تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: یه سوال ، ربا يعني چي ؟(مهم)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
بنام خدا
بنظر من چون مباحث پيچيده اي در حوضه ي ربا و سود بانكي وجود داره ، بهترين راه حل مراجعه به مرجع تقليد جامع الشرايطه
مرجع تقليد من سود بانكي رو حلال ميدونه
(۱۹/اسفند/۹۱ ۱۲:۱۴)faraz_223 نوشته است: [ -> ]بنام خدا
بنظر من چون مباحث پيچيده اي در حوضه ي ربا و سود بانكي وجود داره ، بهترين راه حل مراجعه به مرجع تقليد جامع الشرايطه

بزرگترین مرجع انسان عقل انسان است این کلاه شرعی هست ومن سر خودم کلاه نمیگذارم
بنام خدا
آرش جان ،‌ هيچ مانعي سر راه تعقل و تفكر وجود نداره و هر كدوم از ما در تصميم گيري آزاديم
بانك يك بنگاه ماليه ، ي فضاي مشاركت مالي براي بكار گيري سرمايه
در گذشته هم همين جور بود شما اگر سرمايه اي داشتي با كسي كه امكان و توانايي تجارت رو داشت شريك ميشدي و نهايتا" در سود و زيان هم شريك بودي
اگه ي صندوق قرض الحسنه باشه تكليفش معلومه اما بانك ي بحث ديگه اي داره
بانك ها در قالب ي قرارداد وام و تسهيلات در اختيار ميذارن و وقتي اون قرارداد رو امضاء مي كنيم يعني اون قواعد رو پذيرفتيم
من در جريان همين تحقيقاتي كه كردم برام محرز شد كه يكي از معاملاتم رباست بعد از تشخيص به لطف خدا جبرانش كردم
باور بفرماييد بهترين و كاملترين جواب رو از مرجع تقليدم دريافت كردم و خدا توفيق داد حتي اون موقعي كه به ضررم بود هم بهش عمل كردم
يا حق
به نام خدا
بزرگترین مرجع کتاب قرآن مجید میباشد که به صراحت خداوند در آن فرموده‌اند که ربا حرام است و ضرر دارد و به خوبی این فرموده خداوند متعال را در جامعه امروز خودمان میبینیم هر فساد کلانی که در کشور وجود دارد یک سر آن بانک است ، تورمی که در کشور وجود دارد بخاطر همین بهره بیست درصدی میباشد. هرچند شرایط سخت و گرانی بی سابقه در کشور باعث شده که خود من هم ناچار شوم برای پرداخت اجاره ماهیانه علیرغم میل باطنی و با اکراه مبلغی را در بانک بگذارم و از طریق سود آن بخشی از اجاره خود را بدهم که این هم به دلیل سیاستهای غلط در بخش مسکن و بازهم نفوذ بانک و دادن وامهای کلان به یکسری برجساز و خانه ساز از خدا بی خبر است. سود بانکی در کشور ما تمام فعالیتهای اقتصادی مملکت را فلج میکند اگر چاره ای برای آن اندیشیده نشود. واقعا خداوند متعال بهتر از هر بشری به خیر و صلاح انسان آگاه هستند. من مضر بودن ربا را با گوشت و پوست خودم حس کردم وقتی که دوسال پیش مبلغی را در بانک گذاشتم و سود آنرا به اجبار به اجاره دادم و اکنون بعد از دو سال ارزش پول من به یک چهارم تقلیل پیدا کرده و فقط ضررش برای من میماند. در واقع این فرآیند قرار دادن سرمایه در بانگ و در عوض ماهانه مبلغی را گرفتن کاری است که شاید در کوتاه مدت سودی داشته باشد اما در بلند مدت بجز ضرر و پشیمانی بهره ای ندارد. خداوند از مسببان این گرانی مسکن و اجاره که مارا به این وضع انداخت که ناچار شدیم پول در بانک بگذاریم و ربا بگیریم نگذرد و آنهارا نیامرزد. آمین
(۱۹/اسفند/۹۱ ۱۳:۱۶)faraz_223 نوشته است: [ -> ]بنام خدا
آرش جان ،‌ هيچ مانعي سر راه تعقل و تفكر وجود نداره و هر كدوم از ما در تصميم گيري آزاديم
بانك يك بنگاه ماليه ، ي فضاي مشاركت مالي براي بكار گيري سرمايه
در گذشته هم همين جور بود شما اگر سرمايه اي داشتي با كسي كه امكان و توانايي تجارت رو داشت شريك ميشدي و نهايتا" در سود و زيان هم شريك بودي
اگه ي صندوق قرض الحسنه باشه تكليفش معلومه اما بانك ي بحث ديگه اي داره
بانك ها در قالب ي قرارداد وام و تسهيلات در اختيار ميذارن و وقتي اون قرارداد رو امضاء مي كنيم يعني اون قواعد رو پذيرفتيم
من در جريان همين تحقيقاتي كه كردم برام محرز شد كه يكي از معاملاتم رباست بعد از تشخيص به لطف خدا جبرانش كردم
باور بفرماييد بهترين و كاملترين جواب رو از مرجع تقليدم دريافت كردم و خدا توفيق داد حتي اون موقعي كه به ضررم بود هم بهش عمل كردم
يا حق

برادرم فراز در این سیستم بیشترین سود در جیب بانک بعد سرمایه دار است ووام گیرنده سود و ضررش دست خودش است و بانک و سرمایه دار در هیچ کدام از اینها شریک نیستند ایا اسلام با این قضیه مشکلی ندارد؟

(۱۹/اسفند/۹۱ ۱۲:۱۴)faraz_223 نوشته است: [ -> ]بنام خدا
د.
با سلام خدمت دوست عزيز
من نمي دانم مرجع تقليد شما كيست؟ ولي اين را مي دانم كه تقريبا تمام مراجع در رسالات خود مضاربه (شريك بودن در سود و زيان ) را جايز دانسته اند و اين وامهاي بانكها هيچ كدام اينگونه نيستند.در استفتائات هم كه در جواب مردم آمده همگي بر حرام بودن اين وام ها و همچنين اقدامات ديگر (اخذ دير كرد و ...) دلالت مي كند.
موسس بانك خود ،بر اين نكته تاكيد دارد كه فلسفه پيدايش بانك سود حاصل از نزول مي باشد. بانكها اگر نزول نگيرند دوامي نخواهند داشت.
از ائمه معصومين چندين حديث به اين مضمون آمده است:
****ربا برابر 70 گناه است ، كه كمترين آن زناي با مادر در بيت الله الحرام مي بشد. ******
اگر اولين نوشته اين حقير را در (
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11...ge-13.html

) مطالعه كرده باشيد . متوجه حديث فوق خواهيد ش
من درمورد ربا تحقيقهاي زيادي داشتم و احاديث فراوان مطالعه كرده ام. و متاسفانه آثار گفتار معصومين را در جامعه مي بينم.
طبق احاديث معصومين بدترين اثر ربا : از بين رفتن معروفها و رايج شدن منكرها در جامعه مي باشد آيا شما مصيبتي مانند اين اثر مي شناسيد؟
آنقدر به پليدي ربا آگاه هستم .به خدا قسم اگر مي دانستم با دادن جانم مي شود اين لكه ننگ را از ايران پاك كرد لحظه اي درنگ نمي كردم.
چیزی به نام بانکداری اسلامی وجود نداره همشون ربا خور هستن
هَل مِن نـاصــر یَنصُـــرنی
سلام دوستان
در ايام تعطيلات به دفتر مراجع در قم رفتم هر چند با خود مراجع صحبت نكردم ولي با معاونان و كساني كه در دفاتر مراجع كار مي كردند صحبت كردم.
همگي بدون استثناء بر حرام بودن شيوه كنوني وامهاي رايج در بانكها تاكيد كردند و متاسفانه براين نكته نيز تاكيد كردند كه بانكها به حرف مراجع گوش نمي دهند و به كار خود ادامه مي دهند. حتي يكي از روحانيون صحبت از لزوم انقلابي در اين زمينه را پيش كشيد كه به نفع نظام نيست.
دوستان رباي بانكها تيشه به ريشه اين مملكت دارد مي زند.
امام خميني فرمودند: نور خدا در كشور جلوه گر شده قدر اين نعمت را بدانيد.
متاسفانه ربا اين نور را هر روز كم رنگتر مي كند.
در مطالب قبلي اينجانب به طور تقريبي آسيبهاي ربا آورده شده است.
یه سوال
حالا من تو خونه ای بزرگ شدم که با همین پول ( وام بانک مسکن) ساخته شده
باید چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا جواب بدین
سلام
البته بهتره زنگ بزنید از مرجعتون بپرسید
اما چون شما واجب النفقه خانواده هستید به شما ایرادی نیس،چون من شنیدم که حتی اگه مرد نون حرام بیاره خونه،چون زن و فرزند تقصیری نداشتن به اونها گناهی نیس،و حتی یکی از شاکی های مرد هستن در قیامت
اما میتونید زیاد استغفار کنید که اگه اثر وضعی داشت از بین بره
البته من کاملا نظر شخصیمو گفتم شما حتما بپرسید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع