|
انتقادات از فضای کلی تالار
|
|
۱۲:۵۷, ۵/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۱۳:۰۰ توسط bahar2006.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
چرا اينقدر فضاي تالار بي روح شده گفت و گوي دوستان روي موضوع هاي مهم و اساسي كه ظهور و امام زمان عليه السلام هستش كم شده و تالار داره تبديل ميشه به يه وبلاگ. نمي دونم شايد فقط من اينجوري احساس مي كنم نظر شما چيه؟ از مديران تالار خواهشمندم كه هر چند وقت يك بار اعلام كنن كه چه پست هايي مهم و اساسي هستن و به دوستان و كاربران محترم تالار پيشنهاد ميشه كه روي چه موضوعي بحث داشته باشيم و نظر خودمون را بگيم، براي اينكه تالار به موضوعات غير اساسي و جنبي نپردازه راه حلي را ارائه كنن. خواهش مي كنم دوستان ديگه هم نظرشون رو در مورد وضعيت كنوني تالار بدن شايد من در اشتباه هستم. |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۰, ۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
لطفا به گزارش های تخلف سریعتر رسیدگی شود تا بعضی از پست ها اینقدر سر یک بحث توهین امیز یا نژادی یا سیاسی کش پیدا نکند. اکثر گزارش های تخلف بالای 12 ساعت طول میکشه تا بررسی شود در حالی که ناظران رو به صورت انلاین دیدم.
گزارش تخلف رو اگر میشه ناظران بخش های دیگه هم بهش دسترسی داشته باشن تا روند کار سریع تر بشه |
|||
|
|
۱۹:۱۳, ۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۸/مهر/۹۰ ۱۹:۰۰)ANTI MASON نوشته است: لطفا به گزارش های تخلف سریعتر رسیدگی شود تا بعضی از پست ها اینقدر سر یک بحث توهین امیز یا نژادی یا سیاسی کش پیدا نکند. اکثر گزارش های تخلف بالای 12 ساعت طول میکشه تا بررسی شود در حالی که ناظران رو به صورت انلاین دیدم.شما قوانین تالار رو مطالعه کردید؟ 4- هرگونه نقض قوانین که مشاهده نمودید، به هیچ وجه مقابله به مثل نکرده و تذکر ندهید. سریعا مورد را به ناظر بخش یا مدیران بالاتر اطلاع دهید. متاسفانه برخی دوستان تا از چیزی بدشون میاد هم گزارش میدن هم شروع میکنن به پاسخ دادن.اگر چیزی باید حذف بشه چرا پاسخ داده میشه؟ برای مثال در مورد همین موضوع آذربـایـجـان در آخـرالـزمـان اولین گزارش ساعت ۱۶:۰۹ داده شده و همون شخص گزارش دهنده ساعت ۱۶:۱۲ پست زده ![]() دومین گزارش ساعت ۱۷:۱۰ داده شده و همون شخص گزارش دهنده ساعت ۱۷:۲۹ پست زده ![]() اینجا چند نکته مهمه: 1-الان ساعت 18 هست که من دارم این پست رو میدم و هنوز 2 ساعت نگذشته!!! نمی دونم 12 ساعت از کجا اومده!؟ 2-اگر پستی مشکلی داره و گزارش میدید، چرا دوباره میرید و در موضوع پاسخ میدید؟ خوب طرفهای دیگه هم دوباره پاسخ میدن و ....... در نهایت فرق شما با اون شخص اولی چیه؟ 3-به نظرم اگر همه قانون رو رعایت کنن، اصلا این موضوع بالا نمیاد و با بی توجهی مواجه میشه.اما وقتی قانون رعایت نشه به ضرر همه خواهد بود!!! |
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
سلام به مدیران من دو تا درخواست دارم
یک چند مدتی فضا تالار تنشی شده و من هم چند باری در این تنش های انجمن دخیل شدم و.. ا. درخواست اولی که دارم برگردوندن درجه کاربی من به عادی 2.تغییر نام کاربری من به کلبه کرامت هست حالا شاید امکان این موضوع نباشه ولی چه بهتر که بیشتر پست های بنده پاک میشد از فروم میخوام فعالیت پایین تر بیارم و تا چند وقت طولانی پستی در تالار ایجاد نکنم تا به رویکرد تازه وارد بشم همچنین تالار ثبات بهتری پیدا کنه همین جا از همه دوستان و مدیران عذر خواهی میکنم و حلالیت میطلبم حال و گذشته کاربران فروم از همه دوستان برای مدتی خداحافظی میکنم و امیدوارم مدیران تلاش بیشتری در پالایش فروم انجام بدن و ثبات بهتری ایجاد بشه یا حق در پناه مهدی |
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
2 نکته بسیار من رو آزار میده که مطرح هم کردم که نتیجه نگرفتم.
اظهار نظر در این انجمن حتما باید هدف دار باشه و اگر در خلاف جهت نظری ارسال بشه با 2 کلیک پاک میشه به این میگن برخورد سلیقه ای. 2 پست در باره اتفاقات و مطابقت با اتفاقات اخیر ایران نوشتم هر دو پاک شدند و دلیل هم ایجاد جو سیاسی بود که کوتاه اومدم و دیگه واردش نشدم. دومی هم محدودیت برای ارسال روزانست که به مدیر محترم هم پ خ دادم باز نتیجه نکرفتم. چرا هر کاربر باید محدودیت روزانه داشته باشه ؟ من نمیتونم در موارد مختلف با دوستان گفت و گو کنم و نتیجه سوال یا کارم رو بگیرم چون دیگه پست نمیتونم بدم. موضوع سوم که یادم اومد بعضی دوستان مدیر قسمت های مختلف سایت هستند اما اجازه ی پ خ دادن بهشون داده نشده حالا چه جوری باید ارتباط برقرار کرد رو دیگه نمیدونم.موضوع خصوصی رو باید رو کاغذ بنویسم و امیدوار باشم الهام شه بهشون. |
|||
|
|
۱۷:۱۷, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۵/آبان/۹۰ ۱۷:۰۴)alitalebi نوشته است: 2 نکته بسیار من رو آزار میده که مطرح هم کردم که نتیجه نگرفتم.سلام 1-اگر پست شما در چارچوب قوانین تالار بود و حذف شد، حتما در اینجا بفرمایید تا رسیدگی شود: http://forum.bidari-andishe.ir/forum-51.html 2-محدودیت روزانه در حدی نیست که هیچکس به مشکل بخورد و اینکه شما احساس می کنید تعداد کم است، شاید به این دلیل است که از ظرفیت روزانه خود به نحو احسن استفاده نمی کنید 3-مسلما مدیران و ناظران باید یک راه ارتباطی دائمی داشته باشند که کاربران به راحتی بتوانند با آنها ارتباط برقرار کنند. هر بخشی یک موضوع دارد به نام (انتقادات و پیشنهادات).مشکلات مربوط به بخش را می توانید در آنجا بنویسید ضمنا نام مدیران یا ناظرانی که پیام خصوصی خود را بسته اند، به پیام خصوصی بنده بفرستید تا رسیدگی کنم(چون دسترسی بنده ادمین است به همه میتونم پیام بفرستم) |
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
نقل قول:2-محدودیت روزانه در حدی نیست که هیچکس به مشکل بخورد و اینکه شما احساس می کنید تعداد کم است، شاید به این دلیل است که از ظرفیت روزانه خود به نحو احسن استفاده نمی کنیدمن اگر در تاپیکی بخوام با شخصی سر موضوعی بحث کنم نیازمند آزادی عمل هستم دیگه . وقتی باید دلیل بیارم نمیتونم از خودم بیارم باید منبع داشته باشه ولی چون منبا من یه ذره به نظر بعضی ها خوب نیاد راحت حذف میشه دیگه مهم نیست. ولی این محدودیت اصلا چرا باید وجود داشته باشه که ما درست ازش استفاده کنیم ؟ |
|||
|
۱۹:۰۸, ۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۰ ۱۹:۰۹ توسط idea.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
نقل قول: سلام به مدیران من دو تا درخواست دارمبخاطر موضوع پیش رو ( 40روز دعا و تضرع برای تعجیل در فرج) یک چند وقتی این موضوع عقب بیندازید با شرمندگی از مدیران |
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
خيلي بد شده تالار خيلي بدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
اصن وختي اين ارسالهايه مهمُ مي زنم هيچ رقبتي برايه خوندن مطلباشُ!!!!!!اصن از هدف اصلي تالار دور شده!خيلي بد شده خيلي !مديرا يه كاري كنيد !!همين
|
|||
|
|
۰:۱۵, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۸/آبان/۹۰ ۲۱:۴۸)sarbaz 313 نوشته است: خيلي بد شده تالار خيلي بدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد سلام دوست خوبم ![]() ممکن دقیق تر و ریزتر بفرمایید آخه با کُلی گُفتن که مُشکلی حل نمیشه ![]() اگر ممکنه بفرمایید کدوم بَخش و به چه دلیلی از نظر شما دچار اُفت کیفیت شُده و شما چه اِنتظاری داشتید و دارید با تشکر
|
|||
|
|
۲۱:۰۱, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
جناب انتي سيطن لطفن يه سري به اين ارسالهايه جديد بزنيد!چي هس توش؟يه مش مطلبي كه فقط رسمن برا يه خسه كردنه چشه!!(قصد توهين ندارماا اصلن)خيلي حاشيه اي حرف مي زنيم همه!هيچ جنبُ جوشي نيس بجز 2 سه تا تايپيك ! بحث بزاريد !همه شركت كنن عقايدشونُ بگن !يا خيلي كارايه ديگه!يه ذره فعاليت كاربرارُ ببريد بالا با كاراتون!!!!ما هدفمون خيلي حساسه!كارايه مهمتر از اينا داريم!!!!!البته نمي دونم شايد من يه جوري نيگا مي كنم!!!!نمي دونم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

اصن وختي اين ارسالهايه مهمُ مي زنم هيچ رقبتي برايه خوندن مطلباشُ!!!!!!اصن از هدف اصلي تالار دور شده!خيلي بد شده خيلي !مديرا يه كاري كنيد !!همين