تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قران و سنت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
سلام علیکم بنده تازه وارد هستم و در خواستی از دوستان دارم اونایی که تخصصی توی این زمینه ندارن بیشتر سعی کنن بخونن تا مطلب بذارن خیلی ممنون
دوست عزیز الحمدلله شما تعصب ندارید همونطور که میدونید تعصب از نظر شرع حرام است بلکه تحقیق واجب است
سوالی دارم خدمتتون و اون اینه که ملاک اصلی ما برای تحقیق چیه؟
به نظر من باید ملاک اصلی قرآن و عقل باشد به نظر شما چی؟
اگر مایل باشید بنده حاضرم ازتون چیز یاد بگیرم
خود خدا در قرآن گفته این قرآن مبین و تبیین کننده میخواد
تبیین کننده اش را هم رسول اکرم جانشینان بر حق رسول اکرم معرف کرده
پس قرآن با سخن رسول الله و نه بی تبیین رسول الله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بزرگترین انحراف تاریخ اسلام
جمله ای از عمر است
گفت
حسبنا کتاب الله
کتاب خدا ما را بس است
این جمله یک جمله ی 100 درصد ملحدانه است
چرا که با این جمله خود نبوت هم انکار میشود
خوب خدا پیغمبر نمیفرستاد
یکباره یک کتاب آماده میفرستاد و تمام
تازه اگر بگوییم حسبنا کتاب الله
خود این کتاب گفته باید از سخنان رسول خدا و جانشینی که خود رسول خدا معرفی کرده و منصوب خداست اطاعت کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!
سلام علیکم
ببخشید جناب علی 110 آیا شما به بنده پاسخ دادید؟
اگه منظور شما بنده هست که باید یه چیزی را بگویم اولا بنده ملاک اصلی رو قرآن دونستم نه تنها مرجع عمل رو همانطور که ائمه و پیامبر هم ملاک اصلی رو قرآن دونستن و فرمودند که سخنانی که ادعا میشه از ماست رو به قرآن عرضه کنید اگر مخالف قرآن بود بکوبید گوشه دیوار پس خود ایشان هم ملاک اصلی رو قرآن دونستن!!
لطفا در سوال بنده دقت فرمایید تا جوابهای پرت ندید
بنده عرض کردم ملاک اصلی برای قبول هر چیزی یا ردش قرآن و عقل است!
خود قرآن میگوید باید بروید سراغ سخنان رسول اکرم و کسانی که رسول اکرم به عنوان جانشین بر حق خود که منصوب شده اند از سوی خدا مراجعه کنید
وقتی که خود قرآن میگوید یکی از منابع رسول خدا است و خود قرآن اطاعت از رسول خدا و جانشینان بر حق ایشان را واجب دانسته
آنوقت غلط میکند اون کسی که در زمان حیات رسول اکرم میگوید حسبنا کتاب الله و روی حکم رسول خدا حکم میدهد و بر خلاف دستور صریح قرآن عمل میکند و بعد خود را هم جانشین برحق رسول اکرم معرفی میکند
سلام علیکم
ببخشید این چه وضع بحث است...
از همین الآن بخواهیم بگوییم غلط می کند و این حرفا... فکر کنم یه تایپک به اسم مشت زنی راه بیاندازیم
دعوا که با هم نداریم! خواهشا به جای تعصّب و چیزهای دیگر ، خوب گوش دهیم و جواب های هولکی و با عصبانیت ندیم
ممنون

در ضمن این جواب آقا مهدی به اون بنده خدا بود که از برادران اهل سنت بود نه به ما شیعه ها ، پس چرا تایپک منتقل شده؟
البته احتمالا بحث جالبی بشود
باز هم ممنونCool
ببخشید مثل اینکه سو تفاهم شده

اقای عباسی منظورشون چیز دیگری بود و علی اقا هم چیز دیگری

بنده در مورد مدارکی که برای من اوردند گفتم منابع شما برای من قابل قلول نیست ...

جناب عباسی هم منظورشون این بود که با قران میشه ثابت کرد مسءله رو

بدون شک کتاب الله و عترتی با هم هستند و باید به هر دو چنگ زد و قران ناطق را ....

ولی در زمینه برسی احادیث یکی از ملاک های تشخیص صحت ان قران است
وگر نه قران بدون مفسری که به الله وصل باشد کارایی ندارد
مثلا در قران میفرماید سارق را فقطع ایدکم

در فقه عامه از مچ قطع میکنند . ولی امام صادق (علیه السلام) تفسیر صحیحی را اراءه فرمودند مبنی بر اینکه منظور انگشت است ...
و مثلا اوقات نماز و وضو و ... که بر اساس سنت برداشت میشود و ...

در ضمن چون دیدیم بحث اون تاپیک منحرف شد جدا کردم
یا علی (علیه السلام)
سلام اولا قران خودش بیان للناس است دوما اون آیه در مقام بیان نهایتش است و اون روایت هم که میگوید مساجد لله است ربطی به قطع ندارد و نعوذ بالله امام استدلال غلط نمیکند
سوما قرآن بما هو قرآن خودش بیاناتی دارد اما آن چیزی که بیان نفرموده بر عهده سنت است شما نمیتوانید بفرمایید قرآن نعوذ بالله مهمل است و فقط سنت ..... این رو خود ائمه هم قبول نمیکنن
علی آقا این روش جواب دادن خلاف احترام نیست؟
اخوی ما گفتیم قران و سنت .

مسلما قران بیان خداست و اءمه هیچ چیزی بر خلافش نمیگوید

تفسیرش با اءمه است و بیان جزییات نیز با ایشان . ما کی گفتیم سنت تنها!!

وَ ما يَعْلَمُ تَأْوِيلَهُ إِلاَّ اللَّهُ وَ الرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ يَقُولُونَ آمَنَّا بِهِ کُلٌّ مِنْ عِنْدِ رَبِّنا

«تفسير کتاب خدا را، جز خدا و راسخان در علم، نمي‏دانند. (آنها) مي‏گويند: (ما به همه ي آن ايمان آورديم؛ همه از طرف پروردگار ماست.) و جز صاحبان عقل، متذکر نمي‏شوند (و اين حقيقت را درک نمي‏کنند) ».
و ديگري در سوره نساء آيه 162 آنجا که مي‏فرمايد:

لکن الراسخون في العلم منهم و المؤمنون يؤمنون بما انزل اليک و ما انزل من قبلک،
[/b]
«دانشمندان و راسخان در علم از اهل کتاب، به آنچه بر تو نازل شده و آنچه پيش از تو نازل گرديده است ايمان مي‏آورند».

در پناه خد
شیوه بیانتون درست نبود به نظرم
نقل قول:وگر نه قران بدون مفسری که به الله وصل باشد کارایی ندارد

این اشتباهه کار آیی دارد خیلی هم کار آیی دارد اگر نداشت که اصلا عرضه احادیث به اون معنا نداشت!! پس قران به تنهایی کار آیی دارد اما ما برای فهم دقیق مسائل دینی مون در اون مسائلی که قرآن بیان نفرموده نیاز به احادیث داریم!!
پس در واقع احادیث بیان جزئیاتی است که در قران نیامده نه آن که قرآن هیچ بیانی ندارد و ما برای فهم تک تک آیات نیاز به احادیث داریم
راستی بنده عباس زاده هستم نه عباسی
بنده جمله ام را بد نوشتم .
منظور من این بود بعضی از مسایل ان حتما باید سنت کاملش کند .
مثلا همان نماز را بدون سنت نمیتوان اجرا کرد . قرار هم نیست قران همه چیز را دقیق بیان کند که در ان صورت باید ۱۰۰۰ کتاب میشد قران

باید کلمه بعضی از ایات را اضافه میکردم
در پناه خدا
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع