۲۷/آبان/۹۱, ۱۵:۳۶
(۲۶/آبان/۹۱ ۱۵:۱۹)ELENOR نوشته است: [ -> ]
یک سایت واسه خودش یک استفتائی زده .... خیلی هم سایت معروفی نیست .... دفتر رهبری که همه چیز رو چک نمیکنه ...
تا استفتائی در خود سایت رهبری ثبت نشده باشد اصلا استنادی بهش نیست .... تو اون سایت هم فقط جواب آمده ... معلوم نیست جواب استفتائ برای همان سوال است ... به آن اضافه شده ... نشده ... اصلا مستند نیست.
شما اسان ترین راه حل را اتنخاب کردید .چیزی را که قبول ندارید و یا نمیتوانید رد کنید کلا از ریشه غلط میپندارید .و کلا صورت مساله را پاک میکنید . متمسک به هر توجیهی میشوید تا ادعای خود را اثبات کنید ولو اینکه نظر معظم له را نیز مصادره به مطلوب کنید .کار پاکان را قیاس از خود مگیر .
مضاف بر اینکه مساله پیش پا افتاده نیست که دفتر اقا بی تفاوت بگذرد چراکه فتوای ایشان بطریق اولی مبانی ملاصدار و ابن عربی را از حیذ انتفاع خارج میکند .البته بعید میدان که شما یک خط از اسفار یا فصوص را خوانده باشید .
حرف های خنده دار میزنید در حد ....

آقا در سال 87 نمیدونستن فلسفه ی ملاصدرا چیه در سال 90 فهمیدند؟؟؟ فلسفه ی ملاصدارا عوض شده است؟؟؟
رهبری اون همه دستور موکد داشتن بر این نهضت فکری .... بر فلسفه ی ملاصدرا ...
این هم آدرس مطلبی که در خرداد سال 91 روی سایت khamenei.ir قرار گرفته ...
به مناسبت روز بزرگداشت ملاصدارا ...
بعد شما انتظار دارد ما قبول کنیم نظر رهبری و دفتر عوض شده در مورد ملاصدارا؟؟؟؟؟
حقیر با شما که اصلا اصل تقدم و تاخر فتوای مرجع را نمیدانید چگونه بحث کنم .
طبیعی است که شما بشینید در حد ... بخندید .چون با کسی که عادت به مباحث قهوه خانه ای دارد (معنای این اصطلاح مباحث سطحی و غیر علمی است) دارم بحث فقهی و علمی میکنم .
کسی که ذره ای با مبحث تقدم و تاخر زمانی فتاوا و اساسا با فقه اشنا باشد عرض بنده را متوجه میشود و در این موضوع دیگر با شما بحث نمیکنم چون شما اصولا عادت دارید بحث را به جدل بکشانید .
لینک زیر:
مكتب فلسفى صدرالمتألّهين همچون شخصيت و زندگى خود او، مجموعهى در هم تنيده و به وحدت رسيدهى چند عنصر گرانبها است. در فلسفهى او از فاخرترين عناصر معرفت يعنى عقل منطقى، و شهود عرفانى، و وحى قرآنى، در كنار هم بهره گرفته شده
به مناسبت یكم خرداد ماه . روز بزرگداشت ملاصدرا
[url=http://farsi.khamenei.ir/book-content?id=19893][/url]متن فوق در سال 86 بیان شده و فتوای محل بحث سال در سال 91 است .
بر مبنای اصل تقدم و تاخر زمانی فتاوا فتوای سال 91 محل استناد ، و به معنای عدول از حکم ماقبل است .
ما تمامن استنادمون به سایت رسمی ایشون است
1. استفتا باید سندیتش در سایت رهبری به تایید برسد .... لینکی از استفتا در سایت رهبر دارید؟؟؟
2. در اون سایت فقط جواب رو ممهور گذاشته اند ... اصلا سندیتی ندارد که پاسخ درج شده پاسخ به همان سوال باشد
من تلویحا هیچ چیزی رو نپذیرفتم ...
در ارسال قبلیم گفتم ...
یا اون تعریف شما برای فلسفه ملاصدار نیست ... یا سایت مذکور شما جعل استفتا کرده است
شما ادعا میکنید که فتوا جعلی است . شما باید سند ارائه بدهید .
فی خیر کلام ،قل و دل [/b]
تنها چیزی که صد درصد است حمایت بی همتای رهبر انقلاب از فلسفه و عرفان ملاصدرا و دستور موکد ایشان برای رشد و پیشرفت در کشور و حتی در سطح بین المللی آن است
و فراگیری و آموزش فلسفه و عرفان ملاصدرایی بنا بر سخنرانی های مکرر ایشون بسیار پسندیده و توصیه شده است