: #19
آواتار
سلام رفقا
یه پیشنهادم دارم برای اضافه کردن بخش غرب شناسی به بخش دشمن شناسی
در رنسانس چه شد ارتباط انقلابات کبیر فرانسه و روسیه و ... و زوال نوع حکومت سلطنتی به حزبی با یهودیت و فراماسونری و اهداف آنها چیست فکر میکنی برای دسترسی به مواهب یک ملت نفوذ در سیستم سلطنتی راحت تره یا حزبی؟
معماران تئوریک غرب و تمدن مدرن دو نفرند مارتین لوتر و مذهب دنیا پرستی اش (مهمترین حرف پروتستانتیسم اینه که اگه شخصی در دنیا لذت نبره در آخرت هم لذت نمی بره (یعنی اصالت لذت که در فیلم معروف شکلات به بهترین شکل نشان داده شده)) خود لوتر به مخالفین سر سخت کاتولیکش میگه من رو مرتد ننامید و حداقل به من یهودی بگید و او گرایشات یهودی اش را هیچ گاه پنهان نمی کنه و دیگری آقای فرانسیس بیکن یهودی انگلیسی که با این جمله یه جورایی بنیان تئوری مدرنیته رو بنا نهاد که : ما نباید انتظار بیش از حد از طبیعت داشته باشیم ، که ادامه ی مفصلی داره
رابطه ی بین تکنولوژی و فرهنگ چیه، مفاهیمی مثل اومانیسم ، لیبرالیسم ، پلورالیزم و ... و برقراری امپاتوری شیطان در قرن اخیر چیه
مبانی نظری و محور توسعه از نظر غرب چیست و.......
چرا امروز متخصصان علوم مدرن دارن نوع زندگی رو تعیین می کنن و گوش عموم مردم به نسخه های این هاست برای چگونگی زندگی ( نقش انبیا رو که تعیین کننده ی نوع زندگی هستند را امروزه متخصصین علوم مدرن به عهده دارند، چرا) و بسیاری مطالب دیگه به نظرم مفیده که این بخش هم به این دلایل به دشمن شناسی اضافه بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه
۱۷:۰۹, ۱۹/آبان/۸۹
شماره ارسال: #20
آواتار
بخشها خوبند و میشه بخش آخرالزمان رو هم به این 4 بخش اضافه کرد.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]