' نوشته است:علی این یک تکه رو از ته صحبت هام رو cut کردم و ننوشتمش
....، ولی خوب دیگه کارد به استخون رسیده. شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل، کجا دانند حال ما سبکاران ساحل ها: با خودم عهد بستم که اگه از این به بعد چیزی رو بخوام انجام بدم که مورد رضای خدا نباشه و انجامش ملزم به پیروی از شیطان یا هوای نفس باشه، علاوه بر اینکه حسابی از خدا کمک بخوام و توکل و توسل و تضرع کنم که دامنم آلوده نشه، تصمیم گرفتم خودم رو اونقدر به دیوار اتاقم بکوبم تا اون فکر از ذهنم خارج بشه... خداییش دیگه از دست نفسم خسته شدم...
تصمیمت رو بیانداز در سطل آشغال چرا که در سیره اهل بیت ذکر نشده
و فلاح و رستگاری فقط در تبعیت محض از سیره ی اهل بیت است
خود این تصمیمت ممکن است مکر ابلیس باشد
به توصیه ی چه کسی اینکار رو میخوای بکنی؟
کدام آیه و یا حدیث یا سیره از اهل بیت؟
یک گوهر تقدیم میکنم از سخنان گوهر بار استادِ استاد:
نقل قول:
اگر بناى مردم علاوه بر اعتقاد به حقانيت پيامبر اكرم و اهل بيت آن بزرگوار - صلوات اللّه عليهم اجمعين - بر اين باشد كه در هر امرى تنها مطيع آنان باشند و از ديگران حتى در كارهاى به ظاهر نيك تبعيت نكنند، همين تصميم موجب خواهد شد كه از بسيارى از خطرات و مهالك محفوظ مانده و راه نفوذ شياطين به آنان بسته گردد.
یعنی همان حرف خوب از یک شخص هم باید مستند بشود به یک آیه و یا روایتی از اهل بیت و شخص به نیت از تبعیت از 14 معصوم آن عمل را انجام دهد، آنچه مایه ی تقرب به خدا است تبعیت از اهل بیت است که تمام اعمال عبادی هم شما انجام دهید اما به نیت تبعیت از اهل بیت نباشد چندان فایده ای ندارد و اسمش بندگی خدا نمیشود
مَنْ يُطِعِ الرَّسُولَ فَقَدْ أَطاعَ اللَّهَ (80-نساء) كسى كه از پيامبر اطاعت كند، خدا را اطاعت كرده (80)
این آیه ی شریفه به صراحت می گوید اطاعت از خدا اگر میخواهد کسی بکند باید از رسول خدا اطاعت کند!
وَ يَقُولُونَ آمَنَّا بِاللَّهِ وَ بِالرَّسُولِ وَ أَطَعْنا ثُمَّ يَتَوَلَّى فَريقٌ مِنْهُمْ مِنْ بَعْدِ ذلِكَ وَ ما أُولئِكَ بِالْمُؤْمِنينَ (47-نور) آنها مىگويند: «به خدا و پيامبر ايمان داريم و اطاعت مىكنيم!» ولى بعد از اين ادّعا، گروهى از آنان رويگردان مىشوند آنها (در حقيقت) مؤمن نيستند! (47)
این آیه به صراحت میفرماید کسی که از رسول خدا اطاعت نکند مومن نیست!
قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُوني يُحْبِبْكُمُ اللَّهُ وَ يَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَ اللَّهُ غَفُورٌ رَحيمٌ (31- آل عمران) بگو: «اگر خدا را دوست مىداريد، از من پيروى كنيد! تا خدا (نيز) شما را دوست بدارد و گناهانتان را ببخشد و خدا آمرزنده مهربان است.» (31)
این آیه نشانه ی حقیقی دوست داشتن خدا را در تبعیت از رسول خدا میداند و شرط مورد آمرزش واقع شدن را هم در تبعیت از رسول خدا میداند
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا أَطيعُوا اللَّهَ وَ أَطيعُوا الرَّسُولَ وَ أُولِي الْأَمْرِ مِنْكُمْ فَإِنْ تَنازَعْتُمْ في شَيْءٍ فَرُدُّوهُ إِلَى اللَّهِ وَ الرَّسُولِ إِنْ كُنْتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ ذلِكَ خَيْرٌ وَ أَحْسَنُ تَأْويلاً (59-نساء)[/b]
اى كسانى كه ايمان آوردهايد! اطاعت كنيد خدا را! و اطاعت كنيد پيامبر خدا و اولو الأمر [اوصياى پيامبر] را! و هر گاه در چيزى نزاع داشتيد، آن را به خدا و پيامبر بازگردانيد (و از آنها داورى بطلبيد) اگر به خدا و روز رستاخيز ايمان داريد! اين (كار) براى شما بهتر، و عاقبت و پايانش نيكوتر است. (59)
این آیه هم نشانه ی حقیقی ایمان و به خدا و روز رستاخیز را اطاعت از 14 معصوم و عرضه ی داشتن مسائل به سیره ی اهل بیت را معرفی میکند.
(۱۹/خرداد/۹۱ ۲۲:۴۲)علی 110 نوشته است: [ -> ]میدونی سلمان چه طوری سلمان شد؟
یه روز ابوذر سلمان و مولا علی داشتن راه میرفتن ، ابوذر برمیگرده میبینه تنها دو تا جای پا رو زمین هست
میبینه سلمان دقیقاً جای پاش رو میگذاره جای پای مولا علی ،
بعد ابوذر از سلمان چرایی اینکار رو بعداً میپرسه
سلمان میگه جایی که مولا علی با قدمشون نقشی بر زمین میگذارن دیگه معنی نداره که من نقشی بر زمین بزنم
از سلمان میپرسن چه جوری منّا اهل البیت شدی
گفت هوای نفسم رو در مطلوب رسول خدا و مولا علی فانی کردم و نخواستم مگر آنچه آنها خواستند
این یعنی شیعه!
در راه بندگی خدا قدمی گام بر نمیشود داشت مگر به تبعیت از اهل بیت و قرآن
سلیقه بردار نیست این راه!
دعا گو هستم إن شاء الله (حتی شما سید ابراهیم عزیز)
گاگولی گیج که حقیقتاً محتاج دعاست!
یا علی مدد
خداوند حافظ و هادی همه ی ما
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اللهم عجل لولیک الفرج
راستی
اگه کسی همت کنه و تمام ارسالهای این تاپیک را بخواند