|
شبکه ضد شیعی کلمه
|
|
۰:۰۵, ۳۰/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۰ ۰:۱۰ توسط bi neshani.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چند ماهی است که یک شبکه فارسی زبان ماهوارهای به نام ((کلمه))(یاد یه چیزی نمی افتید) اغاز به کار کرده وبا کلامی محترمانه کلا گیر داده به شیعه و اعتقادات شیعی تازه با لفظ برادران شیعه هم خطاب قرارمون میده.
هرکس هم بخواد جوابشون رو بده تا یه چند جواب محکم میده به گفته مجری: وزارت اطلاعات ایران!!!! تماس رو قطع میکنه! ((ما هم آره!!!!!!)) اگر هم طرف سخنور خوبی نباشه با 20 سوال هم زمان (یه فرافکنی حرفه ای) کاری میکنن به هیچ سوالی نتونه خوب جواب بده؟(برای مثال: اگه ایطوریه پس این چی...... یا وقتی گیر میکنه تو خرچیز ربط و بی ربطی چرا میاره) حالا میخوام بدونم به نظر شما راهکار مبارزه با این شبکه ها چیه؟ به نظر شما هدف این شبکه ها چیه؟ و از همه مهمتر می خواستم اگه کسی میتونه ،دسترسی به ماهواره! داره شبهاتی که این شبکه ایجاد میکنه رو با ذکر سند و البته به همراه مطرح کردن سوال جواب بده! |
|||
|
|
۰:۲۴, ۳۰/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۰ ۰:۲۷ توسط stranger00.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
یاد جنبش قهوه ای افتادم .
راهکار بی توجهی هست و لا غیر . پاسخ دادن به اینها یعنی تحویل گرفتنشون . کم محلشون کنید بعد یه مدت تعطیل می کنن. 20 و 30 امشب رو دیدید؟ محمدجواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر ایران چنان تو دهن خبرنگار بی بی سی فارسی زد که تا عمر داره یادش نمی ره . مجری بی بی سی سیریش شده بود که جواب سوالش رو بگیره چند تا تو دهنی شنید : سگ زرد( بی بی سی) برادر شغاله . سوالت رو جواب نمی دم. هیچ وقت وطنت رو نفروش. |
|||
|
|
۰:۳۴, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
وقتی یک شبکه مذهبی چه خوب چه بد بیننده پیدا میکنه به طور وسیع این نکته رو یاد آور میکنه که این بیننده ها تشنه ی مطالب هستن و باید سیرابشون کرد.وقتی این سیراب کردن از سوی خودمون صورت نگیره دشمنان مردم رو با زهر سیراب میکنند و این وسط ضربه به ما میخوره.
|
|||
|
|
۰:۳۵, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اتفاقا توفیق شد!
یکبار چشم ما به این مجری کانال هم افتاد... داشت میگفت نقل قول:من اصلا هیچ وقت به طلحه و زبیر کاری ندارم... اینها صحابه پیامبر بودند... اینها فلان... من اگر بودم در جنگ با انها عمراَ روی اینها شمشیر نمیکشیدم!!!!! پناه بر خدا... اینهها صحابه پیامبر بودند...! صحابه پیامبر؟ یار غار پیامبر بعد از حضرت.... حالا این دو که...... خدارو شکر دشمنانمان از احمق ها هستند... یا امیر المومنین قربان تنهاییت... چه کشیدی از دست این حمارها................؟ |
|||
|
|
۰:۳۷, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
شبکه ولایت جناب ایه الله قزوینی افتخار ما شیعیان جوابشون رو میده . بزودی در این مورد مقاله به امید خدا منتشر خواهم کرد
یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۱:۲۱, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۳۰/آبان/۹۰ ۰:۲۴)stranger00 نوشته است: یاد جنبش قهوه ای افتادم .عزیز دل نظر شما مغتنم ولی من معتقدم وجود چنین شبکه هایی مثل یک شمشیر دو لبه عمل میکنه و چه بسا به نفع ما چون آدم ها علی الخصوص جوان های با مطالعه رو مجبور میکنه یه سری به کتاب های مرجع شیعی بزنن و اطلاعات با ارزشی رو بدست بیارن اطلاعات مستند. و با ارایه اطلاعات مستند خودشون به جوانان شیعه کم مطالعه (مثل من ![]() ) اعتقادات ما رو مستحکم تر کنن . و کلا سیاست صدف مختص ما ایرانی ها(فرصت سازی از تهدید) رو به نحو احسن پیاده کنن.چون جوانا الان حرف شنوی و مراجعشون به یه جوان مذهبی متاسفانه بیشتر از یک روحانیه پس مسئولیت این جوانا بیشتر میشه که یا خودشون مطالعه کنن یا واسط بین روحانی و جوانان دیگر بشن یا هر دو یک دانشجوی خارجی شیعه شده می گفت می خواست فیزیک اتمی بخونه و یه بمب بسازه و بیاد مسلمونا رو ازبین ببره برای همین نشسته و میخواسته بدونه مسلمونا کجان و در مورد مسلمونا تحقیق میکنه و با اسلام آشنا میشه و .... پس شد آنچه شد. ![]() نمیدونم کجا خوندم مگه نه منبعش رو میگفتم نظر شما حالا چیه دوست عزیز؟ |
|||
|
|
۱:۵۹, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
فقط این شبکه نیست که روی تبلیغ انحراف کار میکنه مثلا فارسی1 + من وتو +......................
|
|||
|
|
۲:۰۷, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
طرف میاد به من شیعه میگه آقا رضا کیه مگه! ضریحش رو نبوس شرکه.
مگه کسی که حضرت عباس رو داره ، میره سنی بشه بچسبه به عمر. اینها از ترس شیعه شدن جووناشون دارن این کارها رو انجام میدن.و هرچه بیشتر یعنی اوضاعشون خرابتره. |
|||
|
|
۱۱:۴۷, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۳۰/آبان/۹۰ ۰:۳۴)alitalebi نوشته است: وقتی یک شبکه مذهبی چه خوب چه بد بیننده پیدا میکنه به طور وسیع این نکته رو یاد آور میکنه که این بیننده ها تشنه ی مطالب هستن و باید سیرابشون کرد.وقتی این سیراب کردن از سوی خودمون صورت نگیره دشمنان مردم رو با زهر سیراب میکنند و این وسط ضربه به ما میخوره. من تا به حال ماهواره نداشتم ودر منزل کسی هم اجازه نمی دهم پیش بچه های من وخانواده ام ماهواره روشن کنه دوستی میگفت شبکه اهل بیت هست که دانشمندان وعلمای جهان اسلام در اون شبکه صحبت وبه اشاعه دین مشغول هستند . واقعا در این وانفسای سوءاستفاده از رسانه ها چنین شبکه ای هست که به نفع مسلمین کار کند . |
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
شبکه اهل بیت شبکه ایست در خدمت نظام سلطه که در ظاهر شیعه هست ولی به جز ضربه زدن به این مذهب کاری نداره .
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-2044.html شبکه مورد تایید علما همون ولایته که الحق و والانصاف شبکه خوبیه ... به حدی این عالم بزرگ و جلیل القدر در کارش مهارت داره که هیچکس حاضر نمیشه باهاش مناظره کنه! یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

یکبار چشم ما به این مجری کانال هم افتاد...
یار غار پیامبر بعد از حضرت.... حالا این دو که......