کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: بعد از شنيدن خبر اهداي اسكار به فيلم فرهادي چه احساسي داشتید؟
بسیار خوشحال شدم
ناراحت شدم
احساس خاصي نداشتم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! )
۱۹:۴۴, ۳۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۲۰:۱۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
از دوستان ولایی به خاطر گذاشتن چنی تصاویری عذرSad میخواهم منبع
[تصویر: 13.jpg]

فرج الله سلحشور : "جدایی نادر از سیمین" به همراه تایید کنندگان آن برای ارسالش به اسکار به کشور و اسلام خیانت کرده اند و به نظر من و تمام ولایتمداران جایزه گلدن کلوب "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری برای کشور و ملت ما نیست بلکه یک خیانت بزرگ در حق ملت است !

در حالی که جامعه هنری و برجستگان فرهنگی کشور از موفقیت های بین المللی اصغر فرهادی احساس غرور می کنند، فرج الله سلحشور اینطور بیان کرده که تلویزیون كار درستی انجام داد كه گلدن گلوب را پوشش نداد ! مثال "جدایی نادر از سیمین" مثل جایزه به بهترین دزد است. برای ما پیروان رهبری جایزه "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری ندارد! کارگردان سریال حضرت یوسف گفت: جایزه گرفتن "جدایی نادر از سیمین" را برای ایران افتخار نمی دانم و معتقدم فرهادی یک فیلم متضاد با اعتقادات مردم وفرهنگ ایرانی ساخته است.
راز خنده های اصغر فرهادی به حرکت بی شرمانه خانم بازیگر !

باشگاه خبرنگاران: حضور فیلم "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی اصغر فرهادی که به سیاه نمایی جامعه ایران می پردازد، در جشنواره گلدن گلوب، حاشیه های تاسف برانگیزی توسط کارگردانش ایجاد کرده که باعث جریحه دار شدن احساسات قشر سینما دوست و فرهنگی کشورمان شده است.

پس از ماجرای دست دادن آقای فرهادی با یک زن در جشن شب قبل مراسم که با عکس العمل برخی رسانه ها همراه شد، امید آن بود که جناب فرهادی بعنوان نماینده کشورمان با رعایت عرف جامعه اسلامی، رفتارهای خود را اصلاح کند که با انتشار عکس و فیلم روز مراسم این امید به ناامیدی گرایید!

[تصویر: 14.jpg]

[تصویر: 15.jpg]

همانطور که در عکسها مشهود است جودی فاستر بازیگر منحرف که سابقه بازی در فیلمهای مستهجن هالیودیش زبانزد عام و خاص است با حرکتی که مخصوص طیف خاصی از منحرفین اخلاقی است سعی در جلب توجه دارد که متاسفانه با نگاه و رفتار تایید کننده کارگردانی که قرار است آبروی کشور اسلامی مان در مجامع بین المللی باشد روبروست.

انتقاد خبرگزاری فارس از دست دادن فرهادی با آنجلینا جولی

منبع خبرگزاری فارس در این باره نوشت: پس از انتشار اخبار دریافت جایزه فرهادی در انجمن منتقدان آمریکایی، عکس‌های او هنگام دست دادن با "آنجلینا جولی" سوژه رسانه‌های مختلف شد. فرهادی با این اقدام - که البته در گذشته هم در جشنواره فیلم برلین صورت گرفته بود - نشان داد چیزی از عرف دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران نمی‌داند و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم این روابط را به او یاد نداده‌اند.

[تصویر: 16.jpg]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fandogh ، انتصـار ، semnani ، محمدجواد ، مفقود الاثر ، بچه شیعه ، Justice Bringer

آغاز صفحه 26 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۵۴, ۱۱/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۶ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #251
آواتار
نمی دانم چرا منظور من را متوجه نمی شوید. من میگم ما ایجا 40 هزار تا امتیاز داریم. میانگین شده 8.6 پس با آزمایش روی تعدادی به این نتیجه رسیدیم که اگر این رای گیری رو روی تمام کسانی که فیلم را دیده اند انجام می دادیم تقریبا همین نتیجه رو میداد! آخه کی میشه از تمام کسایی که فیلم رو دیده اند پرسید؟
منم نمی گم این فیلم 10 هستش! هیچ فیلمی 10 نیست ولی وقتی آدم تحت تاثیر یک فیلم قرار می گیره می تونه این نمره رو بده.
کل تبلیغات بالاترین فکر نکنم بالا 1000 داغ شده باشه. چطور 20000 تا امتیاز 10 درومد؟ خودتان هم که گفتید این فیلم تو ایران طرفدار چندانی ندارد.

وقت کردید یسری به این صفحه بزنید: http://www.metacritic.com/movie/a-separa...ic-reviews
آمازون هم خودتان می گویید ایرانیان خارج
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۸:۱۰, ۱۱/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۱۸:۱۰ توسط Rman.)
شماره ارسال: #252

جناب امیر سعید عزیز میشه بفرمایید کجای فیلم توهین به ایران و ایرانی هست؟!
کجاش با واقعیت منافات داره؟!
۱۸:۱۱, ۱۱/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۱۸:۱۳ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #253

(۱۱/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۴)Unname28 نوشته است:  نمی دانم چرا منظور من را متوجه نمی شوید. من میگم ما ایجا 40 هزار تا امتیاز داریم. میانگین شده 8.6 پس با آزمایش روی تعدادی به این نتیجه رسیدیم که اگر این رای گیری رو روی تمام کسانی که فیلم را دیده اند انجام می دادیم تقریبا همین نتیجه رو میداد! آخه کی میشه از تمام کسایی که فیلم رو دیده اند پرسید؟
منم نمی گم این فیلم 10 هستش! هیچ فیلمی 10 نیست ولی وقتی آدم تحت تاثیر یک فیلم قرار می گیره می تونه این نمره رو بده.
کل تبلیغات بالاترین فکر نکنم بالا 1000 داغ شده باشه. چطور 20000 تا امتیاز 10 درومد؟ خودتان هم که گفتید این فیلم تو ایران طرفدار چندانی ندارد.

وقت کردید یسری به این صفحه بزنید: http://www.metacritic.com/movie/a-separa...ic-reviews

من نظراتم را در مورد این فیلم با ارائه مستندات و طرح سوال بیان کردم ،
ببینید در داخل کشور همه ی مردم اینترنت دارند؟ (خیر)
بر فرض که دارند ، آیا همه ی مردم عضو ف ی س ب و ک هستند و یا در سایت های دیگر که برای نظرسنجی و امتیازدهی به فیلم های سینمایی است شرکت میکنند؟ (خیر)

Smileاگه راست میگید بگذارید مخالف های فیلم (جدایی ناد... ) با گوشی های خود *150* (درخواست تماس بدهند ) تاببینید کم نیستند!

(۱۱/اسفند/۹۰ ۱۸:۱۰)Rman نوشته است:  جناب امیر سعید عزیز میشه بفرمایید کجای فیلم توهین به ایران و ایرانی هست؟!
کجاش با واقعیت منافات داره؟!

برادر آرمان این فیلم بسیار سخیف و چرک ساخته شدهDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رمز شب
۱۸:۱۷, ۱۱/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۱۸:۱۸ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #254
آواتار
(۱۱/اسفند/۹۰ ۱۸:۱۱)Amirsaeed نوشته است:  
(۱۱/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۴)Unname28 نوشته است:  نمی دانم چرا منظور من را متوجه نمی شوید. من میگم ما ایجا 40 هزار تا امتیاز داریم. میانگین شده 8.6 پس با آزمایش روی تعدادی به این نتیجه رسیدیم که اگر این رای گیری رو روی تمام کسانی که فیلم را دیده اند انجام می دادیم تقریبا همین نتیجه رو میداد! آخه کی میشه از تمام کسایی که فیلم رو دیده اند پرسید؟

من نظراتم را در مورد این فیلم با ارائه مستندات و طرح سوال بیان کردم ،
ببینید در داخل کشور همه ی مردم اینترنت دارند؟ (خیر)
بر فرض که دارند ، آیا همه ی مردم عضو ف ی س ب و ک هستند و یا در سایت های دیگر که برای نظرسنجی و امتیازدهی به فیلم های سینمایی است شرکت میکنند؟ (خیر)

Smileاگه راست میگید بگذارید مخالف های فیلم (جدایی ناد... Wink با گوشی های خود *150* (درخواست تماس بدهند ) تاببینید کم نیستند!

من هم همین را می گم. برای همین این امتیازات بدون تاثیر ایرانی ها است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amirsaeed
۱۸:۱۸, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #255

چرا همش حرف قبلی خودتون و بقیه رو تکرار میکنید!!!!!!!!!!

حکایت شما شده مثل اونایی که میگن فلانی بده وقتی میپرسی چیکار کرده میگین خیلی کار بدی کرده,میپرسی خوب چه کار بدی کرده میگین گناه کرده میپرسی چه غلطی کرده دوباره میگین اشتباه کرده!!!!!!

کجای فیلم توهین کرد,لطف بفرمایین دقیق بگین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133
۱۸:۳۷, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #256
آواتار
سلام
شما تاپیک رو از ابتدا بخونید ، متوجه خواهید شد چرا این کار بد بوده.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۹:۰۳, ۱۱/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۰ ۲:۰۴ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #257

(۱۱/اسفند/۹۰ ۱۸:۱۸)Rman نوشته است:  چرا همش حرف قبلی خودتون و بقیه رو تکرار میکنید!!!!!!!!!!

حکایت شما شده مثل اونایی که میگن فلانی بده وقتی میپرسی چیکار کرده میگین خیلی کار بدی کرده,میپرسی خوب چه کار بدی کرده میگین گناه کرده میپرسی چه غلطی کرده دوباره میگین اشتباه کرده!!!!!!

کجای فیلم توهین کرد,لطف بفرمایین دقیق بگین.

ببینید من حرف شخصی را تکرار نمیکنم و فکر کنم دیگر افراد هم نظر خودشان را بیان میکنند و چون نظر ها به هم و به واقعیت نزدیک است اینگونه میشود که شما فکر میکنید حرف تکراری است.
ببینید این آقا در هنگام دریافت اسکار (در مورد شکل جایزه اسکار مطالعه کنید ، چرا به شکل تندیس اسکار که،شوالیه‌ای را نشان می‌دهد که شمشیر سربازان جنگ صلیبی را در دست گرفته و بر روی یک حلقه فیلم ایستاده است توجه نمی کنید ؟، در صفحات قبل تصویر مربوطه را قرار داده ام) گفت: ...در این لحظه بسیاری از مردمان کشورم ما را تماشا می کنند و همگی خوشحال هستند؛ نه به خاطراهمیت دادن به ما یا به خاطر فیلم یا سازنده آن، بلکه در این دورانی که ما از جنگ صحبت می‌کنیم و ترس و رعب بین کشورهایمان رد و بدل می‌شود، نام کشورم ایران در این جا با فرهنگ و تمدن بی‌نظیرش برده می شود...

مردم ایران زمانی خوشحال میشدند که این آقا در آنجا از حق مردم مظلوم فلسطین دفاع میکرد.
البته واقعا لیاقت انجام این کار را نداشت.( مثل زمانی که در ماه مبارک رمضان نزدیک افطار ربنا با صدا ی شخصی پخش میشد که خواه و ناخواه برای این شخص ثواب بود ، اما با اسرار خود این شخص دیگر ربنا با صدای او پخش نمیشود و خودش به دست خودش ثواب این کار را از خودش گرفت ) حالا هم اگر از حق مظلوم مردم فلسطین و جنگ نابرابر غزه سخن میگفت برای خودش به عنوان یک انسان در برابر جمع ظالمان و فاسدان ...
العاقل بالاشاره

ببینید شما زمانی از این ها جایزه دریافت میکنید که به این ها خدمتی کرده باشید ، این موضوع خیلی مهم است و نباید فراموش کنیم و باز هم تکرار میکنم تندیس اسکار که،شوالیه‌ای را نشان می‌دهد که شمشیر سربازان جنگ صلیبی را در دست گرفته و بر روی یک حلقه فیلم ایستاده است .
اینها با سینما به جنگ فرهنگ ، دین ، شرف ، ناموس ، غیرت ،.. ملتها بخصوص ملت ایران می آیند

سکانس سکانس اول:
شات 1: روایت فیلم نامه
شات 2 : یک شخص با یک مسئله
شات 3 : شخص
شات 4 : مسئله
شات 5 : فرضیه
شات 6: درام و زندگی واقعی
شات 7 : منطق
شات 8 : داستانها از کجا می آیند ؟
===================================================
سکانس دوم:
فیلمنامه:
شات 1 : تکامل
سیر سنتی صعود روایت فیلم نامه و مسیر رشد داستان به سوی اوج و نتیجه گیری .

1 . بحران یا نقطه ی عطف پرده ی اول
2 . بحران : ضد حمله به قهرمان پرده ی دوم
3 . بحران اصلی : نقطه ی اوج پرده ی سوم
4 . نتیجه گیری
شات 2 : پرده چیست ؟
شات 3 : صحنه
شات 4 پرورش صحنه
شات 5 : افزودن تنش به صحنه
شات 6 : پالایش محتوای صحنه
شات 7 : فصل یا همون سکانس
شات 8 : درونمایه
== ========================================
سکانس 3 : پیوند قطعات به یکدیگر
شات 1 : خلاصه ی داستان
شات 2 : ساختمان داستان

=================================================
سکانس 4 : شخصیت ها در جنگ
شات 1 : کشمکش فیلمنامه
شات 2 : انواع کشمکش

=======================
سکانس 5 : گفت و گو
شات 1 : وظایف گفت و گو

1 . بیان افکار و احساسات شخصیت
2 . افشای خصوصیات شخصیت
3 . ارائه اطلاعات به تماشاگر
4 . پیش برد طرح داستان
==================================
بیان افکار و احساسات
تعریف شخصیت
انتقال اطلاعات
ویژگی های گفت و گوی موثر
1 . ایجاز
2 . سادگی
3 . رعایت طرز صحبت شخصیت
4 . نامرئی بودن
5 . تکامل
=====================
ایجاز
[b]سادگی
رعایت طرز صحبت شخصیت
نامرئی بودن
تکامل
------------------------------
در مورد سخیف بودن و چرک بودن این فیلم و فیلم نامه اش با هرکسی که بخواهد بحث میکنم ، قواعد فیلمنامه را تعریف میکنم و با فیلم نامه (جدایی نا...) مقایسه میکنم و ثابت میکنم که یک فیلم نامه سخیف دارد و در شان یک ایرانی و فرهنگ ایرانی نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، mohammad1369 ، sayed reza
۲۰:۳۱, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #258
آواتار
(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۷)Unname28 نوشته است:  کسانی که فکر میکنند جایزه گرفتن فیلم جدایی نادر از سیمین بخاطر دلایلی غیر از خود فیلم هست باید بگم که سخت در اشتباه اند. با یک جستجو کوچیک می شه واکنش مردم رو نسبت به این فیلم دید. تو imdb حدود 40 هزار نفر به فیلم امتیاز دادند که میانگینش شده 8.6 از 10 !!!!! در Metacritic چهل نفر برای این فیلم نقد و بررسی نوشتند که میانگینش شده 95 از 100 !!!! دیگه اینا هالیوود نیستن یا اوباما نیومده امتیاز بده که Wink

آرزوی هر کارگردانی اینه که این جوایز رو بگیره و فیلمش تو دنیا مطرح بشه! اصغر فرهادی هم که نمی تونست موقعیت به این خوبی رو از دست بده! هر روز که اسکار نمیدن
در مورد دست دادن یا هرکاری که کردن به خودشون و خدا مربوطه! به شما که ضرر نمی رسونه! نمی تونست بره اونجا احکام درس بده یا پیامبر که نیست آنجلینا جولی رو مسلمان کنه

بینید من از خیلی از مردم عادی در مورد این فیلم صحبت کردم نظرشون رو پرسیدم اما همه میگن این فیلم خوب بود ولی نه تا این حد این افراد نه از مواضع سیاسیه فیلم خبر داشتن نه اهمیت میدادن حالا برای همه ی اونا سواله که چرا این فیلم باید انقدر بدرخشه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۲۰:۳۵, ۱۱/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۲۰:۳۷ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #259
آواتار
(۱۱/اسفند/۹۰ ۲۰:۳۱)7zahra7 نوشته است:  
(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۷)Unname28 نوشته است:  کسانی که فکر میکنند جایزه گرفتن فیلم جدایی نادر از سیمین بخاطر دلایلی غیر از خود فیلم هست باید بگم که سخت در اشتباه اند. با یک جستجو کوچیک می شه واکنش مردم رو نسبت به این فیلم دید. تو imdb حدود 40 هزار نفر به فیلم امتیاز دادند که میانگینش شده 8.6 از 10 !!!!! در Metacritic چهل نفر برای این فیلم نقد و بررسی نوشتند که میانگینش شده 95 از 100 !!!! دیگه اینا هالیوود نیستن یا اوباما نیومده امتیاز بده که Wink

آرزوی هر کارگردانی اینه که این جوایز رو بگیره و فیلمش تو دنیا مطرح بشه! اصغر فرهادی هم که نمی تونست موقعیت به این خوبی رو از دست بده! هر روز که اسکار نمیدن
در مورد دست دادن یا هرکاری که کردن به خودشون و خدا مربوطه! به شما که ضرر نمی رسونه! نمی تونست بره اونجا احکام درس بده یا پیامبر که نیست آنجلینا جولی رو مسلمان کنه

بینید من از خیلی از مردم عادی در مورد این فیلم صحبت کردم نظرشون رو پرسیدم اما همه میگن این فیلم خوب بود ولی نه تا این حد این افراد نه از مواضع سیاسیه فیلم خبر داشتن نه اهمیت میدادن حالا برای همه ی اونا سواله که چرا این فیلم باید انقدر بدرخشه؟

ولی شواهد چیز دیگری می گه, شما فقط تو ایران نظر پرسیدید
۲۰:۴۱, ۱۱/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۲۰:۴۳ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #260
آواتار

«در زمانی که همواره صحبت جنگ است و ارعاب و تجاوز در میان سیاست مداران رد و بدل می شود، از ایران به عنوان کشوری با فرهنگی باشکوه یاد می شود، فرهنگی غنی و کهن که در زیر گرد و غبار سنگین سیاست پنهان شده است. من با افتخار این جایزه را به مردم کشورم تقدیم می کنم، مردمی که به تمامی فرهنگ ها و تمدن ها احترام گذاشته و خشونت و کینه را حقیر می شمارند.» این ها سخنانی است که فرهادی پس از دریافت نخستین جایزه اسکار سینمای ایران به زبان آورد. سخنانی که شاید در نگاه اول بدون جهت گیری و حتی مثبت به نظر آید.

اما ایجاد چنین ترکیبی از تقابل سیاست، فرهنگ و صلح، به همراه رقابت «یک جدایی» با رقیب اسرائیلی اش خواه یا نا خواه تداعی کننده تقابل ایران و رژیم اشغالگر قدس است.

در گزارش خبرگزاری رویترز از این مراسم به مهمانی دوشب قبل از مراسم اسکار اشاره شده و آمده است: در این مراسم هنرمندان ایرانی و اسراییلی در نمایشی از صلح در کنار هم حاضر شدند. لیور اشکنازی ستاره فیلم اسرائیلی حاضر در اسکار در این باره به رادیوی ارتش اسرائیل گفت:« در مهمانی آکادمی که به افتخار فیلم های خارجی برگزار شد، ما در کنار هم نشستیم و صحبت کردیم و تمامی حجاب ها کنار رفت» .وی همچنین ادامه داد: «آنها مردم خون گرمی هستند، ما آنها را به تل آویو دعوت کردیم و آن ها هم ما به تهران دعوت کردند»، هر چند گفتگوی اشکنازی را در خلاف واقع در نظر بگیریم اما صحبت های فرهادی به نحوی این سخنان را تایید می کند.

[i]

[تصویر: 120227004243_11_0021.jpg]

خواه یا ناخواه این صحبت ها شباهت زیادی به مصاحبه تهمینه میلانی درباره همراهی اش با داور اسرائیلی در جشنواره فیلم هند دارد: ما سیاستمدار نیستیم و هیچ مشکلی در کار با یکدیگر نداریم . در سینما خط کشی های عالم سیاست معنا ندارد.

هر چند فشار های رسانه ای باعث شد تا میلانی از حضور در کنار این داور انصراف داده و به ایران بازگردد تا شاید این خاطره ناخوش آیند را در ذهن مخاطب کمرنگ کند.

سندرم صلح دوستی هنرمندان هم گویی تا به رژیم صهیونیستی می رسد عود می کند، البته این خواسته آن ها نیست بلکه اجباریست که سیاست حاکم بر فضای رسانه ای جامعه جهانی بر آن ها تحمیل می کند و متاسفانه اراده سست هنرمندان ما توان مقابله با آن را ندارد.

حضور «یک جدایی» در مراسم اسکار توفیقی بود که با عنایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نصیب فرهادی و همراهان وی شد. فرهادی به عنوان یک هنرمند مستقل در آنجا حاضر نشد و نمی توانست بشود. اما حضور وی و همراهانش در این مراسم هیج نشانی از جمهوری اسلامی ایران به همراه نداشت و حتی حداقل های پوششی نیز رعایت نشد.

امید واریم شیرینی بردن این اسکار برای وزارت ارشاد همراه با شیرینی درسی فراموش نشدنی باشد که نمی توان در دنیایی که سیاست جزء لاینفک محافل هنری آن شده است، داعیه‌ی روشنفکری و هنرمداری داشت.

عملکرد منفلانه رسانه ها نیز قابل توجه است تا جایی که برخی خبرگزاری ها به جای پرداختن به واقعیت به خبرسازی روی می آورند! هر چند حذف این اخبار نیز نشانی از انفعال رسانه های مذکور است.

در نهایت باید پرسید آیا این اسکار متعلق به ایران یا به قول برخی مسئولین محترم که «یک جدایی» را فیلمی حکومتی می دانستند، متعلق به حکومت است؟ آیا اکنون دیگر مشکل عناد جهان غرب با جمهوری اسلامی حل شد؟

برادر
Unname28
من باید با شما خصوصی در این رابطه صحبت کنم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]