تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بهاییت دین یا انحراف ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(۴/اسفند/۹۰ ۱۴:۲۷)emadm نوشته است: [ -> ]سالومه گرامی
مطلبی که گذاشتید بیشتر حالت داستان پردازی داره. یعنی نویسنده، موضوعاتی رو بنا به نظر خودش تفسیر کرده. مثل چیزی که در مورد پنکه سقفی گفته شده.
این موضوع هم که یک مکتب منحرف است یا نه، چیزی است که باید در موردش تحقیق بشه.
احترام به ادیان کاملا از نظر عقلی پذیرفته شده است. حتی بعضی اوقات برای نشان دادن زیبایی اسلام، حکایاتی در مورد نحوه برخورد بزرگان اسلام با غیر مسلمانان گفته میشه. اگر این حکایات واقعیت داشته باشه، پس لازمه مسلمانان از بزرگانشون پیروی کنند.

ان الدين عند الله الاسلام وما اختلف الذين اوتوا الكتاب الا من بعد ما جاءهم العلم بغيا بينهم ومن يكفر بآيات الله فان الله سريع الحساب

سوره ۳: آل عمران - جزء ۳ آیه
19
کدوم یک از بزرگان ما به این شیاد ها نظیر محمد علی باب احترام گذاشته اند؟؟؟
مثل همه ادعاهای دیگه شما ست این حرف
بدون سند ... رو هوا ....

ادیان ابراهیمی که تمام دنیا قبولشون دارند مشخص هستند ... اسلام ،یهود،مسیحیت
بعد از رسول الله هیچ پیامبری ظهور نکرده اند
و بنا بر نص صریح قرآن کسی که به پیامبر ظهور کرده ای بعد از رسول الله اعتقاد داشته باشد کافر است
مسلک های من درآوردی و منحرف دیگه هیچ جای احترامی واسشون وجود نداره ...
من جمله بهاییت ...

هر کسی اومد یک سری جفنگ سر هم کرد و ادعای پیامبری کرد باید بهش احترام گذاشت؟؟

دوستمون محب الزهرا مطالب خوبی ارائه کردند در این باب و شما هم از زیرش در رفتید
........

(۴/اسفند/۹۰ ۰:۳۵)emadm نوشته است: [ -> ]محمد رضا جان، زیاد به شنیده ها نباید اعتماد کرد. من در مورد یکی از ادیان تحقیق کردم و دربارش خبرهای نادرستی رو دیدم. ممکنه چیزی که در مورد بهاییت گفته میشه هم از این دست خبرها باشه.

سلام
ازدواج با محارم را جایز می شمارند الا با زن پدر برای پسر و شوهر مادر برای دختر. یعنی ازدواج با همه ی برادر، خواهر، پدر ، عمو و ... حلال است. گفتم شاید مخالفان مسلک شیطانی بهایی در این مورد اغراق کرده باشند، چون اظهر من الشمس است که ازدواج با محارم در همه ادیان رد شده است، علاوه بر زشت و ناپسند بودن آن عوارض بسیار بدی از لحاظ پزشکی و بهداشت دارد.در ضمن در سایت ها و وبلاگ های بهایی ها هم این موضوع به شدت نفی شده بود و بهایی های گمراه اظهار می داشتند که دشمنان ما از هر ترفندی برای مخالفت استفاده می کنند و بر چسب های متعددی به ما می زنند. همین خاطر بود که من بر آن شدم ببینم این راست است که بهایی ها ازدواج با محارم را حلال می شمارند و یا اغراق است؟

در کتاب «اقدس» که مورد قبول مسلک شیطانی بهاییت است در قسمت ملعقات و در صفحه 238 ( سوال50) می خوانیم:

سؤال : از حلّيّت و حرمت نکاح اقارب.
جواب : اين امور هم به امنای بيت العدل راجع است

یعنی از دواج با محارم را به نظر بیت العدل ارجاع داده است. پس تا این مرحله می بینیم که حرام نیست.

و منشی بیت العدل گفته است:
در این نامه شما راجع به محدودیت های حاکم بر ازدواج با اقارب سوای موردی که ازدواج با زن پدر را ممنوع می سازد سوال کرده اید بیت العدل اعظم همچنین خواسته اند به اطلاع شما برسانیم که آن معهد اعلی هنوز موقعیت را برای صدور قوانین تکمیلی راجع به ازدواج با اقارب مقتضی نمی داند.
("انوار هدایت صفحه 487 حکم 1289 در موضوع ازدواج بین فامیلی

پس بیت العدل اعظم هم ازدواج با محارم را حرام نمی داند. پس این بهاییان گمراه چرا خود را گول زده و می گویند که این یک برچسبی است که مخالفان به ما زده اند؟

سید کاظم موسوی پژوهشگر فرق مذهبی با اشاره به شکایت اخیر یک دختر از پدر بهاییش پرده از حکم ازدواج با محارم در آیین بهاییت برداشته و می نویسد: در آموزه های بهائیت روحی متضاد و ناسازگار با تعالیم انسانی وجود دارد و سران تشکیلات علی رغم اینکه سعی دارند خلاف آن را ثابت کنند دیده می شود که احکامی از سوی تشکیلات به افراد القاء کرده و می کنند که ضدیت با روح انسانیت دارد.

به گزارش بولتن وی می نویسد: چندی پیش خبری در رسانه ها منعکس شد مبنی بر اینکه فردی بهائی با یکی از محارم خویش زنا نموده، برای اینکه مشخص شود شخص خاطی با چه انگیزه و زمینه هایی اقدام به چنین عمل شنیع نموده است لازم است که با مبانی آموزه های بهائیت در امر ازدواج آشنا گردیم .

در دستورات تشکیلات بهائیت، ازدواج واجب بوده و هدف عمده آن بقای نسل است که میرزا حسینعلی (موسس فرقه بهائیت) در کتاب اقدس به آن اشاره دارد ، و یا در یکی از دستورات تشکیلاتی که از سوی اسرائیل بر بهائیان وارد شده است چنین آمده است :« امر بهائی به اهمیت روابط جنسی واقف است و ازدواج های بی بند و بار بدون اولاد و نتیجه را محکوم می کند .» ( آهنگ بدیع مهر و آبان 1352ص 7)

از آنجایی که در این آموزه ها هدف اصلی ازدواج ازدیاد نفوس و گسترش جمعیت به هر شکل ممکن می باشد این گونه اقدامات در جامعه بهائی محال نمی باشد . از آنجایی که این فرقه یک فرقه تشکیلاتی است و در درون خود دارای محاکم حقوقی می باشد احتمال درز خبر آن در رسانه ها کمتر اتفاق می افتد.

طبق دستور بیت العدل در مورخ 3 آپریل 2007 ارجاع اختلافات احباء به مراجع دولتی (قضائی) نهی و مخالف مصالح تشکیلات قلم داد شده است و حل اختلافات را بعهده تشکیلات گذارده است و آنها نیز اظهار امیدواری کرده اند که رسیدگی به اختلافات به گونه ای باشد که نیازی به مراجعه به محاکم دولتی پیش نیاید به هرحال این باعث نمی شود که اجرای قوانینی که حتی انسان های نخستین از آن روی گردان بوده اند و از سوی برخی ازبهائیان به مورد اجرا گزارده می شود هر از چند گاه به گوش جامعه نرسد .

در پیام 15 ژانویه 1981 بیت العدل چنین آمده است :" شما راجع به محدودیت های حاکم بر ازدواج با اقارب ، سوای موردی که ازدواج با زن پدر را ممنوع می سازد ، سوال کرده اید بیت العدل همچنین خواسته اند به اطلاع شما برسانیم که آن معهد اعلی، هنوز موقعیت را برای صدور قوانین تکمیلی راجع به ازدواج با اقارب ، مقتضی نمی داند بنابر این در حال حاضر تصمیم گیری در این مورد بعهده خود نفوس مومنه محول شده"

برای نمونه می توان به دستور ازدواج با اقارب را که در کتاب حدود و احکام به صراحت آمده اشاره نمود ؛ در آنجا است که این امر را تا رسیدن به نتیجه که همانا قوت گرفتن از نظر تعداد جمعیت بلا مانع دانسته است .

در آموزه های بهائیت تنها زن پدر است که محرم شناخته شده و بهائیان حق ازدواج با او را ندارند و مابقی مانند دختران، خواهران، خاله ها، عمه ها و ........ برای ازدواج و رابطه جنسی حلالند!

در رساله سوال و جواب ، سوال 50 در مورد حرمت ازدواج با اقارب سوال شده که میرزا حسینعلی در جوابش چنین گفته :" این امور به امنای بیت العدل راجع است ".

که در پی آن ، در پیام 15 ژانویه 1981 بیت العدل چنین آمده است :" شما راجع به محدودیت های حاکم بر ازدواج با اقارب ، سوای موردی که ازدواج با زن پدر را ممنوع می سازد ، سوال کرده اید بیت العدل همچنین خواسته اند به اطلاع شما برسانیم که آن معهد اعلی، هنوز موقعیت را برای صدور قوانین تکمیلی راجع به ازدواج با اقارب ، مقتضی نمی داند بنابر این در حال حاضر تصمیم گیری در این مورد بعهده خود نفوس مومنه محول شده" .

محول کردن این حکم به جامعه بهائی در واقع تائید ویک نوع مسکوت گذاشتن حکم است که نشان می دهد مفهوم حکم قطعی در آموزه های بهائی با اصول انسانی در تعارض است. در هیچ جامعه ای چنین مرسوم نبوده که امور به این مهمی به مردم تفویض شود .

متاسفانه شاهدیم که امروزه خانواده بهائی با چنین قوانینی در معرض آسیب ها و نا امنی های بسیارجدی قرار دارد بطوری که اشخاص بهائی در کانون خانواده به جای تجربه مفاهیم مثبتی چون محبت، همدلی، ایثار و... ، خشونت جنسی را توسط نزدیکان واعضای خانواده تجربه می کنند .

حال این سوال در ذهن هر انسان آزاده ای متصور می شود که در آموزه های بهائیت حق انسانی زنی که مورد تجاوزخویشان نزدیک خود قرار گرفته و می گیرد چه می شود ؟

اگر هم به دستورات بیت العدل توجه نماید و به سران تشکیلات مراجعه کند حیثیت بر باد رفته را چگونه می تواند بدست آورد ؟

آیا به این حساب می توان به عدالت، حقیقت و یا انسانیت رسید ؟ آیا سران تشکیلات با توجه به ورود به قرن بیست ویکم وگسترش دانش بشر در حوزه پزشکی باز هم نیازمند گذر زمان است تا بتواند به یک نتیجه معقول برسد ؟

این دیگر بر می گردد به نتایجی که افراد بهائی که بدون تعصب ، به قوانین ساختگی سران تشکیلات توجه نمایند و خود به پوچ بودن این سازمان جهنمی و شیطانی برسند.
گردآوری: گروه شتاب
نقل قول:برداشت من اینه که ادیانی که به تئوری پیامبری معتقدند جزء ادیان ابراهیمی طبقه بندی میشن که گاهی اوقات به اونها ادیان سامی هم گفته میشه.
البته به نظرم یک تقسیم بندی اروپایی است و شاید ریشه در دین نداشته باشه.

من نمی فهمم از کی تا حالا خیار هم جزء میوه ها شده

حکایت این تاپیک شده

سوال بزرگ ؟؟؟

حالا این فرقه به ظاهر ( البته همچین ظاهری هم نداره ) دین ابراهیمی،
پیامبرش کیه؟؟؟

وصی داره یا پیامبر ؟؟؟

بالطبع نمی تونی بگی که پیامبر نیست

میدونی چرا

آخه تو سایت خودشون زدن که
بهاء الله پیامبر هست، لفظ prophet رو بکار برده

سوال دیگه

ادیان ابراهیمی ( مطابق با نظر شما در رابطه با پیامبر داشتن ادیان ابراهیمی)
لیبرال بودند ؟؟؟

اینم که تو
سایت رسمی خودشون نوشته

ولی من هر چی گشتم از
معجزات این پیامبر، تو سایت خودشون هم ندیدم

شما دیدی، سلام برسون

واسه من هم بفرست

راستی، این هم سایتش

کد قالب بندی شده:
http://www.unitarianbahai.org

بزار لینک ترجمه هاش رو هم بدم

دوستان تو بیوگرافی bahaullah کلمه پیامبر را نظاره کنید
کد قالب بندی شده:
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=fa&twu=1&u=http://www.unitarianbahai.org/teaching/&usg=ALkJrhjSxHaZaI4F-1PfXBiyl-gySF9MqA

برای کلمه لیبرال هم کنار عکس مشاهده می شود
کد قالب بندی شده:
http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=fa&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.unitarianbahai.org%2F

حالا از نوع معماری بیت العدل بگذریم

به سوال های من جواب میدید
ممنون میشم
با تشکر

شما هیج سندی برای اینکه بهاییت یک دین آسمانی و ابراهیمی است ارائه نکردید ولی ما این همه استدلال داریم
دین اسلام یعنی دینی که خودرا تسلیم خدا کرده و هر دینی که اعمالشان این معنی را میدهد ، دین تسلیم شده هست اما دینی که ما داریم مطمعنا به روز تر و کاملتر از دینهای قبل از خود هست همانطور که دینی که حضرت عیسی آورده کاملتر از دین حضرت نوح است . و در کل هدف نهایی همه ی دینها خداشناسی ( تسلیم شدن در مقابل خداوند یکتا ) و گسترش عدل و عدالت است Angel
یا حق
به عقایدی که موجب تباهی بشره نباید احترام گذاشت و باید برای نابودیشون تلاش کرد . (از نظر فکری)

مثال بارزش نازیسم که موجب کشته شدن میلیونها نفر در کره زمین شد

مثل ایین هایی که دسته جمعی خود کشی میکنند

مثل وهابیت که برای بشر مضره

مثل ایین های خود ساخته ای که روح انسا نها رو فاسد میکنه .
این حرف احترام به ادیان بسیار بحث عجیبی است که خیلی ها با استفاده از این مورد کاملا در تساهل و تسامح دینی فرو رفته اند.
آقا عماد عزیز گویا فراموش کرده اند که ما در اسلام نازنینمان اصل مهم تبری را داریم. تبری در مقابل کی؟
شما فرض کن یک دین یک اصل مهم را جزء مهمات خود میداند و اعلام میکند که باید و باید به این اصل پایبند باشی تا رستگار شوی حال جمعی با نام دین میآیند دقیقا متناقض آن اصل عمل می کنند... در این جا من به عنوان متدین به دین اولی آیا باید به آن دین دومی هم احترام بگذارم.؟؟؟؟
در این جا احترام به آن قاعده که نقیض دین من است در اصل بی احترامی به دین خودم است.
مثلا اسلام صراحتا اعلام کرده که آخرین دین است و پیامبر دیگر مبعوث نمیگردد و از طرفی اسلام عزیز بارها تاکید بر اصل تبری کرده است و اعلام نموده که باید با این تحریفات مقابله کنی. حال یک آدم مطیع استعمار پیر و گوش به فرمان صهیونست جهانی برای برآورده کردن اهداف شیطانی آنان یک آیین منسوخ را میآورد جلو و تعدادی محدود از ابلهان هم باورش میکنند(که به خدا قسم آنها هم باور نمیکنند و تنها برای منافع ایمان میآورند) و اعلام دین جدیدی میکند.
حال به نظر عماد من باید با پز روشنفکری بیام و بگم به شما هم دین جدیدی هستی و من به شما هم احترام میگذارم چون اسلام از من خواسته به ادیان احترام بذارم؟؟؟؟؟
اصلا همین احترام گذاشتن به مکتب هایی اینچنین مطئناکفر محض است. عماد داری خطرناکم حرف میزنی.... متوجه هستی؟
بحث روی حق بودن بهائیت ـه؟ احترام به عقایده؟ تکلیف خودتون رو مشخص کنید آخه D:

بهائیت دین هست، صرفا دلیل نمیشه حق باشه ولی یک دین هست! توی پست قبلیم هم گفتم. در ضمن دین بودن یا نبودن با اسلام سنجیده نمیشه که شما در مورد همه چی از قرآن آیه میارید! حالا جهت اینکه اعدام انقلابی نشم ذکر کنم که یک "دین انحرافی" هست.

درمورد احترام به عقاید، نظر من اینه که هر کسی با هر عقیده ای حق زندگی داره! یک مسلمون عقیده داره راهش حقه، ولی این دلیل نمیشه کل دنیا رو بخواد به راه حق بکشونه! میتونی دینش رو تبلیغ کنه و نه بیشتر. غیرمسلمون ها هم عقاید خودشون رو دارن، هی اخ و تف کردن نداره دیگه! شما که اینقدر خوشگل آیه میارید میشه یه آیه از قرآن نشونم بدید که ترجمه ش همچین چیزی بشه:
«و هر کس که مسلم نباشد باید بمیرد تا سریعتر به عذاب الهی نائل شود!»

البته منظورم این نیست آدم باید در مورد هر چیز ضدّی، منفعل باشه، ولی این فقط نظر یه مسلمونه که اسلام راه حقه(منظورم اصلا مخالفت با این موضوع نیست نیست) ولی حق نداره به پیرو دین دیگه ای توهین کنه!

بهتر نیست موضوع احترام به عقاید تاپیک مجزا داشته باشه؟

فالون دافا دین نیست، یک مکتب عرفانیه، اگه دین بود که... ملت همینشون کم مونده بود دینشون هم چینی باشه =))
!
(۴/اسفند/۹۰ ۱۶:۴۲)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]بحث روی حق بودن بهائیت ـه؟ احترام به عقایده؟ تکلیف خودتون رو مشخص کنید آخه D:

بهائیت دین هست، صرفا دلیل نمیشه حق باشه ولی یک دین هست! توی پست قبلیم هم گفتم. در ضمن دین بودن یا نبودن با اسلام سنجیده نمیشه که شما در مورد همه چی از قرآن آیه میارید! حالا جهت اینکه اعدام انقلابی نشم ذکر کنم که یک "دین انحرافی" هست.

درمورد احترام به عقاید، نظر من اینه که هر کسی با هر عقیده ای حق زندگی داره! یک مسلمون عقیده داره راهش حقه، ولی این دلیل نمیشه کل دنیا رو بخواد به راه حق بکشونه! میتونی دینش رو تبلیغ کنه و نه بیشتر. غیرمسلمون ها هم عقاید خودشون رو دارن، هی اخ و تف کردن نداره دیگه! شما که اینقدر خوشگل آیه میارید میشه یه آیه از قرآن نشونم بدید که ترجمه ش همچین چیزی بشه:
«و هر کس که مسلم نباشد باید بمیرد تا سریعتر به عذاب الهی نائل شود!»

البته منظورم این نیست آدم باید در مورد هر چیز ضدّی، منفعل باشه، ولی این فقط نظر یه مسلمونه که اسلام راه حقه(منظورم اصلا مخالفت با این موضوع نیست نیست) ولی حق نداره به پیرو دین دیگه ای توهین کنه!

بهتر نیست موضوع احترام به عقاید تاپیک مجزا داشته باشه؟

فالون دافا دین نیست، یک مکتب عرفانیه، اگه دین بود که... ملت همینشون کم مونده بود دینشون هم چینی باشه =))
!

به نام خدا

سلام

دوست گرامی , شما شفاف و واضح صحبت میکنی . ممنونم . اما بینید , کلمات میتونن گمراه کننده باشن . گاهی چیزایی با ظاهر منطقی یا خوب , ممکنه زشت و با اهداف کثیفی باشند .

مثلا کلمه دین عموما وقتی شنیده میشه معمول اینه که تداعی کننده یک امر مقدس و الهیه برای زندگی بشر .

خوب حالا یه نفر میگه من دینم شیطان پرستیه ....دینم بهائیه وووو.... حالا بخاطر کاربرد کلمه مقدس دین , ذهن میره دنبال این که پس چیز مقدس و الهی هست . برهمایی هم دینه ... در هند گاو مقدسه اونا هم دین هستند .....
حتی فیلم کاملا مستندی رو دیدم که موش در یه معبد پرستیده میشد !!!! اون هم دینه ؟

پس تعریف دین چیز دیگریست . دین از طرف خدا و بوسیله پیامبرش میاد. مثلا شما بهائیت رو میگین دین ! خوب باید ببینید آیا دستورات یا روش زندگی و .... میتونه از طرف خدا اومده باشه ؟ آیا خدا میتونه گفته باشه با مادر میشه ازدواج کرد ؟؟؟!!!

یا در روش دافا آیا خدا , استاد اون روشو فرستاده ؟ آیا وقتی صجبت از تواناییهای فوق طبیعی و تبرک کردن مجسمه یا کارگذاشتن چرخ آنهم در نزدیکی آلت تناسلی ( ببخشید البته ) یا وقتی صحبت از مبارزه علیه دولت چین میکنه !!! اینا میتونه از طرف خدا باشه ؟

پس تعریف دین چون در نزد عموم مردم , چیزی مقدسه پس باید به روشهای الهی و مقدس گفته بشه . مسیحیت و اسلام و حتی یهود . این ادیان از طرف خدا توسط پیامبر اومدن . گرچه ما مسلمانان معتقدیم اسلام آخرین دین و توسط آخرین پیامبر آورده شده . و بسیار محکم و با قرانی که بینهایت معجزه هست و با تمدنی و فرهنگی بی رقیب .

پس برای هر عرفان یا مکتبی نمیشه کلمه دین بکار برد .

موفق باشید
سلام
پیروان ادیان دیگه هم دین خودشون رو حق می دونند، اما دیگران رو مجبور به پذیرش نمی کنند. مجبور کردن دیگران به پذیرش خیلی با بحث منطقی فرق داره.
بحث فالون دافا رو هم اگر خواستید می تونیم توی همون تاپیک قبلی ادامه بدیم. اما لازمه اجازشو از جناب بیداری اندیشه بگیریم.
در مورد اون مقاله مربوط به بهاییت هم پرس و جو می کنم و نتیجه اش رو می گذارم.
موفق باشید
نقل قول:پس تعریف دین چون در نزد عموم مردم , چیزی مقدسه پس باید به روشهای الهی و مقدس گفته بشه .

نه، ما نباید سعی کنیم معنی کلمات رو تغییر بدیم! چون ما دین رو مقدس میدونیم باید حتما هر چی مقدسه دین حساب باشه یا تصور خودمون رو از دین عوض کنیم؟! این مشکل مائه! درمورد الهی بودن دین گفتم که نمیشه اونو با قرآن سنجید! نباید خدای اونا و احکام بقیه رو با خدای اسلام سنجید!
دین شامل دو بخش مفهوم و روش میشه، خب ببین الان مفهوم اکثر دینها تعاریف خاص از زندگی و ارائه روشی برای رسیدن به اوناست. روش و هدفی که بین افرادی مقدس شمرده میشه! شما قرآن رو مقدس میدونی. آیا اون قرآن سوز هم مقدس حسابش میکنه؟ این از اسلام کم نمیکنه. تعریف خودتون رو از دین درست کنید! راه حق خودتون رو، تاکید میکنم راه حق خودتون رو رو از کلمه کلی دین جدا کنید!
جزئياتي مهم از برخورد جديد با فعاليت هاي اقتصادي جاسوسي فرقه ضاله بهائيت
يك مقام آگاه امنيتي جزييات مهمي از برخورد با فعاليت‌هاي تشکيلاتي جاسوسي فرقه ضاله بهائيت که در پوشش پروژه هاي اقتصادي صورت مي گرفت را فاش کرد.
اين مقام اگاه در گفتگو با خبرنگار حوزه دفاعي امنيتي باشگاه ‌خبرنگاران با بيان اينکه اين فعاليت ها در قالب شرکتي به نام "آچيلان در" صورت مي گرفت اظهار داشت: فرقه ضاله بهائيت به فعاليت‌هاي اقتصادي جاسوسي به عنوان مهمترين ابزار و موتور محركه خود همواره نگاه تشكيلاتي داشته و به اشكال مختلف بدان پرداخته است. طي سالهاي گذشته و در نقشه‌هاي 5 ساله و ده ساله مركزيت فرماندهي فرقه مستقر در سرزمين‌هاي اشغالي فلسطين، ‌و نيز بر اساس بيانيه اخير اين مركز موسوم به طرح گفتمان اجتماعي – اقتصادي، ‌به نحو چشمگير و برجسته به استفاده ابزاري از آن تاكيد كرده است.
اين مقام اگاه تاکيد کرد: فعاليت اقتصادي عناصر تشكيلاتي اين فرقه ضاله، بهانه‌اي براي ورود به خطوط قرمز امنيتي است، و دستگاه امنيتي کشور در چند سال قبل نيز مبادرت به كشف هزاران لنز عينك قاچاق نمود كه همه آنها ساخت رژيم صهيونيستي بودند و توسط يك عنصر بهائي وارد کشور شده بود.
به گفته اين مقام آگاه «شركت آچيلان در،‌در دي ماه سال گذشته توسط سربازان گمنام امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مورد هدف قرار گرفت، پرونده آن تكميل شده و اكنون در اختيار دستگاه قضائي است. در بررسي اسناد و مدارك بدست آمده از اين شركت موارد متعددي جرائم اقتصادي و امنيتي به چشم مي‌خورد که اکثر انها پوششي بود براي فعاليت هاي جاسوسي با هدف ضربه به امنيت ملي کشور.
وي جزئيات برخي اقدامات پوششي اقتصادي اين شرکت را بدين شرح اعلام کرد:
-بالغ بر 26 ميليارد تومان فرار مالياتي
-بيش از 80 ميليارد تومان تخلفات گمركي
-پولشوئي
-خروج غيرقانوني ارز از كشور
-عدم پرداخت حق بيمه پرسنل شركت
-سندسازي، جعل فاكتور و خريد فاكتور صوري از دو شركت كاغذي براي بالا بردن ارزش افزوده شركت به منظور اخذ تسهيلات بانكي
-تاسيس بيش از 28 شركت صوري براي شركت در مناقصات و حذف رقبا و نيز‌ بهره‌برداري از آنها براي تهيه فاكتور جعلي
-بالغ بر 800 هزار يورو كمك به تبليغ،‌ترويج و گسترش فرقه ضاله بهائيت در يك كشور آفريقايي
-وارد نمودن كيت‌هايي با كاركردهاي دوگانه اقتصادي و جاسوسي، از اين نمونه كيت‌ها براي ذخيره اطلاعات و بهره برداري از آن ها توسط برخي سرويس‌هاي اطلاعاتي بيگانه ‌استفاده مي‌شد.
-شركت‌هاي خارجي طرف قرارداد آچيلان در در برخي موارد در مورد محل نصب نمونه اي از درب‌هاي اتوماتيك در محل حساس و خاص دولتي و غيردولتي تاكيدات فراواني داشتند.
-مسئولان شركت براي فرار از عواقب اقدامات خود و نيز پنهان كاري،‌موارد حفاظتي را با جديت هر چه تمامتر رعايت مي‌نمودند.
گفتني است فرقه ضاله بهائيت از زمان رژيم پهلوي حرص شديدي براي دست‌اندازي به گلوگاههاي استراتژيک کشور اعم از پايگاههاي اجتماعي سياسي ،فرهنگي و اقتصادي كشور و تصاحب آنها در سر داشت و براي رسيدن به اين منظور از هيچ تخلفي فروگذار نكرد. عناصر تشكيلاتي و غيرتشكيلاتي فرقه ضاله بهائيت با همكاري سران رژيم منحوس پهلوي توانستند در اين عرصه توفيقات شاياني را كسب نمايند از جمله آنها مي‌توان به عبدالكريم ايادي، پزشك مخصوص شاه،‌ هژبر يزداني، حبيب ثابت پاسال و دهها عنصر ديگر بهائي اشاره كرد كه بنا به اظهارات ارتشبد فردوست برخي از آنان بيش از 80 شغل را براي خود دست و پا كرده بودند.
بعد از پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي نيز طي سالهاي اخير بي بي سي فارسي، شبکه دولتي انگليس به يکي از کانون ها و کلني هاي تجمع و ترويج بهائيت تبديل شده است.
يكي از شركت‌هاي متعلق به عناصر بهائي كه طي سال هاي اخير توانسته بود با انجام دهها تخلف اقتصادي و غيراقتصادي، در عرصه اجتماعي فعال شود شركت "آچيلان در" بود.
(۴/اسفند/۹۰ ۱۸:۵۶)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]
نقل قول:پس تعریف دین چون در نزد عموم مردم , چیزی مقدسه پس باید به روشهای الهی و مقدس گفته بشه .

نه، ما نباید سعی کنیم معنی کلمات رو تغییر بدیم! چون ما دین رو مقدس میدونیم باید حتما هر چی مقدسه دین حساب باشه یا تصور خودمون رو از دین عوض کنیم؟! این مشکل مائه! درمورد الهی بودن دین گفتم که نمیشه اونو با قرآن سنجید! نباید خدای اونا و احکام بقیه رو با خدای اسلام سنجید!
دین شامل دو بخش مفهوم و روش میشه، خب ببین الان مفهوم اکثر دینها تعاریف خاص از زندگی و ارائه روشی برای رسیدن به اوناست. روش و هدفی که بین افرادی مقدس شمرده میشه! شما قرآن رو مقدس میدونی. آیا اون قرآن سوز هم مقدس حسابش میکنه؟ این از اسلام کم نمیکنه. تعریف خودتون رو از دین درست کنید! راه حق خودتون رو، تاکید میکنم راه حق خودتون رو رو از کلمه کلی دین جدا کنید!

نه سلامی .... نه علیکی ....... نیمچه احترامی .......Wink

در آخر کار هم دستور میدهید تعریفمونو عوض کنیم . چشم !

ظاهرا عقاید من باعث رنجش بهائیان و بودائیان و شیطانیان و غیره میشه ....

راستش از این موضوع کاملا خرسندم . و اما در مورد شما و نظرتون . بهتره واضح بگین منظور چیه ؟ ممکنه به سوالاتم جواب بدین ؟

1- چه مکاتبی رو دین میدانید ؟
2- اون مکاتب رو با چی بسنجیم تا بفهمیم خوبن یا نه ؟
3- خود شما چیو پشنهاد میدی ؟ ترسی ندارم اگه مثلا دینی رو معرفی کنی و منو قانع کنی .
4- ما با قرآن میسنجیم و میگیم اهل کتاب , ادیان آسمانی هستن . شما با چه معیاری دین انتخاب میکنی ؟ منظورم اینه که مثلا میری دنبال فلان دین , چون خوشت میاد ؟

5 - تعریف دین از نظر شما چیه ؟
(۴/اسفند/۹۰ ۱۸:۵۲)emadm نوشته است: [ -> ]سلام
پیروان ادیان دیگه هم دین خودشون رو حق می دونند، اما دیگران رو مجبور به پذیرش نمی کنند. مجبور کردن دیگران به پذیرش خیلی با بحث منطقی فرق داره.
بحث فالون دافا رو هم اگر خواستید می تونیم توی همون تاپیک قبلی ادامه بدیم. اما لازمه اجازشو از جناب بیداری اندیشه بگیریم.
در مورد اون مقاله مربوط به بهاییت هم پرس و جو می کنم و نتیجه اش رو می گذارم.
موفق باشید

به نام خدا

سلام

از اینکه بالاخره سلام دادن رو آموختید خوشحالم . خدا قسمت کنه و بحق مولا , هدایت بشی انشاالله.

ما هم سعی نداریم کسی رو مجبور کنیم . اما جلوی حرف بی ربط می ایستیم .

اگر کسی دین خودش رو حق میدونه دو حالت داره .

1- محترمانه تحقیق میکنه تا پیدا کنه

2- به دین خودش باقی میمونه Big Grin خوب شما اگه به مکتب خودتی شاید دلت بخواد تو راهت بمونی . پس تو انجمن شیعه چکار میکنی ؟

اگه ما میخواهیم شما را مجبور کنیم باید ما تو فروم های شما باشیم . فعلا که شما در فروم مایید . Wink

تازه اگه دوستان دیگه در مورد بهائیت نظر میدن , شما به مکتب خودت باش چرا دخالت میکنی ؟

در ضمن تو اون تاپیک مثل مراجع ما که شما براحتی ازشون استفتا کردی منم خواستم از استاد شما سوال کنم که پیچوندی در حد المپیک !
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع