تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: یه سوال ، ربا يعني چي ؟(مهم)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
اجاره به شرط تملیک
اکثرا اینه
ببین بانک با شما در خانه شریک میشه و سهمش رو مدت دار به شما میفروشه

در مورد تاخیر تادیه هم شما درست میفرمایید . با این که غیر شرعی است دریافت میشه .

---------
ائوپارد جان ممنون الان من همش رو فهمیدم . کی بریم سیا رو هک کنیم ؟!!Smile
(۱۱/دی/۹۰ ۱۳:۲۴)وحید110 نوشته است: [ -> ]اجاره به شرط تملیک
اکثرا اینه
ببین بانک با شما در خانه شریک میشه و سهمش رو مدت دار به شما میفروشه

در مورد تاخیر تادیه هم شما درست میفرمایید . با این که غیر شرعی است دریافت میشه .

استناد تمام حرفم به قرادادی بود که یک بنده خدایی با بانک ... بست جهت گرفتن وام برای ساخت مسکن.
در این قرارداد سه دانگ سند (با چشم خودم سند رو دیدم) جهت تضمین باز پرداخت در رهن بانک قرار گرفت. اصلا صحبتی در خصوص اجاره به شرط تملیک نبود ...
در هر صورت بیخیال بنده بیشتر مزاحم وقت شما نمی شم و با تشکر که با حوصله بحث کردید.
اگر هم جایی احساس کردید که دارم تند صحبت می کنم عذر خواهی می کنم.در کل بنده کمی تند خو هستم اما هیچ وقت نیت بدی پشت حرف هام نیست.
با تشکر
دوست عزیز همون قرار داد رو که در محضر امضا کرند میتونید اینجا بیارید؟

اگر اون رو بخونید متوجه میشید کاملا .
حالا سعی میکنم بعد امتحانات یه نمونه از قرار داد وام مسکن رو بیارم روش بحث کنیم
یا علی (علیه السلام)
آخه توی این دوره و زمونه که کسی بدون وام گرفتن صاحب چیزی نمیشهSad
وام 18 میلیونی مسکن میگیری نهایتا25میلیون باید برگردونی
پس ما چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟????؟؟؟؟؟
(۱۱/دی/۹۰ ۱۴:۴۸)وحید110 نوشته است: [ -> ]دوست عزیز همون قرار داد رو که در محضر امضا کرند میتونید اینجا بیارید؟

اگر اون رو بخونید متوجه میشید کاملا .
حالا سعی میکنم بعد امتحانات یه نمونه از قرار داد وام مسکن رو بیارم روش بحث کنیم
یا علی (علیه السلام)

البته اصل موضوع برمی گرده به چیزی حدود 20 سال پیش. خدا رو شکر هنوز کارم به وام گرفتن از بانک نرسیده و انشاالله هم نمی رسه.
وام جهت ساخت مسکن بود و به این شکلی که امروزه وام مسکن نام داره نبود.
باید برم از وام گیرنده پرس و جو بکنم ببینم قرارداد رو نگه داشته یا نه. ولی در هر صورت شکل وام مثل ربا هست و فقط اسمش عوض شده.
قرار داد دست بانک و محضره دنبالش نگرد . خودم یه نمونش رو به امید خدا میارم . ببین یه نیت یا به قول شما عوض شدن صورت میتونه یه قتل عمد رو با مجازات قصاص به خطئی با مجازات دیه و یا دفاع بدون مجازات تغییر بده .

عمل ثابته فقط نیت عوض شده ...این مسئله خیلی فراگیه
در مورد سود هم باید تورم رو محاسبه کنید .
ببینید بانک الان 1 میلیون به شما میده 15 ساله پس میگیره . محاسبه سود مشارکت رو حساب کنید
تورم و بی ارزش شدن پول بانک . افزایش قیمت مسکن خودتون .

خود ما یه خونه ساختیم یه زمانی 7 میلیون 4 تاش رو بانک داد حدودا 6 تومن پس دادیم . الان این خونه اقلا 80 تومن ارزش داره

اگر واقعا مشارکت بود باید 40 تومن میدادیم بانک
این قرار داد به نفع مشتریه .

نوع قرار دادش هم اصلا غیر شرعی نیست . ضمن اینکه الان وام تا 4 درصد در قالب کارمزد رو هیچ مرجعی رد نکرده .

حالا همین 4 درصد رو در 25% تورم سالیانه در 15 سال حساب کنید .....

موفق باشید
آقا وحید جریمه تاخیر رو چی می گید؟

آقا وحید می خوای نمونه قرارداد بانک رو که با خود من بست بیارم ببینی. توی اون که یک ساله باید پس میدادیم و از ماه اول قسط بستند که تورم آنچنانی نبود چرا 38% سود گرفتند؟

آقا وحید رئیس بانک به من می گفت نمی دونم چرا مردم وام رو نمی برند توی کاری که براش وام گرفتن سرمایه گذاری کنند (منظورش تولید بود) می برند تجارت.
بهش نگفتم که خوش انصاف کدوم تولیدی بیشتر از 20% سود داره که 38%ش رو بدیم به شما؟ اون هم اقساط ماه به ماه. شما مثل اینکه توی فضا سیر می کنید. یه روز تاخیر رو از من 4 میلیون تومن جریمه گرفتند. آقا وحید این مشارکت در پروژه نبود، مکیدن خون ما بود.

آقا وحید بی خیال شو. بقیش رو بگم بد میشه.
-----------------------------------------------
تو رو خدا بیایید بریم زیر لوای این سید، این تنهاترین سردار به خدای فاطمه قسم قبل از اومدن مهدی ایران گلستان میشه.
محمد جان بحث وام مسکن بود .

شما با این سود خوب وام نگیر
بانکهای خصوصی که واقعا ...

این وامی که گرفتی نمیدونم چی بوده . اینکه وام شما سودش کمه یا زیاد ملاک ربوی بودن نیست ...
بله قبول دارم عادلانه نیست
چطوری برای 1 روز شده 4 میلیون؟! از این هایی بود که باید اصل پول و سود رو یکجا بدی؟

بحث ینه که ربوی هست یا نه ...
خوب اگر یقین دارین ربویه بر شما حرام است .
بنده در حد اجتهاد نیستم اهل عمل به احتیاط هم نیستم . خوب تکلیفم روشنه!

یا علی(علیه السلام)
آقا وحید بانک ملی بود.

آقا وحید چشم دیگه نمگیرم، رفتم قم پیش خانوم توبه کردم.

می دونی نتیجه چی شد؟

می دونی چندتا مهندس بی کار شدند؟

می دونی چندتا کارگر اخراج شدند؟

می دونی چندتا از رفقای بیست خودم که شریف با من هم اتاق بودند رفتند آمریکا؟ رفتند جرجیاتک.

آقا وحید نقدینگی پروژه رو باید از کجا تامین کرد؟ بازار آزاد صدی 3 درصده ها از بانک بهتره.
دوستان توجه کنید ...
من همین الان به دفتر مقام معظم رهبری در قم زنگ زدم وازش سوال کردم و کلی برام توضیح داد و حسابی شیر فهم شدم .
اون دوستانی که به وام مسکن گیر داده بودند ، اینجا رو داشته باشند :
بانک به شما 20 میلیون پول میده به عنوان وام مسکن ( پول مال بانکه ) . و شما میری و با اون پول یه خونه میخری . چون پول مال بانکه پس خونه هم مال بانکه و شما طبق قرار دادی که با بانک داری باید اون خونه رو به صورت قسطی از بانک بخری ولی با کمی بهره .
مثل اون مغازه داری که ماست رو 950 تومان از کارخونه میخره ولی 1000 تومان به مشتری میفروشه و اون 50 تومان حکم کارمز بانک رو داره و حلال است .
اون سود 4% هم فقط برای وام هایی است که در اون فعالیت اقتصادی انجام نمیشه مثل همین مسکن . اما برای وام هایی که فعالیت اقتصادی دارند میشه سود رو طبق رضایت طرفین بالا تر از 4 % هم برد .
در مورد دیر کرد بانک هم ازش پرسیدم :
وقتی شما خونه رو با پول بانک میخری ، خونه مال بانکه و تا زمانی که تمام قسط ها رو نپرداختی مال تو نمیشه ولی بانک به شما اجازه داده که در خونه بانک زندگی کنی . در مقابل شما موظفی در زمان مقرر قسط بپردازی . یعنی بانک تعهد کرده خونه ی خودشو بده به تو و تو هم تعهد کردی در زمان مقرر قسط بدی .
پس اگر جنابعالی به به تعهدت عمل نکنی ، حق بانک رو خوردی و بانک کاملا حق داره شما رو جریمه کنه و دیرکرد بگیره و حلال است .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع