دوستان قبل از بحث به موضوع تاپیک هم نگاه کنید بد نیست...
من که این رو از بی علمی افراد می دونم که همه چیز رو بهم قاطی میکنند. اگر علم داشته باشند تو همون موضوع مستدل و عمیق بحث می کنند و اسمون ریسمون بهم نمی بافند.
الان بحث شما به نظر من شده جدل. که گناه بزرگیه. هر کس مراء و جدل کنه به گفته ی معصوم علیه السلام به علم واقعی نمی رسه.
ما که داشتیم ادله مون رو میاوردیم مستند.
مدیران فرمودن که فقط آقایان فلانی و فلانی خوب بحث میکنن.
ما هم شدیم بهلول.
حداقل وقتی خوب بحث نمیکنیم، بد بحث کنیم دلمون نسوزه.
ضمن این که آقای محمد تراست!
به نظر من مهمترین حدیث امام علی (علیه السلام) و تمام معصومین دیگه "المومن کیاس" ه.
مومن نباید پخمه باشه و اعتماد هردنبیلی کنه.
ماجراهای لیبی رو میدونین چیه؟
تمام این داستان های ما رو داشتن.
بعد آخرای ریاست جمهوری کلینتون یه قرارداد از همینایی که میخوان با ما ببندن که تحریما رو لغو کنن با لیبی بستن.
بوش که اومد، گفت اینو کلینتون بسته و من بهش وفادار نیستم.
این که دم رفتنی آقای اوباما اینقدر فعال شده، دلیلش اینه که قراره این داستان دوباره تکرار بشه.
من نمیفهمم...
چطور میپذیرین که امام خمینی تحت فشار قطعنامه شورای امنیت رو بپذیره یا تحت فشار بنی صدر رو بپذیره.
اما نمیپذیرین که الآن آقای خامنه ای ممکنه تحت فشار باشه؟
حقیقت اینه که آقای روحانی و طرفداران مالی و عقیدتیشون توی کشور قدرت بسیار بسیار زیادی دارن.
من به شدت معتقدم آقای خامنه ای از روی دل خوشش نمیگه "من به اینا اعتماد دارم"
اگه داشت، پشتش اما و اگر نمیاورد.
5 جا میگه اینا معتمدن، 100 جا میگه شما انتقاد کنین و منتظر حرف من نباشین.
یعنی چی؟؟!!
آقای خامنه ای توی جمع سپاهی ها گفتن که به هیچ وجه نباید اجازه بازرسی از مراکز نظامی داده بشه، پس فرداش آقای روحانی با لحن تمسخرآمیزی گفت امضا کردیم.
170 تا کشور پذیرفتن طوری نشده. ما هم یکیش.
دیگه مخالفت با حرفای رهبری تا چه حد؟
تازگی ها هم که دوره افتادن و خاطرات مخرب از آقای احمدی نژاد میگن.
من نمیگم ایشون گل بی عیب بود.
اما دارم میگم اینا دارن برای خودشون وجهه میخرن.
به حرفای آقای خامنه ای که گوش نمیدن.
دارن مفاسد اقتصادی دوره های قبل رو رو میکنن و گندکاری های دوره قبل رو بزرگ میکنن که پیش مردم محبوب شن.
وگرنه من به شدت معتقدم آقای خامنه ای تحت فشار این طرز تفکر بسیار قدرتمنده.
مثل امام که گفت ناوهای آمریکایی رو بزنین و هیشکی واسه حرف امام تره هم خرد نکرد.
بیچاره آقای خامنه ای همه چیزو میگن. کو گوش شنوا؟؟!!
واسه این که آمریکا این وسط بل نگیره و نظام به خطر نیفته، مجبوره با این ها راه بیاد تاااا زمانی که مردم خودشون آگاه بشن که با کیا طرفن.
مشکل اینجاست که شما معنی کیاس رو فقط با جنگ رو در رو با دشمن میبینید و اصلا اعتقادی به تقیه کردن و جنگ پنهانی ندارید و دشمنان همینطور هر روز میتونن مارو بدنام تر کنن. گاهی یه کشور نیاز به بازسازی داره تا شمشیر رو از رو ببنده.
کیه که از جنگ خوشش بیاد؟؟
مگه من خرم؟
اولا این که اونا لاف میزنن که به ما حمله میکنن.
اما فرض کنید که لاف نزدن و اگه توافق نکنیم بهمون حمله میکنن.
اگه توافق کنیم و بعد مثل لیبی بهمون حمله کنن چی؟
اگه مثل عراق بهمون حمله کنن چی؟
یه دو جین بچه حروم زاده تو هر خونه بذارن رو دست مردم خوبه؟؟!!
یا این که با عزت و شرف کشته بشیم، اما ناموسمون دست این آمریکایی ها نیفته؟
من میگم هر دو سر ماجرا جنگه.
بهتر نیست از خواب خرگوشی پاشیم و فکر نکنیم که ما تافته جدا بافته هستیم؟!!
اگه به لیبی و عراق با همین سییستم حمله کردن، قطعاً به ما هم حمله میکنن.
چون تا اینجای داستان عین هم بوده.
ضمن این که کسی جنگ پنهانی و نرم میکنه که ابزارش رو داشته باشه.
رسانه ما کجا و رسانه اونا کجا؟
شاید تو جنگ رو در رو ما پیروز شیم.
اما تو جنگ نرم و تقیه 100% اونا پیروزن.
(۱۴/تیر/۹۴ ۹:۲۴)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]مشکل اینجاست که شما معنی کیاس رو فقط با جنگ رو در رو با دشمن میبینید و اصلا اعتقادی به تقیه کردن و جنگ پنهانی ندارید و دشمنان همینطور هر روز میتونن مارو بدنام تر کنن. گاهی یه کشور نیاز به بازسازی داره تا شمشیر رو از رو ببنده.
محمد جان من این تقیه کردن رو بارها و بارها شنیدم. از افرادی که به دنبال شکم پرستی و شهوات هستند و هیچ تقیدی به جمهوری اسلامی ندارند.
اما انتظار نداشتم از یک ولایت مدار بشنوم این حرف رو!
شما خودتون بهتر میدونید ما در شرایط بدر و خیبر هستیم .
دقت اقا تو استفاده از بدر و خیبر بی نظیر بود. میدونید چرا؟ چون تو بدر و خیبر این مسلمانان بودند که دست برتر رو داشتند.
حالا ما الکی خودمون رو وارد تقیه کنیم که چی؟ دشمن از اینی که هستیم ضعیف ترمون کنه.
اصلا گیریم تقیه! واقعا فکر کردید با تقیه جلوی امریکا میشه نیرو و قدرت ذخیره کرد.
نقل قول:دشمنان همینطور هر روز میتونن مارو بدنام تر کنن
تحلیلتون کاملا اشتباهه.به نظر من شما هم تحت تاثیر همون رسانه ها این حرف ها رو میزنید. این امریکاست که هر روز منفور تر میشه بین مردم.
همین الانش توی منطقه رو ببنید. ایرانی های منفور در نظر بسیاری از عراقی ها، الان جزو محبوب ترین ها هستند. تو لبنان و سوریه و یمن و حتی در اینده ای نزدیک در عربستان. بسیاری از ازاد اندیشان دنیا هم به ایران علاقع دارند.
هر روز به عزت و ابروی کشور ما داره اضافه میشه. اگر واقع بین باشیم و تحت تاثیر رسانه حرف نزنیم این ها رو میبینیم.
نقل قول:مدیران فرمودن که فقط آقایان فلانی و فلانی خوب بحث میکنن.
خواهرم اون پست دلیلی داشت . و جناب مدیر هم از کلمه ی فقط استفاده نکردند.
خدای نکرده سوء تفاهم نشه.
توی تالار باید پستهای سیاسی رو با چنگ و دندون نگه داشت و این مدیر هم هدفش همینه.
(۱۴/تیر/۹۴ ۱:۵۶)ـــ نوشته است: [ -> ]قیافه؟
طرف بدننمایی میکنه!
توی لغتنامهی ما به این کار میگن کثافتکاری.
توی عکسی که آقای لرد گذاشتن کجای لباسای اینا بدن نماست که شما به خودتون اجازه میدید بهشون بگید کثافت کار!!!
میخواید کارتون یخچال بپوشن که بدن نما نباشه!؟؟
(۱۴/تیر/۹۴ ۱:۵۶)ـــ نوشته است: [ -> ]هر کسی دلش نمیخواست حرف حق رو بشنوه و زور میگفت،
مشکل همینجاست.
این که کی حرف حق رو میگه!
که البته الان دیگه میشه راحت تشخیص داد.
شما معتقدی حرف حق فقط اونیه که خودت بگی بنابراین بقیه رو هم متهم به زورگویی میکنی.
من تا حالا ندیدم شما جایی با بقیه هم نظر باشید و موافقت کنید.همیشه میخواید بگید بقیه اشتباه میکنن و شما درست میگید.حتی رفتارتون با هم فکرای خودتون هم همین شکلیه!!!
(۱۴/تیر/۹۴ ۱:۵۶)ـــ نوشته است: [ -> ]، و اگر نشه، با هر شیوهی دیگری که مناسب باشه سرجاش مینشونیمش.
چکارش میکنین؟؟؟
میفرستیدش هتل 5 ستاره اوین؟؟؟؟

راستی این جملات از خودتونه یا از کسی نقل قول میکنید؟
(۱۴/تیر/۹۴ ۱:۵۶)ـــ نوشته است: [ -> ]میبخشید معترضها مگه فهم و شعور نداشتن که بدونن اون کثافتی که اسیدپاشی کرده از اعتراض ککش هم نمیگزه؟
پس واژهی «اعتراض» اصلاً اینجا چه معنایی میده؟
میخواستن بگن کار کسانی بوده که میخواستن با بیحجابی مبارزه کنن؟ باز هم هیچ فرقی نمیکنه. کسی که اسید بپاشه در باطن کثافته، پس برفرض که در ظاهر ادعا کنه مذهبیه، باز هم نمیشه مذهبی! آیا خیلی موضوع سختیه؟ پس به کی داشتن اعتراض میکردن؟
قابل توجهتون.
توی همه دنیا حتی وقتی میدونن مشکلی یا معضلی تقصیر دولت یا گروه خاصی نیست باز هم برای نشون دادن اعتراضشون نسبت به اون مشکل و درخواست رفع و رجوع سریعترش اعتراض یا راهپیمایی میکنن.
لزوما این راهپیمایی به معنی مقصر شناختن بعضیا نبوده.
که البته با وجود حرفای گفته شده و مسائل و اتفاقاتی که پیش اومد حرف سر اینکه آیا واقعا کار بعضی گروهها بوده یا نه زیاده!
(۱۴/تیر/۹۴ ۱:۵۶)ـــ نوشته است: [ -> ]یا واقعیت این بود که از سر عقدهشون نسبت به مذهبیها دلشون میخواست این رو به اونها بچسبونن؟
برای چی عقده دارن بنظرتون؟؟؟
از مذهبی ها(!!!!!!!!!!!)؟؟
البته که شما به هیچ وجه نمیتونی قبول کنی که ممکنه کسی که توی اون راهپیمایی بوده مذهبی هم باشه!
کسی نمیخواد جواب منو بده؟
من همچنان منتظرم.
شاید جوابی نیست.
پرسیدم چطور میپذیرید امام خمینی جام زهر بنوشه و تحت فشار بعضی اتفاق ها رو قبول کنه؟
اما نمی پذیرین آقای خامنه ای الآن تحت فشار از این مذاکرات حمایت میکنه؟
(۱۶/تیر/۹۴ ۱۸:۰۸)ام ابیها نوشته است: [ -> ]کسی نمیخواد جواب منو بده؟
من همچنان منتظرم.
شاید جوابی نیست.
پرسیدم چطور میپذیرید امام خمینی جام زهر بنوشه و تحت فشار بعضی اتفاق ها رو قبول کنه؟
خب این سوال اشتباهه. نه می پذیریم امام خمینی جام زهر رو بنوشه نه امام خامنه ای.
ماجرای جام زهر امام خمینی سر بی بصیرتی خیلی ها اتفاق افتاد، از جمله اکثر مردم. اما الان مردم بصیرت دارند. کلی تجمع و نقد انجام شده و حتی کتاب در اینباره نوشته شده.
امیدوارم تا میتونیم تلاشمون رو بکنیم. جوری که هم همدلی حفظ بشه و هم جلوی توافق بد گرفته بشه.
من برای اینکه اروم بشم و اعصابم رو کنترل کنم، به اینده فکر میکنم.
میدونید که یکی از دلایل ظهور اینه که مردم از همه ی راه ها نا امید بشن. توی این حدود 7-8 هزار سال تاریخ انبیا همه جور حکومتی اومده. پادشاهی و دیکتاتوری و دموکراسی و وابسته و... .تقریبا همه ی راه ها امتحان شده. الان هم برخی از مردم ایران امید به توافق با امریکا دارند. پس یا توافقی نمیشه و امریکا رسوا میشه. و یا در بدترین حالت توافق بد امضا میشه و خودمون از همه بهتر میدونیم که آمریکا دبه دراورده و خواهد دراورد. پس باز هم امریکا رسوا میشه. پس این امید کذایی به امریکا که یک عده رویاش رو دارند از بین میره.
ولی باید همه حواسمون باشه و با سکوت بیجا این فرصت رو از بین نبریم. باید حواسمون باشه تا جام ظهر دیگه ای در کار نباشه.
آقای اسلام!
امام خمینی هم عاشق سینه چاک زیاد داشت.
اما چون اونا عقب وایستادن تا خواص یه حاشیه ای دور امام درست کردن تاااا امام جام زهرو نوشید.
که امام یه روزی میگن اگه میدونستم مردم اینقدر واسه عملیات میان هرگز قطعنامه رو نمیپذیرفتم.
من به شدت معتقدم رهبر در فشاره که موافقت کرده.
وگرنه اینقدر اما و اگر نمیکردن.
نقل قول:کسی نمیخواد جواب منو بده؟
من همچنان منتظرم.
شاید جوابی نیست.
به نظرتون این دو شرایط متفاوت نیستند؟ اون شرایط جنگ بود. شاید الان بعضی افراد اسم این شرایط رو هم جنگ بذارن. امّا... اینا که جنگ ندیدن، دیدن؟ هر قدر هم جنگ رو مقدس بدونید، هر قدر هم به خاطر یه ایدئولوژی بجنگید، هر دلیلی که داشته باشید، جنگ وحشتناکه. الان که ما توی جنگ نیستیم! اون موقع حکومت تازه جون گرفته بود. مسئلهی اصلی پایدار نگهداشتنش بود. وقتی یه نفر یه بچه به دنیا میاره تو وهلهی اول به فکر زنده نگه داشتنشه. بعدهاست که مدرسه و کلاس زبان و آداب اجتماعی پیش میاد. الان تو اون شرایطیم؟ ما الان به روابط خارجی نیاز داریم و خیلی چیزهای دیگه که یه توافق خوب ممکنه فراهم کنه. در ضمن... یک ماه بعد از این که امام به اصطلاح "جام زهر رو نوشید" جنگ تموم شد. آیا ایران ضرری دید؟ آیا چیزی از خاک ایران کم شده بود؟ آیا هدف دیگهی مونده بود که ایران قصد داشته بهش برسه؟ جوری تشبیه میکنید انگار بعد از پذیرش قطعنامه ایران به فنا رفت.
و امّا این که نمیپذیریم آقای خامنهی تحت فشار از این مذاکرات حمایت میکنه. امام خودش این اصطلاح رو درمورد خودش به کار برد، درسته؟ پس امام انکار نکرد تحت فشار بوده. آقای خامنهای هم اگر تحت فشار بودن میگفتن. جالبه که هر حرفی رو که خودتون بخواید از ایشون قبول میکنید!