تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیشنهاد، انتقاد و توضیحات در مورد سرصفحه تالار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
بسم الله

با سلام خدمت همه دوستان عزیز بیداری اندیشه؛ امشب (پنجم جمادی الاول و پنجم اسفند 1393) میلاد حضرت زینب (سلام الله علیها) می باشد، تصویر زیر تقدیم به همه دوستان عزیز:

[تصویر: mohamadali_13100534.jpg]

بخشی از القاب مطهّره "عُلیا مخدرّه، أمّ المَصائب، بانو زینب کبری" سلام الله علیها

نقل قول:عالمة غير مُعَلمة : داناى نياموخته
فهیمة غير مفهمّه : فهميده بى آموزگار.
ولیة اللّه العظمى
ناموس الكبرى
كعبة الرَزايا: قبله رنجها.
نائبة الزهراء(سلام الله علیها): جانشين و نماينده حضرت زهرا (سلام الله علیها) .
نائبة الحسين(علیه السلام) : جانشين و نماينده حضرت حسين (علیه السلام) .
مليكة الدنيا: شهبانوى گيتى .
عقيلة النساء: خردمند بانوان .
عديلة الخامس من اهل الكساء: همتاى پنجمين نفر از اهل كساء.
شريكة الشهيد: انباز شهيد.
كفيلة السجاد(علیه السلام) : سرپرست حضرت سجاد(علیه السلام).
ناموس رواق العظمة : ناموس حريم عظمت و كبريايى .
سيدة العقائل : بانوى بانوان خردمند.
سِرّ أبيها: راز پدرش على (ع(
سُلالة الولاية : خلاصه و چكيده ولايت .
و ليدة الفصاحة : زاده شيوا سخنى .
شقيقة الحسن(علیه السلام) : دلسوز و غمخوار حضرت حسن(ع(
عقيلة خدر الرسالة : خردمند پرده نشينان رسالت .
رضيعة ثدى الولاية : شير خورده ی ولايت.
بليغة : سخنور رسا.
فصيحة : سخنور گويا.
صديقة الصغرى
الموثقة : بانوى مورد اطمينان .
عقيلة الطالبين : بانوى خردمند از خاندان حضرت ابوطالب .
الفاضلة : بانوى با فضيلت .
الكاملة : بانوى تام و كامل .
عابدة آل على(علیه السلام) : پارساى خاندان على(علیه السلام)
عقلية الوحى : بانوى خردمند وحى
شمسة قلادة الجلالة : خورشيد منظومه بزرگوارى و شكوه .
نجمة سماء النبالة : ستاره آسمان شرف و كرامت .
المعصومة الصغرى.
قرينة النوائب : همدم و همراه ناگوارى ها.
محبوبة المصطفى : محبوبه حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم).
قرة عين المرتضى(علیه السلام) : نور چشم حضرت على (ع.(
صابرةٌ محتسبة : پايدارى كننده براى خداوند.
عقيلة النبوة : بانوى خردمند پيامبرى .
ربة خِدَرِ القدس : پرورش یافته پرده نشينان پاكى و تقديس .
قبلة البرايا: كعبه آفريدگان .
رضيعة الوحى :بزرگ شده وحی .
باب حطة الخطايا: دروازه آمرزش گناهان .
حفرة على(علیه السلام) و فاطمة (سلام الله علیها) : مركز اجتماع محبت على (علیه السلام) و فاطمه (سلام الله علیها).
ربيعة الفضل : پيش زاده فضيلت و برترى .
بطلة كربلاء: قهرمان كربلا.
عظيمة بلواها: بانويى كه امتحانش بس بزرگ بود.
عقلية القريش : بانوى خردمند قريش .
الباكية : بانوى گريان .
سليلة الزهراء(سلام الله علیها): چكيده و خلاصه حضرت زهرا (سلام الله علیها).
امنية الله : امانت دار الهى .
آية من آيات الله : نشانى از نشانه هاى خداوند.
مظلومة وحيدة : ستمديده بى كس .

پوستر بالا در ابعاد بزرگ نیز موجود می باشد: حجم فایل 13 مگابایت دانلود کنید

با سپاس
یا علی مدد

برای مشاهده تغییرات سرصفحه (بصورت تغییر تصویر در قسمت منوی اصلی تالار) کلید Ctrl+F5 را بفشارید.
بسم الله

چنانچه تصویر سرصفحه تالار بصورت ناقص دیده می شود یا اینکه اشکالی در آن وجود دارد ( از لحاظ نمایش فایل) لطفا کلید Ctrl+F5 را بفشارید.
(۹/اسفند/۹۳ ۱۰:۵۶)mohamad نوشته است: [ -> ]بسم الله

چنانچه تصویر سرصفحه تالار بصورت ناقص دیده می شود یا اینکه اشکالی در آن وجود دارد ( از لحاظ نمایش فایل) لطفا کلید Ctrl+F5 را بفشارید.

باسلام ، سرصفحه جدید تالار دایمی است؟
بسم الله

(۱۰/اسفند/۹۳ ۴:۱۵)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]باسلام ، سرصفحه جدید تالار دایمی است؟

خیر، این تصویر به دلایلی خاص تا چند روز دیگر در تالار خواهد بود.
سپس سرصفحه مربوط به ایام فاطمیه اول نصب خواهد شد.
با سپاس از توجه شما دوست عزیز.

یا علی مدد
بسم الله

از همه دوستانی که در این سال 93 در مورد سرصفحه تالار انتقاد، پیشنهاد و نظری داشته اند سپاسگذاری می کنم. ان شاء الله در سال بعد سرصفحه های تالار بیش از پیش بتواند در پیشبرد اهداف تالار و همچنین جلب نظر دوستان موثر باشد.

این هم عیدی ما به همه دوستان تالار بیداری اندیشه، عکسی از طبیعت کوهستان های جنوب گرگان که در منطقه ای به نام شاهکوه گرفته شده است
(برای دریافت عکس در اندازه بزرگ (مخصوص والپیپر) روی آن کلیک کنید)

[تصویر: SpringShahkooh_.jpg]

با سپاس
یا علی مدد
بسم الله
در سرصفحه ویژه میلاد امام جواد (علیه السلام) از متن حرز ایشان استفاده شده است، پیشنهاد می کنم متن زیر را مطالعه کنید:
حرز حضرت جواد عليه السلام

"بسم الله الرحمن الرحیم"
يا نُورُ يا بُرْهانُ يا مُبينُ يا مُنيرُ يا رَبِّ اِكْفِنى الْشُّرُورَ وَ افاتِ الدُّهُورِ وَ اَسْئَلُكَ النَّجاةَ يَوْمَ يُنْفَخُ فِى الصُّورِ
اى نور و اى دليل روشن و اى آشكاركننده اى نوربخش پروردگارا كفايتم كن از شرور و آفات روزگار واز تو خواهم رهايى را در روزى كه دميده شود در صور

امام جواد (علیه السلام) :
خود را به این دعا حرز کن که اگر لشکرهای روم و ترک را ملاقات کنی و همگی به همراه جمیع اهل زمین علیه تو قیام کنند، از ایشان به تو بدی نرسد و از همه آن ها ایمن باشی.

آیت الله بهجت می فرمایند:
من در مورد ختومات از استادم (مرحوم آیت الله قاضی) چیزی نمی پرسیدم، اما گاهی خود ایشان می فرمودند. از جمله سه عمل را:
اول حرز امام جواد(علیه السلام) که باید به بازو بسته شود و خاصیت آن ( خصوصا برای باطل کردن سحر و طلسم) فقط در صورت بسته شدن به بازوست...

نقل قول:
خواص حرز امام جواد (علیه السلام)

دفع بلایا:
در بین ادعیه و احراز مشهور ترین حرز برای دفع بلا حرز امام جواد (علیه السلام) است.با توجه به متن حرز شاید بتوان از مصادیق دفع بلا مواردی را نام برد از جمله:دور شدن نگاه و زبان سوء دشمن دفع شرور مردم، سلاطین،شیاطین، جنیان،غولان،حفظ از فریب و دشمنی و حیله، حفظ از جراحت و فساد و غرق شدن و هلاکت و شکست خوردن، حفظ آبرو ،حفظ از قتل و انتقام و قطع شدن، حفظ از بیماری وناخوشی وآزار، حفظ از فقر و گرسنگی و عطش،حفظ از وسوسه،حفظ از نقصان در دین و معیشت در زندگی و...

دفع چشم زخم:
امام صادق(علیه السلام):«اگر نبش قبر برای شما ممکن بود(و علت مرگ ها را می فهمیدید )برای شما آشکار می شدکه علت بیشتر مرگها چشم زخم است» وهمچنین از پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)نقل شده است:«که چشم زخم مرد را در قبر وشتر را در دیگ قرار می دهد.»شاید بتوان یکی از مهمترین اثرات این حرزبرای دفع چشم زخم تجربه شده است.

دفع سحر و جادو:
شیخ بهایی در تعریف سحر این چنین می گوید: تمزیج قوای عالیه فعاله با سافله منفعله سحر می باشد.
و علامه مجلسی در مورد تأثیرسحر می گوید:
آنچه برای ما از آیات و روایات معلوم شد این است که برای سحر یک نوع تأثیر آن هم در بعضی آن هم در بعضی از اشخاص و ابدان(ج بدن)است مثل ایجاد دوستی و عداوت و اندوه و شادی (بحارج 60 ص 31).

وهمچنین می گوید:سحر به عوذات (دعاهای مأثور مثل حرز امام جواد (علیه السلام) )و آیات و توکل به خدا دفع می شوند (بحار ج60 ص41)
آیت الله بهجت می فرمایند:«برای جلوگیری از چشم زخم یا باطل شدن سحرهمراه داشتن حرز امام جواد(علیه السلام) مفید است (گوهرهای حکیمانه ص13)

با سپاس
یا علی مدد
بسم الله

به مناسبت میلاد سرور جوانان اهل جنت، سید الشهدا، امام حسین (علیه السلام) در سوم شعبان ، اول خرداد (جمعه)

[تصویر: hossein.veladat.jpg]

آیه ای که در سرصفحه استفاده شده "وَسَلَامٌ عَلَيْهِ يَوْمَ وُلِدَ وَيَوْمَ يَمُوتُ وَيَوْمَ يُبْعَثُ حَيًّا" "سلام بر او، آن روز که تولّد یافت، و آن روز که می‌میرد، و آن روز که زنده برانگیخته می‌شود!" آیه 15 سوره مبارک مریم درباره حضرت یحیی (علیه السلام) می باشد.

بین حضرت یحیی (علیه السلام) و امام حسین (علیه السلام) شباهت های بسیاری وجود دارد برخی امام حسین (علیه السلام) را یحیی آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نامیده اند. در زیر اشاره ای به این شباهت ها خواهیم داشت:

نقل قول:1) مدت حمل هر دو بزرگوار، 6 ماه بوده است.
2) براي ولادت هر دو مولود، از جانب خداوندا بشارت آمد.
در مورد حضرت یحیی علیه السلام خداوند به حضرت زکریا علیه السلام خطاب می فرماید:
يا زَكَرِيا اِنّا نُبَشِّرُكَ بغُلامٍ اسمُهُ يَحيي
اي زكريا! ما تو را به فرزندي كه اسمش يحيي است بشارت مي دهيم.
در مورد حسین عليه السلام از جانب خداوند جبرئیل به پیامبر صلي الله عليه وآله را خطاب می کند:
اِنَّ اللهَ يُقرِءُ عَلَيكَ السَّلام وَ يُبَشِّرُكَ بِمُولُودٍ يُولَدُ مِن فاطمة تَقتُلُهُ اُمَّتُكَ مِن بَعدِكَ
همانا خداوند به تو سلام مي رساند به مولودي از حضرت فاطمه سلام الله عليها به دنيا، بشارت مي دهد كه بعد از تو گروهي از پيروانت او را به شهادت مي رسانند.
3) نام هر دو، بدون واسطه از جانب خداوند انتخاب شد.
4) هر دو، از پستان مادر شير نخوردند.
زیرا يحيي عليه السلام به آسمان برده شد و از نهرهاي بهشت تناول نمود و او را بعد از ايّام شيرخوارگي نزد پدر آوردند.
حسين عليه السلام هم ابتدا با مكيدن زبان رسول الله صلي الله عليه و آله تغذّي نمود.
5) چهره ي هر دو بزرگوار، مي درخشيد.
در باره ی حضرت يحيي علیه السلام مي گويند:
نور جمالش خانه را روشن مي ساخت.
درباره امام حسين عليه السلام مي گويند:
نور جمال و هيبت صورتش، لحظه ای دشمنانش را از انديشه ي قتل او باز داشت؛ زیرا هر چه به لحظه ی شهادت نزدیک تر می شد، نوراني تر مي شد.
6) در طول عمر، هيچ خوشحالي نداشتند و اگر شادي مي آمد، زود به حزن تبديل مي گشت.
7)كشندگان هر دو، زنازاده بودند.
در احاديث داريم كه در جهنّم محلّي است که احدي استحقاق آن را ندارد، مگر قاتل حسين و يحيي علیهماالسلام.
8) زمين و آسمان بر ايشان، گريستند.
9) هر دو را، به طريق صبر شهيد كردند.
قتل صبر، يعني جانداري را نگه دارند و چيزي به سوي او پرتاب كنند تا كشته شود.
10) سر هر دو را، هديه بردند.
سر حضرت يحيي علیه السلام را براي زنا زاده اي از بني اسرائيل و سر حسين عليه السلام را براي ابن زياد و يزيد.

با سپاس
یا علی مدد
کاش سرصفحه تالار همیشه همین سرصفحه فعلی ( حضرت عباس ) باشه ، خیلی دارم لذت می برم از گشتن تو بیداری.
تشکر محمدجان.
بسم الله

[تصویر: abbasalef.jpg]

به مناسبت میلاد قمر بنی هاشم، سقای دشت کربلا، مظهر غیرت و شجاعت و وفا، ابن حیدر کرار، حضرت عباس (علیه السلام)
در چهارم شعبان ، دوم خرداد

[تصویر: 12_abbas.jpg]

نقل قول:
صدایی به رنگ صدای تو نیست
به جز عشق نامی برای تو نیست

شب و روز تصویر موعود من
در آیینه جز چشم های تو نیست

تن جاده از رفتنت جان گرفت
رگ راه جز رد پای تو نیست

مزار تو بی مرز و بی انتهاست
تو پاکی و این خاک جای تو نیست

به تشییع زخم تو آمد بهار
که جز سبز، رخت عزای تو نیست

کسی کز پی اهل مرهم رود
دگر شیعه ی زخم های تو نیست

به آن زخم های مقدس قسم
که جز زخم، مرهم برای تو نیست
***قیصر امین پور***

نقل قول:
فاش می‌گویم و از گفته خود دلشادم
بنده عشقم و از هر دو جهان آزادم

طایر گلشن قدسم چه دهم شرح فراق
که در این دامگه حادثه چون افتادم

من ملک بودم و فردوس برین جایم بود
آدم آورد در این دیر خراب آبادم

سایه طوبی و دلجویی حور و لب حوض
به هوای سر کوی تو برفت از یادم

نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار
چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم

کوکب بخت مرا هیچ منجم نشناخت
یا رب از مادر گیتی به چه طالع زادم

تا شدم حلقه به گوش در میخانه عشق
هر دم آید غمی از نو به مبارک بادم

می خورد خون دلم مردمک دیده سزاست
که چرا دل به جگرگوشه مردم دادم

پاک کن چهره حافظ به سر زلف ز اشک
ور نه این سیل دمادم ببرد بنیادم

از همان روز ازل احساسی ام
هر چه بادا باد من عباسی ام

(۱/خرداد/۹۴ ۲۱:۴۹)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]کاش سرصفحه تالار همیشه همین سرصفحه فعلی ( حضرت عباس ) باشه ، خیلی دارم لذت می برم از گشتن تو بیداری.
تشکر محمدجان.
نظر لطف شماست

با سپاس
یا علی مدد
بسم الله

[تصویر: modamam.jpg]

دانلود تصنیف "مدامم مست می دارد" از سالار عقیلی
مشاهده در آپارات
مُدامم مست می‌دارد نسیم جَعد گیسویت*****خرابم می‌کند هر دم فریب چَشم جادویت
پس از چندین شکیبایی شبی یا رب توان دیدن*****که شمع دیده افروزیم در محراب ابرویت؟
سواد لوح بینش را عزیز از بهر آن دارم*****که جان را نسخه‌ای باشد ز لوح خال هندویت
تو گر خواهی که جاویدان جهان یک سر بیارایی*****صبا را گو که بردارد زمانی بُرقع از رویت
و گر رسم فنا خواهی که از عالم براندازی*****برافشان تا فروریزد هزاران جان ز هر مویت
من و باد صبا مسکین دو سرگردانِ بی‌حاصل*****من از افسون چشمت مست و او از بوی گیسویت
زهی همت که حافظ راست از دنیا و از عُقبیٰ*****نیاید هیچ در چشمش بجز خاک سر کویت

با سپاس
یا علی مدد
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع