تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: انتقادات از فضای کلی تالار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(۶/بهمن/۹۰ ۰:۰۶)amir abroft نوشته است: [ -> ]این تفکرات یعنی تفکر من بعدش من نمی گم همه برا ساندیس اومدن نه ولی یه سری برای خانواده برای اینکه از کار اخراج نشن نه همه درست هستن افرادی که با اقای خامنه ای موافقن ولی نه همه اکثریت تحت فشارن قبول کن اشتباه از خودشون شاید راه دیگه پیش می گرفتن همه دوسشون داشتن ولی اینطوری نیست
ببین عزیزم،یه ضرب المثل میگه: نخوردیم نون گندم،دیدیم دست مردم.
ما اگه ساکن تهران نیستیم،ولی توی تهران هم غریبه نیستیم.یه نفر ندیدم که بگه به ما اجبار کردن که باید بیای راهپیمایی.

در ضمن گیرم که اجبار کردن،تهران که یه ذره نیست که بشه همه رو کنترل کرد که ببینم کی رفته و کی نرفته.
این واقعا شدنیه؟
من تهرانیم نمی دونم که قبول داری یا نه ولی من خودم با چشمای خودم دیدم اومدن بردن بازم میگم من نمیگم همه ولی از اون جمعیت 50 درصد با علاقه میرن ولی تعداد زیادی نه من خودم رفیق دارم بجه پایین تهران بخدا فقط نزدیک به 20 نفر می رفتن دزدی تو راهپیمایی بازم میگم همه نه ولی هستن افرادی
فکر کنم به حد کافی مطالب متفرقه در این موضوع گفته شد
اگر کسی اعتراضی به مسائل داخل تالار داره بیاد اینجا موضوع ایجاد کنه: http://forum.bidari-andishe.ir/forum-51.html
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع