تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بهاییت دین یا انحراف ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
عماد جان ما منتظریم.... با بیانات علی عزیز... دیگر به حاشیه نرید... بفرمایید.
حرف من فقط اینه:
اگر کتاب یک دین رو بی طرفانه خوندید، می تونید بگید من تحقیق کردم و در موردش بحث کنید.
و گرنه نمی تونید نظر بدید.
زیاد هم به مقالاتی که منتشر میشه اعتماد نکنید.
(۱/اسفند/۹۰ ۱۷:۴۶)emadm نوشته است: [ -> ]حرف من فقط اینه:
اگر کتاب خود دین بهاییت رو بی طرفانه خوندید، می تونید بگید من تحقیق کردم و در موردش بحث کنید.
و گرنه نمی تونید نظر بدید.
زیاد هم به مقالاتی که منتشر میشه اعتماد نکنید.

شما که گفتین هیچ اطلاعی راجع به بهائیت ندارین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس چطور ار محتوای کتابشون مطلع هستید که ما رو دعوت به نقد منصفانه از کتاب میکنید.
شما که خوندید چرا نتونستی ما رو قانع کنی .
اول گفتی نمیشه به مقالات اعتماد کرد حالا میگید زیاد نمیشه اعتماد کرد . جوابی برای تناقضات گفتاریتون دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نخوندمش.
من فقط گفتم از نظر تقسیم بندی جزء ادیان ابراهیمیه.
بله، نمیشه اعتماد کرد، چون مقالات نادرست هم وجود دارند. در مورد چند تا دین تحقیق کردم و مقالات نادرستی رو در مورد اونها دیدم.
البته فقط عده کمی هستند که مقالات نادرست رو می سازند، اما این مقالات شروع می ککنند به کپی پیست شدن و خیلی سریع منتشر میشن.
بچه ها عماد نه بهایی و نه چیز دیگه.... (البته اون طور که خودش میگه)
ایشون میگن که مخالف دینی هستند که بخواد با ترور پیشرفت کنه و ترویج بشه.
از ایشون میخوام یه لیست از تمام ترور هایی که اسلام انجام داده است را این جا بیاورند تا حداقل ما تکلیف خودمونو بدونیم . یا علی.
ابراهیم جان
این بحث مطرح نشه بهتره.
توی پیام خصوصی دلیلش رو شرح میدم.
(۱/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۶)emadm نوشته است: [ -> ]من نخوندمش.
من فقط گفتم از نظر تقسیم بندی جزء ادیان ابراهیمیه.

ما هم که گفتیم سندش را بیاورید . ولی همین طور داری بدون ذره ای فکر پست میزنی . دیگه واقعا خسته کننده شده . استدلالها و پرشهای بی جای شما . شما برای ما معلوم الحالید فقط برای اینکه حجت تمام بشود دوستان وقت صرف کردند جواب پستهای بی سر و ته شما را دادند آن هم به بهترین و منطقی ترین شکل ممکنه . به شخصه میگم اگر برای اعاهای خود مدرکی نیاورید هر گونه پست شما در این تاپیک اسپم تلقی میشود.
و به شخصه به دوستان توصیه میکنم جوابی ارسال نکنند. چون به واقع شما دنبال حقیقت نیستید .
سالومه گرامی
اگر بهاییت جزء ادیان ابراهیمی نیست، پس در کدام دسته جای می گیره؟
ببخشید من گیج شدم، مگه محمدبن عبدالله ادعا نکرد آخرین پیامبره؟؟؟؟

پس قضیه این بهائیت چیه؟ نکنه یه پیغمبر دیگه بعد از ایشون اومده؟

پ.ن.
1- آقا اگر اومده نامردی نکنیدها،،،،،،، به ما هم خبر بدید. تک خوری حرامه.
2- اگر یه شیر مرد دیگه ای بتونه یه سوره بیاره قوی تر از این "قل هو الله احد" من بهش سجده می کنم. (خداشو نه ها، خودشو)
سلام
من در تکمیل بگم که ، تمام مسلمانان ، حتی وهابی های خون آشام رو هم جزو ادیان به اصطلاح ابراهیمی حساب می کنند ، اما بابیت و بهائیت رو نه.چون اصلا دین نیست! هر بچه مدرسه ای هم اگر متن هاشون رو بخونه خندش می گیره! شما دنبالش برید اگر خندتون نگرفت!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع