کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظر شما در مورد کمک مالی کاربران سایت چیست ؟
این نظرسنجی بسته شده است.
موافق 61.11% 11 61.11%
ممتنع 11.11% 2 11.11%
مخالف 27.78% 5 27.78%
تمام 18 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرسنجی: نظر شما در مورد کمک مالی کاربران سایت چیست ؟
۱:۰۲, ۲۷/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۰ ۱۲:۰۱ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان

چند روز پیش با زعیم عزیز که با هم همکار هستیم ، در مورد موضوعی تحت عنوان کمک های مالی دوستان عضو در این سایت برای رایت DVD آثار استاد رائفی پور در مورد فراماسونری و تحویل رایگان آن به کسانی که از داشتن اینترنت و دانلود محروم هستن صحبت کردیم . این میتونه مبارزه بزرگی در برابر دشمن باشه . یعنی اطلاع رسانی در سطح گسترده بین مردم ایران .

پس اگر موافق و یا مخالف این طرح هستید در نظر سنجی شرکت کنید و یا از انتقادات و یا پیشنهادات خود ما را در همین تاپیک مطلع کنید . کمک شما میتونه از 1000 تومن تا هزاران تومن باشه .

(( تو دائم در این سایت پرسه میزنی ))

(( در مورد دشمن تحقیق میکنی ))

آیا میدانی کسانی هستند که به هیچ عنوان از امکانات تو یعنی اینترنت بهره ای نبرده اند ؟

آیا میدانی که اینان آتش زیر خاکستر هستند ؟

برای جنگ با دشمن چه کار مفیدی کرده ای ؟

موافق ممتنع مخالف

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، Abasaleh ، محمود ، am_po ، SAViOR ، waiter ، saloomeh

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۱۶, ۲۷/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۰ ۳:۲۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #11

والا من که آخرش نفهمیدم منظورت از این کار چیه Big Grin
الان ساعت دو و نیم نصفه شبه.... بذار برم بخوابم فردا دوباره میام میخونم ببینم چیزی دستگیرم میشه : دی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، mhvvhm
۱۱:۲۷, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام
دوست عزیز من با پیشنهادتون موافقم خودمم قبلا چیزی شبیه به این رو در یکی از ارسالهام گفتم که خوب خدا رو شکر ظاهرا بچه ها بیشتر ترجیح میدن کارهای دیگه ای انجام بدن چون هیچ کس حتی محض رضای خدا یه نظرم نفرستاد Big Grin
ولی از شوخی گذشته ما نه فقط سخنرانیهای استاد رائفی پور بلکه در مورد همه عزیزانی که در این راه سالهاست مشغول به تحقیق و کار هستند باید اقدام کنیم و اینکه حواسمون به مناطق محروم بیشتر باشه حتی کتابهای مفید براشون ارسال کنیم و ....... که به عنوان یک منتظر واقعی فقط حرف نزده باشیم بلکه عمل هم کرده باشیم تا فرهنگ انتظار رو به همه بیاموزیم اگر لایق باشیم.
خدا قوت و پشت پناهتان در همه کارها و نیتهای خیرتان
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، alitalebi ، farshid ، mhvvhm
۱۱:۴۰, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
نقل قول:4- از عناوین مناسب برای مطلب خود استفاده کنید. عنوان بایستی طوری انتخاب شود که خواننده، قبل از کلیک کردن روی مطلب بداند دقیقا سوال یا مطلب شما راجع به چه چیزی است.

قوانین را به دقت مطالعه کنید
عنوان ویرایش شد
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، alitalebi ، mhvvhm
۱۳:۳۶, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #14

من با کلیت این کار مخالفم. چون باید دست اهلش داد تا هدر نره ؛ وگرنه مثل خیلی چیزهای دیگه پرت میشه یه گوشه خونه .

باید آدم تشنه اش رو پیدا کنید. یا آدمهایی که پیدا میشه رو تشنه کنید!

یه راهش اینه کلیپهایی منقطع رو در سطح جامعه هدف پخش کنید (2- 3 دقیقه ای ) یه آدرس اینترنتی یا تلفن هم زیر کلیپ باشه اون وقت هر کی طالب باشه خودش میاد دنبالش.

تو مترو .. تو نماز جمعه ها .. تو راهپیمایی ها ..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: farshid
۱۳:۳۸, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #15

به نظر من قبل از اینکه ما این پیشنهاد شما رو انجام بدیم:
1- باید مشخص بشه چه سخنرانی هایی درون اون دی وی دی ها قرار میگیرن
2- خیلیا قادر به خوندن دی وی دی نیستند....
3- پیشنهاد من تشکیل چند مطلب خوب و سازمان یافته هست متناسب با اقشار مختلف جامعه ، کاری که من خودم تا حدودی انجام دادم.
مثلا یه دوستی داشتم کلا مستند ظهور رو که میدید از اول تا آخرش فقط میخندید و فکر میکرد اینا همه ش مسخره بازیه.... من میدونستم که این به شدت ناسیونالیسته به خاطر همین رفتم خودم باهاش صحبت کردم و اون نقشه ی طرح تجزیه ی ایران رو بهش نشون دادم ، از اون به بعد خیلی راحت خودش میاد سخنرانی ها رو از من میگیره.....
بعضی ها رو باید دست گذاشت روی حس مذهبی گراییشون.... همه یه چیزی برای وارد شدن به مسیر دشمن شناسی دارن.
به نظر من ما در مورد بچه ها خیلی کم کاری کردیم ، باید مطالبی تهیه کنیم که برای بچه ها جذاب باشه و به اونها دشمن شناسی رو از همون دوران یاد بده ، مسلما یه بچه سخنرانی های استاد رائفی پور براش خیلی سنگینه ، ما باید مطلب رو خیلی ساده تر طوری که قابل فهم باشه برا اونا (تا اون حدش که نیازه) درست کنیم.....
۱۵:۰۰, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #16

اگر قرار باشه همه مخالف باشن و کار شروع نشه چون که ما اهلش نیستیم هیچ وقت شروع نمیشه و همیشه ادامه داره این داستان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: farshid ، am_po
۰:۵۵, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
نه فداتون بشم ما اینکاره نیستیم . فقط حرف میزنیم . همه ی ایرانیا حرف میزنن اما دریغ از عمل .
اینجور وقتا سوالی پیش میاد که میگه : مگه یه 1000 تومنی کسی رو کشته ؟
حالا دوستان به شما ثابت شد یه 1000 تومنی میتونه آدم کش باشه . باشه من به کارم ادامه میدم و بازم تک تک خودم رایت میکنم و به دست مردم میرسونم .
در ضمن دوستان من ، باید بدونید که من عاشق آمریکا و اسرائیل و اینا بودم و عاشق فرهنگ و سیاست و این حرفاشون بودم . ولی با دیدن همین سخنرانی های استاد رائفی پور فهمیدم تمام راه رو اشتباه رفته بودم و خودم رو اصلاح کردم .
خیلی ها هنوز مثل من هستند که نیاز به راهنمایی دارن
ما در طول تاریخ نشون دادیم که مردمانی هستیم که فقط حرف میزنیم و عمل نمیکنیم . این یک نمونه ساده . دوستان حتی به خودشون زحمت ندادن که تاپیک رو باز کنن و طرح ما رو بخونن ، حالا پست زدن پیشکش .
حالا شما بیا یه تاپیک ایجاد کن خالی بندی بگو اسرائیل فلان جارو زد و ترکوند ، یا آمریکا یواشکی اومده تو خاک ایران و فلان کارو کرده رفته ، ببین چند نفر میان بازدید . تازه پست هم میزنن میگن آره ما خودمون دیدیم .
اگر روزی یک دهم اون چیزی که خرج خودمون و گوشیمونو غیره میکنیم برای کمک به طرح میکردم خیلی جای پیشرفت بود .
برای مثال اگر ما روزی هزار تومن برای طرح بزاریم کنار میشه ماهی 30 هزار تومن . اگر 1000 نفر شرکت کنن میشه ماهی 30 ملیون تومن . میدونید یعنی چی ؟
یعنی میشه در عرض یک سال یه پادگان نظامی برای امام زمان درست کرد . البته برای مثال گفتم ، در اصل این مبالغ برای کار فرهنگی و آگاه سازی مردمی که از این مثائل نا آگاهن استفاده کرد و یه ارتش بزرگ و خود جوش رو درست کرد .
اما کجاست اراده ؟
و کجاست اعتماد ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: am_po ، mhvvhm
۱۷:۵۶, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #18

فرشید من یه چیز دیگه به ذهنم رسید ، میگم خوبه این کمک ها رو جمع کنیم و به عنوان کمک های مالی بچه های بیداری اندیشه بدیم به همون جنبش مصاف ، به همر حال خود استاد بهتر میدونه این رو کجا خرج کنه که بهتر باشه ، اگرم لازم باشه دی وی دی ارسال کنند خود مصافی ها ارسال کنن تا هم محتوای دی وی دی ها مورد تایید استاد باشه و هم....
قبلا استاد از دریافت کمکهای مالی خودداری میکردند چون میگفتن اگه ما شماره حساب بدیم فردا برامون حرف درمیارن که آی فلانی از بهایی ها پول گرفت و ..... خلاصه درد سر بود ولی اگه مثلا شماه حساب رو به صورت خصوصی مثلا به شما بدن و شما کمک های مالی ما رو بریزی به حساب فکر نکنم مخالفتی داشته باشن....
چطوره؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: am_po
۱۸:۳۸, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #19

(۲۸/آبان/۹۰ ۰:۵۵)farshid نوشته است:  
mall">نه فداتون بشم ما اینکاره نیستیم . فقط حرف میزنیم . همه ی ایرانیا حرف میزنن اما دریغ از عمل .
mall">اینجور وقتا سوالی پیش میاد که میگه : مگه یه 1000 تومنی کسی رو کشته ؟
mall">حالا دوستان به شما ثابت شد یه 1000 تومنی میتونه آدم کش باشه . باشه من به کارم ادامه میدم و بازم تک تک خودم رایت میکنم و به دست مردم میرسونم .
mall">در ضمن دوستان من ، باید بدونید که من عاشق آمریکا و اسرائیل و اینا بودم و عاشق فرهنگ و سیاست و این حرفاشون بودم . ولی با دیدن همین سخنرانی های استاد رائفی پور فهمیدم تمام راه رو اشتباه رفته بودم و خودم رو اصلاح کردم .
mall">خیلی ها هنوز مثل من هستند که نیاز به راهنمایی دارن
mall">ما در طول تاریخ نشون دادیم که مردمانی هستیم که فقط حرف میزنیم و عمل نمیکنیم . این یک نمونه ساده . دوستان حتی به خودشون زحمت ندادن که تاپیک رو باز کنن و طرح ما رو بخونن ، حالا پست زدن پیشکش .
mall">حالا شما بیا یه تاپیک ایجاد کن خالی بندی بگو اسرائیل فلان جارو زد و ترکوند ، یا آمریکا یواشکی اومده تو خاک ایران و فلان کارو کرده رفته ، ببین چند نفر میان بازدید . تازه پست هم میزنن میگن آره ما خودمون دیدیم .
mall">اگر روزی یک دهم اون چیزی که خرج خودمون و گوشیمونو غیره میکنیم برای کمک به طرح میکردم خیلی جای پیشرفت بود .
mall">برای مثال اگر ما روزی هزار تومن برای طرح بزاریم کنار میشه ماهی 30 هزار تومن . اگر 1000 نفر شرکت کنن میشه ماهی 30 ملیون تومن . میدونید یعنی چی ؟
mall">یعنی میشه در عرض یک سال یه پادگان نظامی برای امام زمان درست کرد . البته برای مثال گفتم ، در اصل این مبالغ برای کار فرهنگی و آگاه سازی مردمی که از این مثائل نا آگاهن استفاده کرد و یه ارتش بزرگ و خود جوش رو درست کرد .
mall">اما کجاست اراده ؟
mall">و کجاست اعتماد ؟
mall">
mall">

دوست عزیز اگه اون طرح مترو مد نظرت باشه می تونم چند تا کلیپ عالی بهت معرفی کنم ( کوتاه هستند و فوق العاده تاثیر گذار)
اصلا تهرانی؟
۱۹:۴۳, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
(۲۸/آبان/۹۰ ۱۸:۳۸)stranger00 نوشته است:  
(۲۸/آبان/۹۰ ۰:۵۵)farshid نوشته است:  
mall">نه فداتون بشم ما اینکاره نیستیم . فقط حرف میزنیم . همه ی ایرانیا حرف میزنن اما دریغ از عمل .
mall">اینجور وقتا سوالی پیش میاد که میگه : مگه یه 1000 تومنی کسی رو کشته ؟
mall">حالا دوستان به شما ثابت شد یه 1000 تومنی میتونه آدم کش باشه . باشه من به کارم ادامه میدم و بازم تک تک خودم رایت میکنم و به دست مردم میرسونم .
mall">در ضمن دوستان من ، باید بدونید که من عاشق آمریکا و اسرائیل و اینا بودم و عاشق فرهنگ و سیاست و این حرفاشون بودم . ولی با دیدن همین سخنرانی های استاد رائفی پور فهمیدم تمام راه رو اشتباه رفته بودم و خودم رو اصلاح کردم .
mall">خیلی ها هنوز مثل من هستند که نیاز به راهنمایی دارن
mall">ما در طول تاریخ نشون دادیم که مردمانی هستیم که فقط حرف میزنیم و عمل نمیکنیم . این یک نمونه ساده . دوستان حتی به خودشون زحمت ندادن که تاپیک رو باز کنن و طرح ما رو بخونن ، حالا پست زدن پیشکش .
mall">حالا شما بیا یه تاپیک ایجاد کن خالی بندی بگو اسرائیل فلان جارو زد و ترکوند ، یا آمریکا یواشکی اومده تو خاک ایران و فلان کارو کرده رفته ، ببین چند نفر میان بازدید . تازه پست هم میزنن میگن آره ما خودمون دیدیم .
mall">اگر روزی یک دهم اون چیزی که خرج خودمون و گوشیمونو غیره میکنیم برای کمک به طرح میکردم خیلی جای پیشرفت بود .
mall">برای مثال اگر ما روزی هزار تومن برای طرح بزاریم کنار میشه ماهی 30 هزار تومن . اگر 1000 نفر شرکت کنن میشه ماهی 30 ملیون تومن . میدونید یعنی چی ؟
mall">یعنی میشه در عرض یک سال یه پادگان نظامی برای امام زمان درست کرد . البته برای مثال گفتم ، در اصل این مبالغ برای کار فرهنگی و آگاه سازی مردمی که از این مثائل نا آگاهن استفاده کرد و یه ارتش بزرگ و خود جوش رو درست کرد .
mall">اما کجاست اراده ؟
mall">و کجاست اعتماد ؟
mall">
mall">

دوست عزیز اگه اون طرح مترو مد نظرت باشه می تونم چند تا کلیپ عالی بهت معرفی کنم ( کوتاه هستند و فوق العاده تاثیر گذار)
اصلا تهرانی؟

اول این که منم هستم چه مالی چه هرجور دیگه.
دوم این که برادر
stranger00
این کلیپ هارو اگه داری بده دستت درد نکنه. منم لازم دارم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا