من هم مانند شما و خیلی های دیگر در این تایپیک به دنبال جواب گشتم..
اما متاسفانه این بحث ها مدت زیادی است که در این ولایت جوابی ندارد
متاسفانه افراد متدین و روشن فکر(واقعی) این سرزمین ، قالبا عرصه های سرگرمی و.. را خالی گذاشته اند
متاسفانه در حال حاضر ما برای اکثر سوال های "بجای آن چه کنم؟" جوابی نداریم
بنده علاقه ای به فیلم ها و سریال های کره ای ندارم اما در گذشته نچندان دور ،فیلم ، انیمیشن ، بازی و.. خارجی را به شدت دنبال میکردم
حال ک نمیخواهم با افتضاحات انیمیشن family guy روبرو شوم ، هیچ انیمیشن طنز
سالمی ندارم که بجای آن قرار دهم
حال ک نمیخواهم به سراغ فیلم ها و سریال های طنز ، اکشن ، ماجراجویی و... غربی بروم ، هیچ جایگزینی ندارم
و حال ک نمیخواهم ذهنم را با بازی های غربی مخدوش کنم ، جایگزین درخوری ندارم
پس انگار سرگرمی و تفریح در این دین و این سرزمین مرده است!
خیر ، نه سرگرمی و نه تفریح و نه هیچ چیز سالمی در این دین زیبا نمرده است ، این ما هستیم که آن را کشته ایم و میکشیم..
اینها را ما برای خودمان حرام کرده ایم!!
در مورد اینکه سریال های کره ای مشکل دارند یا خیر..؟ ، باید زاویه دیدم را برای شما اشتراک بگذارم
در این تالار (که خداوند مدیران و کاربرانش را حفظ کند و ب سمت حقیقت روانه کند) ، بارها با تایپیک هایی از این قبیل روبرو شده ام ؛ "آیا فلان فیلم فراماسونری است؟" "آیا بازی اساسینز یا .. بر علیه اسلام است.!" و..
کاربرانی که از یک فیلم یا بازی یا انیمیشنی به اصطلاح خوششان می آید و از دیگران میپرسند که آیا ایرادی دارد
و اغلب کسانی که هیچ وابستگی به اثر مربوطه ندارند ، بلافاصله جواب میدهند که آری ایراد دارد!
و حقیقت امر از نظر بنده این است ، که هیچ فیلم و هیچ بازی و به طور کلی هیچ اثری که در دنیای خارج از اسلام ساخته میشود محصول خوبی نیست ، هیچکدامشان (تاثیر مثبت که فدای سرشان) ؛ هیچکدامشان بدون تاثیر منفی نیستند
و اساسا در این دنیای امروزی
رسالت اصلی رسانه این است (حمله ور شدن به اعتقادات دیگران و کوبیدن میخِ اعتقادات خود)
هیچ بازی ای (توسط کفار) ساخته نمیشود مگر اینکه بر علیه تو و خدای تو باشد
هیچ فیلم یا سریالی نیست که فقط به دنبال ؛ نقل یک داستان خوب، محبوبیت و فروش خوب خلاصه شود! ،
همه آنها در کنار اهداف فرعی (و بالا و پایینشان) به دنبال بدست آوردن
فکر مخاطب هستند
آسیایی ها و کره ای ها به دنبال ترویج تفکرات خودشان هستند که در مجموع هیچ سنخیتی با ما ندارد
آمریکایی ها و اروپاهی ها ، نیز به دنبال تسخیر فکر ما هستند
و به خدا سوگند که اینها توهم توطعه نیست
به خدا که موفقیت یک فیلم فقط با میزان فروش آن فیلم در گیشه مشخص نمیشود ، و موفقیت آنها در پشت پرده رابطه مستقیمی با میزان تاثیر آنها بر روی فکر ما دارد
پس ما هیچ محتوای مناسبی برای ارائه به شما نداریم
و متاسفانه محصولی که شما به آن دل بسته اید هم بسیار مضر و ویرانگر است
حال اینکه شما جرات باور کردن این حقیقت تلخ را داشته باشید/ یا نه ، به خود شما بستگی دارد
اینکه تصمیم میگیرید به دیدن این فیلم ها ادامه دهید/ یا این کار را فقط برای رضای خدا متوقف کنید و سختی ها را تحمل کنید با شماست
همیشه به دنبال این هستم که بتوانم ،پاسخ یکی از این "پس چه کنیم؟" ها باشم
ای کاش که میتوانستم
و ای کاش که بتوانم..