سلام دوست خوبم
تشکر می کنم از اینکه برای تعالی تالار تلاش می کنید و نظرتون رو اعلام می کنید
اما یک نکته وجود داره اونم اینه که ما باید خودمون باعث بشیم که این روند دچار رکود نشه ، یعنی اگر مطلب خوبی وجود نداره ، چرا خودمون این خلاء رو پر نکنیم ، اگر من و شما کمک کنیم می تونیم این مشکل رو حل کنیم و نباید از همه انتظار داشت ، اول باید خودمون شروع کنیم بعد از دیگران این انتظار رو داشته باشیم

اگر شما پیشنهاداتون رو بیان کنید به صورت کامل تر و ریز تر ، همین کار می تونه کمک خوبی به روند رو به رشد تالار بشه

(۱۰/آبان/۹۰ ۱۹:۲۲)Grace Dies نوشته است: [ -> ]نتونستید جوابشون رو بدید تاپیک رو بستید؟!!
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-4302-page-6.html

چقدر راه حل خوب و خنده داری.
متاسفانه بعضی از ناظران ظرفیت کافی ندارند وتا یه تاپیکی بر خلاف میلشون حرکت میکنه میبندنش.لطفا از دستم ناراحت نشید این یک حقیقته.اصلا موضوعی که ایجاد شده مزخرف وبی خود وبدون هیچ بار علمی,جوابشو بدید تا هم اون آگاه شه وهم بقیه کاربرای مهمان.خیلی حرکت بچه گانه این بستن موضوع.قبول دارم یک سری از موضوعات باید بسته بشن ولی بعضیاشون تنها جرمشون اینه که خلاف میل ناظر داره حرکت میکنه وپیش میره.ووقتی ناظر محترم نمیتونه جوابشو بده برای اینکه بقیه کاربرا متوجه نشن که ناظر محترم به قولی کم اورده موضوع کن فیکون میشه.
دوستان لطفا یه کم انصاف داشته باشید!!

خدا وکیلی توی این تاپیک که اون شخص معلوم الحال ایجادش کرده بود.
کسی که اگه توی اینترنت سرچ کنید خواهید دید هر فرومی که میره کارش شبهه افکنیه و احتمالا یه گروه پشت این آواتار هستن.
توی این تاپیک هرچی بچه وسعی کردن منطقی جواب بدن باز بی فایده بود.
یعنی این تاپیک اگه بسته نمی شد همینطور بدون نتیجه پیش میرفت.
از این دست تاپیک ها زیاد به وجود اومده که هیچ سرانجامی هم نداشته.
(۱۰/آبان/۹۰ ۲۰:۱۹)guided نوشته است: [ -> ]دوستان لطفا یه کم انصاف داشته باشید!!
خدا وکیلی توی این تاپیک که اون شخص معلوم الحال ایجادش کرده بود.
کسی که اگه توی اینترنت سرچ کنید خواهید دید هر فرومی که میره کارش شبهه افکنیه و احتمالا یه گروه پشت این آواتار هستن.
توی این تاپیک هرچی بچه وسعی کردن منطقی جواب بدن باز بی فایده بود.
یعنی این تاپیک اگه بسته نمی شد همینطور بدون نتیجه پیش میرفت.
از این دست تاپیک ها زیاد به وجود اومده که هیچ سرانجامی هم نداشته.
من منظورم فقط این تاپیک نیست.خیلی موضوعات بودن که بی دلیل بسته شدن یا حذف شدن.در حالی که میشد از تاپیک مطرح شده استفاده کرد.
(۱۰/آبان/۹۰ ۱۹:۲۲)Grace Dies نوشته است: [ -> ]نتونستید جوابشون رو بدید تاپیک رو بستید؟!!

خوب بحث تا اونجا که ایجاد کنندش ادامه داد ادامه پیدا کرد .
همه دوستان هم نظراتشون رو گفتند . قضاوت هم با خود خواننده . ولی باز بودن مبحثی که همه حرفها درش گفته شده بجر ادامه تشویش و بحثهای بدون فایده و تلف کردن وقت کاربران ناظران چه فایده ای داره؟
اونی هم که بحث میکرد در این فروم با ای دی های مختلف و در تمام فرومها میچرخه و حرفهای بی سر و تهی میزنه که جز تلف شدن وقت نتیجه ای نداره
همون اسیمو اگه یادتون باشه ...
در مورد تاپیکهای بسته شده اگر با دلیل به ناظر مربوطه پیام بدید باز میکنه تا اگر جوابی دارید در اون قرار بدید
با تشکر
نقل قول:وقتی ناظر محترم نمیتونه جوابشو بده
برادر من
در اطلاعیه قسمت قوانین هم نوشته شده
ناظران کارشناس دینی نیستند . و مسءول پاسخ گویی هم نیستند ...
Grace Dies عزیز صندوق نامتون پر بود جواب رو به ایمیلتون فرستادم
یا حق
(۱۰/آبان/۹۰ ۲۰:۲۷)وحید110 نوشته است: [ -> ] (۱۰/آبان/۹۰ ۱۹:۲۲)Grace Dies نوشته است: [ -> ]نتونستید جوابشون رو بدید تاپیک رو بستید؟!!

نقل قول:وقتی ناظر محترم نمیتونه جوابشو بده
برادر من
در اطلاعیه قسمت قوانین هم نوشته شده
ناظران کارشناس دینی نیستند . و مسءول پاسخ گویی هم نیستند ...
منم نگفتم که ناظران محترم به تمام نظرات جواب بدن.منظور من این بود که وقتی خود ناظر یا افرادی که با ناظر ارتباط دارند میان با فردی بحثیرو شروع میکنن باید جواب بدن.ولی بعضی وقتا به جای بحث تاپیک قفل میشه.در واقع منظورم اینه که نباید جا بزنیم واز جواب دادن طفره بریم.
امیدوارم امروز صبح که از خواب بیدار میشد ارسال های نصب شب من و چند تن از دوستان که شک و شبهه ای داشتند و برطرف شد رو پاک نکنید
والله خدا شاهدی ناراحت میشم.فروم گفتگویی گفتن.
grace dies عزیز
اینجوری که شما نوشتی انگار مثلا من هر روز صبح که از خواب بیدار می شم با خودم می گم : خوب امروز نوبت کیه ارسال هاشو پاک کنم یه حالی ازش بگیرم!!!!!

بابا به خدا این طوری نیست!

ولی حرف بامزه ای بود

نه guided عزیز
میدونی که چقدر دوست دارم ، همینطور داییتو
خدا بیامرزتش
این دفعه عکسش رو ذخیره کردم تا هر وقت دلم گرفت بهش نگاه کنم.
با شما نبودم عزیز