تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: انتقادات از فضای کلی تالار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
بسم الله الرحمن الرحیم

بنده هم با دوستانی که فرموده بودند تالار یکنواخت و بی روح شده موافق هستم.
شاید یکی از دلایل این امر کم تر شدن فعالیت کاربران باشه (شاید بخاطر نزدیک شدن
به عید نوروز و گرفتاری های مربوط به آن). اگر می خواهیم تالار زنده و پویا باشه،
باید تولید محتوا داشته باشیم، بخصوص محتوای مرتبط با مسایل روز.
(۱۸/اسفند/۸۹ ۱۶:۳۳)سینا نوشته است: [ -> ]دوست عزیز جواب شما رو تو همون تاپیک که ازش لینک دادم می دم که این تاپیک منحرف نشه :اینجا
و اما
نقل قول:ثانیاً انرژی منفی که از این نام اونم در بالای صفحه این سایت ساتع می شود هم خستگی را بر تن مدیران و کاربران می گذارد هم برای دشمنانی که مطمئن باشید در کمین این سایت نشسته اند سستی ما مسجل می شود و نفس راحتی خواهند کشید.
قرار نیست که هر کس انتقاد کرد بگوییم دشمنان در کمین هستند ،مصلحت نیست (متاسفانه تو جامعه ما هم همین است).....چه بسا انتقاد طرف بر اساس حسن نیت باشه و خوب است که به انتقادش گوش داده و اگر بر حق است که ترتیب اثر دهیم و اگر گمان میکنیم اشتباه هست به منتقد هم بگوییم .....
نقادی نه تنها باعث ضعف نمیشه بلکه باعث قوت و پیشرفت میشه ،
نه تنها نباید با انتقادات چنین سرد و هجومی برخورد کنیم بلکه باید ار منتقد تشکر هم بکنیم .....
هرگز انتقاد باعث ضعف نمیشه.....

سینای عزیز ممنون از پاسختان.
جواب پست را در تاپیک مربوطه دادم.

ضمناً ممنون از جواب دومتان که تحلیلی زیبا از نقد داشتید. اگر کمی به حرفتان فکر کنید می بینید من هم نقدی در نقد ایشان آوردم که احساس می کنم شما با نظرات شخص من مشکل دارید.
ضمناً ارادتمند جناب امپراطور هم هستیم. اگر احیاناً به کسی بی احترامی شده من عذر می خوام.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مهدی فاطمه (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نگهدارتان.
سلام به همگی دوستان
همسنگران عزیز شما در مورد مدیران این تالار چی فکر می کنید؟
ما چند تا جوون کارمند و متاهل هستیم که از صبح علی الطلوع سرکار هستیم تا غروب.
ما باید از ساعت استراحتمون، از وقتهایی که باید پیش خانواده باشیم بزنیم تا به این تالار رسیدگی کنیم.
به خدا قسم این تالار برای ما هیچ نفع مالی و دنیوی نداره، این تالار فقط و فقط برای رضای خدا تشکیل شده، برای اینکه عده ای احساس کردند که در این جامعه باید یک کار جدید و یک حرکت جدید شروع شود.
اینجا متعلق به شماست و برای آگاهی و بیداری شما همسنگران. شما در همه جای این تالار یک تبلیغ کالا و ... می بینید؟ این تالار حتی بخش لینکهای دوستان و غیره هم ندارد تا یک وقت شما فکر نکنید که ما از جایی پشتیبانی می شویم.
امپراطور عزیز اگر می بینید که در بعضی پستها با نظرات شما دوستان مخالف هستیم به خاطر این است که ما این راهها را رفته ایم و دوست نداریم که شما عزیزان دوباره این تجربه ها را تکرار کنید. اینها از روی خیرخواهی است وگرنه اگر شما واقعا تصمیم به کاری بگیرید ما هیچ وقت به زور جلوی شما را نمی گیریم.
همسنگران اگر از مطالب این تالار خسته شده اید خودتون یک خونه تکونی راه بیاندازید و هرچی دوست دارید به مدیران اطلاع دهید تا ما انجام بدیم. ما از هر نظر خوب و سازنده ای استفاده می کنیم.
موفق باشید.
یاعلی.
خواستم دو تا نکته بگم انشاءالله مفید باشه.
عزیزی فرمودن از زیاد بودن و افراط نمادگرایی خسته شدن و اینکه دوستانی که دعوت کردن اومدن و افراط دیدن. از روز اول ما سعی کردیم خصوصی و عمومی به کاربران بگیم که دچار افراط نشن بلکه اصلا قید نماد پیدا کردن رو بزنن. اگر فیلم و موزیک و بازی معرفی می کنن با تحلیل های منطقی و عقلانی و چیدن قطعات پازل باشه اما متاسفانه کارگر نیافتاد و کوچکترین اقدام ما برای حذف این مطالب که چهره تالار رو از حالت افراط زدگی بیرون بیاره مواجه شد با عکس العمل دوستان که می گفتن اینجا آزادی بیان وجود نداره. مدیران فقط پستهای خودشون رو قبول دارن و ... به هر حال جلو این افراط و انحرافات رو خود کاربران باید بگیرند.
نکته دوم اینه که مطالب خیلی مفید و زیبایی در بخش مهدویت هست من نگاه کردم دوستانی که خیلی دنبال نمادها و دشمن شناسی هستن اونورها پیداشون نمیشه. نه تشکری نه مطلبی و نه پستی در حالیکه از مفیدترین بخش های تالار هست که مطالب با ارزشی هم اونجا گردآوری شده. آیا همه دوستان همه مباحث اونجا رو مطالعه کردن؟ از تعداد تشکرها و تعداد بازدیدها معلوم میشه که اینطور نیست.
اینکه مطالب تکراری شده کاملا معلومه چون دشمن شناسی بی نهایت نیست. یه نگاه بندازین به لیست مستندهای مهم و معرفی شده در تالار. همه چیز دشمن افشا شده. اگر نگیم همه چیز، اونقدری دشمن افشا و شناخته شده که دیگه بریم سراغ بحث دفاع و خودسازی خودمون. اینجاست که دیگه باید دور فیلم و موزیک و بازی و نماد پیدا کردن رو خط کشید و رفت دنبال دریای معرفت موجود در قرآن و کلام ائمه و اولیای خدا. گمان نمی کنم اگر کسی چنین برنامه ریزی برای خودسازی خودش داشته باشه از مطالب بخش های مختلف تالار خسته بشه.
البته تا حدودی حق هم دارین. گاهی اوقات کیفیت مطالب تالار پایین میاد. گاهی اوقات بالا میره. اینها مقطعی هستن. اما من به شخصه معتقدم به لطف خدا و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، مطالب مفیدی در هر یک از بخشهای تالار مطرح شده که باعث میشه همیشه برای لااقل کاربران تازه وارد مورد استفاده باشه ضمن اینکه هر از گاهی عزیزان مطالب مفیدی رو در بخشهای مختلف مطرح می کنن که اونها هم می تونه برای همه کاربران از جمله خود بنده مفید باشه انشاءالله.

کمترین انتظار ما از شما همسنگران هم این هست که کمکاری و نقصان های ما و دیگر دوستان خودتون رو ببخشین و سوء ظن نداشته باشین. اینجا اگر مطالبی حذف هم میشن نیت خیری پشتش بوده اما تفاوت دیدگاه و سلیقه در جزئیات همیشه بوده و هست. این موضوع نباید باعث سوء ظن نسبت به مدیران تالار بشه.

ببخشید پرچونگی کردم.
به نام خداوند مهربان
با تشکّر از مدیریت تالار.Blush. این جواب حاکی از یک نیّت پاک است .
خدا انشا الله به همه ما توفیق بندگی عنایت کند.
بسم الله الرحمن الرحیم

ممنون از مدیران تالار که نظر دادند اگه من مطلب رو بیان کرده بودم می خواستم
یک مقدار از فضای تالار انتقاد کرده باشم ، مطالب که خوبه فقط دسته بندی
مطالب مشکل داریم که باید توجه کاربران در ارسال اطلاعات و تایپیک بیشتر باشه
چه قدر با هم تند حرف میزنین این حرفها و نظرا رو هم میشه ملایم تر عنوان کرد!
بسم رب الشهدا و الصدقین

سلام

بنده یه پیشنهاد دارم :
اینکه داخل تالار یه تاپیک اصلی برای دفاع مقدس و شهدا وجود داشته باشه ...
مثلا یه بخش از تاپیک معرفی شهدا باشه یه بخش دیگه ویژگی هاشون ، خاطراتشون ...
خلاصه هرچیزی که مربوط به دفاع مقدس میشه اونجا باشه ...
از مدیران عزیز و محترم سایت می خوام حتما پیگیری کنن

ممنون
نقل قول:بنده یه پیشنهاد دارم :
اینکه داخل تالار یه تاپیک اصلی برای دفاع مقدس و شهدا وجود داشته باشه ...
مثلا یه بخش از تاپیک معرفی شهدا باشه یه بخش دیگه ویژگی هاشون ، خاطراتشون ...
خلاصه هرچیزی که مربوط به دفاع مقدس میشه اونجا باشه ...
به اینها یک سری بزنید:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-91...l#pid10751

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-72...l#pid11638
شاید فضای تالار تا حدی یکنواخت شده اما
اونجور که مشخصه وقتی ما اولش روزی یکی دوساعت سر می زنیم وکم کم تبدیل به هفته ای یک بار میشه
یعنی که بیشتران کاربران اینجا منتظر خلاقیت یا ایده جدید فقط از طرف مدیران تالار هستن
در حالی که ما توی همه اموزش ها فرا میگیریم که گام اول مارو بیدار میکنند اما بقیه راه رو با خلاقیت خودمون باید پیش بریم
پس اگه فکر میکنیم تالار تکراری وخسته کننده هست وظیفه ی خودمون هست که موج تازه ای رو برای حرکت بهش بدیم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع