تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نگاهی به سریال های کره ای و اثار انها
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
شاید منظور این دوستمون دگر جنسها باشه نه خود همجنسبازی...
برخی افراد دست خودشون نیست این میل به ظاهر مرد هستند اما خلقیات و رفتارشون زنانه هست! اینها طبق فتوای امام در اوایل انقلاب میتونن قانونی تغییر جنسیت بدهند
وگرنه لواط حرامه و با هیچ توجیحی نمیشه این کار ناپسند رو توجیح کرد! جدای از بحث دینی کلن یه جوری غیراخلاقی هست!

این کشورها غربی هم دیگه شورش رو در آوردن مثلن در سوئد فکر کنم ازدواج محارم آزاد و قانونی هست!!
من فقط به اون دوستی که فرمودن همجنسگرایی هیچ اشکالی نداره باید بگم حتی اگه مذهبی نگا نکنیم به این قضیه....از نظر عقلی و منطقی و انسانی و فلسفی و... هیچ توجیهی برای اینکار نیست....اصن عقل سلیم قبول نمیکنه....شما ازدواج 2تا مرد واست چه توجیهی داره؟!! اصن نمیگنجه هیچ رقمه نمیگنجه....هیچ موجود زنده ای با همج.نس...بازی نمیکنه....

یه عده ای هم هستن که بیمارن....که عموما با رواندرمانی درمان میشن...نشن هم باید تغییر جنسیت بدن...شرع و عرف هم با این مسئله کنار اومده...
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام . اگر یادتون باشه یک مدتی بازار سریال هایی مثل لاست و فرار از زندان و ... خیلی داغ شده بود ( همین تابستون سال پیش )

که دیدیم با چه هدفی بود در هر کدوم از این فیلم ها چه پیام های نهفته ای وجود داشت که به صورت ناخودآگاه به مخاطب القا میشد .

و حالا هم بازار فیلم های کره ای داغ شده . صد درصد قصدی در رواج این سریال ها وجود داره . از همسنگر عزیزی که این تاپیک رو راه اندازی کردن تشکر میکنم .
اگر دوستان نقد های دیگری از اینگونه فیلم ها در اینجا قرار دهند شاید بشود قصد افراد معلوم الحال و یا مجهول الحالی !! که این فیلم ها رو رواج دادن فهمید .
(۶/شهریور/۹۱ ۲۲:۵۲)SARV نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

سلام . اگر یادتون باشه یک مدتی بازار سریال هایی مثل لاست و فرار از زندان و ... خیلی داغ شده بود ( همین تابستون سال پیش )

که دیدیم با چه هدفی بود در هر کدوم از این فیلم ها چه پیام های نهفته ای وجود داشت که به صورت ناخودآگاه به مخاطب القا میشد .

و حالا هم بازار فیلم های کره ای داغ شده . صد درصد قصدی در رواج این سریال ها وجود داره . از همسنگر عزیزی که این تاپیک رو راه اندازی کردن تشکر میکنم .
اگر دوستان نقد های دیگری از اینگونه فیلم ها در اینجا قرار دهند شاید بشود قصد افراد معلوم الحال و یا مجهول الحالی !! که این فیلم ها رو رواج دادن فهمید .
هیچ شخصی این فیلمها رو رواج نمیده...
من خودم میشینیم vampaier daiareis breaking bad walking dead supernatural the secert circel terra nova و...رو دانلود میکنم هیچ اجباری هم در کار نیست!
البته فیلمهای کره ای زیاد طرفدار نداره...من که به شخصه ترجیح میدم مستند نگاه کنم ولی فیلمهای کره ای رو نه! خیلی مزخرف هستند!
ترجیح میدم 4تا فیلم درست حسابی با فیلمنامه و جلوهای ویژه قشنگ ببینم تا اینکه بشینم فیلمهای آبکی ایرانی رو ببینم!
خدایی توی فیلمهای خارجی بازیگرهای زن رو میبینی 1/4 بازیگرهای زن ایرانی آرایش ندارند!
علت رواج این فیلمها فقط و فقط صداغ و سیمای فوق العاده قوی هست که داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و فکر کنم تا حالا حسابی در مورد فیلم و صدا و سیما و باقی مشتقاتش به اندازه کافی بحث کردیم!
فیلمهای کره ای اصلا ارزش دیدن هم دارن ؟؟ یکی فیلمهای کره ای یکی هندی و یکی ایرانی ارزش نداره وقت حروم کردن و نداره
سلام دوستان هیچ چیزی اتفاقی نیس تو این شلم شوربای صهیونیزم

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17489.html
سلام / اگر چه من خیلی از محتواهای این فیلمها حالم بهم میخوره مثل سریال دونگ یی که دلایلشم دیدار های امپراطور با دونگ یی / مخصوصا که لقب پونگ سان ( سگ شکاری) رو بش میده که یه جور حس حقارت در برابر چیزهای بی ارزش رو القا میکنه قهرمانسازی دونگ یی و القای به مخاطب که سایر اعمال او هم درسته اما این سریال یه جوریه که ادم رو به دیدنش معتاد میکنه حتی بچه های کوچیک هم نگاه میکنن و اگه مانع هم بشی الوچه الوچه اشک میریزن ادم دلش میسوزه
سلام
خلاصش کنم،من نود و نه درصد حرفهای این تاپیکو قبول ندارمDodgy
آقا من فرار از زندان رو دیدم.
نقل قول:که دیدیم با چه هدفی بود در هر کدوم از این فیلم ها چه پیام های نهفته ای وجود داشت که به صورت ناخودآگاه به مخاطب القا میشد .
نه که فیلم سینمایی دردسر بزرگ تو ایران چه پیام های مثبتی داشت.وهمینطور جدایی،سیزده پنجاه و نه و............ هزار تا مثال دیگه ایرانی!Dodgy
از فیلمای کره ای هم خیلی خیلی خوشم میاد.همین چند شب پیش فیلم سینمایی "داروی مرگبار" که کره ای و جدید بود از شبکه تهران پخش شد.خیلی هم حال داد
به جان خودم نباشع به جان آبمیوه های سوپری سر کوچه،فیلمای کره ای خیلی خیلی آموزنده تر از فیلمای ایرانی هستن.
شما ها که مستند ظهورو دیدید چرا این حرفارو میزنید؟!!!!!!
اول از تغییر خودتون شروع کنید تا بعد به بقیه برسید
(۱۲/شهریور/۹۱ ۱۳:۲۰)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]،فیلمای کره ای خیلی خیلی آموزنده تر از فیلمای ایرانی هستن.
شما ها که مستند ظهورو دیدید چرا این حرفارو میزنید؟!!!!!!
اول از تغییر خودتون شروع کنید تا بعد به بقیه برسید

مث جومونگ.....؟؟؟؟HuhHuhDodgyDodgy
همون راهب یهودی.....؟؟

حالا ببینید......همین دونگ یی اگه استر نباشه ...... نام کاربریم رو که نمیتونم ولی آواتارم رو عوض می کنم.......
احتمالا دونگ یی با پادشاه ازدواج میکنه.....ملکه رو بیرون میکنه.....دونگ یی داداشش رو وزیر میکنه انتقام پدر و اقوامش رو میگیره...
حالا ببینید...
سلام .

دوست عزیز من ، من به هیچ وجه فیلم ایرانی و کره ای رو باهم مقایسه نکردم . بله ممکنه فیلم های ایرانی هم مشکل داشته باشند که البته دارند !

حرف من این هستش که الان دیدن فیلم های کره ای خیلی زیاد بین جوونا دیده میشه و به احتمال 120درصد ! پشت این ماجرا دست های پنهانی هستش .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع