(۴/خرداد/۹۱ ۱۸:۳۲)AMINI نوشته است: [ -> ]قبول باشه ان شاالله
بسیار زیبا پرمعنی و پر محتوا
به شخصه لذت بردم از طراحی
-----
البته در رابطه با این هتاکی بنده به پیشنهاد مهدی2012 و تمامی دوستان که خواستار عدم پیگیری این مطلب بودند و ذکر کرده بودند که این بازی دوسر باخت است به مدیران پیشنهاد ندادم والا اولین چیزی که به ذهنم بود یه هدر مشکی با نوشته امام نقی(علیه السلام) بود
-----
به هر حال خدا قوت و قبول باشه
لطفا در نقل قول مطالب دقت کنید. کجا من به بازی دو سر باخت اشاره کردم؟
نظرات همه عزیزان محترم است ولی بنده نه تنها سکوت در برابر این توهینها رو جایز نمی دونم، بلکه از هر نوع حرکت معقولانه و غیرتمند در این راستا حمایت می کنم و خواهم کرد
با وجود ورود مراجع تقلید به این قضیه هم دهان برخی سطحی نگرها بسته شد!
(۴/خرداد/۹۱ ۱۹:۰۴)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ] (۴/خرداد/۹۱ ۱۸:۳۲)AMINI نوشته است: [ -> ]قبول باشه ان شاالله
بسیار زیبا پرمعنی و پر محتوا
به شخصه لذت بردم از طراحی
-----
البته در رابطه با این هتاکی بنده به پیشنهاد مهدی2012 و تمامی دوستان که خواستار عدم پیگیری این مطلب بودند و ذکر کرده بودند که این بازی دوسر باخت است به مدیران پیشنهاد ندادم والا اولین چیزی که به ذهنم بود یه هدر مشکی با نوشته امام نقی(علیه السلام) بود
-----
به هر حال خدا قوت و قبول باشه
لطفا در نقل قول مطالب دقت کنید. کجا من به بازی دو سر باخت اشاره کردم؟
نظرات همه عزیزان محترم است ولی بنده نه تنها سکوت در برابر این توهینها رو جایز نمی دونم، بلکه از هر نوع حرکت معقولانه و غیرتمند در این راستا حمایت می کنم و خواهم کرد
با وجود ورود مراجع تقلید به این قضیه هم دهان برخی سطحی نگرها بسته شد!
استعاره بود یعنی اینکه هر چقدر در باب این معلون نوشته بشه بیشتر زبانزد عام و خاص خواهد شد پس سکوت بر این نادانی بهتر بود.
همین.
بنده به هیچ وجه به شخص توهین نمیکنم.
نقل قول:استعاره بود یعنی اینکه هر چقدر در باب این معلون نوشته بشه بیشتر زبانزد عام و خاص خواهد شد
الان یزید هم زبان زد عام و خاص است و بوش و شارون و سلملن رشدی هم همین طور ...
زبان زد به چه چیزی است دوست من؟؟
الان خیلی ها به خاطر همین پوشش خبری فهمیدن این حیوون چه آدمیه و دیگه سراغ آهنگ هاش نمیروند
یعنی شما میگید کسی زبان زد و معروف شد به توهین و هتاکی به ائمه چیز خوبی است؟؟؟
بسم الله
به مناسبت میلاد حضرت امیر (علیه السلام) ، 14 خرداد، سیزده رجب
حاجب بروجردی قصیده ای زیبا در مدح امیر المومنین، علی (علیه السلام) سرودند که شاه بیت آن این بود :
حاجب اگر محاسبه حشر با علیست
من ضامنم که هر چه بخواهی گناه کن!
همان شب در عالم رویا مولا علی بن ابیطالب (علیه السلام) به خواب ایشان آمده و فرمودند :
اگر چه محاسبه در دست ماست اما اگر اجازه بدهی من بیت آخر شعرت را اصلاح کنم!
حاجب عرض می کند:
یا مولا شعر برای شما و در مدح شماست!
حضرت علی(علیه السلام) می فرماید پس بیت آخرت را این گونه بنویس:
حاجب یقین محاسبه حشر با علیست
شرم از رخ علی کن و کمتر گناه کن ...
سلام
هدر زیبایی هست ، فقط قسمت سمت چپ نا خوانا است ، یک کم stroke مینداختید دورش خوانا تر می شد.
(۱۴/خرداد/۹۱ ۱۲:۵۹)دل خسته نوشته است: [ -> ]هدر زیبایی هست ، فقط قسمت سمت چپ نا خوانا است ، یک کم stroke مینداختید دورش خوانا تر می شد.
با سلام
اینکه نام حضرت امیر (علیه السلام) در هاله ای از نور قرار گرفته است، عمدی بوده و اگر از stroke استفاده می کردیم این جذبه و نورانی بودن کاسته می شد.
با تشکر
یا علی مدد
فکر می کنم اگر فقط نام امیرالمومنین علیه السلام بدون Stroke می بود بهتر می شد ، بقیه هم یک استروک نرم و روشن می داشتند.
سلام
این دفعه اومدم تشکر بکنم.
رنگ بندی هدر بسیار زیبا بود.کمتر کسی رو دیدم که بتونه از رنگ سبز به این خوبی استفاده کنه ، رنگ سبز هم که رنگ بهشت هست و متناسب با مضامین دینی و عرفانی.ممنون از طراحی تون.
راستی آقا محمد ، شما از چه براش هایی برای ایجاد افکت glare استفاده می کنید؟
بسم الله
بمناسبت میلاد عشق، حضرت عباس (علیه السلام) ، چهارم تیر ، چهارم شعبان
نمی دانم این پیچش حرف "
ع" در چیست که همه این کلمات با "
ع" آغاز شده است:
عباس
علمدار
علی
عطش
عروج
عرش
و