تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: متنفر کردن جوانان از دین و نظام
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
سلام
من هر چهار صفحه ی این تاپیک رو خوندم.نسبت به هرکدوم از پست ها،سوالی یا انتقادی داشتم،و همه اونا تو همین سوال خلاصه میشه:
آیا همین من و شمایی که اینجا داریم درباره حجاب بحث میکنیم،مدونیم حجاب چیه؟که بخوایم از جوونامون این انتظارو داشته باشیم؟ شما چند خط بلدید درباره حجاب بنویسید؟
من خیلی نسبت به همین سوال فکر کردم،دیدم واقعا من هیچ اطلاعاتی ندارم و اگه یه روز یکی بهم بگه حجاب چیه،حرف نزنم سنگین ترم!
من یه پسر 14 ساله هستم،مذهبی و توی خونواده ی مذهبی.اما الان شدم مصداق دقیق بعضی از پست ها.من نوجوون که تو یه خونواده مذهبی هستم،اطلاعات خاصی درمورد حجاب ندارم،چیزی که تا الان خودم هم حواسم بهش نبود.
خب این نشون میده که خیلی چیزامون مشکل داره: اولین مشکل،بحث انتقال محتوا از خونواده به فرزنده که اکثرا صورت نمیگیره. دوما اینکه یکی از مشکلات بزرگمون،این صدا و سیمای داغون و ملنگمونه! من با اینکه صدا و سیما مون اسپایدر من رو پخش کنه مشکلی ندارم،اما سر اینکه چرا ایران نمیتونه یه تولید محتوای زیرکانه ی مثبت داشته باشه مشکل دارم.
مثلا شما ساعت 10 تا 11 بزنید شبکه پویا.شبکه پویا که میدونید،فقط پخش برنامه واسه بچه هاست که با گیرنده دیجیتال دریافت میشه. یکی از لالایی هاش بدک نیست اما یکی رو که اکثرا هم همونو پخش میکنه،وقتی 10 دقیقه بشینید نگاش کنید،از ترس شب خوابتون نمیبره! بعد شما انتظار دارید که این کودک یا خانواده،سمت پرشین تون نره؟؟!!
بقیش هم معلومه دیگه،به قول عربی پارسال،فوقع ما وقع !
ای بابا
بعد از این همه مدت دوستان باز دارن اینجا سر اجباری و اختیاری بودن حجاب بحث میکنند.
ماجرای حجاب شده یک عقده فرهنگی هم برای باحجاب هاش هم برای بی حجاب هاش.

ما که جواب خودمون رو پیدا کردیم امیدواریم دوستان هم به جواباشون برسند.
(۲/آبان/۹۱ ۲۳:۵۲)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]سلام
من هر چهار صفحه ی این تاپیک رو خوندم.نسبت به هرکدوم از پست ها،سوالی یا انتقادی داشتم،و همه اونا تو همین سوال خلاصه میشه:
آیا همین من و شمایی که اینجا داریم درباره حجاب بحث میکنیم،مدونیم حجاب چیه؟که بخوایم از جوونامون این انتظارو داشته باشیم؟ شما چند خط بلدید درباره حجاب بنویسید؟
من خیلی نسبت به همین سوال فکر کردم،دیدم واقعا من هیچ اطلاعاتی ندارم و اگه یه روز یکی بهم بگه حجاب چیه،حرف نزنم سنگین ترم!
من یه پسر 14 ساله هستم،مذهبی و توی خونواده ی مذهبی.اما الان شدم مصداق دقیق بعضی از پست ها.من نوجوون که تو یه خونواده مذهبی هستم،اطلاعات خاصی درمورد حجاب ندارم،چیزی که تا الان خودم هم حواسم بهش نبود.
خب این نشون میده که خیلی چیزامون مشکل داره: اولین مشکل،بحث انتقال محتوا از خونواده به فرزنده که اکثرا صورت نمیگیره. دوما اینکه یکی از مشکلات بزرگمون،این صدا و سیمای داغون و ملنگمونه! من با اینکه صدا و سیما مون اسپایدر من رو پخش کنه مشکلی ندارم،اما سر اینکه چرا ایران نمیتونه یه تولید محتوای زیرکانه ی مثبت داشته باشه مشکل دارم.
مثلا شما ساعت 10 تا 11 بزنید شبکه پویا.شبکه پویا که میدونید،فقط پخش برنامه واسه بچه هاست که با گیرنده دیجیتال دریافت میشه. یکی از لالایی هاش بدک نیست اما یکی رو که اکثرا هم همونو پخش میکنه،وقتی 10 دقیقه بشینید نگاش کنید،از ترس شب خوابتون نمیبره! بعد شما انتظار دارید که این کودک یا خانواده،سمت پرشین تون نره؟؟!!
بقیش هم معلومه دیگه،به قول عربی پارسال،فوقع ما وقع !

دستت تو خرج نیس ! وگرنه می دیدی تورم سرسام آور و کمرشکن چه بلایی سر طبقه متوسط و پایین ، آورده

است ، این همه انرژی و اراده و عزم و هزینه ای که برای حجاب و گشت شده است باید جلوی دزذی ها و حیف و میلها

و بی لیاقتی ها و بی کفایتی ها گرفته می شد ! من خودم خیلی کسان را می شناختم که قبلا نماز می خواندند

ولی حالا به علت تورم شدید و اوضاع فجیع اقتصادی ، نمی خوانند و می گویند هرکسی که از حکومت اسلامی و

اسلام دارد سود می برد خودش بخواند !

(۲/آبان/۹۱ ۲۳:۵۲)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]سلام

مگر باید اطلاعات خاصی داشته باشی ؟‍! این جور احکام تعبدی است ، یعنی مرجع دستور می دهد که حجاب

باید به فلان میزان (حداقلی) رعایت شود و مقلد هم باید بگوید چشم !
(۳/آبان/۹۱ ۱۰:۲۱)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]دستت تو خرج نیس ! وگرنه می دیدی تورم سرسام آور و کمرشکن چه بلایی سر طبقه متوسط و پایین ، آورده است ، این همه انرژی و اراده و عزم و هزینه ای که برای حجاب و گشت شده است باید جلوی دزذی ها و حیف و میلها و بی لیاقتی ها و بی کفایتی ها گرفته می شد !

تا وقتی که یه نفر میشینه با افتخار جریان رشوه دادنش رو تعریف میکنه و مثل برج زهرمار نگاهش نمیکنیم همینه.

(۳/آبان/۹۱ ۱۰:۲۱)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]من خودم خیلی کسان را می شناختم که قبلا نماز می خواندند ولی حالا به علت تورم شدید و اوضاع فجیع اقتصادی ، نمی خوانند و می گویند هرکسی که از حکومت اسلامی و اسلام دارد سود می برد خودش بخواند !

این حکومت قرار است اسلامی باشد. خیلی جاهایش هست، و خیلی جاهایش نیست. کی گفته اسم اینی که الآن هست رو میشه گذاشت مطابق اسلام؟

یعنی تا حالا بخاطر اوضاع اقتصادی و کفایت نظام نماز می خوندن؟ به این دلیل به خدا ایمان آورده بودن؟

(۳/آبان/۹۱ ۱۰:۲۱)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]مگر باید اطلاعات خاصی داشته باشی ؟‍! این جور احکام تعبدی است ، یعنی مرجع دستور می دهد که حجاب

باید به فلان میزان (حداقلی) رعایت شود و مقلد هم باید بگوید چشم !
عجب تأییدی است بر نظر جناب فدایی ولایت، که گفتند بخاطر آگاه نبودن از ماهیت حجاب است.

برای مردم ایران و خودم متاسفم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا ؟؟؟
.
دیروز پهلوی به زور می خواست مارا بی حجاب کند
امروز جمهوری اسلامی به زور مارا با حجاب میکند .
.
فرق این دو تو چیه ؟
چرا حکومتگران ایران احترام به آزادی مردم را بلد نیستن .
(۳/آبان/۹۱ ۱۲:۰۵)ario65 نوشته است: [ -> ]برای مردم ایران و خودم متاسفم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا ؟؟؟
.
دیروز پهلوی به زور می خواست مارا بی حجاب کند
.
فرق این دو تو چیه ؟
چرا حکومتگران ایران احترام به آزادی مردم را بلد نیستن .

اتفاقا پهلوی دوم , این کار را نکرد و به با حجاب و بی حجاب این حق را داده بود که خودش انتخاب کند .
(۳/آبان/۹۱ ۱۲:۰۵)ario65 نوشته است: [ -> ]دیروز پهلوی به زور می خواست مارا بی حجاب کند

فرق این دو تو چیه ؟

1. فرق اولش اینه که بیشتر مردم، چه در آن زمان و چه الآن، حجاب داشته و دارند. پس درستش اینه که بگیم:

دیروز پهلوی اول می خواست اکثریت مطلق باحجاب را بی حجاب کند

امروز جمهوری اسلامی می خواهد اقلیتی از شهروندان به خواست مسلمانان احترام بگذارند

امروز عده ای از مسئولین جمهوری اسلامی می خواهند به شیوه ای نه چندان اسلامی، حجاب یک اقلیت بی حجاب یا بدحجاب را بهتر کنند.

2. فرق دومش اینه که این کار جمهوری اسلامی برای جلوگیری از فساد، و همچنین راحت تر بودن مسلمانهاست، و کار پهلوی اول برای به فساد کشاندن بود.

این امکان ندارد که حکومتی بتواند از کسانی حمایت کند که از قوانین مدنی آنها تبعیت نمی کنند.
(۳/آبان/۹۱ ۱۲:۰۵)ario65 نوشته است: [ -> ]چرا حکومتگران ایران احترام به آزادی مردم را بلد نیستن .
اگر بگذاریم مردم بی حجاب باشند احساس آزادی میکنند؟

من یادمه چی شد. ترتیبش یه چیزی مثل این بود:
یک سری بجای چادر مانتوی اِپُل دار پوشیدند، که اشکال خاصی نداشت.
روسری ها یه کم عقب رفتند، و فقط جلوی مو معلوم بود.
اِپُل ها حذف شد.
روسری ها بیشتر عقب رفت.
بازهم بیشتر.
مانتوها کوتاه شد:
اولش تا زیر زانو،
بعد تا بالای زانو،
بعد کم کم تنگ شد،
. . .
بعد همینجور ادامه یافت، تا جایی که الآن وضع اینه.

آخرش کجاست؟ فقط بی حجابی کامل؟ عمراً فقط بی حجابی کامل باشه. بعدش مطمئنم می خوان نایت کلاب و دیسکو راه بندازن.

اگر اجازه بدیم یک سری زن و مرد فاسق فساد بپا کنن، احساس آزادی میکنن؟

(۳/آبان/۹۱ ۱۲:۱۹)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]اتفاقا پهلوی دوم , این کار را نکرد و به با حجاب و بی حجاب این حق را داده بود که خودش انتخاب کند .
آره، پروژکتور تو قبرش. به خیلی ها حق داده بود.

مثلاً به آمریکاییها حق داده بود کاپیتولاسیون داشته باشند و یک ایرانی را کمتر از یک آمریکایی حساب کنند.

یا به شیوخ بحرین حق داد که اعلام استقلال کنند، تا یک تکه دیگر هم از امپراطوری پارسی جدا شود.

عجب اقتداری!
Big Grin منافع ملت که هیچ، منافع خودش رو هم بی خیال میشد.
بیایم کاری کنیم که وقتی حتی مردم توی ایران هم نیستن نه تنها حجابشون رو رعایت کنند بلکه به داشتن حجاب و عفاف افتخار کنند
نقل قول:من خودم خیلی کسان را می شناختم که قبلا نماز می خواندند ولی حالا به علت تورم شدید و اوضاع فجیع اقتصادی ، نمی خوانند و می گویند هرکسی که از حکومت اسلامی و اسلام دارد سود می برد خودش بخواند !

آقای الحادی سابق!
برو به اون کسان بگو اگه برای جمهوری اسلامی نماز میخوندید همون بهتر که دیگه نخونید!

ثانیا کی گفته این چیزی که پیاده شده اسلام بوده؟
مردم توی غرب از دست نظرات یه عده لیبرال و ملحد باید عذاب بکشن ما هم همینطور! چون کسی دین رو پیاده نکرد ، به اسم اسلام و به کام مدرنیته.
(۳/آبان/۹۱ ۲۳:۰۷)cernel نوشته است: [ -> ]بیایم کاری کنیم که وقتی حتی مردم توی ایران هم نیستن نه تنها حجابشون رو رعایت کنند بلکه به داشتن حجاب و عفاف افتخار کنند
آخیش
Eyeglasses حالا تونستم بخونمش.Big Grin

دوست گرامی، اجازه بدید جسارت کنم یه کم ملّا لغتی بشم. عبارت "
وقتی حتی مردم توی ایران هم نیستن" اضافی است، چون فرقی نداره. یعنی این قضیه کلی است. به عبارت دیگر، کسانی که در ایران هستند نیازمند رعایت حجاب یا افتخار به آن هستند، و کسانی که بیرون مرز حجابشون رو برمی دارند، تو این جریان یک حالت خاص به حساب نمیان. اصلاً از اول حجاب حالیشون نبوده.

در مورد اینکه فرمودید بیایید کاری کنیم، به نظرم باید یه جوری ماهیت حجاب رو و زیبایی اون رو در یکی از قالبهای ارائه محتوا تبیین کنیم. چه بهتر که اون قالب، قالب تأثیرگذار و محبوب فیلم باشه.

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع