تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: متنفر کردن جوانان از دین و نظام
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
بسم الله الرحمن الرحیم

جالبه اونایی که اینقدر مخالف گشت ارشاد هستند و تنها برخی خشونت ها رو میبینند(والبته کاری به علت اولیه اش ندارند).هیچ گاه از بی حجابی وبدپوششی انتقاد نمیکنند.

ماشاالله فقط یاد گرفتیم بگیم جونها ازدین زده میشن، ولی نمیبینیم ونمیخواهیم بفهمیم یکی از مواردی که جوان ونوجوان امروزی رو ازدین زده کرده همین بلایی است که پدرو مادرها خواسته یا ناخواسته وارد خونه هاشون میکنند:ماهواره

فقر فرهنگی بیش از هرچیزی بیداد میکنه.واین فقر فرهنگی نیاز به یک ویرایش وبازسازی چندساله داره.

به قول دوستمون اگر دراین چندسال هم دست روی دست بگذاریم به امید فرهنگ سازی که دیگه ازپای بست همه چیز ویران شده.

برای داشتن جامعه پاک البته باید هزینه داد.

درپناه حق
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج
چرا کنار مادری چادری دختری بد حجاب باید باشه؟
به نظر این بنده حقیر مشگل اصلی این بد حجابی در نادرست بودن تربیت هست
از یک مادر چادری بعید هست دختری تربیت کنه که یک حجاب ساده رو نتونه حفظ کنه وای به حال خانواده هائی که اصلا بنیانشون ب راساس اصول اولیه دین هم نیست
البته فرق جامعه امروز با جامعه انقلاب نو پایه ایران در تبلیغات هست
اونچه که شما در تبلیغات اثرپزیری داری رو نمیشه با هیچ چیز دیگه ای مقایسه کرد
ماهواره یکی از اونهاست
ولی مگه اول انقلاب هم ماهواره به اندازه امروز اثر داشته که حالا همه چی رو تقصیر ماهواره بزاریم؟
این در حقیقت بر میگرده به بنیان خانواده ها
نمیشه امروز کاری اساسی و جدی برای این نسل انجام داد
اما میشه برای نسل آینده از امروز برنامه ریزی کرد
بیشترین وقت کودکان ماها در مدارس هست
اگه از امروز نیروئی پرورش بدیم فردا میتونیم از حاصلش استفاده کنیم
تو بسیج مسجد ما هنوز خیلیها نمیدونن که برای چی اومدن بسیج
یکی میگه برای دوستم اومدم
یکی برای خدمت
و . . . . .
در حالی که کار اصلی بسیج تربیت نیروی مخلص برای امام زمان(علیه السلام) هست
حالا اگه مسئولین رده بالای بسیج مسجدمون نتونن خط مشی درستی به این دوستان بدن
آیا نیروی مخلص پدید میاد؟
همونطور که از خونه نیمه مذهبی ها بدحجاب میاد بیرون
میشه از خونه لا مذهبها هم مذهبی بیرون آورد
ولی با برنامه بلند مدت
برای نسل کنونی هم باید فکری اساسی شه
من مخالف گشت ارشاد نیستم چون روی نسل آینده تاثیر خوبی مزاره هرچند که این نسل خوششون نمیاد
صلوات
یا الله
بنده هم تاحدودی بانظر جناب محمد رضا موافقم.

توجه بفرمایید که حجاب اصلیه که باید برای شخص جا بیفته مثل سایر ابعاد دین.
وقتی حجاب شد ارثی یا از روی اجبار اونوقته که مادر نمیتونه دختر با حجاب تربیت کنه.
چون خودش هم حجابش از روی عادته عمدتا.
باید فرهنگ سازی صورت بگیره اونم از سنین پایین.
از دبستان.از مهد کودک ها.
باید دخترهای ما با فلسفه حجاب آشنا باشن.
نگید نمیشه.
دبیرستان ما از اون دبیرستان هایی بود که به صورت کاملا استثنایی به پرورش بیشتر از آموزش اهمیت میداد(خدا مدیرمون رو حفظ کنه)
از اول دبیرستان روی ما کار می کرد تا جایی که آخرای سوم دبیرستان ما خودمون با کمال میل نه تنها حجاب بلکه چادر رو پذیرفتیم.
درسته که خیلی وقت پیش باید این فرهنگ سازی انجام میشد اما ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست.
چون دیر داریم عمل میکنیم مجبوریم در کنار فرهنگ سازی،برای نسلی که حجاب براشون فرهنگ نشده که هیچ کلی هم تهاجم فرهنگی روش بوده نه فقط تو ماهواره حتی در تلوزیون خودمون،از گشت ارشاد هم استفاده کنیم.
اما افرادی که انتخاب میکنیم برای نهی از منکر باید آدم های آموزش دیده ای باشند که فرد بی حجاب رو کلا از دین زده نکنن،که متاسفانه در این امر بسیار کوتاهی صورت گرفته.
راستی جا انداختن فلسفه حجاب کار سختی نیست.
بنده این موضوع رو در خانواده خودم شروع کردم و بسیار هم نتیجه گرفتم.
یادمون باشه این خود ما هستیم که جامعه رو می سازیم.منتظر مسئولین نمونیم.خودمون دست به کار شیم.
سلام . در تکمیل نظرات محمدرضا و مشکات باید این یک جمله رو اضافه کنم :

ما حاضر نیستیم به خاطرخدا از آبروی خودمون بگذریم ( امر به معروف و نهی از منکر )

مثل اینکه کلا این امر دینی رو فراموش کردیم .
الان یه مشکل داره پیش میاد

نسلی که از روی عادت و تقلید از والدین دارن بی غیرت و بدحجاب میشن

حتی تو مدرسه ی خود ما هم صادقه

وقتی باهاش یکمی سرحجاب بحث میکنی خوشش میاد

وقتی میبینه من باحجاب دقیقا همون دغدغه ای رو دارم تحمل میکنم که اون برای فرار ازش از حجاب دوری میکنه(طعنه انداختن اطرافیان) امیدوار میشه

ماها یاد گرفتیم ایراد بگیریم
بعضی وقتا سعه ی صدر بهتر جواب میده

وقتی داری بایکیشون درمورد حجاب میحرفی کافیه حجابو به عنوان یه هدف معنوی نگاه کنی

نه یه هدف صرفا اجتماعی

من اینجوری حرف زدم معمولا جواب میده
حداقل طرف درمورد خودش میره تو فکر

بسم الله الرحمن الرحیم

فکر کنم ایت الله جوادی املی گفته بودند که با اینگونه برخورد مخالف باشند وگفته بودند باید در کنار گشت ارشاد کار فرهنگی صورت بگیرد تا نتیجه دهد وگرنه نتیجه عکس می دهد ومسئله دیگر اینکه چند وقت پیش سخنرانی گوش می کردم الان نمی دانم مال ایت الله جوادی بود یا حسن زاده ولی می گفتند لباسی که می پوشید و با ان بیرون می ایید حق الناس است پس مواظب حق الناس باشید واگر این مطلب بپذیریم پوشش یه مسئله اجتماعی می شود پس کسی که انرا رعایت نمی کند قانون با او باید برخورد کند البته باید کارهای فرهنگی هم کنار ان انجام بگیرد تا مشکل از ریشه حل شود که ریشه های پوشش بد وبی حیایی مختلف است از خانواده گرفته تا اموزش وپرورش تا صدا وسیما تا اجتماع وهمچنین خانواده هایی که از ماهواره استفاده می کنند وهمچنین نوع اقتصاد خانواده واستفاده از مال حرام وخیلی موارد دیگر که نیاز اساسی دارد همه این مسائل در کنار هم حل شود وگرنه الان تو جامعه می بینی مادر چادری و حجاب خوبی دارد ولی دخترش با حجاب بدی کنارش راه می رود واگر بخواهیم بهمین صورت جلو برویم وای به حال فرزند این دختر

شاید من الان به مسئله معماری ساختمانها وهمچنین نما و طراحی خانه در ایجاد حیا وبردن حیا صحبت کنم بعضی دوستان تعجب کنند ولی بدانید حتی نوع شهر سازی و حتی معماری هم در حیا وپوشش تاثیر دارد
همیشه گفتم الانم میگم با گشت ارشاد مخالفم!
اینایی که ادعا دارن با گشت ارشاد میخوان وضع حجاب رو کنترل کنن اگر واقعن راست میگن اول برن جلوی ورود این لباسا رو به جامعه بگیرن،چهار تا لباس درست حسابی توی فروشگاهها باشه 2تا کار درست فرهنگی انجام بدن بعد بیان دم از گشت ارشاد بزنن...
الان اگر کسی بخواد به زور شلوار از اینا که گشادن پای من کنه (اسمشون چی بود؟شلوار بگی؟؟نمیدونم یه همچین اسمی داشت) معلومه که نمیزارم مخالفت میکنم حتی اگر به زور باشه!!در اولین فرصت دوباره لباسی که مد نظر خودم هست رو میپوشم!
حالا شما هی برید به زور چادر سر اینا بکنید!
اول افکارشون رو محجبه کنید بعد خودشون محجبه میشن....حداقل اگر این کار نمیتویند انجام بدید ابزار بد حجابی رو از اینها بگیرید،جلوی ورود این مانتوهای مزخرف رو بگیرید
چندین نفر رو میشناسم توی بازار یک مانتو بلند و درست حسابی گیرش نیومد آخر سر مجبور شد پارچه خرید داد خیاطی واسش دوخت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همه چیز با زور نمیشه والا نمیشه! فقط وضع بدتر میشه
این وضعیت رو نمیتونن با گشت ارشاد جمعش کنن تنها راه حلش هدایت درست این وضعیت هست
بسم الله الرحمن ارحیم
به نظر من گشت ارشاد چیز بدی نیست اما با رعایت کردن یه سری اصول
1- گشت ارشاد خانوم های خیلی بد حجاب رو نمیگیره چون اونا سرو صدا راه می اندازن و مردم جمع میشن بلکه به قول خودشون کسی رو میگیرند که امید به اصلاحش داشته باشن!!! دیدم که میگما
2- هیچ لیستی وجود نداره که دقیقا بگه چی بپوشن و چی نپوشن، باورتون میشه شلوار گشاد ها رو میگیرند؟؟به نظر شما نباید مشخص شه که دقیقا چی مشکل داره ، بعضی از دوستای من مشکلشون همینه، به نظر شما در بعضی موارد افراط نمیکنن ؟من یه دوست داشتم چادری بود تو ونک یه خانومی جلوشو گرفت گفت زیر چادرت چی پوشیدی ، دوستم مانتو کرم پوشیده بود خانومه واسه خودش توهم زده بود... !! به نظر من در حد معقولش خوبه اما یه عده دارن از حد میگذرونن
3- یه جورایی سلیقه ای شده،یکی رو میگیرند یکی با همون شرایط از نطر یه مامور دیگه موردی نداره
4-شاید بالا رفتن سن ازدواج یکی از تشدید کننده های بد حجابی باشه، (دخترامون دارن با هم رقابت میکنن)،که البته با این شرایط که طرف 4سال دانشجو،2سال سربازی بعدش که اینا تموم شد باید کلی دنبال کار بگرده اگه تازه مشکل مسکن نداشته باشه
5-ماهواره ام که تکلیفش مشخصه، حیا و عفت در کودکی باید در دختران شکل بگیره و وقتی به سن بلوغ عقلی رسیدن تبیین منطقی بشه، خیلی جاها کوتاهی کردیم، همون مادری که چادریه فقط خودش حیا داره و از نظر عقلی اگه تونشته بود خودش رو توجیه کنه بچه اش رو هم میتونس توجیه کنه و اون بچه هموم حیا رو هم که در سنین کودکی به واسطه رفتار و تربیت مادر باید می اموخت نداره
6- به قول بچه ها مدرسه ها هم کم مقصر نیستند
7- یه عده میان میگن دانشگاه ها باید تفکیک جنسیتی شه یه عده موضع میگیرند، خودمون داریم هیزم آتیش رو زیاد میکنیم، والا من کم ندیدم کسایی رو که رفتن دانشگاه و چادر از سرشون افتاد و بد حجاب شدن، هیچ لزومی نداره که دختر و پسر در این سن با هم معاشرت داشته باشن که هی بخوان دخترا به تبرج برسن
8- فرهنگ سازی 50 سال طول میکشه منتها ما عادت به سرمایه گذاری طولانی نداریم دوست داریم با اجبار و سریع به نتیجه برسیم
9- به نظر من به جای اینکه دخترای مردم رو بگیرند و ازادشون کنن که ازاد شدگان معمولا داستان های تخیلی از تعرض و بی حرمتی و ... واسه دیگران تعریف کنن و جو بدن میتونن اونا رو موظف کنن که به مدت معلومی برند مسجد یا تو فلان مرکز قرانی ثبت نام کنن یا ...، ادم فقط تو یه جای معنوی میتونه رشد کنه، تو این کلاش قرانی که من میرم دیدم دختر خانوم هایی که به مرور زمان چادری شدن(البته بحث چادری شدن نیست حجاب کامله)
و هزار تا مسائل دیگه که نمیشه چشم روش بست
این مسئله جای تامل بسیاری دارد
(۲۸/تیر/۹۱ ۱۳:۵۸)revenger نوشته است: [ -> ]به نظر من باید تو دانشگاه دو واحد درس عمومی حجاب و عفاف بگذاریم مخصوص دختر خانمها که استادهای خاصی داشته باشه

سلام
به شرطی که مثل درس انقلاب ما تدریس نشه!
ما درس انقلاب داشتیم ، استادش هم از اساتید مطرح در صدا و سیما بود ، درس انقلاب بود ، من هم مثلا انقلابی ، بعد این قدر سخت گیر بود و سوالات عجیب و غریبی طرح کرده بود که من 14 شدم ، همه کلاس نمره هاشون هشت الهفت بود ، انگار می خواست به ما دکترای فیزیک اتمی بده! تمام بچه های اون ترم و اون استاد از درس انقلاب و حتی خود انقلاب زده شدند!

اگر قرار باشه درسی تدریس بشه ، باید بیشتر یک تفریح باشه ، و لذت بخش! آخرش نیان موضوعات پیچیده رو طرح کنند که طرف بیافته از همه چیز ، بگه همون بی حجاب باشیم دستگیرمون کنند ساده تره
بعد هم دانشگاه دیر هست ، باید از ابتدایی شروع بشه ، خصوصا با القای غیر مستقیم!
البته اگر این صدا و سیما با این ستارگان بی شمارش بگذاره بچه های مردم القای غیر مستقیم صحیح روشون صورت بگیره.
با این اوضاع صدا و سیمای ما طرف بره ماهواره ببینه کمتر روش اثر منفی داره ، چون حداقل به اسم کفر و ضد اسلام بی حجابی می بینه ، نه به این اسم که حجاب اسلامی و عفاف این هست.

Blushراه حل فقط فرهنگ سازی و مد سازی اسلامیBlush

همه این رو میدونیم که این ماهواره بود که این کار رو با مردم ما کرد.حتی سینمای ما،حتی سریالهامون

دوستان این مال دیروز پریروز نبوده،ده ها سال که دارن با همه امکاناتشون مسیر ما رو عوض میکنن

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع