دوست عزیز منم مثل شما به سریال های کره ای علاقه دارم ولی تصمیم گرفتم به جای دیدن این فیلم ها زندگیم رو صرف مسائل ارزشمند تری کنم...به عنوان یک انسان دلم میخواد رابطم رو با خدا بهتر کنم ولی این فیلم ها مانعن چون بخش زیادی از ذهنم رو درگیر خودشون میکنن در حالی که می تونستم کار ارزشمند تری رو انجام بدم.ولی نقد و تصوری که از این سریال ها داشتم با توجه به مسلمان بودن و اعتقادم به قرآن این بوده:
نکات منفی:
1- اعتقادات خرافی مثل تناسخ و یا ارائه دیدگاه غلط درباره جهان پس از مرگ ،روح ها و فرشته ها. مثلا تو سریال های 49 روز ،نگهبان شب و...این مسائل بود یا سریال بازرس و سادو رو که اصلا نتونستم تا آخر ببینم چون نمیتونستم با اعتقاداتم هضمش کنم.به نظرم برای جوونی که در جستجوی حقیقته واقعا گمراه کنندس و اونو از حقیقت منحرف میکنه.
2-شراب:وای خدای من هر وقت تو سختی میفتن وناراحتن به شراب پناه میبرن و کلا صورت مسئله رو میخوان پاک میکنن...در صورتی که در قرآن میخونیم در سختی ها از صبر و نماز استقامت جویید.حالا بگذریم یه بار از دختر خالم شنیدم دلش میخواد از این شراب قرمزا که تو فیلم دیده امتحان کنه ببینه مزش چطوره .در حالی که به ما حتی اجازه شرکت در مجلسی که شراب میخورن رو ندادن و نباید عادی جلوه کنه.هر وقت صحنه شراب خوردن میبینم غیضم میگیره

3-روابط آزاد دختر و پسر ها:دستور خدا که در این مورد مشخصه ..اگه دقت کنید پایبند نبودن به این دستور باعث بدبختی های زیادی میشه از جمله درگیر احساسات رنج آور شدن که تو سریال اسمشو میذارن عشق ولی تو دنیای واقعی اسمش احساس زودگذره و یا فرزند نامشروعی که در اثر روابط اشتباه به وجود می آد و بعد دردسر های بعدش نشون میده که چرا زنا حرامه؟ پدری که حتی از وجود بچش خبر نداره!! در نتیجه با توجه به زیانبار بودن نباید این رابطه برای بیننده ها عادی بشه.
نکات مثبت:
1-احترام به بزرگتر ها رعایت میشه حتی نقش منفی سریال به مادرش احترام میذاره.و این به نظرم خیلی تاثیرگذاره.
2-نقش منفی سریال همیشه در پایان به سزای اعمالش میرسه و نقش مثبت هم به نتیجه تلاشش میرسه.که به آدم حس خوبی میده(برخلاف بعضی سریال های ترکی دیدید سریال ترکی لامیا آخرش چی شد!!!!)
3-تلاش و داشتن امید نقش اول و مثبت فیلم واقعا قابل تحسینه ...مخصوصا اون فایتینگ گفتناشون
همون طوری که دیدین این فیلم ها نکات مثبت و منفی زیادی دارن از سال دوم دبیرستان به دیدن این سریال ها علاقه مند شدم و الان تقریبا 6 یا 7سالی میشه میبینم .شاید برای من که اعتقادات قرآنی سفت و سختی دارم در طول این همه سال تماشای این فیلم ها تاثیر بدی روم نگذاشته باشه (البته نفس اماره ما انسان ها رو به راه بد میکشونه و نباید مطمئن حرف زد واگه حفظ شدم از لطف خدا بوده) ولی مطمئنم روی جوون مسلمانی که اطلاعات دینی کمی داره و دنبال حقیقته تاثیر بدی داره و منحرف کننده ست.اگر من این همه سال با وجود اعتقاداتم نشستم پای این فیلم ها شاید علتش نکات مثبت فیلم بوده باشه .متاسفانه من به تماشای فیلم علاقه خاصی دارم و فیلمی که در اون روحیه تلاش و مبارزه داشته باشه رو انتخاب میکنم...سریال های ایرانی در این مورد نتونستن کمکی بهم بکنن فیلم های هالیوودی هم که هر چقدرداستان خوبی داشته باشن با توجه به صحنه های زشت و مفاهیم ضد ارزشی آشکارشون و نادیده گرفتن وجود خدا نمیتونم ببینمشون و یه جورایی مجبور به انتخاب این سریال ها شدم و همیشه تلاش برای آگاهانه تماشا کردن این فیلم ها داشتم...هر سریال کره ای رو که میدیدم با دید یک مسلمان سعی میکردم نقدش کنم.اگه بتونم تعادل رو نگه دارم حتما به دیدنشون ادامه میدم مثلا برای دیدن این فیلم ها این مسائل رو رعایت میکنم تا اذیت نشم:
1-اگر صحنه غیر اخلاقی داشت فیلم رو به جلو میبرم.
2- اگر آهنگ مناسبی پخش شد صدا رو قطع کنم.
3-حواسم باشه که از اعمال واجبم مثل نماز و عبادت و الویت های زندگی غافل نشم.
4-اگر فیلمی موضوعی رو دنبال کنه که با اعتقادات اساسیم ضدیت داشته باشه نمیبینمش و نصفه رهاش میکنم مثل سریال بازرس و سادو.
5-اگر توی فیلم عمل حرامی مثل شراب خوردن رو ببینم ناراحت میشم.
باز هم میگم من به خاطر اینکه علاقه زیادی به فیلم دیدن دارم با وجود اعتقادی بودنم این فیلم ها رو با شرایطی تماشا میکنم در مورد نکات منفی سعی کردم هوشیارانه عمل کنم ولی باز هم برای اینکه مرتکب گناه نشده باشم مسائلی رو در تماشای این سریال هارعایت کردم.