تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بهاییت دین یا انحراف ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(۳/اسفند/۹۰ ۲۰:۳۸)emadm نوشته است: [ -> ]علی گرامی، در اینجا در مورد اعتقاداتم صحبت کردم. اما اگر در این تاپیک بخوام مطرح کنم باعث منحرف شدن موضوع بحث میشه.

در اون تاپیک بعلت اینکه نتونستید دلائل کافی برای روشتون ارائه کنید , قبل از اینکه آبروتون بره , با اتمام بحث موافقت کردید.
نه بهائیت و نه روش مثلا معنوی شما , ابتداش با خدا شروع نمیشه ! استاد روش شما که حتی حاضر به پاسخگویی به سوالات نیست .

اگر هم اعتقاد شما اون روشه , دیگه چرا از بهاییت دفاع میکنی ؟ مگه چی بهت میرسه ؟ اگر هم احساس مسئولیت به فرقه های دیگه داری با توجه به اینکه متخصص یا عالم بهاییت نیستی پس ببندش لطفا .
(۳/اسفند/۹۰ ۲۱:۰۰)mahdy_mir نوشته است: [ -> ]
(۳/اسفند/۹۰ ۲۰:۳۸)emadm نوشته است: [ -> ]علی گرامی، در اینجا در مورد اعتقاداتم صحبت کردم. اما اگر در این تاپیک بخوام مطرح کنم باعث منحرف شدن موضوع بحث میشه.

در اون تاپیک بعلت اینکه نتونستید دلائل کافی برای روشتون ارائه کنید , قبل از اینکه آبروتون بره , با اتمام بحث موافقت کردید.
نه بهائیت و نه روش مثلا معنوی شما , ابتداش با خدا شروع نمیشه ! استاد روش شما که حتی حاضر به پاسخگویی به سوالات نیست .

اگر هم اعتقاد شما اون روشه , دیگه چرا از بهاییت دفاع میکنی ؟ مگه چی بهت میرسه ؟ اگر هم احساس مسئولیت به فرقه های دیگه داری با توجه به اینکه متخصص یا عالم بهاییت نیستی پس ببندش لطفا .

شاید منظورم بستن این موضوع یا تاپیک باشد Big Grin آخه دوستمون همیشه میگه باید بگی شایدWinkWink
کلا حرف زدن در این مورد نیاز به احتیاط خاصی داره، دچار دوگانگی ارزشی میشه آدمBig Grin

خب اول اینجانب به طور کلی نظر خودمو میگم و بعدش بحثی بود میام تو بحث:

از نظر دین بودن، چه ما بخوایم چه نخوایم به نوعی دین "شناخته" میشه، ولی مسلما نه یه دین ابراهیمی. ادیان ابراهیمی مشخصن، توی نص قرآن به کرات صراحتا اومده که "محمد" اخرین پیامبر الهیه. تمامی ادیان ابراهیمی یک "اعتقاد" کلی دارن. دین به طور عام دو بخش داره که شامل اعتقاد و روش میشه، حالا شاید در روش تفاوت هایی باشه که احتمالا ناشی از تحریف و تفاوت شرایط و... باشه. خب اگه تفاوتی هم باشه در روش هست و نه در اعتقاد.

خلاصه سرتون رو در نیارم و اینکه ادیان ابراهیمی با اسلام به پایان میرسن! طبق نظر دین شناس ها هم "بهائیت" و "بابیت" ریشه در ادیان "سامی" دارن، این در حالیه که خود بهائیت و بابیه خودشون رو جزو ادیان ابراهیمی میدونن! طبیعیه که اینجا یه چیزی میلنگه! از طرفی دین شناسی، از طرفی نظر خود ادیان ابراهیمی و حالا چطور ممکنه هم اشتباه کنن و اینا...؟

خب این از این مشکل، در تاریخ به وجود اومدن بهائیت و بابیت هم که خب نیازی نیست من توضیحی بدم! اینم نیازه که من بگم مرکز بهائیت شهر "حیفا" در اسرائیل هست؟ خب...(اااا، الان اینو بگم من اینو کاملا بی طرفانه نوشتم، بدون هیچ جهت گیری سیاسی و مذهبی!) نظر کلی منتقدان اسلام در ابعاد مختلف چیه؟ سختگیری... تناقض حقوق بشر و و و... چیزهایی که معمولا در بهائیت خیلی مورد توجه تر از شرع اسلام(شرع واقعی اسلام که قرآن باشه و با منطق!) هست که تازه در بهائیت بدون توجیهی بهش عمل میشه. اسرائیل عاشق چشم و ابروی بهائیت شده حالا؟! من در این مورد هم حرف بیشتری نمیزنم!

بهائیت یک دین محسوب میشه ولی این دلیلی بر حقانیت و الهی بودنش نیست! نظر خودم اینه که یک "دین انحرافی"! هیچ ربطی هم به ادیان ابراهیمی نداره، لازم شد براتون مدرک با منابع معتبر هم بذارم.
به نام خدا

سلام

البته با کلمات خیلی نمیشه پیشرفت کرد . ببینید , شیطان پرستی هم میتونه دین باشه ! اما دین شیطانی .Huh

تعریف دین به نظر من , راه و روشی است با منشا الهی ( پیامبران ) که راه رسیدن به خدا رو روشن میکنه .

نه هر روشی رو میشه به اسم دین نامید . نمیدونم چرا از پیامبر ما میخواستن ماه رو دونیمه کنه تا بهش ایمان بیارن !

اما الان کافیه یکی بیاد بگه , من نجاتتون میدم . من آرامش میدم . ( عرضه اینکارم نداره ) اما صد میلیون نفر میافتن دنبالش Wink

دین , اساسی الهی داره و پیامبر اون دین هم باید شرایط داشته باشه .

البته با نظر شما هم من موافقم . اما باید دید دین یعنی چه و اونوقت بیاییم بگیم چه روشی میتونه دین باشه .

موفق باشید.
به نام خداوند جان و خرد
از همه خواهرهای گولم عذر خواهی میکنم لطفا نخونید متنمو
فضولیم نکنید
حقوق شیطان(ببخشید بشر) نقطه مقابل شریعت ادیان ابراهیمیه
کدوم دین ابراهیمی به پیروانش گفته که با ناموستون میتونید باشید ؟
حالا شریعت عزیز بهائیت دومیش باشه که اینو توصیه میکونه؟
حالم از همه بهائیا بهم میخوره وقتی یادم میاد که اینا با مادر خواهر اه اه اه اه اه اه اه
میبخشید اینجوری نوشتم ولی آره تو بهائیت اگر زن یک مرد بهائی با کسی باشه آزادی بیانه نیازه حقوق بشره
من حتی شنیدم تو مراسمشون با ناموس همدیگه . . . . . . . . . . . .
نگید این آزادیارو نداره اینا حقوق شیطانه که دارن موراعات میکنن
دارید راجب یک مورد (اسمشو دین که چه عرض کنم همون مورد خوبه) مسخره بی ارزش بی پایه
حقا که صراط غیر مستقیم بحث میکنید
طرفدارای بهائیت دنبال آزادیای شیطانی هستن که تو موردشون بهشون میدن
مثل تمام دوستای دیگه ای که به دنبال این آزادیا میرن دنبال هزارو یک فرقه دیگه این موردم یکیشه
اصلا من چرا اومد اینجا ببخشید وقتمو طلف کردم
یا حق
محمد رضا جان، زیاد به شنیده ها نباید اعتماد کرد. من در مورد یکی از ادیان تحقیق کردم و دربارش خبرهای نادرستی رو دیدم. ممکنه چیزی که در مورد بهاییت گفته میشه هم از این دست خبرها باشه.
یک تفاوت مهم هم هست بین شیطان پرستی و ادییانی که ادعای خوب بودن دارند: وقتی فردی دنبال شیطان پرستی میره، به این دلیل نیست که اون رو خوب تشخیص داده باشه.
اما اکثر ادیان به این صورت اند که ادعای خوب بودن دارند و فرد اونها رو خوب تشخیص میده و دنبالشون میره. شاید هم این ادیان خوب باشند.
تعریف ادیان ابراهیمی در ویکیپدیا به این صورته:
نقل قول:عنوان دین‌های ابراهیمی در مطالعه تطبیقی دین‌هایی استفاده می‌شود که از سنت باستانی ابراهیم در نوشته‌های سامی الهام می‌گیرند. اسلام، مسیحیت، یهودیت در این طبقه قرار می‌گیرند.[sup][۱][/sup]. در عین حال، ممکن است خود پیروان این دین‌ها باور متفاوتی داشته باشند. ابراهیم از پیامبران (یا یکی از سه شه‌پدر در سنت یهود) سامی است که داستان او در قرآن و تورات با اختلافات جزئی آمده است.

ادیان ابراهیمی همگی معتقد به تئوری پیامبری هستند، یعنی معتقدند خداوند افرادی را انتخاب می‌کند و برای آنها پیغامهایی را بطور مستقیم یا با واسطه یک فرشته ارسال می‌کند. تئوری پیامبری در بعضی ادیان غیر ابراهیمی خدامحور می‌تواند یک خرافه و حتی کفر به شمار رود.
دین‌های ابراهیمی یکی از سه گروه بزرگ دینی هستند. دو گروه دیگر عبارت‌اند از دین‌های دارمایی و دین‌های تائویی.[sup][۲][/sup]
برداشت من اینه که ادیانی که به تئوری پیامبری معتقدند جزء ادیان ابراهیمی طبقه بندی میشن که گاهی اوقات به اونها ادیان سامی هم گفته میشه.
البته به نظرم یک تقسیم بندی اروپایی است و شاید ریشه در دین نداشته باشه.
(۴/اسفند/۹۰ ۰:۳۵)emadm نوشته است: [ -> ]محمد رضا جان، زیاد به شنیده ها نباید اعتماد کرد. من در مورد یکی از ادیان تحقیق کردم و دربارش خبرهای نادرستی رو دیدم. ممکنه چیزی که در مورد بهاییت گفته میشه هم از این دست خبرها باشه.

سلام
ازدواج با محارم را جایز می شمارند الا با زن پدر برای پسر و شوهر مادر برای دختر. یعنی ازدواج با همه ی برادر، خواهر، پدر ، عمو و ... حلال است. گفتم شاید مخالفان مسلک شیطانی بهایی در این مورد اغراق کرده باشند، چون اظهر من الشمس است که ازدواج با محارم در همه ادیان رد شده است، علاوه بر زشت و ناپسند بودن آن عوارض بسیار بدی از لحاظ پزشکی و بهداشت دارد.در ضمن در سایت ها و وبلاگ های بهایی ها هم این موضوع به شدت نفی شده بود و بهایی های گمراه اظهار می داشتند که دشمنان ما از هر ترفندی برای مخالفت استفاده می کنند و بر چسب های متعددی به ما می زنند. همین خاطر بود که من بر آن شدم ببینم این راست است که بهایی ها ازدواج با محارم را حلال می شمارند و یا اغراق است؟

در کتاب «اقدس» که مورد قبول مسلک شیطانی بهاییت است در قسمت ملعقات و در صفحه 238 ( سوال50) می خوانیم:

سؤال : از حلّيّت و حرمت نکاح اقارب.
جواب : اين امور هم به امنای بيت العدل راجع است

یعنی از دواج با محارم را به نظر بیت العدل ارجاع داده است. پس تا این مرحله می بینیم که حرام نیست.

و منشی بیت العدل گفته است:
در این نامه شما راجع به محدودیت های حاکم بر ازدواج با اقارب سوای موردی که ازدواج با زن پدر را ممنوع می سازد سوال کرده اید بیت العدل اعظم همچنین خواسته اند به اطلاع شما برسانیم که آن معهد اعلی هنوز موقعیت را برای صدور قوانین تکمیلی راجع به ازدواج با اقارب مقتضی نمی داند.
("انوار هدایت صفحه 487 حکم 1289 در موضوع ازدواج بین فامیلی

پس بیت العدل اعظم هم ازدواج با محارم را حرام نمی داند. پس این بهاییان گمراه چرا خود را گول زده و می گویند که این یک برچسبی است که مخالفان به ما زده اند؟

سید کاظم موسوی پژوهشگر فرق مذهبی با اشاره به شکایت اخیر یک دختر از پدر بهاییش پرده از حکم ازدواج با محارم در آیین بهاییت برداشته و می نویسد: در آموزه های بهائیت روحی متضاد و ناسازگار با تعالیم انسانی وجود دارد و سران تشکیلات علی رغم اینکه سعی دارند خلاف آن را ثابت کنند دیده می شود که احکامی از سوی تشکیلات به افراد القاء کرده و می کنند که ضدیت با روح انسانیت دارد.

به گزارش بولتن وی می نویسد: چندی پیش خبری در رسانه ها منعکس شد مبنی بر اینکه فردی بهائی با یکی از محارم خویش زنا نموده، برای اینکه مشخص شود شخص خاطی با چه انگیزه و زمینه هایی اقدام به چنین عمل شنیع نموده است لازم است که با مبانی آموزه های بهائیت در امر ازدواج آشنا گردیم .

در دستورات تشکیلات بهائیت، ازدواج واجب بوده و هدف عمده آن بقای نسل است که میرزا حسینعلی (موسس فرقه بهائیت) در کتاب اقدس به آن اشاره دارد ، و یا در یکی از دستورات تشکیلاتی که از سوی اسرائیل بر بهائیان وارد شده است چنین آمده است :« امر بهائی به اهمیت روابط جنسی واقف است و ازدواج های بی بند و بار بدون اولاد و نتیجه را محکوم می کند .» ( آهنگ بدیع مهر و آبان 1352ص 7)

از آنجایی که در این آموزه ها هدف اصلی ازدواج ازدیاد نفوس و گسترش جمعیت به هر شکل ممکن می باشد این گونه اقدامات در جامعه بهائی محال نمی باشد . از آنجایی که این فرقه یک فرقه تشکیلاتی است و در درون خود دارای محاکم حقوقی می باشد احتمال درز خبر آن در رسانه ها کمتر اتفاق می افتد.

طبق دستور بیت العدل در مورخ 3 آپریل 2007 ارجاع اختلافات احباء به مراجع دولتی (قضائی) نهی و مخالف مصالح تشکیلات قلم داد شده است و حل اختلافات را بعهده تشکیلات گذارده است و آنها نیز اظهار امیدواری کرده اند که رسیدگی به اختلافات به گونه ای باشد که نیازی به مراجعه به محاکم دولتی پیش نیاید به هرحال این باعث نمی شود که اجرای قوانینی که حتی انسان های نخستین از آن روی گردان بوده اند و از سوی برخی ازبهائیان به مورد اجرا گزارده می شود هر از چند گاه به گوش جامعه نرسد .

در پیام 15 ژانویه 1981 بیت العدل چنین آمده است :" شما راجع به محدودیت های حاکم بر ازدواج با اقارب ، سوای موردی که ازدواج با زن پدر را ممنوع می سازد ، سوال کرده اید بیت العدل همچنین خواسته اند به اطلاع شما برسانیم که آن معهد اعلی، هنوز موقعیت را برای صدور قوانین تکمیلی راجع به ازدواج با اقارب ، مقتضی نمی داند بنابر این در حال حاضر تصمیم گیری در این مورد بعهده خود نفوس مومنه محول شده"

برای نمونه می توان به دستور ازدواج با اقارب را که در کتاب حدود و احکام به صراحت آمده اشاره نمود ؛ در آنجا است که این امر را تا رسیدن به نتیجه که همانا قوت گرفتن از نظر تعداد جمعیت بلا مانع دانسته است .

در آموزه های بهائیت تنها زن پدر است که محرم شناخته شده و بهائیان حق ازدواج با او را ندارند و مابقی مانند دختران، خواهران، خاله ها، عمه ها و ........ برای ازدواج و رابطه جنسی حلالند!

در رساله سوال و جواب ، سوال 50 در مورد حرمت ازدواج با اقارب سوال شده که میرزا حسینعلی در جوابش چنین گفته :" این امور به امنای بیت العدل راجع است ".

که در پی آن ، در پیام 15 ژانویه 1981 بیت العدل چنین آمده است :" شما راجع به محدودیت های حاکم بر ازدواج با اقارب ، سوای موردی که ازدواج با زن پدر را ممنوع می سازد ، سوال کرده اید بیت العدل همچنین خواسته اند به اطلاع شما برسانیم که آن معهد اعلی، هنوز موقعیت را برای صدور قوانین تکمیلی راجع به ازدواج با اقارب ، مقتضی نمی داند بنابر این در حال حاضر تصمیم گیری در این مورد بعهده خود نفوس مومنه محول شده" .

محول کردن این حکم به جامعه بهائی در واقع تائید ویک نوع مسکوت گذاشتن حکم است که نشان می دهد مفهوم حکم قطعی در آموزه های بهائی با اصول انسانی در تعارض است. در هیچ جامعه ای چنین مرسوم نبوده که امور به این مهمی به مردم تفویض شود .

متاسفانه شاهدیم که امروزه خانواده بهائی با چنین قوانینی در معرض آسیب ها و نا امنی های بسیارجدی قرار دارد بطوری که اشخاص بهائی در کانون خانواده به جای تجربه مفاهیم مثبتی چون محبت، همدلی، ایثار و... ، خشونت جنسی را توسط نزدیکان واعضای خانواده تجربه می کنند .

حال این سوال در ذهن هر انسان آزاده ای متصور می شود که در آموزه های بهائیت حق انسانی زنی که مورد تجاوزخویشان نزدیک خود قرار گرفته و می گیرد چه می شود ؟

اگر هم به دستورات بیت العدل توجه نماید و به سران تشکیلات مراجعه کند حیثیت بر باد رفته را چگونه می تواند بدست آورد ؟

آیا به این حساب می توان به عدالت، حقیقت و یا انسانیت رسید ؟ آیا سران تشکیلات با توجه به ورود به قرن بیست ویکم وگسترش دانش بشر در حوزه پزشکی باز هم نیازمند گذر زمان است تا بتواند به یک نتیجه معقول برسد ؟

این دیگر بر می گردد به نتایجی که افراد بهائی که بدون تعصب ، به قوانین ساختگی سران تشکیلات توجه نمایند و خود به پوچ بودن این سازمان جهنمی و شیطانی برسند.
گردآوری: گروه شتاب
نقل قول:برداشت من اینه که ادیانی که به تئوری پیامبری معتقدند جزء ادیان ابراهیمی طبقه بندی میشن که گاهی اوقات به اونها ادیان سامی هم گفته میشه.
البته به نظرم یک تقسیم بندی اروپایی است و شاید ریشه در دین نداشته باشه.

من نمی فهمم از کی تا حالا خیار هم جزء میوه ها شده

حکایت این تاپیک شده

سوال بزرگ ؟؟؟

حالا این فرقه به ظاهر ( البته همچین ظاهری هم نداره ) دین ابراهیمی، پیامبرش کیه؟؟؟

وصی داره یا پیامبر ؟؟؟

بالطبع نمی تونی بگی که پیامبر نیست

میدونی چرا

آخه تو سایت خودشون زدن که بهاء الله پیامبر هست، لفظ prophet رو بکار برده

سوال دیگه

ادیان ابراهیمی ( مطابق با نظر شما در رابطه با پیامبر داشتن ادیان ابراهیمی) لیبرال بودند ؟؟؟

اینم که تو سایت رسمی خودشون نوشته

ولی من هر چی گشتم از معجزات این پیامبر، تو سایت خودشون هم ندیدم

شما دیدی، سلام برسون

واسه من هم بفرست

راستی، این هم سایتش

کد قالب بندی شده:
http://www.unitarianbahai.org

بزار لینک ترجمه هاش رو هم بدم

دوستان تو بیوگرافی bahaullah کلمه پیامبر را نظاره کنید
کد قالب بندی شده:
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=fa&twu=1&u=http://www.unitarianbahai.org/teaching/&usg=ALkJrhjSxHaZaI4F-1PfXBiyl-gySF9MqA

برای کلمه لیبرال هم کنار عکس مشاهده می شود
کد قالب بندی شده:
http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=fa&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.unitarianbahai.org%2F

حالا از نوع معماری بیت العدل بگذریم

به سوال های من جواب میدید
ممنون میشم
با تشکر
حجت را تمام کردید.... حبذا
سلام
اگر قراره در مورد احکام بهاییت بحث بشه، لازمه حتما یک بهایی در بحثمون داشته باشیم. شاید لازم باشه نکته ای در مورد این مطالب گفته بشه.
یا اینکه این مطلب رو برای یکی از بهاییان بفرستیم و نظرشون رو بپرسیم.
(۴/اسفند/۹۰ ۱۱:۲۵)emadm نوشته است: [ -> ]سلام
اگر قراره در مورد احکام بهاییت بحث بشه، لازمه حتما یک بهایی در بحثمون داشته باشیم. شاید لازم باشه نکته ای در مورد این مطالب گفته بشه.

شاید هم لازم نباشه

لازم نمیبینیم . ما در اعتقادمون راسخ هستیم .

احکام بهائیت تو کتاباشونه که پست قبلی اعلام کرده .
(۴/اسفند/۹۰ ۱۱:۲۵)emadm نوشته است: [ -> ]سلام

برادر ما هیچ بحثی روی احکام بهائیت نداریم این مسئله برای شما حل نشده است. این شاید شاید شما و جملاتی از این دست : ممکنه درست نباشه گفتنش ، اینجا جاش نیست و الی ماشاءالله که مرتبا در ادبیات شما تکرار میشود دید منافقانه ای از شما میدهد و اینکه عنوان نمیکنید از چه مرام و مسلکی پیروی میکنید این نکته را قوت میبخشد. ما بحثی با یک بهایی نداریم اگر میخواهد بیاید مثل شما بدون اینکه پستی را بخواند مرتبا سوالات نامفهوم و گنگ بپرسد . راه دین ما راه مستقیم و روشنی است که انسان بینا میخواهد . شما که ادعا میکنید اسلام را قبول ندارید باید دلیل بیاورید نه ما !!!!
و یک نکته اینکه شما میخواهید مطالب را برای یک بهایی بفرستید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما خود شما هم میخواهید از زبان اون بنده خدا جواب بدهید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع