برادر من اینجا تاپیک انتقاد از وضعیت دلار است؟
در مورد صحبت امام نیز تحریف صورت گرفته که در
اینجا میتوانید مشاهده کنید
جناب یاسر شما که بجز اسپم تا کنون چیزی ارسال نکرده اید
یا حق
برادر من ما خودمون یه کامیون داداشیم خوب بعدشم متاسفم برای سایت که راهی برای امام زمان تو این سایت وجود نداره
(۴/بهمن/۹۰ ۱۶:۰۷)amir abroft نوشته است: [ -> ]برادر من ما خودمون یه کامیون داداشیم خوب بعدشم متاسفم برای سایت که راهی برای امام زمان تو این سایت وجود نداره
میشه یه خورده توضیح بدین؟

توضیح شما امام زمان رو ول کردین چشسبیدن به ولی فقیه کدوم ولی فقیه کی چی ؟ کسانی که به کورش کبیر میگن فاسد کسانی که سر قدرت هر کاری دوست دارن می کنن آیا امام حسین درس آزادگی به ما نداد آیا امام حسین سر قدرت آدم کشت فکر نکنم آیا امام علی دید مردم با خلافت موافق نیستن سر یه سری مسایل آدم کشت نمی دونم شاید کشته که شما آقای خامنه ای را با امام علی یا امام حسین مقایسه می کنید
(۴/بهمن/۹۰ ۲۰:۲۵)amir abroft نوشته است: [ -> ]توضیح شما امام زمان رو ول کردین چشسبیدن به ولی فقیه کدوم ولی فقیه کی چی ؟ کسانی که به کورش کبیر میگن فاسد کسانی که سر قدرت هر کاری دوست دارن می کنن آیا امام حسین درس آزادگی به ما نداد آیا امام حسین سر قدرت آدم کشت فکر نکنم آیا امام علی دید مردم با خلافت موافق نیستن سر یه سری مسایل آدم کشت نمی دونم شاید کشته که شما آقای خامنه ای را با امام علی یا امام حسین مقایسه می کنید
این کامنت ها به احتمال زیاد حذف بشه اما باید جواب شما رو بدم.
خوب
1- کورش به چه حقی تخت جمشید رو بنا کرد؟این بنا، بنای ظلمه که بر دوش مردم فقیر ساخته شده.میدونید اگر الان کشوری بخواد تخت جمشید رو مثل اون زمان درست کنه چه میزان خرج بر می داره؟؟؟؟
حالا توی اون زمان برای عیش و نوش یه عده این بنا ساخته شد.این ظلم نیست؟با وسایل اون زمان ستون های چندین متری رو عمود کردن چقدر سخت بوده؟چند نفر توی ساختن این مجموعه مردن؟و برای چه مردند؟برای عیش کورش و داریوش و خشایار شاه ...
2- امام حسین(علیه السلام) سر قدرت آدم نکشت و فرمود اگر دین ندارید آزاد مرد باشید.
امام حسین(علیه السلام) در راه دین تمام دار و ندارش رو داد، و فرمود: هیهات من الذله.
چرا این جمله رو گفت؟؟؟؟
نمیدونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3- حضرت علی(علیه السلام) کسی بود که آبروی فرد گناه کار رو نمی برد با این حال که فرد رو در زمان ارتکاب گناه دیده بود، چه برسد به این که بخواهد چیز ندیده ای را به کسی نسبت دهد.
ندیده قضاوت نمی کرد، تهمت ناروا نمیزد ...
امیر جان این نکته برادرانه رو از من داشته باش.
طی این مرحله بی همرهی خضر مکن ... ظلمات است بترس از خطر گمراهی
آقا میدونی تو زمان کورش هیچ فقری وجود نداشته همه وضع مالی شون خوب بوده بهترین زمان زندگی تو ایران زمان کورش بوده چون هیچ فقیری در ایران وجود نداشته
امام علی وقتی برادرش به خزانه داری اومد پول خواست بیت المال بود به اون فرد چه گفت آیا 3 هزار میلیارد هم همین طوری بود آیا اصلا کسی دنبالشو گرفت بعد مدت 3 روز از اون حادثه یه حادثه فوتبالی آوردن وسط که حواس هوه بره به اون دو فوتبالیست آیا همه این ها یک نقشه نیست سیاست چیز کثیفیه فکر نکنید هیچ کس گناه نمی کنی آقای خامنه ای هم یک انسان معمولی فقط پیامبران بودن یا امام بودن که اونم کم اشتباه می کردن چندتا اشتباه داشتن که با قهر خداوند روبرو شده بعد شما زبانم لال آقای خامنه ای را مثل خدا بی گناه میدونید در اشتباهید فقط یکم از چشم هارو باز کنید با غیرت یا تعصب رو این آدم نگاه نکنید یا تعصب ها الکی میدونم تمام این حرف های من بیهودس ولی شاید رو 2 3 نفر تاثیر داشته باشه اول جامعه رو درست کن اونم نفر اصلی یک جامعه
بعد آقای mohammad sadra جان چشم حتما ولی شما آیا به راه گناه نمیرید فقط ما بدبختایی که با شما مخالفیم به گناه میریم
(۵/بهمن/۹۰ ۱۱:۵۱)amir abroft نوشته است: [ -> ]بعد آقای mohammad sadra جان چشم حتما ولی شما آیا به راه گناه نمیرید فقط ما بدبختایی که با شما مخالفیم به گناه میریم
برادر گلم شما بدبخت نیستید بلکه همسنگر گل من هستید. همه آلوده هستیم و همیشه نفسمون رو متهم می کنیم. ادعای بی گناهی برای امثال ما نشان حماقته. ما سعی می کنیم گناه نکنیم. من که از این هم اون ورترم. تازه فهمیدن راز زندگی خوب گناه نکردنه.
(۵/بهمن/۹۰ ۱۱:۵۱)amir abroft نوشته است: [ -> ]آقا میدونی تو زمان کورش هیچ فقری وجود نداشته همه وضع مالی شون خوب بوده بهترین زمان زندگی تو ایران زمان کورش بوده چون هیچ فقیری در ایران وجود نداشته
امام علی وقتی برادرش به خزانه داری اومد پول خواست بیت المال بود به اون فرد چه گفت آیا 3 هزار میلیارد هم همین طوری بود آیا اصلا کسی دنبالشو گرفت بعد مدت 3 روز از اون حادثه یه حادثه فوتبالی آوردن وسط که حواس هوه بره به اون دو فوتبالیست آیا همه این ها یک نقشه نیست سیاست چیز کثیفیه فکر نکنید هیچ کس گناه نمی کنی آقای خامنه ای هم یک انسان معمولی فقط پیامبران بودن یا امام بودن که اونم کم اشتباه می کردن چندتا اشتباه داشتن که با قهر خداوند روبرو شده بعد شما زبانم لال آقای خامنه ای را مثل خدا بی گناه میدونید در اشتباهید فقط یکم از چشم هارو باز کنید با غیرت یا تعصب رو این آدم نگاه نکنید یا تعصب ها الکی میدونم تمام این حرف های من بیهودس ولی شاید رو 2 3 نفر تاثیر داشته باشه اول جامعه رو درست کن اونم نفر اصلی یک جامعه
بله ایشون هم یه انسان معمولیه. به همین دلیل اشتباه هم میکنه. قبلاً توی پیغام خصوصی با یکی از دوستان همین بحث رو کردیم. دوستمون می گفتند ممکنه ایشون اشتباه کوچیک داشته باشند.
در جوابشون گفتم، جایگاه ولایت و رهبری جامعه به حدیه که اشتباه کوچیک معنی نداره توی اون جایگاه هر اشتباهی بزرگه. ولی آیا ایشون اجازه ندارند اشتباه کنند؟ معلومه که اجازه دارند. چون انسان هستند. ایشون فقط باید از انجام گناه دوری کنند.
اشتباه یه امر طبیعیه برای هر انسان غیر معصوم. کدوم سیستم بدون خطا بوده (به جز سیستم خدا)؟ در حالت اشتباه، حکم ایشون همون حکم قاضیه که از دو ثواب فقط یک ثواب نصیبش میشه.
وظیفه ما اینه که در پیدا و پنهان پشتیبان ایشون باشیم. این جزو حقوق ایشون بر گردن ماست.
نقل قول:ت آیا 3 هزار میلیارد هم همین طوری بود آیا اصلا کسی دنبالشو گرفت
مقصر کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی فقیه یا قانون ضعیف؟
نکته بعد این که در زمان حضرت علی(علیه السلام) هیچ خلافی رخ نمیداد؟
والی های حضرت علی(علیه السلام) اشتباه نمی کردند؟
در ضمن حضرت علی(علیه السلام) معصوم بودند.با این حال در سیستمی که تحت فرمان ایشان بود، باز هم خلاف رخ می داد.
نقل قول:بعد آقای mohammad sadra جان چشم حتما ولی شما آیا به راه گناه نمیرید فقط ما بدبختایی که با شما مخالفیم به گناه میریم
بین،با یه سیستم از پیش طراحی شده داری فکر میکنی.
محمد صدرا کی همچین حرفی زد؟

نقل قول: آقا من از پیش تعیین شده تو چرا فکرتو باز نمی کنی تو چرا زبونم لال آقای خامنه ای را مثل خدا قبول داری الان هرچی بگم بی فایده است
ببین شاه بیت شما شده این که ما هیچی رو قبول نمی کنیم.
کی گفته من آقای خامنه ای رو مثل خدا قبول دارم.

اما به اصل ولایت مداری اعتقاد دارم.
حضرت علی(علیه السلام) میفرمایند که وجود یک حکومت حتی حکومتی ظالم بهتر از نبودن حکومته.
شما جواب منو ندادین،در حکمت حضرت علی (علیه السلام) هیچ اشتباهی رخ نداد؟
خود پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در جنگ ها اشتباه نکرد؟(البته بر اساس احترام به یاران اتفاق افتاد)
جواب میخوام.