(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۸:۵۸)سینا نوشته است: [ -> ]سلام آقای محمد عزیز
نقل قول: که فقط صبح تا شب دارن کار می کنن و مطلب می نویسن اونم در چه مواردی- تکامل، تناسخ، متریالیستی که دقیقاً منجر می شه به انکار خدا.
شاید جاش نباشه اینجا بگم ...اما من میگم که از نظر من تکامل "دقیقا منجر نمیشه به انکار خدا " و چراییش رو هم اینجا توضیح دادم تکامل ...
اگه اینو اینجا یادآوری کردم چون اعتقاد دارم که جملات اینچنینی نه تنها در جهت حمایت از اسلام نیست بلکه زیر سوال بدن اونه!
امیدوارم اون لینک رو بخونید
.................................................................................................
حالا که پست دادم نظرم در مورد موضوع اصلی این تاپیک هم باید بگم که بعضی پست ها با محور تکراری مثل اینکه فلانی ماسون است واقعا خسته کننده و برای برخی ناراحت کننده است و
انتقاد کلی دیگرم اینکه کل این تالار بیشترین فوکوس رو موضوع به اصطلاح "دشمن شناسی " است در حالی که (البته به نظر من )از سایر موارد دینی غافل شده است
از کل اصول دین و فروع دین فقط یه اصلا براعت از دشمنان را چسبیده ...و گمان میکنم چنین برخورد هایی با دین خارج از اعتدال است (البته من با بحث تفکیک مشکلی ندارم ،یعنی اینکه این تالار به عنوان پیش فرض بگه کار ما فقط دشمن شناسی است که من جایی ندیدم ...جالبه حتی در نقشه راه تلار هم دشمن شناسی به عنوان اولین قدم در نظر گرفته شده است!)
به هر حال قرار نیست همه از یه حرکت راضی باشند ،هر چند که عنادی هم در کار نیست ،واسه همین باید بگم که به حسن نیت کسانی که برای این تالار زحمت میکشند و هزینه های تالار با آنهاست و وقت و فکر می گدارند در جهت رضایت خداوند، یقین دادم و وظیفه خودم میدونم از همه اونها تشکر کنم ...
با سلام به شما دوست عزیز و بزرگوار
با تشکر از نکته بینی شما و همچنین نظر کارشناسیه شما .
لازم می دونم در پاسخ به پستتان این جملات رو عرض کنم چون برعکس شما من معتقدم تا مساله ای موشکافی نشود و به عمق مطلب نرسد ارزشی نخواهد داشت.
ن1- آیا دوستانی که در این تاپیک جمع شده اند و من مطمئنم اکثرآ در تحقیقات مهدویت دستی دارند به این نکته پی برده اند که ماسون ها بسیار با حوصله اند؟؟؟؟
چطور
اولاً که آنها برنامه ریزی می کنند برای به فرض 100 سال دیگر و طی نقشه دقیق خود پیش می روند و بعد از 100 سال با اینکه سران این نقشه ها به درک واصل شده اند نقشه هاشان به هدف می نشیند چرا ؟ چون همه می دانید در پشت قضیه خود شیطان نشسته است و افراد ابزار اویند.
حالا چه ربطی داشت؟؟؟؟

عرض می کنم خدمتتون.
ن-2 آیا اولین افرادی که اومدن نظریه تکامل رو مطرح کردند به این شکل امروزی که بیان می شه بوده است؟
ن-3 آیا می توان گفت که آنها پی و زیرساخت نظریه کنونی را ریخته اند و طی مرور زمان به آن برگ و بال داده اند تا به نقطه کنونی برسند؟
ن4- آیا این وجه مشترک نکات بالا احتمال ماسون بوده نظریه پردازان این قضیه را بالا نمی برد.
حالا اصل مطلب را به عرض می رسانم:
در حال حاضر مستند های زیادی ساخته می شوند با تکنولوژی بسیار بالای انیمیشنی که دقیقاً به زمان دایناسور ها برمی گردد و در لابه لای بیان این مطالب به طور مخفیانه ای نظریه تکامل انسان را در آن گنجانده اند (خدای من چه جالب دقیقاً به یاد روش فراماسون ها افتادم که نمادهاشونو چگونه سالهاست به طور مخفیانه در اذهان کل دنیا پرورانده اند).
الان مشکل من با تکامل اینه که این اشخاص در ابتدا گفتند که کالبد انسان در طول زمان تغییراتی یافته است یعنی از نظر تفاوت های جسمانی - بزرگ شدن کوچک شدن جسه، کف پاها، رشد موهای بدن و...- منتهای مراتب آنها تکامل را کم کم با شاخ و برگ دادن و سعی در اثبات نظریه های دروغین شان که انسان در ابتدا از میمون بوده است و در طول زمان به انسان تبدیل شده، در مرحله بعد می گویند آن میمون از گازهای منتشر شده از آبهایی که به مواد مذابی که از دل کوه بیرون آمده اند برخورده اند تشکیل می شود. بعد می آیند به شکلی زیرکانه نظریات تناسخ را در طول این فرایند درون ذهن ها جای می دهند.
ببینید آیا وصل کردن خلقت انسان به عوامل مادی درواقع خود سبب انکار خدایی نمی شود که در آیات مختلف خلقت انسان را در ملکوت توصیف کرده است.
من خود می دانم که انسان با توجه به شرایط زندگیش نسبت به دوران ابتدایی با توجه به شرایط محیط (آب، خاک، هوا و غذا و...) از نظر تغییرات فیزیکی (قد، جسه ، مو و....) تغییراتی کرده منتهای مراتب هدف از بیان نظریه تکامل این نبوده است بلکه نسبت دادن خلقت انسان به عالم ماده است.
ان شاء الله وقتی که از حالت تازه واردی به حالتی رسیدم که توانستم در تالار تاپیک جدید ایجاد کنم در برنامه خودم دارم که به فعالیت هایی که مثلاً شبکه فاسد منو تو 1 و منوتو 2 در اذهان مردم با هزینه ای گزاف که معلوم است از کجا می آید بپردازم. که به شما ثابت کنم دلیل این همه اسرار از طرف این شبکه برای پخش مستند های تکامل آن هم به شکلی حرفه ای و پنهان کردن آنها میان برنامه های دیگر چیست.؟؟ ان شا الله...
پ.ن1: من خدایی نکرده از این بحث قصد این را که بگم من خیلی حالیمه رو ندارم فقط چون متاسفانه خیلی از عمر گرانمایه رو در اون مباحث مسخره گذروندم و حالا که از زاویه ای دیگر به ماجرا نگاه می کنم می بینم چه اشتباهی کرده ام بحث را به چالش کشیدم.
پ.ن2: از دوست عزیز آغاز گر این تاپیک عاجزانه درخواست دارم نام این تاپیک را از خسته کننده به ایجاد تحول برای حرکتی قوی تر اقدام کنند یا نامی مشابه این زیرا :
اولاً بلا تشیبه فرض کنید همین الان آقامون لایق بدونن به ما ماموریتی چند ساله را بسپارند آیا می خواهیم بگوییم خسته شدیم، حسش نیست و...
ثانیاً انرژی منفی که از این نام اونم در بالای صفحه این سایت ساتع می شود هم خستگی را بر تن مدیران و کاربران می گذارد هم برای دشمنانی که مطمئن باشید در کمین این سایت نشسته اند سستی ما مسجل می شود و نفس راحتی خواهند کشید.
در پایان برای تمامی اعضای این سایت اعم از مدیران و کاربرانی که نیت خیری دارند از خدای منان علو درجات ، سلامتی و عمر باعزت در سایه حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را خواستارم.