تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نگاهی به سریال های کره ای و اثار انها
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
نقل قول:حرف من این هستش که الان دیدن فیلم های کره ای خیلی زیاد بین جوونا دیده میشه و به احتمال 120درصد ! پشت این ماجرا دست های پنهانی هستش .
برادر من،هیچ چیز پنهانی پشت این قضیه نیست! اکثر فیلمهاش جذابه.جوونای الان هم بیشتر دنبال فیلم های جذاب هستند.مثل جومونگ!
خوب اگر قرار بود هرکسی بفهمه که چه خبره که الان دنیا گل و بلبل بود عزیزم!

شما توجه داشته باش به این نکته که جذاب بودن یک فیلم باعث میشه تا مخاطب از اون فیلم تأثیر بگیره . حالا باید فیلم نامه های اینجور فیلم ها رو بررسی کنیم ببینیم چه خبره !!
فرار از زندان؟؟؟
به قرآن که فرار از زندان منو بیشتر از صدتا فیلم ایرانی آدم کرد
بهم آدمیت و فداکاری به معنای واقعیش رو یاد داد
مایکل یه قهرمان واقعی بود
فرار از زندان اصلا قابل مقایسه با لاست نیست
لاست که آشغال محضه
اما خدایی شما تو فرار از زندان چی دیدی مثلا؟؟

بابا اصلا من این تاپیک رو در مورد فیلم کره ای اونم از نوع اصلش درست و حسابیش اونایی که زیرنویس میشه زدم نه این دونگ یی و جومونگ و آشغال هایی مثل اینا که شما هم بشینین پیش بینی کنید تهش چی میشه
والا!!!
این که چرا این فیلما این قدر روی ما تاثیر گذاشتن خیلی واضح چون فیلم ها احساسی و شباهت فرهنگی بالایی رو میبینیم
من این فیلم وذکور رو دیدم و در مورد احساسی که نسبت به هم .جنس . بازان پیدا میکنی با شما موافقم ولی با نظر های دوستانه این که هم. جنس. باز یک بیماری روانی است هیچ شکی در اون نیست ولی این ه بدون قبح و این که حالت بدی به آدم دست بده بگی چه اشکالی داره مریضه مشکله.
ونباید با این مریضی مثل سرماخوردگی برخورد بشه علت واضحش هم اینه که این مریضی سلامت روانی جامعه رو تهدید میکنه
یکی از دوستان نوشته بودن زردپوستان کافر خوب ملاک رنگ پوست که نمیشه ملاک انسانیت دوم این که اون ها برای خودشون دینی دارن که نباید به این راحتی به اون ها توهین کرد
بهتره حرف امام حسین(علیه السلام) هیچ وقت فراموش نکنیم اگر دین ندارید آزاده باشید.
نقل قول:فرار از زندان؟؟؟
به قرآن که فرار از زندان منو بیشتر از صدتا فیلم ایرانی آدم کرد
بهم آدمیت و فداکاری به معنای واقعیش رو یاد داد
مایکل یه قهرمان واقعی بود
فرار از زندان اصلا قابل مقایسه با لاست نیست
لاست که آشغال محضه
اما خدایی شما تو فرار از زندان چی دیدی مثلا؟؟
فرار از زندان واقعا محشره،می ارزه به کل سینما و سریالای ایرانی!!!
همه بهم میگفتن آقا فرار از زندان فلانه فراماسونریه نباید ببینی منحرف میشی و ازین حرفا! Dodgy
اما من خودم دوبلشو دارم میبینم،الان هم چند قسمت آخرم،از لحاظ محتوایی،می ارزید به تموم فیلمای چرند ایرانی!
نقل قول: شما توجه داشته باش به این نکته که جذاب بودن یک فیلم باعث میشه تا مخاطب از اون فیلم تأثیر بگیره . حالا باید فیلم نامه های اینجور فیلم ها رو بررسی کنیم ببینیم چه خبره !!
برادر من،به جای این حرفا،باید فیلمای ایرانیو جذاب کنیم تا جوونا بیان سمتش،نه اینکه به این و اون هی اشکال بگیریم،خودمون هم عرضه ی هیچ کاریو نداشته باشیم!
اشاین کره ها اونقدر که توی فیلم مهربون هستند , نیستند .
این فقط ظاهر قضیه است .
همه فیلم های کره ای تو یه سطح نیستن که بخوایم حکم مطلق واسشون صادر کنیم...بعضی از فیلمهای کره ای واقعا زیبا و جذاب ان مثل پسران برتر از گل یا تو زیبایی... و اینم به لطف فیلمنامه نویس ها و کارگردان های قوی و صد البته بازیگرای خیلی خوبیه که دارن
از نظر اخلاقی هم از خیلی از فیلم های آمریکایی و اروپایی بهترن... شخصیت پردازی هاشون به مراتب خیلی بهتر و دوست داشتنی تر و مقبول تره، برعکس شخصیت پردازی فیلمهای آمریکایی که حس ناخوشایندی به آدم میده...توشون پر از ادمای سرد و نچسب و از خود راضی و بی حوصله اس...
مطمئنم بعضی دوستان که نظر خوبی نسبت به فیلمای کره ای ندارن، به جز بعضی سریال های تلویزیون فیلم کره ای دیگه ای ندیدن و یه جورایی با پیش داوری و ذهنیت های خاص در موردش صحبت می کنن...
(۱۸/بهمن/۹۱ ۰:۱۲)mofa نوشته است: [ -> ]همه فیلم های کره ای تو یه سطح نیستن که بخوایم حکم مطلق واسشون صادر کنیم...بعضی از فیلمهای کره ای واقعا زیبا و جذاب ان مثل پسران برتر از گل یا تو زیبایی... و اینم به لطف فیلمنامه نویس ها و کارگردان های قوی و صد البته بازیگرای خیلی خوبیه که دارن
از نظر اخلاقی هم از خیلی از فیلم های آمریکایی و اروپایی بهترن... شخصیت پردازی هاشون به مراتب خیلی بهتر و دوست داشتنی تر و مقبول تره، برعکس شخصیت پردازی فیلمهای آمریکایی که حس ناخوشایندی به آدم میده...توشون پر از ادمای سرد و نچسب و از خود راضی و بی حوصله اس...
مطمئنم بعضی دوستان که نظر خوبی نسبت به فیلمای کره ای ندارن، به جز بعضی سریال های تلویزیون فیلم کره ای دیگه ای ندیدن و یه جورایی با پیش داوری و ذهنیت های خاص در موردش صحبت می کنن...

با سلام واحترام
من پسران بهتر از گل را،که به قول شما خوش ساخت بود دیدم.
چند جمله بیشتر تهش نمی توانستی بگویی.
فقط پولدارها آدم هستند وبی پول ها همیشه آویزان (برده )هستند
(نقش والدین )والدین اجازه می دهند دخترشان تنهایی با بچه پولدار به جزیره ای
دور برود وبه دخترشان توصیه میکنند،ارباب جوان را سفت بچسب وول نکن .
تمامی بازیگران که همگی زیبا وبین 16 تا 20 سال هستند مانکن لباس ومصرف گرا هستند .
اسم دین را اصلا نیاورید که چشم بادامی ها خوششان نمی آید . (تقریبا همه لائیک هستند )بودایی ،شینتو پرست وکنفوسیوسی در میان کره ای ها هست.
همه دخترها ،ولند وآزاد. محتوایی وجود ندارد تم اصلی این که کی ،کی رو دوست داره که
حتی برای دوست داشتن هم منطقی وجود نداره مثل قماره .
سطح فکر را تا حد صفر نگه می داره ،در دنیایی که تفکرات رحمانی و
شیطانی در جدالی نفس گیر هستند فیلم های کره ای فکر وذهن جوان را اشغال
میکند در حالی که این ذهن باید در نهایت تیز هوشی وموقعیت شناسی باشد
وچرخ های صنعت وکشور را پیش ببرد .
این فیلم هادختران را خیلی تحت تاثیر قرار داده است دختر میخواهد مثل جاندی رفتار کند اما
به درب آهنین فرهنگ ایرانی اسلامی میخورد .تناقص پیش نمی آید .گناه این دختر چیست
در این آشفته بازار چکار باید کند .

نقل قول:با سلام واحترام
من پسران بهتر از گل را،که به قول شما خوش ساخت بود دیدم.
چند جمله بیشتر تهش نمی توانستی بگویی.
فقط پولدارها آدم هستند وبی پول ها همیشه آویزان (برده )هستند

با سلام خدمت شما...
این حالت رو که همه مردم دنیا دارن... مگه مردم دور و بر خودمون مایه دارا رو بیشتر تحویل نمیگیرن و دنبالشون نمیرن؟ من کسایی رو می شناسم که با فامیل پولدار و بی پولشون یه جور رفتار نمی کنن و به یه اندازه احترام قائل نیستن

نقل قول:(نقش والدین )والدین اجازه می دهند دخترشان تنهایی با بچه پولدار به جزیره ای
دور برود وبه دخترشان توصیه میکنند،ارباب جوان را سفت بچسب وول نکن .
تمامی بازیگران که همگی زیبا وبین 16 تا 20 سال هستند مانکن لباس ومصرف گرا هستند .

حق با شماست منم موافقم

نقل قول:اسم دین را اصلا نیاورید که چشم بادامی ها خوششان نمی آید .

این حرفتون درست نیست... اونا دین خودشون رو دارن که بر اساس اون به دنیا نگاه می کنن... از طرفی دشمنی یا دوستی کردن کسی با دین ربطی به چشم بادومی یا چشم آبی داشتن یا سیاه و سفید بودن نداره... خیلی وقت پیش تویه اخبار دیدم که 35 نظامی کره ای که به عراق اعزام شده بودن مسلمان شدن و عکسشون رو در حالی که نماز می خوندن نشون میداد... از طرفی اینهمه افراد مرتد و ضد دین تویه کشورای خاورمیانه که مهد اسلامه وجود داره...
اصلا این نوع جملات که در مورد یه گروه طبیعی از ادما حکم کلی صادر می کنه منطقا و اساسا باطله، جمله هایی که متاسفانه هر روز و از زبون همه شنیده میشه:
زنها ... هستن
مردها.... هستن
عرب ها... هستن
ترک ها... هستن
دکتر ها ... هستن
فرهنگیان ... هستن
ایرانی ها... هستن
این جمله ها و ادعاها رایجترین و در عین حال بی اساسترین و غیرمنصفانه ترین جمله ها هستن....
Confused

نقل قول:همه دخترها ،ولند وآزاد. محتوایی وجود ندارد تم اصلی این که کی ،کی رو دوست داره که حتی برای دوست داشتن هم منطقی وجود نداره مثل قماره .

همه فیلما از این نظر مشکل دارن...

نقل قول:سطح فکر را تا حد صفر نگه می داره ،در دنیایی که تفکرات رحمانی و
شیطانی در جدالی نفس گیر هستند فیلم های کره ای فکر وذهن جوان را اشغال
میکند در حالی که این ذهن باید در نهایت تیز هوشی وموقعیت شناسی باشد
وچرخ های صنعت وکشور را پیش ببرد .

این یکی از خواص اصلی فیلمها و محصولات سرگرمیه ... اگه بخوایم واقعا جلوشو بگیریم باید قید هرچی فیلم و بازی و اهنگ و غیره هست و بزنیم

نقل قول:این فیلم هادختران را خیلی تحت تاثیر قرار داده است دختر میخواهد مثل جاندی رفتار کند اما به درب آهنین فرهنگ ایرانی اسلامی میخورد .تناقص پیش نمی آید .گناه این دختر چیست در این آشفته بازار چکار باید کند .

بازم این مشکل در مورد همه فیلما و محصولات فرهنگی خارجی و حتی داخلی مطرحه...
نهایتا:
فیلم های کره ای هم مثل خیلی از فیلم ها و محصولات رسانه ای دیگه مشکل دارن و بدون نکات منفی نیستن... ولی به نظر من بهتر از فیلم های هم سبک آمریکایی و اروپایی و غیره ان در کل میشه گفت مثل بد میون بدتر ها میمونن
اي جون اسم فرار از زندان امد سريال كره اي درست از بسياري فيلم هاي ايراني بهتر اما انگشت كوچكي فرار از زندان هم نيست .
البته هر كسي وقتي براي تلوزيون نگاه كردن ميگذاره.
تلوزيون ما هم كه بجز سريال ايراني ابكي .كره اي چيزي نداره
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع