تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا11سپتامبری دیگردرپیش است؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
با سلام خدمت دوستان
هدف از ایجاد این تاپیک اطلاع رسانی در مورد توطئه احتمالی جدیدی ( تاکید میکنم احتمالی) از سوی غرب در آینده ای نه چندان دور است
که البته یکی از دوستان تاپیکی در این مورد ایجاد کردن اما هدف تحلیل بیشتر این موضوع هستش .
مطلب زیر رو بخونید :
«اطلاعات به شدت موثقی وجود دارد که موید برنامه ریزی اسرائیل برای ترتیب دادن حمله‌ای به مسابقات المپیک است.»

[تصویر: IMAGE634776074406149753.jpg]

به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، گوردون داف، سردبیر ارشد وترنز تودی (
Veterans Today

) در مقاله‌ای که در وب‌سایت پرس تی‌وی منتشر شد خاطرنشان کرد: در صورت حمله، ارتش اسرائیل به راحتی از سوی ایرانی‌ها کنار زده خواهد شد، زیرا ارتش تل‌آویو توانایی اجرای عملیات لجستیک را ندارد و هم اکنون در داخل با مردمی روبروست که خواستار پایان خدمت وظیفه عمومی اجباری هستند.
[تصویر: image634775985203009076.jpg]

وی گفت: جوانان اسرائیلی می‌گویند که از شنیدن هراس‌افکنی‌های مکرر خسته شده‌اند و دیگر هیچ یک از تهدیدهای رژیم لیکود را باور ندارند. بیش از 50 درصد جوانان اسرائیلی از رفتن به خدمت سربازی که
یهودیان ارتدوکس افراطی پیش‌تر از آن معاف شده‌اند، امتناع می‌کنند.
داف افزود: "در گفتگو با وابسته نظامی پیشین امریکا در اسرائیل، متوجه شدم که تنها یگان‌های کمی از
ارتش اسرائیل درجه یک هستند و باقی یگان‌ها توانایی کمتری دارند."

وی تاکید کرد که اسرائیل به خاطر هراس از ایران، ممکن است به هر تدبیری برای ورود دیگر کشورها به جنگ علیه ایران متوسل شود. اسرائیل احتمالا تلاش می‌کند تا با حمله به نیروهای امریکا در منطقه خلیج فارس یا حمله به یکی از کشورهای اروپایی عضو ناتو در مسابقات المپیک، تهاجم به ایران را تسریع بخشد... اطلاعات به شدت موثقی وجود دارد که موید برنامه ریزی برای ترتیب دادن حمله‌ای به مسابقات المپیک است."
[تصویر: image634775996536584983.jpg]

سردبیر ارشد وترنز تودی افزود: اسرائیل پس از حمله به کشتی امریکایی در خلیج فارس یا المپیک لندن، از لابی قدرتمندش در امریکا و رسانه‌های بین‌المللی برای نکوهش ایران به اتهام ارتکاب این حملات، استفاده خواهد کرد.
داف در پایان نتیجه گیری کرد: "در حالی که اقتصادهای جهان در ورطه نابودی قرار دارند، هر گونه درگیری مهم به ویژه جنگی که پای چین را به وسط بکشاند یا بدتر از آن امریکا در آن نقشی تجاوزگر ایفا کند و ارتش اسرائیل بار دیگر همراه واشنگتن باشد، به لحاظ تاریخی قابل تحمل نخواهد بود."
با اصطلاح " عملیات پرچم دروغین " چقدر آشنا هستید ؟
تعریف : عملیات پرچم دروغین عبارت است از نوعی خود زنی
مثلا سیاسی یا نظامی برای راه اندازی یک پروژه ویا توطئه علیه شخص یا کشور دیگر .
مثال بارز ==== حادثه 11 سپتامبر
در اصطلاح انگلیسی : FFO ( false flag operations)

متن زیر رو هم بخونید :
نقض حريم خصوصي شهروندان توسط ارتش انگليس
لندن با موشك ضدهوايي به استقبال المپيك رفت
جام جم آنلاين: ارتش انگليس برای جلوگیری از هرگونه حمله تروریستی در زمان برگزاری مسابقات المپیک اقدام به نصب موشک های ضد هوایی در چند نقطه لندن کرده است.یکی از این مکان ها پشت بام ساختمانی بنام فرد ویگ است. ساکنان این ساختمان نصب این موشکها را تهدیدی برای خود قلمداد کرده و علیه این اقدام به دادگاه شکایت کرده بودند اما دادگاه این دادخواست را رد کرده است.
به گزارش روز پنجشنبه جام جم آنلاين به نقل از يورونيوز، دیوید اینرایت، وکیل ساکنان می گوید: از این به بعد وزارت دفاع این حق را دارد که از خانه هر شخصی در بریتانیا برای مقاصد نظامی استفاده کند به شرطی که بتواند نشان دهد که این استفاده برای حفظ امنیت ملی است.
« اما تفسیر حفظ امنیت ملی با خود وزارت دفاع است. آنها نه نیازی به اجازه شما دارند و نه حتی مشورت با شما. آنها می توانند خانه شما را بگیرند و بر روی آن موشک نصب کنند، تانکی را در باغچه تان پارک کنند و سربازی را در اتاق نشیمن بگمارند.»
این ساختمان یکی از شش مکانی در لندن است که سامانه موشکی در آن نصب شده است.
ساکنان نقض مواد یک و هشت پروتکل یک کنوانسیون حقوق بشر اروپا را مستند شکایت خود قرار داده بودند. موادی که حق استفاده اختصاصی و با آرامش از منزل را برای همه به رسمیت می شناسد.
یاد آوری :
به احتمال زیاد دوستان تو مستند نوستراداموس دیدند که نوعی آشوب خیابانی در خیابان های لندن به تصویر کشیده شده یا در واقع پیش بینی شده.
آرم المپیک لندن هم که نیازی به توضیح نداره و فکر کنم کم در بارش نشنیدین .
[تصویر: london_2012_logo_2954.gif]
ZION صهیون ! خوب یک سوال : چرا سال انجام نظم نوین جهانی مقارن با 2012 انتخاب شده ؟! که اتفاقا المپیک هم در این سال اون هم در انگلیس ( لانه شیطان ) برگزار میشه . ببینید دوستان من اول تاپیک هم گفتم اینا احتماله . اما ممکن هست ! باید در نظر هم داشته باشیم که مشیت الهی بالای این حرفاست . مثل قیام های مردمی منطقه که خود غرب رو با اون برنامه ریزی های کلانشون شوکه و غافلگیر کرد !! اما به قول روایات گهر بارمون : مومن باید باهوش باشد . مومن باید زرنگ باشد. هدف از این تحلیل ها اینه که اگه این اتفاقات افتاد دیگه تاریخ تکرار نشه و مثل 11 سپتامبر هر چی دلشون خواست از رسانه هاشون به خورد ما بدن !!
اما یه تفاوتی که هست اینه که دیگه اینبار هدف القاعده و طالبان نیست ظاهرا اینبار هدف ایرانه !
من این کلیپ رو تازه دیدم . کلیپ بسیار جالبی هست . در مورد فضا سازی ها برای اذهان عمومی از طریق فیلم ها ( مثل 11 سپتامبر)
برای اتفاقات افتتاحیه المپیک لندن !
پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنین :
http://upin.ir/images/iirh22c0j3k3pbqia80.3gp
خب این فتنه برای چه هدفی می تونه باشه؟؟
11 سپتامبر برای ورود به خاورمیانه( و حتی در صورت امکان ورود به ایران) بود ، فتنه ی بعدی قطعا برای سوریه است...البته این فتنه به وقوع پیوسته ... باید منتظر فتنه ی اصلی باشیم!
نقل قول:وی تاکید کرد که اسرائیل به خاطر هراس از ایران، ممکن است به هر تدبیری برای ورود دیگر کشورها به جنگ علیه ایران متوسل شود. اسرائیل احتمالا تلاش می‌کند تا با حمله به نیروهای امریکا در منطقه خلیج فارس یا حمله به یکی از کشورهای اروپایی عضو ناتو در مسابقات المپیک، تهاجم به ایران را تسریع بخشد... اطلاعات به شدت موثقی وجود دارد که موید برنامه ریزی برای ترتیب دادن حمله‌ای به مسابقات المپیک است."

ی

ببینید طبق نظرسنجی که در کشور های اروپایی شده (euronews) تقریبا بیشتر مردم کشور های اروپایی مخالف جنگ علیه ایران هستند ، اونوقت چطور اسرائیل می خواد کشور های اروپایی رو تهدید بکنه!!!! هر گونه تهدید باعث افزایش نفرت مردم اروپا از اسرائیل می شه!!

ویرایش: یک چیزه هم فراموش کردم بگم: 2008 هم تا اونجایی که یادمه امنیت المپیک همین بساط رو داشت.
(۲۲/تیر/۹۱ ۲۱:۱۸)GrievingAngel نوشته است: [ -> ]ببینید طبق نظرسنجی که در کشور های اروپایی شده (euronews) تقریبا بیشتر مردم کشور های اروپایی مخالف جنگ علیه ایران هستند ، اونوقت چطور اسرائیل می خواد کشور های اروپایی رو تهدید بکنه!!!! هر گونه تهدید باعث افزایش نفرت مردم اروپا از اسرائیل می شه!!

سلام
منظور دوستمون فکر می کنم این بوده که اسرائیل می خواد کاری بکنه که ایران یک تهدید برای غرب و اروپا شناخته بشه.
(۲۲/تیر/۹۱ ۲۳:۳۹)دل خسته نوشته است: [ -> ]
(۲۲/تیر/۹۱ ۲۱:۱۸)GrievingAngel نوشته است: [ -> ]ببینید طبق نظرسنجی که در کشور های اروپایی شده (euronews) تقریبا بیشتر مردم کشور های اروپایی مخالف جنگ علیه ایران هستند ، اونوقت چطور اسرائیل می خواد کشور های اروپایی رو تهدید بکنه!!!! هر گونه تهدید باعث افزایش نفرت مردم اروپا از اسرائیل می شه!!

سلام
منظور دوستمون فکر می کنم این بوده که اسرائیل می خواد کاری بکنه که ایران یک تهدید برای غرب و اروپا شناخته بشه.
پس حمله ی اسراییل به المپیک برای چی؟
یک سری کلیپ هم در این مورد وجود داره که لینک دانلودشون رو براتون قرار میدم

نقشه ی ایـلـومـیـنـاتـی برای المپیک 2012 - بخش اول
http://host10.aparat.com//public/user_da...246218.flv
نقشه ی ایـلـومـیـنـاتـی برای المپیک 2012 - بخش دوم
http://host10.aparat.com//public/user_da...246223.flv
11سپتامبر در المپیک لندن 2012 قسمت1
http://host10.aparat.com//public/user_da...239668.flv
11سپتامبر در المپیک لندن 2012 قسمت2
http://host10.aparat.com//public/user_da...239669.flv
نقشه شیطانی برای المپیک لندن 2012
http://host10.aparat.com//public/user_da...239130.flv
اول باید دید کار سوریه به کجا میرسه...چونکه اسرائیل حماقت نمیکنه به ایران حمله در حالیکه در همسایگیش یکی از قدیمیترین متحدهای ایران قرار داره حمله کنه
البته بنده یادمه همون یکی دو سال پیش که آرم 2012 مطرح شد صحبت از این بود که واقعه ای توی خود المپیک رخ خواهد داد. دو تا قضیه هست:

یکی اینکه ممکنه هم اتفاقی رخ نده چون در مورد یکی دو مسابقات بین المللی قبل هم چنین پیش بینی هایی شد اما خبری نشد.

از طرفی همونطور که دوستان اشاره کردن فعلا نقطه فوکوس دشمن روی سوریه هست. به نظر میرسه اگر هم حمله تروریستی صورت بگیره ممکنه گردن سوریه هم بندازن که دیگه حجت رو بر جبهه کفار تموم کن برای حمله....

اما خوب اینکه چطور بخوان بعد از افشای واقعه 11 سپتامبر، با فاصله چنین کم از اون واقعه دوباره دست به عملیات تکراری بزنن اونهم برای مردمی که آمادگی ذهنی دارن یه کم جای تامل داره. البته خیلی از مردم هنوز از پشت پرده خیلی وقایع غافل هستن اما تعداد کسانی که بیدارن هم قابل توجه هست.

باید دید چه می شود. باید این آمادگی ذهنی باشه که دشمن دست به خودزنی بزنه اما نباید طوری با اطمینان حرف زد که سکولارهای جامعه تهمت توهم توطئه به ما بزنن.
(۲۳/تیر/۹۱ ۰:۰۷)GrievingAngel نوشته است: [ -> ]
(۲۲/تیر/۹۱ ۲۳:۳۹)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
پس حمله ی اسراییل به المپیک برای چی؟

مثل 11 سپتامبر دیگه ، خودزنی سیاسی ، یا دیگر زنی به اسم ایران.
یک بلوفه....لندن سود حاصل از بازیهای المپیک و صنعت گردشگری خود را فدای خواسته های مبهم و چند پهلو نمی کند....

ضمن اینکه هراس غرب به مراتب بیشتر از هراس ایران است و هر کاری جز تشدید تحریم ها علیه ملت ایران ، کاربردی ندارد و تنها گرایش های مختلف فکری درون ایران و حتی در حالت خوشبینانه ، اپوزیسیون را با مقامات دولت و ملت نزدیک تر می کند....

ایران دفاع می کند....

به هر حال ماه دیگر بازیهای المپیک شروع می شود...به شما قول می دهم هیچ اتفاقی نمی افتد و ما با کسب حداقل 8 مدال طلا آنجا را ترک خواهیم کرد!!!

یاعلی
من هنوز معتقد هستم هر طرحی باشه واسه سوریه هست یکی از دلایل من هم این پست زیر هست ببیندی

نقل قول:موشک جولان 2 که درنزدیکی مرزهای سوریه و فلسطین اشغالی آزمایش شد.

ایران در سال ۲۰۱۰ در جهت شناسایی حملات موشکی و هوایی اسرائیل، اقدام به تحویل دادن یک سامانه راداری پیشرفته به سوریه کرد. هدف از اینکار تامین امنیت هوایی سوریه و حزب‌الله لبنان در برابر حملات هوایی جنگنده‌های نیروی هوایی اسرائیل بیان شده است. . ..
[تصویر: b9gssl4pzvjdp895xc.jpg]

اسرائیل انقدر احمق نیست که بخواد خودش رو هم زمان با 3جبهه درگیر کنه! ایران حزب الله لبنان و سوریه! (در ضمن همین الان هم ناوهای جنگی روسی مدیترانه هستن!!) اسرائیل نمیتونه جلوی 4تا موشک دست ساز حزب الله رو بگیره چطور میخواد جلوی موشکهای فوق پیشرفته ایرانی رو بگیره؟؟مطمئنن اگر در چنین شرابطی با ایران وارد جنگ بشه ایران حزب الله رو مسلح میکنه(شایدم تا الان مسلح کرده! شما فک کنید شهاب 3 از لبنان شلیک بشه به اسرائیل!!! تمام موشکهای کوتاه برد ایران از طریق حزب الله میتونن اسرائیل رو بزنن)
با این تفاسیر هر برنامه ای چیده باشن برای سوریه هست (حتی با توجه به احادیث آخر زمانی)
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع