|
چند آدم پای کار میخوام برای اینکه ......
|
|
۲۰:۵۸, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۱ ۱۱:۰۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام چند آدم (البته یکی هم کفایت میکنه برای من) میخوام پای کار که با هم یک سیر مطالعاتی هدفمند از مباحث مطرح شده در تالار داشته باشیم قدم به قدم و دونه به دونه تاپیک میخوانیم ، بحث میکنیم، نتیجه گیری و بعد إن شاء الله سعی در عمل کردن به آن و بعد میریم سراغ تاپیک بعدی یک هفته مهلت ثبتنام ثبتنام هم در همین پست کسانی که می خواهند عضو گردان حسن بن علی شود میتواند بسیار مفید باشد این سیر برایشان تَوَکَّلتُ عَلَی الحَیِّ الَّذی لا یَموت یا علی مدد یک نکته ی بسیار اساسی: دوستان وقتی یک تاپیک برای مطالعه معرفی میشود ، تنها به خواندن ارسال اول اکتفا نکنید چرا که در اکثر تاپیکها در ادامه اش پرسشها و پاسخهای متعدد و مهمی پیش آمده بعضاً که به شدت تکمیل کننده ی مباحث منظور نظر تاپیک بوده است تاپیک اول برای مطالعه: (A)حقیقت ایمان و کفر چیست؟!!# تاپیک دوم برای مطالعه (A)رابطه حب اهل بیت و ایمان!# در این دو تاپیک باید زیاد صبر کرد!!!!!!!!!!!!!!!! تاپیک سوم برای مطالعه که باید خیلی دقیق خوانده شود: تقوا چیست؟ چگونه بدست می آید ؟ چگونه تقویت میشود؟ آثارش چیست؟ (مقاله ی ویژه)#$ مقاله ی چهارم برای مطالعه که با خواندنش احتمالاً وارد دنیای جدیدی میشوید: (A+)آخرالزمان، شرايط ظهور باطنيترين بُعد هستی (مقاله ی ویژه) تاپیک پنجم برای مطالعه: آخرین دولت !! (مقاله ی ویژه) تاپیک ششم برای مطالعه: توصیه میکنم اگر نمیخواهید تک تک ارسالهای این تاپیک (به ویژه ارسالهای صفحه ی پایانی ) را مطالعه کنید اصلاً نخوانید این تاپیک را ایاک نعبد!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مقاله ی ویژه!)#$ دوستان این یکی از مهمترین تاپیکهای اعتقادی این سیر ماست تمام ارسالهایش را به دقت بخوانید به خصوص ارسالهای پایانی را که به سوالات بسیار مهمی پاسخ داده شده مطمئن باشید اگر تمام ارسالها را بخوانید پشیمان نمیشود إن شاء الله ومطمئن باشید اگر تمام ارسالها را نخوانید بحث ناقوص میماند امیدوارم تمام ارسالهای تاپیک ششم برای مطالعه یعنی ایاک نعبد!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مقاله ی ویژه!)#$ رو مطالعه کرده باشید، به خصوص تاپیک های پایانی که مباحث مهمی توش مطرح شده به صورت پرسش و پاسخ تاپیک هفتم برای مطالعه مفهوم تأسف خوردن خدا در قرآن چیست؟ (پست فوق ویژه!) تاپیک هشتم برای مطالعه راه رسیدن به خدا#&(مهم) این تاپیک هم از اون تاپیکهایی هست که حتماً باید تمام ارسالهایش مطالعه شود تا نتیجه ی کامل بحث بدست بیاد تاپیک نهم برای مطالعه چند وقت پیش از کسی شنیدم که می گفت معصومین مانند خدا هستند!# تاپیک بسیار مهمی که نیاز است بسیار با حوصله تمام ارسالهایش مطالعه شود تاپیک دهم برای مطالعه آیت الکرسی، تعیین کننده ی شرط ظهور امام زمان!!!!!!! این تاپیک یکی از مفاهیم بنیادین در عرصه ی اعتقادات را تبیین میکند إن شاء الله که برای بسیاری از دوستان ممکن است تازگی داشته باشد امید است که مفید باشد در صورتی که دوستان تمایل داشتند به ادامه ی سیر با پیام خصوصی مطلب را به حقیر اطلاع دهند یاعلی |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۱۵ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شاء الله بنده در خدمتم. البته تقریبا تمام تاپیک هایی که فرموده بودید رو مطالعه و خلاصه برداری کردم. و من الله التوفیق |
|||
|
|
۲۱:۱۱, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۱۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۰۵)meshkat نوشته است: بسم الله النور مجدد با هم میخوانیم و مباحثه هم میکنیم تکرار و مرور بعضی از آنها برای خود علی 110 هم لازم است إن شاء الله |
|||
|
|
۲۱:۱۵, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة علی جان ، این حقیر یخورده کارت تلفنم خش داره ، درست نفهمیدم . ![]() دو نفری با هم بحث نماییم و خود نتیجه بگیریم ، اونوقت دیگران فقط بیایند و نتیجه بحث را ببینند و یا مباحثات را . یعنی مثل دو تا کشتی گیر با هم سر شاخ مشیم و بقیه هم ناظر ؟ ![]() یا دیگران هم در بحث حضور دارند. مدت کمی است که این حقیر شروع به خواندن ارسالات قدیمی نموده ام . تو این قضیه بررسی ارسالات قدیمی هستم ولی یکم راجع به نحوه مباحثه و اینکه از کدام ارسالات باید شروع شود یک توضیحی بدی ممنون میشوم . ![]() اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم خیلی نیاز اساسی دارم به یک مطالعه هدفمند....خیلی چیزهایی که میدانم اما عمیق نیست. میفهمم اما نه آنطور که باید وشاید. میخواهم و ... ان شاءالله....که تاآخر ثابت قدم بمانم. درپناه حق |
|||
|
|
۲۱:۲۹, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
منم هستم ان شاء الله فقط علی جان، لطفا از سطح صفر شروع کن با تشکر یا علی مدد |
|||
|
|
۲۱:۴۵, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۰۰ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
یا علی حرفي بگوي و از لب خود كام ده مرا / ساقي ! ز پا فتاده شدم ، جام ده مرا فرسوده ، دل ز مشغله ي جسم و جان ، بيا / بستان ز خود ، فراغت ايام ده مرا رزق مرا ، حواله به نا محرمان مكن / از دست خويش ، باده ي گلفام ده مرا بوي گلي مشام مرا تازه ميكند / اي گلعذار ! بوسه به پيغام ده مرا [b] بنما تبسمي و خزانم بهار كن / اي نخل بارور گل بادام ده مرا عمرم برفت و حسرت مستي زدل نرفت / عمري دگر ز معجزه ي جام ده مرا اي عشق ! شعله بر دل پر ارزو بزن / چندي رهايي از هوس خام ده مرا جانم بگير و جام مي از دست من مگير / اي مدعي هر انچه دهي ،نام ده مرا مرغ دلم به ياد رفيقان به خون تپيد / يا رب ! اميد رستن از اين دام ده مرا بشكفت غنچه ي دلم اي باد نو بهار / خندان دلي به سان ((امين)) وام ده مرا |
|||
|
|
۲۱:۴۶, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۱۵)Agha sayyed نوشته است: دو نفری با هم بحث نماییم و خود نتیجه بگیریم ، سلام سید جان خوبی برادر سید جان ما ابداً با ناظران کار نداریم و الزاماً هم روی هر تاپیک مباحثه نمیکنیم اگه سوالی روی یک مطلبی بود در حد وسع سعی میکنیم به نتیجه برسیم اگه نشد سعی میکنیم بپرسیم جواب رو مبنای ما بر مباحثه اش نیست بر مطالعه ی دقیق آنها است و ترتیب خاصی که برای مطالعه برایشان در نظر گرفته شده!!!!!!! که إن شاء الله در پایان سیر به یک نتیجه ی درست و حسابی در دستگاه اعتقادی خود برسیم بعلاوه حتی الامکان منابعی هم برای مطالعه ی بیشتر در برخی موضوعاتی که باهم بررسی میکنیم و میخوانیم معرفی میشود إن شاء الله |
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من یه دفعه دیگه هم توی تاپیک فراخوان هسته پژوهشی تالار قول دادم ولی عمل نکردم... البته اون موقع شرایط مناسبی نداشتم و صد البته نمی فهمیدم که نباید منتظر شرایط بهتر شد... نمیخواستم دوباره بیام قول بدم و...... اما یه کم فکر کردم... به خصوص توی این یکی دو روزه.... به این نتیجه ها رسیدم 1- شدیدا احساس کوتاهی در دینم را میکنم.... 2- به این باور رسیدم که خواندن هر مطلبی توی این تالار به اراده کس دیگریست.. 3- شدیدا احساس میکنم در قبال مطالبی که تا حالا خوندم مسئولم.... و 4- فرصت زیادی نیست... اگه خدا بخواد و اگه توفیق بده برای دینم وقت داشته باشم انشالله هستم... خداجون، الهی قربونت برم، نذار این بار هم بد قول بشم.... و حرف آخر هم این که دیروز از یکی شنیدم که میگفت به برکت عزای حضرت زهرا(سلام الله علیها) شروع کنید... امید است این بار نتیجه بگیرید... |
|||
|
|
۲۲:۰۶, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
علی جان پس چرا نگفتی.....
ما هم هستیم! ان شاالله |