۲۶/مرداد/۹۱, ۱۶:۲۸
۲۶/مرداد/۹۱, ۱۶:۲۸
۲۷/مرداد/۹۱, ۰:۱۰
(۲۳/مرداد/۹۱ ۱:۲۸)MAHDI59 نوشته است: [ -> ]این ماه رمضان هم گذشت
یا بهتر است بگویم در حال گذشتن است
شب قدر عجیبی بود امسال
البته شاید برای بنده !
کنار قبر شهید گمنام
در حالی که یک قبر آن طرف تر
یک نفر همراه دوست دخترش
در حالی که روی قبر یک شهید گمنام دیگر نشسته بودند
قرآن به سر گرفتند
در چه حالیم؟
در چه حالیم...
مهدی یادته چقدر تیکه و متلک بارت کردم؟ فکر کنم یک آهی چیزی کشیدی که بنده هم مثل تو امروز یک چیزی در همون مایه های احساس خودت رو احساس کردم و حالم گرفته شد. از مترو که بیرون آمدم، در ظل آفتاب و هوای گرم، با دهن روزه چیزهایی دیدم که... یک مورد هم نبود. یکی پشت سر بعدی... یکم غیر عادی بود شاید چون من معمولا در هنگام راه رفتن به اطراف توجهی ندارم و چیزی هم از این جور مسائل روزی مان نمی شود
، ولی آنقدر موارد ضد حال روزی مان شد که همانجا دلم شکست و حسابی با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) درد و دل کردم........چقدر خواندیم که امام معصوم بنده و غلامی را مورد دلجویی قرار داده و ایشان را خریده و در راه خدا آزاد کردند و حتی ثروت و خلعت و ... دادند. ما که امام معصوم خود را از بدبختی و بی ظرفیتی زیارت نمی کنیم. ولی ای کاش می شد مهدی فاطمه ما را هم روزی می خرید و از غل و زنجیر گناه و تعلقات پست در راه خدا آزادمان می کرد. این ماحصل آخرین پنجشنبه ماه مبارک امسال بود.
علی علی
۲۷/مرداد/۹۱, ۱۳:۱۴
رسول اکرم صلوات الله علیه:
اى اباذر بدترين مردم در روز قيامت در پيشگاه خدا دانشمنديست كه از دانشش بهرهاى برده نشده
و هر كس در جستجوى دانشى باشد كه توجه مردم را بسوى خود برگرداند بوى بهشت را نمىچشد.
اى اباذر هر كس در طلب دانشى باشد كه مردم را به آن فريب دهد بوى بهشت را نمىچشد.
اى اباذر هر گاه از چيزى كه نميدانى بپرسند بگو نمىدانم كه از گناهش نجات پيدا مىكنى و به آنچه را كه نميدانى فتوى مده كه از عذاب خدا روز قيامت نجات پيدا كنى.
اى اباذر گروهى از اهل بهشت بر گروهى از اهل دوزخ ظاهر ميشوند سپس مىگويند چه چيز شما را وارد آتش و ما را وارد بهشت نمود (در حالی که ما )به واسطهى تربيت شما (وارد بهشت شدیم) پس ميگويند ما فرمان به نيكى ميداديم ولى خود انجام نميداديم
كتاب الروضة در مبانى اخلاق، ص: 85
اى اباذر بدترين مردم در روز قيامت در پيشگاه خدا دانشمنديست كه از دانشش بهرهاى برده نشده
و هر كس در جستجوى دانشى باشد كه توجه مردم را بسوى خود برگرداند بوى بهشت را نمىچشد.
اى اباذر هر كس در طلب دانشى باشد كه مردم را به آن فريب دهد بوى بهشت را نمىچشد.
اى اباذر هر گاه از چيزى كه نميدانى بپرسند بگو نمىدانم كه از گناهش نجات پيدا مىكنى و به آنچه را كه نميدانى فتوى مده كه از عذاب خدا روز قيامت نجات پيدا كنى.
اى اباذر گروهى از اهل بهشت بر گروهى از اهل دوزخ ظاهر ميشوند سپس مىگويند چه چيز شما را وارد آتش و ما را وارد بهشت نمود (در حالی که ما )به واسطهى تربيت شما (وارد بهشت شدیم) پس ميگويند ما فرمان به نيكى ميداديم ولى خود انجام نميداديم
كتاب الروضة در مبانى اخلاق، ص: 85
۲۸/مرداد/۹۱, ۲۰:۰۴
پیش آدم های بزرگ که می رفتیم همش می گفتند پسر جان آدم شو! پس کی آدم میشی؟!
همیشه سوال بود که بابا ما که آدم هستیم این حرف یعنی چی؟
دقیقا یعنی ما باید چه کار کنیم؟
جوابش رو پیدا کردم:
انسان ها، آدم نیستند در حالیکه بار امانت به اجبار بر گرده شان قرار گرفته باشد. بلکه اگر بار امانت را به دوش بکشند آدمند!
إِنَّا عَرَضْنَا الْأَمَانَةَ عَلَى السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَالْجِبَالِ فَأَبَيْنَ أَن يَحْمِلْنَهَا وَأَشْفَقْنَ مِنْهَا وَحَمَلَهَا الْإِنسَانُ إِنَّهُ كَانَ ظَلُومًا جَهُولًا 72 احزاب
همیشه سوال بود که بابا ما که آدم هستیم این حرف یعنی چی؟
دقیقا یعنی ما باید چه کار کنیم؟
جوابش رو پیدا کردم:
انسان ها، آدم نیستند در حالیکه بار امانت به اجبار بر گرده شان قرار گرفته باشد. بلکه اگر بار امانت را به دوش بکشند آدمند!
إِنَّا عَرَضْنَا الْأَمَانَةَ عَلَى السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَالْجِبَالِ فَأَبَيْنَ أَن يَحْمِلْنَهَا وَأَشْفَقْنَ مِنْهَا وَحَمَلَهَا الْإِنسَانُ إِنَّهُ كَانَ ظَلُومًا جَهُولًا 72 احزاب
۲۹/مرداد/۹۱, ۱:۲۱
فراز هایی از صحیفه سچادیه : هنگام وداع با ماه مبارك رمضان
̶ پروردگارا ما اهل اين ماهى هستيم كه ما را بدان شرافت دادى و ما را به كرم خويش به توسط آن توفيق بخشيدى در حالى كه مردم بدبخت آمدن و رفتن آن را نشناختند و به خاطر بدبختى شان از فضل و عظمت اين ماه بهره مند نگشتند.
̶ الها تويى صاحب اختيار ما كه معرفت ماه رمضان را به ما شناساندى و ما را به آداب آن هدايت فرمودى و با توفيق تو اقدام به روزه و عبادات آن البته به تقصير و ناقص نموديم و كمى از بسيار اعمال آن را بجا آورديم.
̶̶ خدايا ما را در كوتاهى نسبت به حق خودت ملامت مكن و توفيق درك ماه رمضان آينده را نيز به ما عطا فرما و هرگاه ما را به ماه رمضان سال بعد رساندى براى عبادتى كه ترا سزاست ياريمان كن.
̶ بار الها هر آنچه از لغزشها در اين ماه از ما سر زد و يا گناهى كه در آن انجام داديم و خطايى كه از روى عمد يا فراموشى بجا آورديم و در آن بر خويش ظلم كرديم و هر آنچه كه نسبت به ديگران بى احترامى نموديم به پوشش خودت بر ما بپوشان و بر محمد و آل او درود فرست و به عفوت بر ما ببخش و ما را در معرض ديد شماتت كننده قرار مده و زبان طعنه زنها را بر ما مسلط مفرما و ما را به رافتت كه قطع نمى شود و به احسانت كه كم نمى گردد به كارى وادار كه باعث از ميان رفتن و پوشاندن چيزى شود كه در آن ماه بر ما نهى نموده اى.
̶ خداوندا بر محمد و آل او درود فرست و مصيبت رفتن ماه رمضان را برايمان جبران كن و روز عيد فطر ما را مبارك گردان و آن را بهترين روزهايى برايمان قرار ده كه جلب عفوت را نموده ايم و نابودكننده ترين روزها براى گناه باشد و آنچه از گناهان چه مخفى و چه آشكار سراغ دارى مورد عفوت قرار ده.
̶ خدايا با به پايان رسيدن اين ماه از خطاياى ما درگذر و با خروج آن ما را از بديها خارج كن و به وسيله ماه مبارك رمضان ما را از سعادتمندترين و از با نصيب ترين و بهره مندترين افراد آن قرار ده.
̶ خدايا ما در اين روز فطرى كه براى مومنين عيد و روز شادمانى، روز اجتماع و روز تعاون براى اهل دينت قرار داده اي از گناهى كه آن را انجام داده ايم و يا كار زشتى كه در گذشته كرده ايم و يا فكر غلطى كه در ذهن گذرانده ايم به سويت توبه مى كنيم. توبه كسى كه بازگشت به گناه را در دل نمى گذراند توبه ى خالصى كه از شك و ترديد پاكيزه باشد. پس آن را از ما قبول كن و از ما راضى باش و توفيق پابرجايى و استقامت عنايت فرما.
̶ پروردگارا ترس از عذاب وعده داده شده و شوق ثواب مقرر گشته را روزيمان كن تا لذت آنچه را كه وعده داده اي بر كام جانمان نشيند و از اندوه آنچه را كه لازم است به تو پناه ببريم دريابيم.
̶ پروردگارا پدران و مادران ما را از اهل دين ما آنهايى كه دستشان از دنيا كوتاه شده و آنهايى كه زنده اند همه و همه را تا روز قيامت مورد آمرزش خويش قرار ده و از گناهانشان درگذر.
̶ پروردگارا ما اهل اين ماهى هستيم كه ما را بدان شرافت دادى و ما را به كرم خويش به توسط آن توفيق بخشيدى در حالى كه مردم بدبخت آمدن و رفتن آن را نشناختند و به خاطر بدبختى شان از فضل و عظمت اين ماه بهره مند نگشتند.
̶ الها تويى صاحب اختيار ما كه معرفت ماه رمضان را به ما شناساندى و ما را به آداب آن هدايت فرمودى و با توفيق تو اقدام به روزه و عبادات آن البته به تقصير و ناقص نموديم و كمى از بسيار اعمال آن را بجا آورديم.
̶̶ خدايا ما را در كوتاهى نسبت به حق خودت ملامت مكن و توفيق درك ماه رمضان آينده را نيز به ما عطا فرما و هرگاه ما را به ماه رمضان سال بعد رساندى براى عبادتى كه ترا سزاست ياريمان كن.
̶ بار الها هر آنچه از لغزشها در اين ماه از ما سر زد و يا گناهى كه در آن انجام داديم و خطايى كه از روى عمد يا فراموشى بجا آورديم و در آن بر خويش ظلم كرديم و هر آنچه كه نسبت به ديگران بى احترامى نموديم به پوشش خودت بر ما بپوشان و بر محمد و آل او درود فرست و به عفوت بر ما ببخش و ما را در معرض ديد شماتت كننده قرار مده و زبان طعنه زنها را بر ما مسلط مفرما و ما را به رافتت كه قطع نمى شود و به احسانت كه كم نمى گردد به كارى وادار كه باعث از ميان رفتن و پوشاندن چيزى شود كه در آن ماه بر ما نهى نموده اى.
̶ خداوندا بر محمد و آل او درود فرست و مصيبت رفتن ماه رمضان را برايمان جبران كن و روز عيد فطر ما را مبارك گردان و آن را بهترين روزهايى برايمان قرار ده كه جلب عفوت را نموده ايم و نابودكننده ترين روزها براى گناه باشد و آنچه از گناهان چه مخفى و چه آشكار سراغ دارى مورد عفوت قرار ده.
̶ خدايا با به پايان رسيدن اين ماه از خطاياى ما درگذر و با خروج آن ما را از بديها خارج كن و به وسيله ماه مبارك رمضان ما را از سعادتمندترين و از با نصيب ترين و بهره مندترين افراد آن قرار ده.
̶ خدايا ما در اين روز فطرى كه براى مومنين عيد و روز شادمانى، روز اجتماع و روز تعاون براى اهل دينت قرار داده اي از گناهى كه آن را انجام داده ايم و يا كار زشتى كه در گذشته كرده ايم و يا فكر غلطى كه در ذهن گذرانده ايم به سويت توبه مى كنيم. توبه كسى كه بازگشت به گناه را در دل نمى گذراند توبه ى خالصى كه از شك و ترديد پاكيزه باشد. پس آن را از ما قبول كن و از ما راضى باش و توفيق پابرجايى و استقامت عنايت فرما.
̶ پروردگارا ترس از عذاب وعده داده شده و شوق ثواب مقرر گشته را روزيمان كن تا لذت آنچه را كه وعده داده اي بر كام جانمان نشيند و از اندوه آنچه را كه لازم است به تو پناه ببريم دريابيم.
̶ پروردگارا پدران و مادران ما را از اهل دين ما آنهايى كه دستشان از دنيا كوتاه شده و آنهايى كه زنده اند همه و همه را تا روز قيامت مورد آمرزش خويش قرار ده و از گناهانشان درگذر.
۲۹/مرداد/۹۱, ۳:۰۵
سلام
امروز عید شد
ان شاءالله که برای ما نیز هم عید باشد
به قول استادی:
ما نخواستیم که شیخ انصاری بشیم، یا نتونستیم.
بعد گفتش که نخواستیم که بشیم، اگه می خواستیم، می شدیم.
حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام فرمودند، اگر بدنبال چیزی باشید، به تمام یا قسمتی از آن می رسید
اومدم یه اعترافی بکنم

اومدم اعتراف کنم که نخواستم خوب باشم، نه این که نتونستم
یا امام زمان، ای پدر مهربانم
شما نجاتم بدهید
امروز عید شد
ان شاءالله که برای ما نیز هم عید باشد
به قول استادی:
ما نخواستیم که شیخ انصاری بشیم، یا نتونستیم.
بعد گفتش که نخواستیم که بشیم، اگه می خواستیم، می شدیم.
حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام فرمودند، اگر بدنبال چیزی باشید، به تمام یا قسمتی از آن می رسید
اومدم یه اعترافی بکنم

اومدم اعتراف کنم که نخواستم خوب باشم، نه این که نتونستم
یا امام زمان، ای پدر مهربانم
شما نجاتم بدهید
۲۹/مرداد/۹۱, ۱۰:۳۵
(۲۷/مرداد/۹۱ ۰:۱۰)مسافر نوشته است: [ -> ](۲۳/مرداد/۹۱ ۱:۲۸)MAHDI59 نوشته است: [ -> ]این ماه رمضان هم گذشت
یا بهتر است بگویم در حال گذشتن است
شب قدر عجیبی بود امسال
البته شاید برای بنده !
کنار قبر شهید گمنام
در حالی که یک قبر آن طرف تر
یک نفر همراه دوست دخترش
در حالی که روی قبر یک شهید گمنام دیگر نشسته بودند
قرآن به سر گرفتند
در چه حالیم؟
در چه حالیم...
مهدی یادته چقدر تیکه و متلک بارت کردم؟ فکر کنم یک آهی چیزی کشیدی که بنده هم مثل تو امروز یک چیزی در همون مایه های احساس خودت رو احساس کردم و حالم گرفته شد. از مترو که بیرون آمدم، در ظل آفتاب و هوای گرم، با دهن روزه چیزهایی دیدم که... یک مورد هم نبود. یکی پشت سر بعدی... یکم غیر عادی بود شاید چون من معمولا در هنگام راه رفتن به اطراف توجهی ندارم و چیزی هم از این جور مسائل روزی مان نمی شود، ولی آنقدر موارد ضد حال روزی مان شد که همانجا دلم شکست و حسابی با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) درد و دل کردم.
.......چقدر خواندیم که امام معصوم بنده و غلامی را مورد دلجویی قرار داده و ایشان را خریده و در راه خدا آزاد کردند و حتی ثروت و خلعت و ... دادند. ما که امام معصوم خود را از بدبختی و بی ظرفیتی زیارت نمی کنیم. ولی ای کاش می شد مهدی فاطمه ما را هم روزی می خرید و از غل و زنجیر گناه و تعلقات پست در راه خدا آزادمان می کرد. این ماحصل آخرین پنجشنبه ماه مبارک امسال بود.
علی علی
سید جان سلام
راستش اون شب من ناراحت نشدم به خاطر رفتار و حرکات اون دو تا جوون!

حقیقتش هنوز لذت دعا رو اونقدر نچشیدم که از اتفاقاتی که اطرافم می افته بی خبر بمونم.
اما اون شب دلیل اینکه دلم شکست این بود
که با خودم فکر کردم این بندگان خدا که ادعایی ندارن
من که ادعای منتظر بودن رو دارم چرا اوضاعم اینقدر خرابه
بعد یکی یکی گناهام توی ذهنم اومد!
دیدم اوضاع خیلی خرابه
بعد به این فکر افتادم که آقا چقدر غریبه
یه عده که اصلا توی باغ نیستن
یه عده هم که مثل ما ادعا دارن وضعشون اینجوریه!
دیدم امامون خیلی غریبه
خیلی ...
۳۱/مرداد/۹۱, ۲:۴۹
کاش اینگونه نبودیم
کاش اگر میخواست اینگونه باشد اصلا نبودیم
خدایا چرا ادم نمیشویم
ماه رمضون تموم شد
چی تو دستمونه
یه مشت توبه نصفه و نیمه
و کوله باری از گناه که کوچیک میشمریمشون
واقعا آقامون چقدر غربیه
..............
کاش اگر میخواست اینگونه باشد اصلا نبودیم
خدایا چرا ادم نمیشویم
ماه رمضون تموم شد
چی تو دستمونه
یه مشت توبه نصفه و نیمه
و کوله باری از گناه که کوچیک میشمریمشون
واقعا آقامون چقدر غربیه
..............
۳/شهریور/۹۱, ۰:۴۳
1- وَإِن كَادُواْ لَيَفْتِنُونَكَ عَنِ الَّذِي أَوْحَيْنَا إِلَيْكَ لِتفْتَرِيَ عَلَيْنَا غَيْرَهُ وَإِذًا لاَّتَّخَذُوكَ خَلِيلًا
2- وَلَوْلاَ أَن ثَبَّتْنَاكَ لَقَدْ كِدتَّ تَرْكَنُ إِلَيْهِمْ شَيْئًا قَلِيلًا
3- إِذًا لَّأَذَقْنَاكَ ضِعْفَ الْحَيَاةِ وَضِعْفَ الْمَمَاتِ ثُمَّ لاَ تَجِدُ لَكَ عَلَيْنَا نَصِيرًا
(اسراء-73،74،75)
نزديك بود آنها تو را (با وسوسههاى خود) از آنچه بر تو وحى كردهايم بفريبند، تا غير آن را به ما نسبت دهى و در آن صورت، تو را به دوستى خود برميگزينند!
و اگر ما تو را ثابت قدم نمىساختيم (و در پرتو مقام عصمت، مصون از انحراف نبودى)، نزديك بود به آنان تمايل كنى.
اگر چنين مىكردى، ما دو برابر مجازات (مشركان) در زندگى دنيا، و دو برابر (مجازات) آنها را بعد از مرگ، به تو مىچشانديم سپس در برابر ما، ياورى براى خود نمىيافتى!
[/b]
2- وَلَوْلاَ أَن ثَبَّتْنَاكَ لَقَدْ كِدتَّ تَرْكَنُ إِلَيْهِمْ شَيْئًا قَلِيلًا
3- إِذًا لَّأَذَقْنَاكَ ضِعْفَ الْحَيَاةِ وَضِعْفَ الْمَمَاتِ ثُمَّ لاَ تَجِدُ لَكَ عَلَيْنَا نَصِيرًا
(اسراء-73،74،75)
نزديك بود آنها تو را (با وسوسههاى خود) از آنچه بر تو وحى كردهايم بفريبند، تا غير آن را به ما نسبت دهى و در آن صورت، تو را به دوستى خود برميگزينند!
و اگر ما تو را ثابت قدم نمىساختيم (و در پرتو مقام عصمت، مصون از انحراف نبودى)، نزديك بود به آنان تمايل كنى.
اگر چنين مىكردى، ما دو برابر مجازات (مشركان) در زندگى دنيا، و دو برابر (مجازات) آنها را بعد از مرگ، به تو مىچشانديم سپس در برابر ما، ياورى براى خود نمىيافتى!
[/b]
۳/شهریور/۹۱, ۱:۱۵
کی ها آماده سربازی امام حسن علیه السلام هستند؟؟؟؟؟!!!!!!
بچه ها چند روز دیگه بیشتر نمونده ها.......
بچه ها چند روز دیگه بیشتر نمونده ها.......